Alphonso Davies Carita Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Alphonso Davies Carita Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Dimimitian kaluar, anjeunna namina "Kang Oki D". Kami masihan anjeun liputan pinuh ku Alphonso Davies Childhood Story, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Kahirupan Awal, Kahirupan, Kahirupan Pribadi sareng acara-acara kasohor sanésna nalika anjeunna janten anak ka nalika anjeunna janten populér.

Hirup sareng kebangkitan Davies Alphonso. Gambar Credits: Instagram sareng Goal.
Hirup sareng kebangkitan Davies Alphonso. Gambar Credits: Instagram sareng Goal.

Leres, anjeun sareng kuring terang anjeunna minangka salah sahiji pamaén maén bal anu paling berbakat pikeun kaluar tina MLS. Nanging, ngan ukur sababaraha fans anu nganggap versi kami tina Alphonso Davies 'Biografi anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian, heula sareng a KaC, dituturkeun ku Alphonso Davies Wiki, sateuacan na carita lengkep na.

Alphonso Sadikin ' Carita Budak Leutik:

Alphonso Boyle Davies lahir dina dinten ka 2 Nopémber 2000 ka indungna, Victoria Davies, sareng bapakna, Debeah Davies, di tempat pangungsian Buduburam anu populer di Ghana. Anjeunna mangrupikeun anak kahiji sareng putra ti tilu murangkalih anu ngalahir ka Victoria sareng Debeah.

Nuhun, anjeun langsung nguping saha!, Alphonso lahir di hiji pangungsian Ghanian, hartosna, anjeunna mil ti jauh janten nasional Ghanian. Kaleresan jadi ngawartoskeun!, anjeunna asalna hartosna janten nasional Librarian. jeung Naha anjeun terang?… Kolotna Alphonso Davies ngungsi ti Liberia (nagara Afrika kulon) di 1999, saenggeus perang sipil Liberian kadua.

Sanés ngan ukur kolotna, tapi kalolobaan anggota kulawarga Alphonso sacara Davies ngumbara ratusan Mil mil di Afrika Kulon dugi aranjeunna tungtungna mendakan tempat pamujaan di tempat pangungsian Buduburam caket di Accra di Ghana dimana anjeunna lahir. Éta di tempat perkemahan éta pamuda Alphonso nyéépkeun opat taun mimiti hirupna ngembang di bumi asing pikeun asal usul kulawargana.

Alphonso Davies Kolot henteu ngan ukur ngungsi ti perang. Aranjeunna ngumbara mil di Afrika Kulon pikeun milari kahirupan anu langkung saé pikeun anu teu lahir - saurang pahlawan maén bal. Kiridit Gambar: Peta Google sareng Instagram.
Alphonso Davies Kolot henteu ngan ukur ngungsi ti perang. Aranjeunna ngumbara mil di Afrika Kulon pikeun milari kahirupan anu langkung saé pikeun anu teu lahir - saurang pahlawan maén bal. Kiridit Gambar: Peta Google sareng Instagram.

Alphonso Sadikin ' Kasang Tukang Kulawarga:

Nyarios asal-usul kulawarga Alphonso Davies, sepuhna tanpa ragu, nyaéta Liberian ti latar kulawarga anu miskin. Debeah sareng Victoria mangrupikeun pasangan ngora nalika Perang Liberia kadua nyerang, pamekaran anu ditinggalkeun aranjeunna kalayan pilihan milu perang atanapi ngungsi. Untungna, aranjeunna milih anu terakhir sareng ayeuna, duanana (digambarkeun di handap) cicing pikeun ngahargaan pilihan hirupna tinimbang ngarobih tangkal kulawarga anu mungkin.

Kolotna seuri ayeuna sabab nyandak kaputusan wijaksana tina ngungsi perang heula. Kiridit Gambar: Instagram.
Kolotna seuri ayeuna sabab nyandak kaputusan wijaksana tina ngungsi perang heula. Kiridit: Instagram.

"Éta cukup hirup cicing di Liberia dina waktu perang sabab salamet hartosna anjeun kedah nyandak bedil pikeun ngalawan. Kami moal nganggo minat pikeun éta, ”

mengingetan bapa Alphonso Davies. Dina bagian indungna, anjeunna ogé énggal-énggal nyebrang mayit pikeun nampi tuangeun kanggo anggota kulawargana. Mémang, sanés sapertos sanés jinisna anu aranjeunna badé ngagaduhan budak kalayan dewasa.

Alphonso Sadikin ' Atikan sareng Ngiringan Karir:

Kulawarga Alphonso Davies nganutkeun panawaran migrasi ka Kanada salaku bagian tina program resettlement dina waktos yuswa lima taun. Aranjeunna sumping di nagara taun 2005 sareng mimitina netep di Windsor di Ontario.

Sataun saterusna, kulawarga pindah ka kota Edmonton di Alberta. Éta di kota yén kahirupan bener-bener ngamimitian pikeun Alphonso, anu tumuwuh janten budak bagja di sapanjang adi na Ruth sareng lanceukna anu teu dipikanyaho.

Anjeunna henteu ngan ukur tumbuh kalayan bahagia di Kanada tapi dina prosés janten warga Kanada. Kiridit Gambar: Youtube.
Anjeunna henteu ngan ukur tumbuh kalayan bahagia di Kanada tapi dina prosés janten warga Kanada. Kiridit Gambar: Youtube.

Nyatana, kebon jukut Northmount Elementary di Edmonton nyaéta tempat Alphonso Davies munggaran diajar kumaha maén bal minangka olahraga budak leutik. Ieu dimana takdir bal na dimimitian.

Ngeunaan pendidikan na, Alphonso ngamimitian ngahadiran sakola Katolik Ther Theresa di kota anu sami di Edmonton. Balik harita, éta ampir teu mungkin pikeun henteu ningali kamampuan dribbling naturalet sareng cara dimana anjeunna ngaluarkeun peers nalika maén bal di sakola Katolik Ibu Theresa.

Alphonso Sadikin ' Taun Awal di Bal-balan:

Hatur nuhun ka Melissa Guzzo - guru olahraga sareng palatih olahraga Alphonso di sakola Katolik Ibu Theresa - produsén bal balebat didaptarkeun dina inisiatif saatos budak pikeun kota-kota anu disebut "Program Program Kaki Bébas".

Leres mun ngaran na, Bebas Footie éta bébas sabab ngabantosan sepuhna Alphonso Davies anu henteu tiasa ngumpulkeun biaya maén bal ka akadém bal. Inisiatif ieu ogé ngabantosan budak kota-kota kota sanés anu henteu mampuh waragad pendaptaran atanapi transportasi pikeun ngajalajah kapentingan maén bal. Alphonso saterasna, neraskeun gabung klub lokal Nicholas Academy. Ieu dituturkeun ku karir awal 8 taun anu signifikan sareng Edmonton Strikers.

Alphonso Davies 'Biografi- Jalan Pikeun Fame Story:

Taun 2015, sepuhna Alphonso Davies sapuk kana karir péngkolan, tawaran anu bakal nyandak putra anu pangheulana jauh ti aranjeunna maén di Vancouver. Ku pangukuran urang, langkung sakitar 1,159.5 km jauh (ku jalan) ti bumi kulawarga di Edmonton. Debeah sareng Victoria masihan berkah Alphonso sareng anjeunna ngiringan ngagabung sareng pamuda-pamuda Vancouver Whitecaps.

Anu lami yuswa 14 taun kagum di klub, sapertos anjeunna janten pamuter bungsu munggaran pikeun ngadaptar kontrak USL dina 15 taun, 3 bulan di 2016. Naon deui?… Alphonso hasil promosi ka tim Vancouver Whitecaps FC munggaran di 2016, ngadamel debut MLS taun anu sami sareng ngagaduhan penampilan anu pikaresepeun.

Dina umur 15 taun, Alphonso ngora sareng ambisius ngan karakter anu leres pikeun sukses. Kiridit Gambar: VancouverWhitecaps.
Dina umur 15 taun, Alphonso ngora sareng ambisius ngan karakter anu leres pikeun sukses. Kiridit Gambar: VancouverWhitecaps.

Alphonso Davies 'Biografi- Usaha kanggo Inohong Rame:

Dina puncak karir Alphonso sareng Vancouver Whitecaps FC, anjeunna namina Pamuter Klub Deui Taun 2018 sareng ogé nampi panghargaan 'Goal of the Year'. Saterasna, anjeunna milu perpisahan ka klub ku nyetak dua tujuan dina kameunangan 2-1 maranéhna di Portland Timbers. Dina waktos ayeuna, prodigy anom tiasa ngémutan takdir na nyauran anjeunna ti Éropa.

Sababaraha bulan dina Januari 2019, Alphonso mimiti usum anyar maén pikeun raksasa Jerman Bayern Munich. Anjeunna ditandatanganan ka klub anu ngagaduhan biaya £ 9.84 m dina taun 2018. Kusabab saprak yuswa 19 taun ngagabung klub, anjeunna parantos ngagosok taktak sareng tahayul - siga Robert Lewandowski, Philippe Coutinho, David Alaba - sareng parantos kéngingkeun gelar Bundesliga kahijina sareng klub. Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.

Mémang, naékna ka Kinérja parantos naédé. Kiridit Gambar: ESPN.
Mémang, naékna ka Kinérja parantos naédé. Kiridit Gambar: ESPN.

Saha Alphonso Davies ' Kabogoh? ... Naha anjeunna gaduh Pamajikan sareng Kid (s)?

Anjeunna leres-leres mendakan pertandingan anu sampurna dina Jordyn Huitema. Sanes anjeunna?
Anjeunna leres-leres mendakan pertandingan anu sampurna dina Jordyn Huitema. Sanes anjeunna?

Jauh ti lapangan maén, Alphonso ngajantenkeun warta pikeun hubunganna sareng kabogoh Kanada, Jordyn Huitema. Teu seueur dipikanyaho nalika lovebirds mimiti bobogohan. Tapi, aranjeunna parantos lami ngahiji janten ka tingali salaku pasangan Soccer Power Kanada ku pers. Ieu sabab Jordyn maénkeun maén bal pikeun Prancis Divisi 1 Féminine klub Paris Saint-Germain sareng tim nasional Kanada.

Alphonso rutin ngaluncur ka Paris pikeun méakkeun waktos anu saé sareng kabogohna Jordyn sateuacan uih deui ka Bayern Munich. Aranjeunna investasi perhatian anu cukup dina karir buddingna, pamekaran anu ngécéskeun nalika aranjeunna henteu ngagaduhan putra (s) atanapi putri (luar) kawin. Padahal, teu aya kaputusan kaluar kanyataan yén aranjeunna tiasa nyandak hubungan aranjeunna ka tingkat anu sanés (perkawinan) dina waktos henteu.

Alphonso Sadikin ' Kulawarga Kulawarga:

Alphonso Davies ngahutang kasuksésan dina maén bal pikeun kulawargi anu endah. Cék calik sareng santai nalika kami mawa kanyataan ngeunaan anggota kulawargana dina bagian ieu. Kami ngamimitian ku ngabantosan anjeun tiasa nyandak seueur fakta ngeunaan kolotna Alphonso Davies.

Ngeunaan Alphonso Davies Bapa sareng Ibu:

Kolot winger éta kolotna nyaéta Debeah sareng Victoria masing-masing. Taun 2005 Debeah sareng Victoria mutuskeun kaputusan anu parobih pikeun hijrah ka Kanada ti Ghana tanpa terang perkawis tempat atanapi gaduh baraya di dinya. Aranjeunna ukur percanten yén gerak ieu bakal ngabantosan orok Alphonso masa depan anu cerah.

Minuhan Sadérék kolotna Alphonso. Kiridit Gambar: Instagram.
Minuhan Sadérék kolotna Alphonso. Kiridit Gambar: Instagram.

Éta tanpa nyarios yén kaputusan dibayar langkung seueur tibatan aranjeunna tiasa dibayangkeun. Kanyataanna, winger nyatet yén anjeunna mendakan gampang ngamotivasi dirina iraha waé anjeunna ningali deui kaputusan-ngarobah hirup anu sepuh anu didukung ku kolotna ngeunaan masa depanna.

Ngeunaan Alphonso Davies Sesua sareng Baraya:

Alphonso ngagaduhan dua duduluran anu anjeunna langkung sepuh ti anjeunna. Aranjeunna kalebet adina rayi na Ruth sareng adi ngora anu kawéntar. Duduluran kasebut dilahirkeun di Kanada. Sapertos kitu, aranjeunna henteu kedah ngiringan prosedur nampi kawarganagaraan Kanada sapertos Alphonso.

Alphonso Davies bareng ramana, indung sareng duduluran. Kiridit Gambar: Instagram.
Alphonso Davies bareng ramana, indung sareng duduluran. Kiridit Gambar: Instagram.

Padahal winger éta henteu masihan pencét pikeun terang langkung seueur ngeunaan duduluran na. Sanes anjeunna parantos nyarioskeun perkawis kulawargana sareng katurunan kulawargi upami aya hubunganna sareng nini-nini sareng ibu nini. Sarupa oge, paman Alphonso, bibi, sepupu, kaponakan sareng nieces umumna teu dipikanyaho dina waktos nyerat bio ieu.

Alphonso Sadikin ' Kahirupan Pribadi:

Saha Alphonso Davies?… Naha anjeun terang yén anjeunna nyiptakeun sipat kapribadian anu dipidangkeun ku individu anu dipandu ku Scorpio Zodiac Sign? Kaleresan, Kang Oki D (nickname na) gairah, intuitif, luar biasa sareng teu aya kasusah pikeun nyarioskeun naon anu badé nyarios.

Aya sababaraha pamaén anu terang kumaha pikeun nganyatakeun diri sacara sampurna. Alphonso ngajadikeun daptar. Kiridit Gambar: Bundesliga.
Aya sababaraha pamaén anu terang kumaha pikeun nganyatakeun diri sacara sampurna. Alphonso ngajadikeun daptar. Kiridit Gambar: Bundesliga.

Ditambahkeun kana trét tina persona Alphonso mangrupikeunana pikeun henteu ngungkabkeun langkung seueur ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi.

Kapentingan sareng hobi winger kasebut nyaéta menari, maén kaulinan vidéo sareng nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawargana sareng réncang. Anjeunna ogé saé dina masak, hobi anu masihan nickname na “Kang Oki D".

Alphonso Sadikin ' Fakta Gaya hirup:

Ngeunaan kumaha Alphonso Davies nyieun sareng ngaluarkeun artos-na, anjeunna gaduh perkiraan bersih $ 1 juta dina waktos nyerat biografi ieu. Aliran kabeungharan winger kasebut asalna tina gajih sareng upah anu ditampi tina maén bal top-flight.

Winger ogé nyatu panghasilan anu penting tina dukungan. Sapertos kitu henteu aya patarosan ngeunaan kumaha anjeunna tiasa nanggung aset méwah sapertos mobil anu aheng sareng mobil mahal.

Poto anu jarang nunjukkeun winger anu nyobian nyandak kantong karét na ti tukang mobil anu diprediksi janten Audi. Kiridit Gambar: Spox.
Poto anu jarang nunjukkeun winger anu nyobian nyandak kantong karét na ti tukang mobil anu diprediksi janten Audi. Kiridit Gambar: Spox.

Alphonso Sadikin ' fakta:

Pikeun ngeureunkeun carita budak sareng biografi alphonso Davies urang, didieu seueur fakta anu dipikanyaho atanapi teu terang ngeunaan winger.

kanyataan #1- Pegatna Gaji na Kadua:

Kusabab terobosanna dina Januari 2019, seueur fans anu mendakan kumaha ari Sadérék Sadérék Alphonse?…. Éta 2019, kontrak Chef D ningal anjeunna ngantosan gaji whopping 1.2 Million Euros sataun. Anu langkung héran di handap nyaéta potongan gaji gaji Alphonso Davies per taun, bulan, dinten, jam, menit sareng detik.

Gaji GajiPendapatan di Euro (€)Pendapatan di Pounds (£)
Naon anjeunna earn Per Taun€ 1,200,000£ 1,034,559
Naon anjeunna earn Per sasih€ 100,000£ 86,213
Naon anjeunna earn Per Minggu€ 24,390£ 21,028
Naon anjeunna earn Per Day€ 5,949£ 5,129
Naon anjeunna earn Per Jam€ 248£ 214
Naon anjeunna earn Per Menit€ 4.13£ 3.56
Naon anjeunna earn Per Serconds€ 0.07£ 0.06

Ieu seueur anu kéngingkeun Alphonso Davies saprak anjeun mimiti nempo Halaman ieu.

€ 0

Upami anu anjeun tingali di luhur tetep di (0), éta hartosna anjeun ningali halaman AMP. ayeuna Klik IEUH ningali gaji naékna gaji ku detik. Naha anjeun terang?… Lalaki rata-rata di Jerman kedah damel sahenteuna 1.84 taun pikeun earn € 86,123, anu jumlah Chef D earn dina 1 sasih.

Fakta # 2- Henteu sakadar dina réngking FIFA:

Alphonso ngan ukur dua taun ngalaman maén bal-top top, pamekaran anu ngécéskeun naon sababna anjeunna gaduh rating FIFA anu rendah 73 taun. Nya éta kanyataan kanyahoan waktos nyageurkeun sareng ningkatkeun. Kasus ieu moal aya bédana pikeun para winger sabab anjeunna ngagaduhan poténsi ngaleuwihan 90, bahkan janten maén bal pangsaéna FIFA.

Rating na anu pasti bakal ngarékam ningkat météorika dina taun-taun sabalikna. Kiridit Gambar: SoFIFA.
Rating na anu pasti bakal ngarékam ningkat météorika dina taun-taun sabalikna. Kiridit Gambar: SoFIFA.

Fakta # 3 - Udud sareng Nginum:

Plapisan anu ngaroko sareng nginum henteu tanggung jawab ngagaduhan hal pikeun biwir poék sareng sering nganggo hukum. Alphonso mangrupakeun sabalikna anu sampurna tina dua hasil éta.

Fakta # 4- Tato:

Naon hartosna gaduh tato nalika hiji anu sombong poék? Kacuali seni awakna ditarik nganggo jalur bodas, Alphonso moal kedah meryogikeun anu ngalengkepan jangkungna 5 suku 11 inci.

Naha anjeun mendakan tato naon waé? hayu urang terang dina kotak komentar. Kiridit Gambar: Instagram.
Naha anjeun mendakan tato naon waé? hayu urang terang dina kotak komentar. Kiridit Gambar: Instagram.

Fakta # 5- Naon Alphonso Davies 'Agama:

Naha anjeun émut sakola Katolik Ibu Theresa?… Sumuhun, éta sakola Katolik di Edmonton, Kanada. Kami parantos dianggo pikeun nyababkeun yén kolotna Alphonso Davies parantos ngirangan putra lalaki pikeun nuturkeun agama Kristen. Sanaos, youngster teu acan sacara khusus sacara terang kalayan nanggung jawab ngeunaan masalah iman. tapi, odds kami pikeun milih Alphonso salaku urang Kristen sabab anjeunna gaduh adina anu namina Rutut bari indungna ngasongkeun ngaran - Victoria.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Alphonso Sadikin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

komentar 6

  1. Abdi pohara gumbira salaku Liberian ningali lanceukna Liberian kuring maén bal sapertos ieu, kuring ngarepkeun pangageungna. Sakabeh Liberia ngaleupaskeun hatur nuhun ka saderek Alphanso Davies, sanajan anjeun ngalaksanakeun diri ka Kanada, kami tetep dipikacinta salaku Liberian.please sumping ka bumi sareng ngalakukeun hal-hal anu saé pikeun nagara.

  2. Kuring ngan ukur nempokeun pagelaran anjeun salami final Liga Juara sareng PSG. Anjeun sapertos pamuter anu saé.

  3. Kuring diacak ku biografi Alphonso ieu, sareng janten Liberian, kuring langkung bangga nyatana kanyataan yén anjeunna nembé meunang final Liga Juara sareng klub Jerman-Na. Bangga Liberia anjeun, Alphonso !!!! Gorég luhur sareng anjeun bakal ngajantenkeun bédana pisan pangbadagna dina hiji dinten

  4. Kuring ngadoa anjeun ngahontal poténsi pangluhurna pikeun alas
    (Ie janten juara balon d'or).
    Ghana mangrupikeun bumi anjeun

  5. Abdi janten punten sareng syukur ka gusti alloh pikeun ieu perjuangan anu saé sareng suksés pikeun sepuh Liberian ieu pikeun naon anu aranjeunna laksanakeun pikeun kauntungan ayeuna sukses
    Langit Alphanso mangrupikeun wates dulur anjeun, malah anjeun bakal ngalakukeun leuwih ti éta
    Hayu Gusti janten sareng anjeun dina proyek Anjeun !!!!!!!!!
    Kami Liberins sadayana sareng anjeun sakumaha anu pernah urang lungsur pikeun hiji-hijina Dunya anu pangsaéna di Liberia sareng ayeuna Anjeunna Présidén pikeun Nagara urang.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu