Carita Budak Ansu Fatimah Katambah Fakta Biografi Untold

0
728
Carita Budak Ansu Fatimah Katambah Fakta Biografi Untold. Kiridit kanggo AS sareng Bleacher-Laporan
Carita Budak Ansu Fatimah Katambah Fakta Biografi Untold. Kiridit kanggo AS sareng Bleacher-Laporan

LB nampilkeun Kisah Pinjaman Genius Football anu paling dikenal salaku "Fatimah". Kéngingkeun Ansu Fati Childhood Story Ditambah Untold Biografi Fakta kami nyayogikeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Carita Budak Ansu Fatimah - Analisis Ka Tanggal
Carita Budak Ansu Fatimah - Analisis Ka Tanggal. Kiridit ka AS jeung UEFA.

Analisis ngalibatkeun kahirupan awal kahirupan, latar kulawarga, pendidikan / penawaran karir, kahirupan karir awal, jalan pikeun carita Kinérja, naékkeun carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi, gaya hirup, kahirupan kulawarga jsb.

Leres, sadayana ningali Fati sapertos hal anu saé dina bal maén dunya. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun biografi Ansu Fati anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Ansu Fatimah Nambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Anssumane Ansu Fati lahir dina dinten 31 kaping Oktober 2002 ka ramana, Boji Fati (urut supir) sareng indung, Lurdes Fati (saurang ibu rumah tangga) di Bissau, Ibukota Guinea-Bissau, Afrika Kulon. Ansu sumping ka dunya sapertos putra kadua sareng murangkalih ti 5 murangkalih anu dilahirkeun ka sepuhna anu digambar di handap.

Indung Ansu Fati-Bapa-Boji Fati sareng Ibu- Lurdes Fati.
Indung Ansu Fati-Bapa-Boji Fati sareng Ibu- Lurdes Fati. Kiridit ka SelebritiBuzz

Opat taun sateuacan Ansu Fati ngalahir, perang sipil nyerang di negaranana. Ieu dituturkeun ku kudeta militer di 2003, sataun saatos anjeunna ngalahir. Bagian kudeta ditinggalkeun nagari-nagari karugian sareng ogé ngagedekeun kamiskinan nyebar. Kolotna Ansu Fati sieun pikeun masa depan anak-anakna sareng Bori éta nyababkeun ninggalkeun Guinea-Bissau pikeun milarian lapangan anu langkung saé di luar negeri.

Bori mimiti angkat ka Portugal dimana anjeunna gagal nyobian ngamimitian bal maén dina liga-liga handap. Nalika aya di Portugal, Bori nguping gosip yén Marinaleda, hiji kotamadya di Spanyol anu masihan padamelan ka imigran. Ayah Ansu gancang angkat ka Portugal pikeun Spanyol kanggo nampi padamelan éta.

Hanjakalna, nasibna teu bébéakan di Spanyol nalika Bori mimiti ngalamar dahareun di jalan-jalan di Marinaleda. Butuh ngan ukur sababaraha bulan sateuacan aya kasempetan nalika Bori Fatimah nyumponan walikota Marinaleda di Seville anu masihan anjeunna salaku padamel supir.

Ansu Fati mangrupikeun supir ka Walikota Marinaleda
Ansu Fati mangrupikeun supir ka Walikota Marinaleda. Kiridit ka FB

Saatos ngingetkeun boss na ku andap sareng sasarapna, Mayor Jeneral Marinaleda mutuskeun ngabantosan Bori ngajantenkeun garwa sareng murangkalih (kalebet Ansu) ti Guinea-Bissau ka Spanyol. Ansu Fati, indungna, duduluran (Braima sareng Miguel) sareng adi (Fati Djucu) angkat ka Spanyol nalika anjeunna genep.

Carita Budak Ansu Fatimah Nambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Naha anjeun terang?… Bapana Ansu Fati mangrupikeun mantan maén bal salami waktos di Guinea Bissau. Oe anjeunna kedah pangsiun ti mimiti karir karierna anu saé pikeun milari kasempetan anu langkung saé di Portugal dimana anjeunna ogé gagal, maksa pensiunan. Teu hésé Bori pikeun nganyahokeun pangsiun nalika netep di Spanyol. Anjeunna mutuskeun pikeun mamatahan putrana kaasup Ansu pikeun janten maén bal.

Sataun 2009 mangrupikeun sataun anu sinta pikeun maén bal Spanyol sapertos Real Madrid diaku C Ronaldo. Ansu Fati ngagambar di handap dina waktos éta nyaéta kipas Real Madrid anu ngiringan unggal bagian tina kagiatan klub kalebet idola anu goib.

Ansu Fating Atikan sareng Ngiringan Karir.

