Serge Aurier budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Serge Aurier budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun LB nampilkeun Carita Pinuh ngeunaan Genius Sepakbola anu paling dikenal kalayan landihan "The bison". Kisah Budak Serge Aurier kami sareng Fakta Biografi Henteu Seueur nyandak anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak nepi ka ayeuna. Analisis ngalibatkeun carita hirupna sateuacan kawéntar, latar kulawarga sareng kahirupan hubungan. Langkung seueur deui, seueur kanyataan OFF-Pitch sanés (kirang dikenal) ngeunaan anjeunna.

Leres, sadaya jelema terang perkawis wangunanna anu gagah sareng otot. Nanging, ngan sakedik anu nganggap Serge Aurier's Bio anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Serge Aurier budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Awal jeung Kahirupan kulawarga

Dimimitian off, Serge Aurier lahir dina dinten 24th of 1992 Désémber. Anjeunna ngalahir ka kolotna, Bapak jeung Ibu Leon Gbizie di wewengkon Western of Basisir Gading, jero hiji kota leutik disebutna Danane.

Serge lahir salaku anak kadua ti lima murangkalih. Anjeunna ageung di bumi maén bal berkat bapakna anu tilas pamaén bal profesional. Leon Gbizie saatos pensiunan janten asistén administrasi di Pengadilan distrik lokal di Ouragahio, Basisir Gading. Ieu di handap aya poto Leon sareng putrana.

Serge Aurier spent salapan taun mimiti hirupna hirup kalawan kolotna méméh pisah jeung cerai maranéhanana anu ditandaan awal tukang troubled Na.

Dina taun 1992, nalika Serge sakumaha heubeul 10 taun, perang sipil peupeus kaluar di na tanah air Basisir Gading. Dina paménta indungna, saeutik Serge kapaksa nampanan kalayan nya Perancis nyésakeun ligamentum bapana di Afrika.

Serge Aurier budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan di Paris

Sesampainya di Perancis, indung Serge mendakan cinta deui saatos cerai sareng salakina. Anjeunna pendak sareng nikah ka supir beus anu namina Michel Aurier anu nampi pikeun ngadopsi putrana. Éta dina waktos ieu Serge ngagaduhan nami kulawarga "Aurier". Serge netep sareng indungna, stepdad sareng lanceukna, Christopher di lingkungan Sevran anu aya di pinggiran Paris.

Sapertos seueur imigran Afrika anu sanés, Kulawarga Sergi Aurier mendakan diri kajebak di salah sahiji kota anu paling miskin di ibukota Perancis. Lingkungan Sevran sering dikritik kusabab berita kajahatanana, katolakanana, kekerasan sareng pangangguran endemik. Nyatana, komune henteu pernah muji solidaritasna.

Naha anjeun terang?… Sevran, komune Perancis kantos janten populér pikeun mogok lapar 6 dinten disaksian ku walikota heroikna Stéphane Gatignon. Stéphane indit dina jurus lapar suksés di nawar ka pangjurung pamaréntah pikeun mantuan ukuran dana keur alleviate krisis di Kab. Di handap ieu poto teh walikota heroik.

Aurier sakali ngaku yén salila poé mimiti na, isu kajahatan éta leuwih pajeulit. Leuwih ti kitu, hirup nonoman di Sevran ieu mah salah polos. Dina kecap na;

"Sevran geus calmed handap. Sateuacan, ieu leuwih bahaya, loba goréng. Ieu hal janten sieun. Aya gangguan madhab

Jaman harita, kuring nongkrong sareng karakter rindang. hese dihindari nalika cicing di dieu. Éta nguatkeun pikiran kuring ”

Saacan tanggal, Aurier geus pernah junun lengkep ngocok kaluar gambar tina sipat rascal pondok-tempered anu dibentuk di nonoman na Ditengah upheaval kulawarga, sarta kasang tukang sosial pajeulit.

Serge Aurier budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- meta karir

 

Saatos ageung di kota kontroversial, kakosongan réngsé pikeun Serge nalika aya maén bal dina suku-Na. Karep Serge anu leres pikeun maén bal dipendakan ku Mr Afid Djaadaoui (tempo di handap) anu tanggung jawab kagiatan olahraga kabuka di Sevran.

Afid ogé panyipta "Pencegahan ngalangkungan olahraga ”, program nu diwenangkeun Aurier jeung lanceukna Christopher gabung kids séjén maén bal kalapa.

Serge Aurier budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- The percobaan

Sanaos angkat ka sakola, Serge janten bagian tina turnamén lingkungan anu dilaksanakeun dinten Rebo sareng Saptu. Saatos ngolo-ngolo penonton ku pakakas na, Serge di awal Agustus 2005 mimiti nawiskeun tawaran pikeun U13 percobaan. Anjeunna ngalaman percobaan anu suksés di klub maén bal Villepinte.

Bari maén keur klub nonoman, Serge éta kasampak kawas batur kalawan hébat tekad pikeun ngimpikeun impian propésionalna janten kanyataan. Sanajan ngarah timnya ka kameunangan, cita-cita karirna sanés ngan saukur jalan anu mewah.

Tumuh déwasa, Aurier mimiti meunang julukan Makelele jeung Essien sabab anjeunna dicoo peranna sarta miboga maranéhna fisik sarta téhnisna. Anjeunna leutik, acan stocky na muscular madhab.

Aurier bersinar dugi ka tingkat anu gancang anjeunna angkat ka Lens, dimana anjeunna sareng lanceukna, Christopher ditandatanganan. Kana daptar pikeun budak, duanana sadérék kedah ninggali kulawarga sareng réréncanganna. 

Serge Aurier budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong

Aurier anu éta dina umur pisan lembut janten Football kaptén cadangan klub 'Ilen urang. kontrak profésional kahijina disaluyuan di yuswa 16 di 2009. Megatkeun kana lensa tim kahiji dina taun kadua ignited dipikaresep ti klub Perancis lianna. Dina 2012, Aurier diamankeun a dipindahkeun ka Toulouse. Manéhna mimitian maén salaku katuhu-balik pertahanan tur perfected skill pertahanan na di bandung.

Keur bahaya di set-potongan sarta benteng pertahanan ngagaduhan minat PSG anu ngabawa on injeuman saméméh sealing deal permanén. Sadayana, Serge meunang 11 piala utama dina Liga Perancis saméméh mutuskeun ieu waktos kaluar liga dina.

Dina 31 Agustus 2017, Aurier ditandatanganan pikeun klub Premier League Tottenham Hotspur pikeun biaya di daérah £ 23 juta. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Serge Aurier budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Sedengkeun papasangan pamaén bal Afrika profil tinggi sareng modél anu ngajentul na parantos janten ampir klise dina rutinitasna, janten kejutan yén Serge masih nyatakeun yén anjeunna jomblo.

Saperti dina waktos nyerat, Serge kirang-BAE sareng nyumputkeun kahirupan pribadi na ti umum.

Serge Aurier budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- abandonment Fatherly

Ceurik umum sakali dilakukeun ku Leon Gbizie, bapa Serge Aurier ngadu'a yén anjeunna parantos ditilar sareng dipaliré pisan ku putrana. Gbizie ngaku parantos dianggurkeun ku putrana mangtaun-taun (ti saprak angkat ka Perancis sareng indungna). Anjeunna ngawartoskeun pers Ivorian yén anjeunna henteu tiasa terang kunaon anjeunna kedah janten Bapa putra multi-miliarder sareng hirup salaku jalma-jalma.

Numutkeun ka Gbizie, putrana nolak kontak fisik sareng anjeunna sareng ngan saukur mayar biaya médisna pikeun ngubaran panyakit anu ngalumpuhkeun anjeunna. Dina kecap na;

"Kuring teu patepung putra abdi di taun anyar. Kuring salawasna coba mun ngahontal anjeunna nalika anjeunna geus di camp kalayan tim nasional. anjeunna avoids kuring tur salawasna balesan pikeun pesen kuring ngaliwatan salah sahiji babaturanana, "

ceuk Gbizie.

"Anu paling nganyenyeri kuring nyaéta putra abdi henteu terang naon anu kuring sangsara. Anjeunna ngan ukur masihan kuring artos kanggo ngaleungitkeun kuring. Anjeunna henteu pernah nelepon kuring, sareng éta kusabab- indungna nempatkeun kana sirah "

Serge Aurier budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Rekonsiliasi jeung bapana

Ningali putrana ngagaduhan nami lalaki sanés ngan ukur ngilu nyeri ka Gbizié Léon. Nanging, hiji hal anu pasti. Anjeunna ngarepkeun panyambat masarakat ka pers bakal ngahontal putrana. Béda jeung Mario Balotelli, kaayaan pasti henteu tungtungna mangaruhan hubungan antara Aurier sareng ramana.

Poé éta kajadian: Momen agung reuni tungtungna sumping antara dua lalaki.
Di handap ieu hiji poto Aurier di 2015 pasamoan bapana di Sofitel Ivoire hotél sanggeus 14 taun teu ningali unggal lianna.

Serge Aurier budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Rékam ditewak

Serge ieu sakali ditahan jeung muatan ka pangadilan pikeun harassing hiji perwira pulisi luar hiji nightclub di Paris. Anjeunna kapanggih kaliru sarta kalungguhan ieu anjeunna méré kalimah dua-bulan panjara. Untungna, Serge ieu dibales kamerdikaan pending banding.

ditewak Ieu hindered kamajuan na kana milu dina pertandingan Liga Champions League ngalawan Arsenal dina 2016 salaku Visa dibérékeun ka anjeunna ku otoritas UK ieu ditarik.

Naha anjeun terang?… Tottenham bahkan kedah ngungkabkeun Aurier salaku panandatanganan pangénggalna saatos anjeunna nyanghareupan gelut ruang sidang pikeun tungtungna ngamankeun visa UK-na.

Serge Aurier budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-  Fakta pribadi

Serge mibanda hiji kaayaan batin kamerdikaan nu nyandak anjeunna ngadamel kamajuan signifikan duanana dina kahirupan pribadi tur profésional Na. Anjeunna batur anu learns tina kasalahan jeung pangabisana pikeun meunang ka luhur dumasar solely on pangalaman jeung kaahlian-Na.

  • Serge mangrupikeun jalma aneh Lebaran anu terang kumaha kéngingkeun pilihan kostum anu pangsaéna pikeun wengi Lebaran.

  • Aurier mikanyaah musik alus sakumaha anjeunna mangrupakeun kipas badag tina hip-hop. Anjeunna geus ngaranna sakira, Justin Bieber, sarta Sefyu diantarana salaku seniman favorit-Na. Mindeng kali, anjeunna katingal ku headset na.

emosionalAurier geus ieu dilaporkeun geus disebut di Maria mun "badut"Na Laurent Blanc"a slur homophobic". ieu kalakuan ngahurungkeun kaputusan ku manajemen PSG pikeun ngagantungkeun anjeunna.

kanyataan parios: Heuheu Serge Aurier budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun ningali hal anu henteu saé dina tulisan ieu, punten pasang koméntar anjeun atanapi ngahubungi kami !.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar