Alphonso Davies Carita Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Alphonso Davies Carita Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Dimimitian, anjeunna dijulukan "Kang Oki D". Kami masihan anjeun sinyalna pinuh ku Alphonso Davies Childhood Story, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Kahirupan Awal, Gaya hirup, Kahirupan Pribadi sareng acara-acara penting anu sanés ti saprak anjeunna alit dugi nalika anjeunna janten populér.

Hirup sareng kebangkitan Davies Alphonso. Gambar Credits: Instagram sareng Goal.
Hirup sareng kebangkitan Davies Alphonso. Gambar Credits: Instagram sareng Goal.

Leres, anjeun sareng kuring terang anjeunna mangrupikeun salah sahiji pamaén bal anu paling kado anu parantos kaluar tina MLS. Nanging, ngan ukur sababaraha kipas anu nganggap vérsi kami ngeunaan Alphonso Davies 'Biografi anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Alphonso Davies ' Carita Budak Leutik:

Alphonso Boyle Davies lahir dina dinten ka 2 Nopémber 2000 ka indungna, Victoria Davies, sareng bapakna, Debeah Davies, di tempat pangungsian Buduburam anu populer di Ghana. Anjeunna mangrupikeun anak kahiji sareng putra ti tilu murangkalih anu ngalahir ka Victoria sareng Debeah.

Nuhun, anjeun langsung nguping saha!, Alphonso lahir di hiji pangungsian Ghanian, hartosna, anjeunna mil ti jauh janten nasional Ghanian. Kaleresan jadi ngawartoskeun!, anjeunna asalna hartosna janten nasional Librarian. jeung Naha anjeun terang?… Kolot Alphonso Davies kabur ti Liberia (nagara Afrika kulon) dina taun 1999, saatos perang sadérék kadua Liberia.

Henteu ngan ukur kolotna, tapi seuseueurna anggota kulawarga Alphonso's Davies ngumbara ratusan Mil ngalangkungan Afrika Kulon dugi aranjeunna akhirna mendakan tempat perlindungan di kubu pangungsian Buduburam caket Accra di Ghana tempat anjeunna lahir. Éta di kemah anu anom Alphonso nyéépkeun opat taun mimiti hirupna tumuh di bumi anu asing sareng asal kulawargana.

Alphonso Davies Kolot henteu ngan ukur ngungsi ti perang. Aranjeunna ngumbara mil di Afrika Kulon pikeun milari kahirupan anu langkung saé pikeun anu teu lahir - saurang pahlawan maén bal. Kiridit Gambar: Peta Google sareng Instagram.
Alphonso Davies Kolot henteu ngan ukur ngungsi ti perang. Aranjeunna ngumbara mil di Afrika Kulon pikeun milari kahirupan anu langkung saé pikeun anu teu lahir - saurang pahlawan maén bal. Kiridit Gambar: Peta Google sareng Instagram.

Alphonso Davies ' Kasang Tukang Kulawarga:

Nyarioskeun asal usul kulawarga Alphonso Davies, kolotna tanpa ragu, nyaéta urang Liberia ti latar kulawarga anu miskin. Debeah sareng Victoria mangrupikeun pasangan ngora nalika Perang Liberia kadua pecah, pamekaran anu nyababkeun aranjeunna pilihan pikeun ilubiung dina perang atanapi kabur. Untungna, aranjeunna milih anu terakhir sareng ayeuna, duanana (gambar di handap ieu) hirup pikeun ngahargaan pilihan hirupna tibatan kamungkinan dibasmi tangkal kulawarga na.

Kolotna seuri ayeuna sabab nyandak kaputusan wijaksana tina ngungsi perang heula. Kiridit Gambar: Instagram.
Kolotna seuri ayeuna sabab nyandak kaputusan wijaksana tina ngungsi perang heula. Kiridit: Instagram.

"Éta sesah sesah cicing di Liberia dina waktos perang sabab salamet hartosna anjeun kedah nyandak senjata kanggo merangan. Kami henteu resep kana éta, "

émut bapak Alphonso Davies. Dina bagian indungna, anjeunna ogé émut nyebrang mayit pikeun kéngingkeun tuangeun kanggo anggota kulawargana. Mémang, sapertos sanés jinis lingkungan anu aranjeunna hoyongkeun murangkalihna ageung.

Alphonso Davies ' Atikan sareng Ngiringan Karir:

Kulawarga Alphonso Davies nganut tawaran hijrah ka Kanada salaku bagian tina program pamukiman deui nalika yuswa lima taun. Aranjeunna sumping di nagara éta dina 2005 sareng mimitina netep di Windsor di Ontario.

Sataun saterusna, kulawarga pindah ka kota Edmonton di Alberta. Éta di kota yén kahirupan bener-bener ngamimitian pikeun Alphonso, anu tumuwuh janten budak bagja di sapanjang adi na Ruth sareng lanceukna anu teu dipikanyaho.

Anjeunna henteu ngan ukur tumbuh kalayan bahagia di Kanada tapi dina prosés janten warga Kanada. Kiridit Gambar: Youtube.
Anjeunna henteu ngan ukur tumuh sacara bagja di Kanada tapi dina prosés janten warga Kanada. Kiridit Gambar: Youtube.

Nyatana, kebon jukut Northmount Elementary di Edmonton nyaéta tempat Alphonso Davies munggaran diajar kumaha maén bal minangka olahraga budak leutik. Ieu dimana takdir bal na dimimitian.

Ngeunaan pendidikan na, Alphonso ngamimitian ngahadiran sakola Katolik Ther Theresa di kota anu sami di Edmonton. Balik harita, éta ampir teu mungkin pikeun henteu ningali kamampuan dribbling naturalet sareng cara dimana anjeunna ngaluarkeun peers nalika maén bal di sakola Katolik Ibu Theresa.

Alphonso Davies ' Taun Awal di Bal-balan:

Hatur nuhun ka Melissa Guzzo - guru kelas 6 Alphonso sareng palatih olahraga di sakola Katolik Mother Theresa - prodigy maén bal didaptarkeun dina prakarsa saatos sakola pikeun budak kota anu disebut "Program Program Kaki Bébas".

Leres mun ngaran na, Bebas Footie éta bébas sabab ngabantuan kolotna Alphonso Davies anu henteu sanggup naékkeun biaya maén bal pikeun akademi maén bal anu sanés. Inisiatif éta ogé ngabantosan barudak kota sanésna anu henteu mampuh biaya pendaptaran atanapi transportasi pikeun ngajajah minatna dina maén bal. Alphonso engké, teras ngiringan ngiringan klub lokal Nicholas Academy. Ieu dituturkeun ku karir dini 8 taun anu penting sareng Edmonton Strikers.

Alphonso Davies 'Biografi- Jalan Pikeun Fame Story:

Dina 2015, kolot Alphonso Davies 'sapuk pikeun ngarobah karir, tawaran anu bakal nyandak putra kahijina jauh ti aranjeunna maén di Vancouver. Ku pangukuran kami, éta sakitar 1,159.5 km jauh (ku jalan) ti bumi kulawarga di Edmonton. Debeah sareng Victoria masihan berkah Alphonso sareng ngutus anjeunna ngiringan gabung sareng pamuda Vancouver Whitecaps.

Anu lami yuswa 14 taun kagum di klub, sapertos anjeunna janten pamuter bungsu munggaran pikeun ngadaptar kontrak USL dina 15 taun, 3 bulan di 2016. Naon deui?… Alphonso kéngingkeun promosi ka tim mimiti Vancouver Whitecaps FC di 2016, damel debut MLS na dina taun anu sami sareng ngagaduhan penampilan anu matak teras-terasan.

Dina umur 15 taun, Alphonso ngora sareng ambisius ngan karakter anu leres pikeun sukses. Kiridit Gambar: VancouverWhitecaps.
Dina umur 15 taun, Alphonso ngora sareng ambisius ngan karakter anu leres pikeun sukses. Kiridit Gambar: VancouverWhitecaps.

Alphonso Davies 'Biografi- Usaha kanggo Inohong Rame:

Dina puncak karir Alphonso sareng Vancouver Whitecaps FC, anjeunna diangkat janten Pemain klub taun 2018 sareng ogé nampi penghargaan Goal of the Year whitecaps '. Saatos éta, anjeunna pamitan ka klub ku nyetak dua gol dina kameunangan 2-1 ka Portland Timbers. Dina waktos ieu, tukang sihir ngora tiasa ngaraoskeun takdirna nyauran anjeunna ti Éropa.

Bulan engké dina Januari 2019, Alphonso ngamimitian usum anyar maén pikeun raksasa Jérman Bayern Munich. Anjeunna ditandatanganan ka klub pikeun biaya rékor £ 9.84m di 2018. Ti saprak umur 19 taun ngagabung ka klub, anjeunna parantos ngusap taktak kalayan superstar - sapertos Robert Lewandowski, Philippe Coutinho, David Alaba - sareng bahkan parantos kéngingkeun gelar Bundesliga kahijina kalayan klub. Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.

Mémang, naékna ka Kinérja parantos naédé. Kiridit Gambar: ESPN.
Mémang, naékna ka Kinérja parantos naédé. Kiridit Gambar: ESPN.

Saha Alphonso Davies ' Kabogoh?… Naha anjeunna ngagaduhan Pamajikan sareng Budak? 

Anjeunna leres-leres mendakan pertandingan anu sampurna dina Jordyn Huitema. Sanes anjeunna?
Anjeunna leres-leres mendakan pertandingan anu sampurna di Jordyn Huitema. Anjeunna henteu?

Jauh ti lapangan maén, Alphonso ngajantenkeun warta pikeun hubunganna sareng kabogoh Kanada, Jordyn Huitema. Teu seueur dipikanyaho nalika lovebirds mimiti bobogohan. Tapi, aranjeunna parantos lami ngahiji janten ka tingali salaku pasangan Soccer Power Kanada ku pers. Ieu sabab Jordyn maénkeun maén bal pikeun Prancis Divisi 1 Féminine klub Paris Saint-Germain sareng tim nasional Kanada.

Alphonso rutin ngapung ka Paris nyéépkeun waktos anu saé sareng kabogoh na Jordyn sateuacan uih deui ka Bayern Munich. Aranjeunna inpéstasi cukup perhatian dina karir buddingna, pamekaran anu ngajelaskeun nalika aranjeunna henteu ngagaduhan putra atanapi putri di luar perkawinan. Sanaos kitu, henteu aya kaputusan yén aranjeunna tiasa nyandak hubunganana ka tingkat séjén (perkawinan) dina waktos anu lami.

Alphonso Davies ' Kulawarga Kulawarga:

Alphonso Davies ngahutang kasuksésanna dina maén bal pikeun kulawargana anu endah. Diuk sareng bersantai nalika kami nyayogikeun anjeun fakta ngeunaan anggota kulawargana dina bagian ieu. Urang mimitian ku ngabantosan anjeun kéngingkeun langkung seueur kanyataan ngeunaan kolot Alphonso Davies.

Ngeunaan Alphonso Davies Bapa sareng Ibu:

Kolotna winger masing-masing nyaéta Debeah sareng Victoria. Dina 2005 Debeah sareng Victoria nyandak kaputusan anu ngarobah hirup hijrah ka Kanada ti Ghana tanpa terang nanaon tentang tempat atanapi ngagaduhan baraya di dinya. Aranjeunna ngan ukur yakin yén mindahkeun éta bakal ngabantosan orok Alphonso masa depan anu cerah.

Minuhan Sadérék kolotna Alphonso. Kiridit Gambar: Instagram.
Minuhan Sadérék kolotna Alphonso. Kiridit Gambar: Instagram.

Éta tanpa nyarios yén kaputusan dibayar langkung seueur tibatan aranjeunna tiasa dibayangkeun. Kanyataanna, winger nyatet yén anjeunna mendakan gampang ngamotivasi dirina iraha waé anjeunna ningali deui kaputusan-ngarobah hirup anu sepuh anu didukung ku kolotna ngeunaan masa depanna.

Ngeunaan Alphonso Davies Sesua sareng Baraya:

Alphonso ngagaduhan dua sadulur anu langkung sepuh ti anjeunna. Aranjeunna kalebet adi awéwéna na Rut sareng lanceuk lalaki anu rada dikenal. Duduluran na lahir di Kanada. Sapertos kitu, aranjeunna henteu kedah nuturkeun prosedur kéngingkeun kawarganagaraan Kanada sapertos anu dilakukeun ku Alphonso.

Alphonso Davies bareng ramana, indung sareng duduluran. Kiridit Gambar: Instagram.
Alphonso Davies bareng ramana, indung sareng duduluran. Kiridit Gambar: Instagram.

Padahal winger teu acan masihan pers kanggo terang langkung seueur ngeunaan duduluranna. Sanés ogé anjeunna parantos nyarioskeun perkawis kulawargana sareng karuhunna sabab aya hubunganana sareng nini-nini sareng indung bapa na. Nya kitu, pamanna, bibi, dulur misan, lanceukna Alphonso umumna henteu dipikaterang nalika nulis bio ieu.

Alphonso Davies ' Kahirupan Pribadi:

Saha Alphonso Davies?… Naha anjeun terang yén anjeunna nyiptakeun sipat kapribadian anu dipidangkeun ku individu anu dipandu ku Scorpio Zodiac Sign? Kaleresan, Kang Oki D (nickname na) gairah, intuitif, luar biasa sareng teu aya kasusah pikeun nyarioskeun naon anu badé nyarios.

Aya sababaraha pamaén anu terang kumaha pikeun nganyatakeun diri sacara sampurna. Alphonso ngajadikeun daptar. Kiridit Gambar: Bundesliga.
Aya sababaraha pamaén anu terang kumaha pikeun nganyatakeun diri sacara sampurna. Alphonso ngajadikeun daptar. Kiridit Gambar: Bundesliga.

Ditambahkeun kana sipat jalma Alphonso nyaéta karepna pikeun henteu ngungkabkeun seueur ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi na.

Karesep sareng hobi sayap kalebet jogét, maén pidéo sareng nyéépkeun waktos sareng kulawarga sareng babaturanana. Anjeunna ogé ahli dina masak, hobi anu nimbulkeun nickname na "Kang Oki D".

Alphonso Davies ' Fakta Gaya hirup:

Ngeunaan kumaha Alphonso Davies ngahasilkeun sareng nyéépkeun artosna, anjeunna ngagaduhan perkiraan nilai bersih $ 1 juta nalika nyerat biografi ieu. Aliran kabeungharan winger éta asalna tina gajih sareng gajih anu ditampi tina maen bal top-flight.

Winger ogé nyatu panghasilan anu penting tina dukungan. Sapertos kitu henteu aya patarosan ngeunaan kumaha anjeunna tiasa nanggung aset méwah sapertos mobil anu aheng sareng mobil mahal.

Poto anu jarang nunjukkeun winger anu nyobian nyandak kantong karét na ti tukang mobil anu diprediksi janten Audi. Kiridit Gambar: Spox.
Poto anu jarang nunjukkeun winger anu nyobian nyandak kantong karét na ti tukang mobil anu diprediksi janten Audi. Kiridit Gambar: Spox.

Alphonso Davies ' fakta:

Pikeun ngeureunkeun carita budak sareng biografi alphonso Davies urang, didieu seueur fakta anu dipikanyaho atanapi teu terang ngeunaan winger.

kanyataan #1- Ngarecah Gaji na per Detik:

Kusabab terobosanna dina Januari 2019, seueur fans anu mendakan sabaraha penghasilan Davies Alphonse?…. Éta 2019, kontrak Chef D ningali anjeunna ngepak gaji gajih 1.2 Juta Euro per taun. Langkung héran di handap nyaéta alphonso Davies 'ngarecah gaji per taun, bulan, dinten, jam, menit sareng detik.

Gaji GajiPendapatan di Euro (€)Pendapatan di Pounds (£)
Naon anjeunna earn Per Taun€ 1,200,000£ 1,034,559
Naon anjeunna earn Per sasih€ 100,000£ 86,213
Naon anjeunna earn Per Minggu€ 24,390£ 21,028
Naon anjeunna earn Per Day€ 5,949£ 5,129
Naon anjeunna earn Per Jam€ 248£ 214
Naon anjeunna earn Per Menit€ 4.13£ 3.56
Naon anjeunna earn Per Serconds€ 0.07£ 0.06

Ieu seueur anu kéngingkeun Alphonso Davies saprak anjeun mimiti nempo Halaman ieu.

€ 0

Naha anjeun terang?… Lalaki rata-rata di Jerman kedah damel sahenteuna 1.84 taun pikeun earn € 86,123, anu jumlah Chef D earn dina 1 sasih.

Fakta # 2- Henteu sakadar dina réngking FIFA:

Alphonso nembé dua taun ngalaman maén bal top-flight, pamekaran anu ngajelaskeun naha anjeunna ngagaduhan rating FIFA anu handap 73. Mangrupikeun kanyataan anu dipikaterang yén waktosna heals sareng ningkat. Kasus ieu moal béda pikeun winger sabab anjeunna berpotensi ngaleuwihan 90, bahkan janten pamaén bal anu pangsaéna FIFA.

Rating na anu pasti bakal ngarékam ningkat météorika dina taun-taun sabalikna. Kiridit Gambar: SoFIFA.
Rating na anu pasti bakal ngarékam ningkat météorika dina taun-taun sabalikna. Kiridit Gambar: SoFIFA.

Kanyataan # 3 - Udud sareng Nginum:

Plapisan anu ngaroko sareng nginum henteu tanggung jawab ngagaduhan hal pikeun biwir poék sareng sering nganggo hukum. Alphonso mangrupakeun sabalikna anu sampurna tina dua hasil éta.

Fakta # 4- Tato:

Naon hartosna gaduh tato nalika hiji anu sombong poék? Kacuali seni awakna ditarik nganggo jalur bodas, Alphonso moal kedah meryogikeun anu ngalengkepan jangkungna 5 suku 11 inci.

Naha anjeun mendakan tato naon waé? hayu urang terang dina kotak komentar. Kiridit Gambar: Instagram.
Naha anjeun mendakan tato naon waé? hayu urang terang dina kotak komentar. Kiridit Gambar: Instagram.

Fakta # 5- Naon Agama Alphonso Davies ':

Naha anjeun émut ka sakola Ibu Theresa Katolik?… Leres, éta sakola Katolik di Edmonton, Kanada. Kami parantos nganggona éta pikeun nunjukkeun yén kolot Alphonso Davies panginten parantos ngangkat putra maraneh pikeun nuturkeun iman agama Kristen. Sanaos, murangkalihna henteu sacara khusus terang-terangan sareng hubunganana sareng perkawis iman. tapi, odds urang langkung milih Alphonso janten Kristen sabab anjeunna ngagaduhan adi anu namina Ruth sedengkeun indungna ngagaduhan nami - Victoria.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Alphonso Sadikin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
6 koméntar
newest
pangkolotna Paling Undian
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
Justin Martor
bulan 3 ago

Abdi janten punten sareng syukur ka gusti alloh pikeun ieu perjuangan anu saé sareng suksés pikeun sepuh Liberian ieu pikeun naon anu aranjeunna laksanakeun pikeun kauntungan ayeuna sukses
Langit Alphanso mangrupikeun wates dulur anjeun, malah anjeun bakal ngalakukeun leuwih ti éta
Hayu Gusti janten sareng anjeun dina proyek Anjeun !!!!!!!!!
Kami Liberins sadayana sareng anjeun sapertos anu kantos dilakukeun dina jaman baheula pikeun hiji-hijina Dunya anu pangsaéna di Liberia sareng dinten ayeuna Anjeunna Présidén pikeun Nagara urang.

Godwin
bulan 3 ago

Kuring ngadoa anjeun ngahontal poténsi pangluhurna pikeun alas
(Ie janten juara balon atanapi juara).
Ghana mangrupikeun bumi anjeun

Larry M. Melling
bulan 3 ago

Kuring diacak ku biografi Alphonso ieu, sareng janten Liberian, kuring langkung bangga nyatana kanyataan yén anjeunna nembé meunang final Liga Juara sareng klub Jerman-Na. Bangga Liberia anjeun, Alphonso !!!! Gorég luhur sareng anjeun bakal ngajantenkeun bédana pisan pangbadagna dina hiji dinten

N Zico Wreh
bulan 3 ago

Kuring ngan ukur nempokeun pagelaran anjeun salami final Liga Juara sareng PSG. Anjeun sapertos pamuter anu saé.

bulan 6 ago

Alhamdulilah Alphonso LIB ngingetkeun bumi lembur urang cinta ka anjeun hatur nuhun

Yusup NK Kolleh
bulan 8 ago

Abdi pohara gumbira salaku Liberian ningali lanceukna Liberian kuring maén bal sapertos ieu, kuring ngarepkeun pangageungna. Sakabeh Liberia ngaleupaskeun hatur nuhun ka saderek Alphanso Davies, sanajan anjeun ngalaksanakeun diri ka Kanada, kami tetep dipikacinta salaku Liberian.please sumping ka bumi sareng ngalakukeun hal-hal anu saé pikeun nagara.