Nalika anjeunna masih diajar pertandingan, lanceukna kokolot Braima jauh payun. Kasuksésan olahraga kulawarga maranéhanana ti heula asalna ti lanceukna Ansu Braima Fati anu uih lulus uji sareng ngagaduhan ditandatanganan ku Sevilla FC. Anjog contona, gairah Ansu pikeun patandingan éta ningali anjeunna ngalangkungan uji coba sareng Sevilla sareng klub caket dieu. Nalika hasil Sevilla FC kentel, anjeunna nampi ditampi ku klub caket dieu lokal anu nami Herrera.

Carita Budak Ansu Fatimah Nambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Ansu Fati nyandak usum bareng Herrera sateuacan tungtungna nampi dirina ditampi ku Sevilla FC. Kusabab anjeunna saé, duanana pamrés akademi Real Madrid sareng FC Barcelona langsung ngiringan signature na. Dina kecap-Na;

"Kuring di Sevilla nalika Real Madrid sumping, masihan kuring kaayaan anu langkung saé tibatan Barcelona. Kadua klub sumping ka bumi kulawarga pikeun ngayakinkeun kolotna. Pangwangunan ieu ngagaduhan Sevilla mad sabab hayang kuring cicing, sanggeus ngabantosan adi kuring ”

Alatan mindahkeun komplikasi kaleungitan budak bentangna, Sevilla ngantunkeun Ansu tanpa maén maén bal salami sataun. Ieu henteu nyiptakeun reureuh ngahalangan impianna pikeun jadi pro. Dina réaksi, akademi FC Barca- Le Masia kedah polah nyandak murangkalih budak. Aranjeunna nyandak yuswa salapan taun, Ansu Fati sareng masihan anjeunna yayasan anu diperyogikeun kanggo kick karirna.

Awal Fatimah Hirup Awal sareng Akademi Maén Bal Lemasia
Awal Fatimi Hidup Aula sareng Lemasia. Kiridit ka SelebritiBuzz
Ansu Fati gancang ngadamel gambaran sareng akademi anu kondang di FC Barcelona, ​​La Masia. Naha anjeun terang?… Anjeunna sakaligus bareng sareng pasangan Takefusa Kobo aka nu Jepang Messi saencan hirupna pisah aranjeunna janten Kobo ngagabung sareng Real Madrid. Kadua budak (gambar di handap) anu janten babaturan anu paling luhur ogé scorers di akademi dina sababaraha waktos. Sakedik terang yén aranjeunna bakal janten saingan sateuacan milangkala 20th.
Ansu Fati sareng Takefusa Kubo ngadamel headline nalika dinten-dinten di La Masia
Ansu Fati sareng Takefusa Kubo ngadamel headline nalika dinten-dinten di La Masia. Kiridit ka Trome
Carita Budak Ansu Fatimah Nambah Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Ansu Fati mimiti nyieun gambaran sareng La Masia bahkan sateuacan taun rumaja. Naha anjeun terang?… Anjeunna ngalih pisan jajaran gancang janten kaptén dina prosés.

Bukti yén Ansu Fati mangrupikeun Kaptén La Masia
Bukti yén Ansu Fati mangrupikeun Kaptén La Masia. Kiridit ka IG

Ngan dina waktosna Ansu badé ngabuktikeun pantesna salaku kaptén, moment anu panghandapna dina karir nonoman kajantenan. Anjeunna ngagaduhan istirahat ganda anu dahsyat. Kajadian musibah ieu kajantenan dina bulan Désémber 2015 nalika patok tangguh ti bek Spanyol nganggo kénca Ansu Fati sareng dua tibia rusak sareng fibula dina suku katuhu na. Ieu ngadorong anjeunna janten période sapuluh bulan dina sela sareng seueur waktos di rumah sakit. Di handap ieu Braima maénkeun peran lanceukna anu gedé nalika tinggal ku sisi lanceukna anu séhat salami réh.

Ansu Fati di ranjang rumah sakit kusabab sukuna rusak
Ansu Fati anu diurus ku lanceukna nalika cageur. Kiridit ka IG
Carita Budak Ansu Fatimah Nambah Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Kaseueuran fans anu terang Ansu Fati bakal satuju yén tatu beuteung pangantenna sigana mangrupikeun titik balik dina karirna. Nalika masih dina ranjang kamulihan, tekad Ansu Fati ngan ukur tumuwuh sareng anjeunna sumping ka pas pikeun ngabuktikeun rather tibatan runtuh. Anjeunna tahan kanaékan meteoric pikeun prominence dina sasih bulan-bulan pikeun janten salah sahiji sipat panasaran akademi FC Barcelona.

Météoris Ansu Fati naékna prominence saatos cageur tina tatu
Météoris Ansu Fati naékna prominence saatos cageur tina tatu. Kiridit ka IG.

Ansu Fati ngadominasi maén bal nonoman sareng teras ngalakukeunana saatosna. Dina 24 Juli 2019, anjeunna nandatanganan kontrak profésional kahijina sareng tim senior FC Barcelona, ​​satuju sareng nungkulan dugi ka 2022. Dina waktos ayeuna, saatos kontak anyar na, unggal anggota kulawargana janten hariwang pikeun debutna.

THE RESTRICTION: Nalika ngantosan masih kénéh aya, Ansu Fati anu umurna 16 dina waktos éta ngagaduhan larangan dina régulasi Spanyol henteu maén bal sakali éta 9 WIB. Peraturan di Spanyol nungtut yén klub teu tiasa maén pamaén bawah umur salami lekasan wengi kajaba éta nampi idin ti kolot.

jeung Ousmane Dembele jeung Luis Suarez kaluar tatu, manajer Barca Ernesto Valverde mutuskeun mikeun shot Ansu Fati. Kabeneran pikeun budak ti Guinea Bissau, kolotna sapuk pikeun anjeunna ninggalkeun imah pikeun ngarobih wengi sareng minuhan impian na.

Ansu Fati nembé umur 16 sareng dinten 298 dina waktosna ngagaduhan menit senior kahiji dina sabukana. Debut ieu kéngingkeun anjeunna pangajén pikeun janten pamuter bungsu ngawakilan klub saprak 1941 saatos Vicenc Martinez (16 taun sareng 280 dinten). Ansu gambar di handap ieu ogé meunang catetan tina kénging tukang gol LaLiga bungsu FC.

Ansu Fati meunang catetan janten kiper LaLiga bungsu Barcelona.
Ansu Fati meunang catetan janten barkas LaLiga bungsu Barca. Kiridit ka SL

Naha anjeun terang?… Penampilan sareng tujuan Ansu nampi kasepetan ti balarea, kalebet Thiago, putra Lionel Messi anu diawaskeun anjeunna tina lapak. Tanpa ragu, Ansu parantos kabuktian ka dunya yén anjeunna mangrupikeun janji-janji anu saé ngeunaan afiliasi afiliasi Afrika sareng kakuatan anu keuna kana klubna Samuel Etoo. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Carita Budak Ansu Fatimah Nambah Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna pikeun Kinérja, éta pasti yén kalolobaan fans bakal milarian patarosan ngeunaan saha kabogoh Ansu Fati. Teu aya anu mungkir kanyataan yén orok pameunteu, kasép anu gandeng sareng gaya lakonana henteu bakal ngajantenkeun anjeunna anggur anu sayang pikeun awéwé.

Saha Kabogoh Ansu Fatimah
Saha Kabogoh Ansu Fatimah? Kiridit ka IG

Saperti dina waktos nyerat, dumasar kana inpormasi dina cecekelan média sosial, bijil Ansu Fati parantos langkung milih fokus dina karirna. Teu aya inpormasi anu ngungkabkeun naon waé sorot dina kahirupan pribadi-Na. Kanyataan ieu ngajadikeun média pikeun hésé ngempelkeun inpormasi saleresna ngeunaan kahirupan cinta ayeuna sareng sajarah dating.

Nanging, kusabab umur pamuda na sareng kanyataan yén Barcelona Barcelona henteu tiasa diampuni ka para nonoman anu henteu tiasa ngingetkeun, kamungkinan Ansu Fati henteu bakal bobogohan sareng saha waé, tapi fokus dina ngajantenkeunana kalayan buta Spanyol. Tapi saha anu terang? !!… Aya seueur jalma ngora anu umurna anu masih gaduh kabogoh. Janten, urang masih tiasa nebak yén anjeunna tiasa gaduh kabogoh tapi langkung milih henteu umum.

Carita Budak Ansu Fatimah Nambah Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngenalkeun kahirupan pribadi Ansu Fati bakal ngabantosan anjeun terang gambaran anjeunna.

Ngamimitian, anjeunna gancang-wired sareng calakan, batur anu bakal milarian dugi anjeunna manggih jalan anu unik tina ekspektasi pisan. Ogé, Ansu Fati mangrupikeun jalma anu gampang gampang adaptasi sareng énergi (boh positip sareng négatip) anu lingku anjeunna. Tungtungna, anjeunna ogé mangrupikeun pamikir jero anu kadang-kadang langkung milih sorangan sareng ngaung-énggal tina sagala kasayangan supados ngalereskeun kakuatan na.

Fakta Kahirupan Pribadi Ansu Fati- Ngenalkeun kapribadian na. Kiridit ka IG
Carita Budak Ansu Fatimah Nambah Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Anjeun teu kedah dilahirkeun ku sendok pérak dina sungut anjeun pikeun ngahontal hal-hal anu hébat dina kahirupan. Ieu kecap beurat beurat pikeun Ansu Fati sareng unggal anggota kulawargana digambar di handap.

Anggota Kulawarga Ansu Fati
Anggota Kulawarga Ansu Fati. Kiridit ka IG

Bapana Ansu Fati Bori sakali ngalaman émosional nalika nyarioskeun pertandingan kompetitif putrana putra pikeun Barcelona. Dina kecap-Na:Ayeuna kuring tiasa maot ayeuna! Hirup kuring dipenuhan dinten ayeuna sanajan maot dugi. ”Bori nyebatkeun kana radio lokal saatos ningali putrana ngadamel debut. Anjeunna seueur di média sanés sapertos pamajikanana (mumule Ansu Fati) anu ngajaga profilna anu handap.

Ngeunaan dulur Ansu Fati: Sadayana Ansu Fati barayana nyaéta; Braima (sepuhna) sareng Miguel (langsung rayi) sareng Miguel (bungsu) ogé maén sepakbola, anjeun henteu suksés sapertos Ansu.

Naha anjeun terang?… Anu bungsu tina lanceukna Ansu Fati (Miguel) mangrupikeun babaturan caket sareng teammate Thiago Messi (Putra Lionel Messi). Duanana sakumaha dina waktos nyerat hadir akademi FC Barca- La Masia. Ditilik ku umur sareng wanci kulawarga Fatimah hijrah ka Spanyol, nya pasti yén ganteng Miguel (gambar di handap) lahir di Spanyol.

Minuhan Saudara Miguel Fati- Ansu
Minuhan Saudara Miguel Fati- Ansu

Asides Braima (lanceukna kokolot Ansu), dulur duduluran urang ulinkeun pikeun akademi familium anu terkenal di La Masia FC. Dulur adi anu asuh Braima ayeuna nuju pinjaman pikeun Calahora sapertos dina waktos nyerat.

Ansu Fati Lanceuk- Miguel Fatimah
Ansu Fati Lanceuk- Miguel Fatimah. Kiridit ka IG

Ngeunaan Suster Ansu Fati: Djucu nyaéta adina geulis ti Ansu Fati. Anjeunna tiasa sataun dua taun langkung rayi ti lanceukna Ansu. Numutkeun akun Instagram na, Djucu ngagungkeun ulang taunna unggal Januari 20th.

Minuhan Ansu Fatis Sister- Djucu Fatimah
Minuhan Ansu Fatis Sister- Djucu Fatimah. Kiridit ka Akun IG na
Carita Budak Ansu Fatimah Nambah Fakta Biografi Untold - Otong

Pikeun Fati, aya écés béda antara maén bal sareng seneng-seneng. Nalika musim maén bal, Ansu Fati mikacinta ngaraosan nyalira di Ibiza sareng tempat-tempat anu éndah di Spanyol. Anjeunna sering ningali gaduh solo dina kapal layar sareng kanu.

Ansu Fatimah - Anu mikaresep Laut Spanyol sareng Nagara Nasional. Kiridit ka IG

Ansu cukup disiplin pikeun iket anggaran. Salaku conto, anjeunna batang kanggo mobil rata sareng bikes non-kakuatan. Anjeunna ogé henteu sieun ngeunaan usaha anu nyiptakeun dirina sareng kulawargana dina posisi finansial langkung saé.

Ansu Fati Mobil sareng Ride- LifeStyle Facts. Kiridit ka IG
Carita Budak Ansu Fatimah Nambah Fakta Biografi Untold - Fact Untold

Sahabat Seueur sareng Lionel Messi: Peuting magis Ansu Fati dimana anjeunna nyetak gawang La Liga kahijina janten langkung saatos saatos pesis akhir. Naha anjeun terang? ... Saatos pertandingan, chap baruntung nampi nangkeup haneut dina torowongan ku gumbira Lionel Messi. Pamuter dunya sababaraha kali anu langkung saé dibagi poto (di handap) dina akun Instagram na anu ngagaduhan langkung ti 6.3 juta anu resep sapertos dina waktos nyerat.

Ansu Fati sareng Lionel Messi mangrupikeun babaturan saé
Ansu Fati sareng Lionel Messi mangrupikeun babaturan saé

Naha anjeun terang?… Pendekatan Ansu Fati ka Messi ogé salaku hasil tina hubungan anu dibagikeun antara adi na putra superstar na Thiago Messi.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Ansu Fatimah urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu