Cerita Budak Takumi Minamino Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Cerita Budak Takumi Minamino Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit Gambar: LiverpoolFC sareng Yumeijinhensach
Cerita Budak Takumi Minamino Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit Gambar: LiverpoolFC sareng Yumeijinhensach

Panungtungan diropéa

LB nampilkeun Kisah Pinuh tina Genius Football anu dibabawa "Jepang Neymar". Kisah Kanak-kanak Takumi Minamino Ditambahkeun Fakta Biografi Untold Untold anjeun nyangkingkeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Awal Kahirupan sareng Pendak Takumi Minamino
Awal Kahirupan sareng Pendak Takumi Minamino. Potret Gambar: Liverpool FC, RobamimiReport, Yumeijinhensach sareng SkySports

analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hirup hubungan, hirup pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup jeung fakta saeutik-dipikawanoh sejenna ngeunaan anjeunna.

Leres, sadayana terang ngeunaan kasugihan na, kualitas anu ngajantenkeun anjeunna sampurna Jürgen Klopp pamuter. Nanging, ngan ukur sababaraha leungeun anu nganggap versi Kita Takumi Minamino na Biografi anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Cerita Budak Takumi Minamino Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Takumi Minamino lahir dina dinten ka 16 Januari 1995 ka kolotna di kota Izumisano Jepang. Tanggal kalahiranna kabetot sareng salah sahiji periode anu paling sedih pikeun kulawarga Takumi Minamino sareng sadayana urang Jepang. Naha anjeun terang?… Takumi Minamino lahir dua dinten saatos Gempa Great Hanshin

Sakumaha ditingalkeun di handap, gempa Hanshin mangrupikeun musibah alam anu nyatakeun kahirupan 6,434 urang tina kasang tukang kulawarga anu béda, ku karuksakan sapuluh triliun yen ($ 100 milyar), sakitar 2.5% tina PDB Jepang dina waktos éta.

Takumi Minamino lahir dua dinten saatos gempa Great Hanshin di Jepang
Takumi Minamino lahir dua dinten saatos The Great Hanshin gempa Jepang. Kiridit Gambar: Pinterest sareng Yumeijinhensachi

Ngalahiran mung dua dinten saatos bencana alam dilakukeun ku kolotna bahagia sareng sedih duaan. Kana anjeunna kalahiran anu kajantenan dina kaayaan seismik anu sibuk, sepuh Takumi Minamino masihan anjeunna namina "Takumi”Anu hartosna; "Ngalanglang sareng Buah ku dirina". Sapanjang taun awal Takumi Minamino, kolotna ngingetkeun anjeunna ngeunaan hirupna hirupna. Ngomongkeun perkawis éta, anjeunna sakali nyarios ucapna;

“Nalika kuring leutik, kolotna nyarios ka kuring henteu kantos leungit artos nami kuring. Éta terus-terusan ngarobihkeun tekad kuring pikeun suksés dina naon anu kuring lakukeun ”.

Ngenalkeun kulawarga: Takumi Minamino asalna tina kulawargana ti grup étnis Kinki Jepang anu aya di daérah Jepang Kansai Jepang anu ngeusian 11% lahan darat bangsa.

Peta di luhur ngajelaskeun Asal Kulawarga Takumi Minamino
Peta ieu ngajelaskeun Asal Kulawarga Takumi Minamino sareng akar. Credits: Discovermagazine & globalsherpa

Superstar Jepang ngagaduhan tina latar kulawarga kelas tengah. Kolotna Takumi Minamino sapertos seueur warga di tengah hirarki sosial Jepang, sareng pendidikan kauangan saeutik. Anjeunna tumuwuh barengan lanceukna sareng nami Kenta Minamino.

Kahirupan Awal sareng Bal Bal: Saruaan Takumi Minamino mimiti balna nalika anjeunna janten balita. Salaku murangkalih (yuswa 1 dugi ka 3), anjeunna latihan babarengan sareng bapak sareng lanceukna, Kenta. Éta trio bakal teras teras nyepetkeun bal antusias di jero bumi kulawarga sareng kebon. Sakabeh hal maén bal janten langkung pikaresepeun anu bapak Minamino mikir ngeunaan prakték anu ningal anjeunna nempatkeun Cidra Pelatihan Cirian di kulawarga seueur ngabungkus. Ieu kénging putra-putrana diajar kumaha nyieun dribbles, TEMBANG INGKÉTÉK KARANGAN DI PROSES.

Cerita Budak Takumi Minamino Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Naha anjeun terang?… Lanceukna kokolot Takumi Minamino anu ngatur rute kulawarga pikeun suksés olahraga. Lanceukna lanceukna dipimpin ku conto dina waktos anjeunna ngiringan tim Coober Soccer nalika di SD. Gaduhan lanceuk gedé anu dipimpin ku conto, Takumi Minamino ngamotivasi miluan Soccer Coober nalika di SD.

Nalika di SD kelas dasar SD, Minamino (gambar di handap) pindah ka gabung Zessel Kumatori FC. Di sakola maén bal, anjeunna tepang sareng maén babarengan sobat balad Sei Muroya. Sei Muroya ogé ngahadiran Taman Kanak-kanak sareng Minamino. DESTINY engké ngasungkeun dua pas nalika mendakan diri dina tim nasional Jepang.

Takumi Minamino Awal Taun salaku mahasiswa sareng Kumatori FC. Kiridit: Yumeijinhensachi

Putusan: Dina taun 2002 yuswa 7 taun, Takumi untung ningali Ronaldo Luis Nazario de Lima, Ronaldinho, Rivaldo sareng superstar Brasil sanésna di Koréa Jepang 2002 Piala Dunia. Turnamén nyiptakeun bab anyar dina kahirupan na. Éta kéngingkeun anjeunna dina hasrat anu anyar, hiji anu ningali anjeunna nyandak sumpah pikeun janten maén bal profésional.

Cerita Budak Takumi Minamino Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Kieu waé kedah milih pilihan antara sakola sareng bal, Takumi Minamimo kang kolotna sapuk sareng kaayaan yén anjeunna henteu ngabéntenkeun pendidikan badé pikeun pertandingan. Saatos lulus sakola SD, Minano ngajamin pangakuan kalayan Kokugoku Budak SMP. Nalika maén bal di sakola, anjeunna kapaksa ku klub maén bal Cerezo Osaka anu ngulem anjeunna ka uji-U-15 maranéhna anu ngalangkungan nganggo warna ngalayang. Sakumaha anu katalungtik di handap ieu, anjeunna ngagaduhan anu mimiti pikeun hirup sareng bandung.

Takumi Minamino mimiti ngabalukarkeun Havoc ngalawan lawan-lawanna ti saprak mimiti nonoman na
Takumi Minamino mimiti ngabalukarkeun Havoc ngalawan lawan-lawanna ti saprak mimiti nonoman na. Credits: Osaka Jepang

Pertandingan kompetitif kahiji Takumi Minamino sareng Cerezo Osaka sumping nalika anjeunna ngiringan U-15 sadayana Championship Championship Soccer Remaja Jepang. Anjeunna kasorot janten panulis paling luhur dina kompetisi sareng 8 gol. Di 2010, maén bal anu ngajanjikeun ogé milu dina Kejuaraan Asia (AFC) U-16 Kejuaraan dimana anjeunna ogé janten juru gol pangluhurna.

Takumi Minamino ngawakilan nagri na dina Championship utama sapertos murangkalih
Takumi Minamino ngawakilan nagri na dina Championship utama sapertos murangkalih. Kiridit: valor0code

Saatos sakola di luhur, béntang Jepang nyandak maén bal salaku karyana full-waktos, ngantunkeun angkat ka Universitas. Minamino réngsé karir nonoman na di 2012 saatos maén di klub salami 6 taun (antara 2007 dugi ka 2012).

Cerita Budak Takumi Minamino Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong

Takumi Minamino ngamimitian karir senior na dina catetan saé sareng Liga Football Professional Jepang. Naha anjeun terang?… Kinerja anjeunna ningali upami janten liga Best Player Player di liga taun munggaran. Éta henteu lirénna di dinya, Minamino ogé ngabungkus Penghargaan Olahraga Profesional di Jepang.

Kéngingkeun panghargaan ieu ngan ukur tiasa sumping nalika anjeun gaduh mentor sareng legenda salaku ménu maén. Naha anjeun terang?… Minamino ngahormatan maén barengan legendaris Diego Forlan salami anjeunna taun senior awal. Duanana pamaén ngawangun kerjasama anu pikaresepeun.

Takumi Minamino maén babarengan di sisi Uruguayan Legend and Goal Scoring Machine- Diego Forlan
Takumi Minamino maén babarengan di sisi Uruguayan Legend and Goal Scoring Machine- Diego Forlan. Credits: ChineOrg & DailyM

Anjeunna nyandak Kasempetan BIGGEST: Panggung panggung Takumi Minamino anu langkung saé sumping nalika anjeunna maén Shinji Kagawa's Manchester United diayakeun dina bulan Juli 2013. Naha anjeun terang?… Anjeunna ngolotan MATLI KOMPET anu ngabantuan timnya eleh Serikat (2-1). Takumi Minamino migunakeun patandingan ngalawan United pikeun ngumumkeun dirina ka Eropa, pamekaran anu ningali klub-klub gedé perhatosan anjeunna. Ieu di handap mangrupikeun sapotong pidéo pikeun na MATLAMAT SUPER ngalawan Amérika Serikat.

Kasuksésan Minamino henteu lirén di dinya. Nulungan ngalahkeun Serikat ngiringan ku anjeunna ngiringan MVP na Kompetisi Piala Nuti Food 2014. Diantara sadayana klub Éropa anu ngémis kanggo signature na, nya Persib Beureum Bull Salzburg éta lumaku. Klub nandatangani Minamino tanggal 7 Januari 2015.

Cerita Budak Takumi Minamino Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Takumi Minamino mimiti kahirupan di Éropa dina catetan anu positif. Salila usum kahijina (2017-18), anjeunna ngabantosan Salzburg pikeun kampanye Éropa anu pangsaéna. Nyaho status konci na anu lemah sareng Liga Austrian anu henteu pantes, Takumi Minamino nganggo Liga Europa UEFA salaku panggung pangsaéna pikeun nunjukkeun nilai na.

Rencana game sampurna. Mimiti, anjeunna ngabantosan timnya pikeun ngéléhkeun Borussia Dortmund, dugi ka penampilan pangheulana klub di semi-final UEFA Europa League. Teras janten panerapan mata Liga Juara UEFA dina usum 2019 2020 anu ningali kasampurnaan rencana Minamino-Na.

Minamino ngabantosan Salzburg pikeun ngagaduhan kampanye Éropa anu pangsaéna dina usum 2019/2020. Anjeunna babarengan sareng sasama mesin na Erling Braut Haland ngabuktikeun diri sorangan janten kuda poék utami dina kompetisi Éropa. Minamino ngagaduhan prestasi anu saé-saé nalika anjeunna nyetak ngalawan Reds di Anfield dina kampanye liga juara 2019/2020.

Takumi Minamino janten pahlawan kultus ngalawan Liverpool dina Liga Juara
Takumi Minamino janten pahlawan kultus ngalawan Liverpool dina Liga Juara. Kiridit Gambar: TheAFC

Ngahargaan ka Jürgen Klopp, pamaén Liverpool na, malah para peminat Liverpool henteu terang upami aranjeunna langsung murag dina kaayaan mantra sulap Minamino. Video di handap ieu sumsét naékna météorit pikeun prominence. Jürgen Klopp urang réaksi pikeun Pintonan magis Minamino sapertos anu dipidangkeun di handap ieu memang teu dihormat. Credits ka Liverpool TV.

Pikeun pikaheraneun peminat bal maén khususna Jepang sareng Liverpool anu ngadukung, Jürgen Klopp tungtungna meunang balapan pikeun signature na. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Cerita Budak Takumi Minamino Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna pikeun katégori dina kampanye Liga Juara 2019/2020 sareng ngabung sareng Liverpool, dipastikeun yén sabagéan ageung peminat Inggris kedah mendakan upami Takumi Minamino gaduh kabogoh atanapi upami anjeunna parantos nikah.

Teu aya anu mungkir kanyataan yén katukang na anu henteu bakal nempatkeun anjeunna dina daptar hajat poténsi kabogoh sareng awéwé anu resep pisan pikeun haténa. Nanging, balik ti maén bal anu suksés, aya kabogoh anu narik kabésot anu numutkeun kalolobaan blogger Jepang ngarana namina Reina. Di handap ieu mangrupikeun poto 2014 anu jarang tina Takumi Minamino sareng kabogohna Reina sabab muncul sadayana dipikacinta.

Minuhan Kabogoh Takumi Minamino
Minuhan Kabogoh Takumi Minamino. Kiridit Gambar: DesafioStyle

Numutkeun gosip, hubungan Takumi Minamino sareng Reina mimitian saatos anjeunna ngarobih sareng mantan kabogoh anu disarengan ku nami na 'Shiori'.

Cerita Budak Takumi Minamino Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Uninga kanyaho hirup pribadi Takumi Minamino jauh tina kagiatan maén bal bakal nulungan anjeun gaduh gambaran anu langkung saé kapribadian anu unik.

Takumi Minamino Life Life jauh tina maén bal
Takumi Minamino Life Life jauh tina maén bal. Kiridit Gambar: ananweb

Ngamimitian pare, Minamino gaduh raos heureut anu hadé dina pitch. Anjeunna is pisan sosial sareng mikanyaah nyéépkeun waktos sareng réréncangan sareng kulawarga, khususna jalma anu ngagaduhan kulawarga anu sami pikeun na. Dina hubungan sareng babaturan, tdidieu teu aya tampilan anuhiji raja leuweung"Status sareng ego karir. Minamimo urang rasa humor anu séhat damel kolaborasi sareng masarakat sanés langkung gampang. Ieu alesan naha urang Jepang dipikacinta di bumi atanapi di luar negeri.

Kéngingkeun Kahirupan Pribadi Takumi Minamino ngajauhan bal
Kéngingkeun Kahirupan Pribadi Takumi Minamino ngajauhan bal. Kiridit Gambar: DesafioStyle
Cerita Budak Takumi Minamino Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Dina sési ieu, kami nyangking fakta tambahan ngeunaan kulawarga kulawarga Takumi Minamino mimitian ti sepuhna.

Langkung seueur ngeunaan Pa Takumi Minamino: Inpormasi ngeunaan super dad anu netepkeun yayasan pikeun karir putrana kirang kirang didokumentasikeun ku média. Nanging, dipastikeun yén bapak Minamono umur 55 taun dina nalika nyerat. Ayah untung tanggung jawab pikeun ngawaskeun tiap patandingan putrana anu diputer sareng tetep masihan anjeunna piwuruk saatos pertandingan. Minangka jalan ngajaga hubungan anu saé, bapak sareng putra tetep nonton maén bareng.

Langkung seueur ngeunaan Takumi Minamino's Mum: Aya henteu seueur carita ngeunaan Ibu Takuma Minamino. Nanging, kami terang anjeunna minangka panutan anu hadé sareng jalmi anu munggaran Minamino anu kantos terang. Nanging, inpormasi wujud yén Ibu Takuma Minamino kedah nyandak anjeunna ku mobil unggal waktos anjeunna nyetél latihan maén bal.

Langkung seueur ngeunaan Takumi Minamino's Slives:: Ditilik tina panilitian anu intensif dilakukeun, éta katingalina Takumi Minamino teu gaduh lanceuk. Kami henteu kantos mendakan inpormasi ngeunaan pamanna atanapi bibi garing. Nanging, anjeunna gaduh lanceuk sepuh anu nami Kenta sareng dua barayana anu sanés pisan terang ngeunaan aranjeunna.

Lanceukna Takumi Minamino Kanta yuswa 3 taun langkung sepuh ti anjeunna hartosna anjeunna 27 dina waktos nyerat. Minamino ngahargaan lanceukna pikeun ngajantenkeun anjeunna henteu pernah leungit tina minat maén bal. Sedih, Kenta, teu sapertos lanceukna saeutik-saeutik kantos ngajantenkeun anjeunna maén bal. Anjeunna mundur pertandingan di Maret 2010 kusabab alesan anu teu dipikanyaho.

Cerita Budak Takumi Minamino Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Numutkeun kana Olahraga Ekspres, Gaji gaji Takumi Minamino £ 2.5m per taun tiasa dirobih deui ka £ 48,000 per minggu kanggo gajih. Ieu mangrupikeun tokoh-tokohna pikeun Red Bull Salzburg anu pasti aya ningkat sanggeus gabung kana Liverpool.

Sanaos muatan artos anu seueur mangrupikeun jahat, Takumi Manamino mangrupikeun panéncang nyegerkeun gaya hirup anu mahal. Dina waktu nulis, anjeunna henteu ningali dirina hirup gaya hirup anu aheng kalayan gampang ditingali ku mobil flashy sareng omah gedong jsb.

Fakta Gaya Hidup Takumi Minamino
Fakta Gaya Hidup Takumi Minamino. Kiridit Gambar: Liverpool, ExpressUK sareng Gym4u
Minamino hirup gaya hirup hina, ngajantenkeun anjeunna ngahindarkeun perbelanjaan anu teu rasional sareng nyekep kabutuhan praktis anu henteu hargana seueur.
Cerita Budak Takumi Minamino Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Panyekel Rekaman Dunia Guinness: Numutkeun kana blog mingguan Urang Jago urang, Takumi Minamino téh saurang panyekel catetan Guinness ti saprak SMP. Naha anjeun terang?… Anjeunna sakali ngayakeun catetan Guinness pikeun "Hiji menit kontinyu luhur kalayan bal".

Anjeunna sakali nampik Nickname na: Sababaraha taun ka tukang sateuacan Kinérja na, Minamino sakali ngajelaskeun pilihan pribadi sorangan nalika nyarios na 'Jepang Neymar' landihan. Balik harita, anjeunna henteu kantos nampi nickname nyatakeun anjeunna henteu cekap. Minamino sakali nyarios dina wawancara ka Red Bull Salzburg situs web;

"Kuring henteu hoyong ngabandingkeun sorangan Neymar sama pisan. Naha kuring kantos ngatur janten saé sakumaha anjeunna, teras kuring bakal resep nampi nickname kuring ”.

Takdir membawa sahabat na ka anjeunna: Sakumaha anu dinyatakeun sateuacana dina tulisan ieu, Takumi Minamino sareng Sei Muroya mangrupakeun babaturan sakedik anu patepung nalika maén bal di dinten TK. Duanana nyandak jalur positip anu sami sapanjang perjalanan bal-balan. Duanana kaleungitan sukses sareng nasib ilaharna ngintunkeun deui, dina waktos ayeuna nu Kaulinan Olimpiade Rio de Janeiro bari ngagambarkeun nagara tercinta Jepang.

Takumi Minamino sareng Sei Muroya mangrupikeun babaturan saé budak anu maén bal babarengan babarengan nalika taun TK
Takumi Minamino sareng Sei Muroya mangrupikeun babaturan saé budak anu maén bal babarengan babarengan nalika taun TK. Credits: maén bal jr sareng Yumeijinhensachi

Tanpa ragu, dunya parantos nyaksian sababaraha pasamoan takdir budak leutik ieu di tingkat nasional. Conto anu saé anu urang sadar nyaéta antara Gunung Mason jeung Declan Rice.

Takumi Minamino Agama: Sapertos kalolobaan Jepang, sigana anu sepuhna Takumi Minamino ngangkat anjeunna pikeun ngadopsi Shinto atanapi agama agama Buddha. Nanging, henteu-ayana buktina poto tina prakték kaagamaan anjeunna parantos ngartos urang ogé tiasa atheis.

Fakta Tato Takumi Minamino: Budaya tato kasohor di dunya bal ayeuna kusabab biasa dianggo pikeun ngagambarkeun agama hiji atanapi jalma anu aranjeunna dipikacinta. Minamino dina waktos nyerat mangrupikeun tattoo gratis. Sakumaha ditingali di handap, henteu aya inks dina awakna luhur sareng handap.

Takumi Minamino mangrupikeun tattooless
Takumi Minamino mangrupikeun tattooless. Credits: SoccerGator sareng ananweb

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Usaha Takumi Minamino Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu