Eric Bailly budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Eric Bailly budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun LB nampilkeun Carita lengkep ngeunaan hiji Bek anu paling dikenal ku sebutan "Sudjiman". Carita budak leutik Eric Bailly kami sareng Fakta Biografi kami masihan anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak nepi ka ayeuna. Analisis ngalibatkeun carita hirupna méméh kawéntar, latar kulawarga, kahirupan hubungan, sareng seueur kanyataan OFF-Pitch sanésna (kirang dikenal) ngeunaan anjeunna.

Leres, sadaya jelema terang yén anjeunna téh batu dasar pertahanan. Nanging, ngan sakedik anu nganggap Eric Bailly's Bio anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Eric Bailly Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold -Kahirupan mimiti

Dimimitian, nami lengkepna nyaéta Eric Bertrand Bailly. Eric Bailly sabab sering disebat lahir dina 12th April 1994 ka kolotna; Bapak sareng Ibu Bailly (gambar dihandap) di Bingerville, Côte d'Ivoire.

Eric Bally tumuwuh nepi kalawan kulawargana; kolot, nadya jeung sadulur di Bingerville, anu kampung halaman tina legendaris Didier Drogba. Ti poé Didier Drogba, Bingerville sempet tetep hiji suburb mana emptiness tungtung keur budak saeutik lamun aya bal dina suku maranéhanana. A ngora Eric Bailly teu ditinggalkeun kaluar.

Idéalna, Eric Bally mimiti maén bal kalapa dina yuswa 7 nalika di sakola dasar. Saatos pendidikan dasarna (nalika nonoman na), anjeunna janten manajer kotak telepon di Abidjan, ibukota ékonomi Pantai Gading.

Unggal poé sanggeus éta deukeut bisnis, Bailly anu dipercaya ku dunungan na bakal suwung kaluar parobahan (monies) dina telepon na. Bailly sakali recalled;

"Dina Afrika, aya jalma anu hirup dina kaayaan leuwih susah tapi, enya, sakumaha anak kuring dimimitian digawé,"

Bailly ngasilkeun artos sakedik pisan dina prosés, sateuacan angkat pikeun uji coba sareng anu ngarep-ngarep batur nalika anjeunna ngudag impianana pikeun janten pamaén bal profesional. Bailly ngantunkeun padamelan telepon na dina usaha ngudag kontrak maén bal lokal. Salaku kolotna, hiji-hijina alat rezeki na ngalangkungan kabogohna, Vanessa Troupah berkat bisnis telepon na. Detil tina carita cinta aranjeunna aya dina bagian Hubungan Kahirupan Eric Bailly.

Eric Bailly Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - maén Posisi

Kawas loba kids séjén dina Bingerville, Basisir Gading, Bailly sabenerna tumuwuh nepi ngimpi ngeunaan jadi nu salajengna Didier Drogba. Nanging, rencana na janten striker gagal nalika anjeunna niténan éta sanés hal alamiah pikeun anjeunna. Bailly sadar masa depanna aya di daérah ngabela saatos ningali dirina mulus ngeureunkeun saha waé lawan anu nyidem ngalangkungan anjeunna. Anjeunna langsung ngalih tina diajar Didier Drogba ka Sergio Ramos anu anjeunna engké nganggap idola na.

Bailly bari di taun pertengahan rumaja na terus maén topflight lokal hoping anjeunna bakal earn hirup santun tanpa pamikiran Éropa. Mulang teras, anjeunna dilatih ku sababaraha tim, pindah ti hiji kacamatan kota ka sejen di teang tina kontrak.

Eric Bailly Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold -Naek ka Inohong

taun 2011 éta hiji miraculous pikeun Bailly anu ngagaduhan kasempetan maén bal kalapa dina hiji turnamen nonoman di Burkina Faso. Di turnamén nonoman, anjeunna meunang nempo ku Espanyol pramuka anu éta kaluar néangan pembela ngora terjal ti Afrika.

Bailly anu umurna ngan 17 taun wanoh éta nyumponan harepan aranjeunna. Anjeunna gancang dibawa ka RCD Espanyol di Barcelona dimana anjeunna ngagabung kana sistem nonomanna. Reureuh nampi ijin damel ngajantenkeun Bailly ngantosan 10 sasih sateuacan anjeunna diidinkeun maén pikeun tim B Espanyol na di Divisi Segunda.

Hatur nuhun kana gawé teuas sarta kumawula, bakat Bailly urang tumuwuh sakumaha anjeunna dileler bek bungsu anu dribbled kaliwat kali kurang ti salah sahiji pembela sentral biasa di luhur opat klub Spanyol urang.

Mimiti imaging Bailly ngagebrétkeun siga idola na Sergio Ramos, Diego Godin na Gerard Pique. Butuh waktu euweuh saméméh manéhna jadi lynchpin La Liga sarta masalah pertahanan pikeun Lionel Messi.

Antukna na di Espanyol, Eric Bailly jadi titik ngawangkong ngeunaan Derbi Barceloní, ngaranan dibikeun ka patandingan maén bal antara FC Barcelona na RCD Espanyol. Saatos ukur 5 cocog kalayan Espanyol, Bailly ieu meuli ku Villarreal. Ieu di klub anjeunna meunang noticed ku The Husus Hiji, Jose Mourinho anu jadi manajer pikeun Serikat.

Dina 8 Juni 2016, Bailly janten pamaén munggaran anu ditandatanganan ku José Mourinho. Ti saprak ngiringan klub, anjeunna parantos kagum. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, ayeuna aya sajarah.

Eric Bailly Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold -hubungan Kahirupan

Peryogi hubungan parantos janten aspek penting dina kahirupan Eric Bailly. Vanessa Troupah (gambar dihandap) parantos janten cinta hirupna ti saprak anjeunna cacad finansial.

Eric Bailly wedded longtime kabogoh Vanessa Troupah Juni 2016, poé sanggeus completing na deal opat taun patut £ 30 juta mun Old Trafford.

Sanaos sipat sepi sareng handap konci perkawinan, seueur wartawan lokal anu panasaran sanggup ngungkabkeun idéntitas anu disumputkeun sareng status sosial pangantén anu untung Bailly.

Hiji-hijina inpormasi anu resounding ngeunaan anjeunna nyaéta yén Vanessa sakali ngaji kios ponsel sisi jalan bari kabogoh na Bailly ngudag kontrak maén bal lokal. Langsung saatos kawinan, aya gosip anu ngagambarkeun kecap ieu;

Naon di bumi bisa numbu hiji profésional Premier League Inggris ka gadis Ivorian lokal anu dijadikeun kirang ti $ 3 per poé ti bisnis telepon nya?

Dina respon, Vanessa dijieun comment basajan, nyebutkeun manehna bakal ngobrol lamun waktu éta téh alatan. Bu Bailly engké dibuka nepi na wangsit langkung Rahasia haté-noel ngeunaan hubungan dirina jeung Bailly. Manehna ngomong;

"Kuring patepung Eric nalika kuring ieu ngajalankeun hiji kios handphone roadside di Abidjan,"

manehna mimiti.

"Urang teu papanggih dina pesawat, bar atanapi di festival a. Anjeunna patepung kuring di kios kuring jeung biskuit I ieu ogé ngajual dinya. Anjeunna taya sahijieun a lajeng. Anjeunna dipaké pikeun nelepon dina kios mah kiridit.

"Dinten anjeunna mangrupa footballer internasional sarta profésional. Kuring keur teu nyebutkeun Anjeun kudu ngajalankeun hiji kios handphone dina urutan papanggih salaki hareup Anjeun. Kuring ukur rék nunjuk kaluar mun katresna ngora pikeun manggihan hal lakukeun, kerja keras, masihan nasihat sarta rojongan pikeun lalaki anjeun pikeun ngabantu anjeunna sukses dina hirup. "

Salami waktos-waktos ieu, Vanessa ngurus logistik pikeun lalaki dirina nalika anjeunna henteu gaduh artos. Anjeunna mayar ongkos angkot Eric Bailly ka sareng ti sési latihan. Anjeun teu gaduh seueur tapi anjeunna kedah ngorbankeun sakedik anu dipiboga kusabab anjeunna pisan mikanyaah sareng hoyong anjeunna hasil.

Saperti dina waktu nyerat, pasangan babarengan ngagaduhan putra sareng dugi ka 6 Maret 2017, pamajikan Bailly Vanessa hamil.

Eric Bailly Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold -Ngeunaan Shoe Na

Eric Bailly boga leuwih ti hiji kapribadian baheula berkat footwear dahsyat na (gambar handap) anu anjeunna ageman ka kamar ganti baju. Tadina Juan Mata jeung Ashley Young nu ngagaduhan dunya uninga ngeunaan sapatu na sabab dipasang deui dina Instagram.

Ashley Young anu nampik henteu terang anu gaduh acara mutuskeun pikeun ngagantungkeun aranjeunna dina siling kamar ganti baju dina aib.

Kahirupan Pribadi:

Eric Bailly geus dipikawanoh janten pondok-tempered, tapi kami reckon Jose Mourinho salaku jalma anu moal pernah nandatangan saha waé anjeunna moal tiasa nahan.

FAct parios: Heuheu Eric Bailly budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun ningali hal anu henteu saé dina tulisan ieu, punten pasang koméntar anjeun atanapi ngahubungi kami !.

ngalanggan
ngabéjaan tina
2 koméntar
newest
pangkolotna Paling Undian
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
Sarfo Eric
poé 22 ago

Carita anu narik ati sareng pikaresepeun pisan. Hatur nuhun parantos ngajantenkeun urang terang langkung seueur perkawis anjeunna….

Emmanuel
1 year ago

Kuring ngajenan bal sanajan warna kulit abdi