Cerita Budak Takumi Minamino Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Cerita Budak Takumi Minamino Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Biografi Takumi Minamino urang ngagambarkeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kulawarga, Kolot, Kabogoh / Pamajikan janten, Barudak, Gaya hirup, Patut Sarat sareng Kahirupan Pribadi.

Singketna, kami nyaritakeun anjeun sajarah pamaén bal profesional Jepang. Lifebogger dimimitian ti jaman mimiti, nepi ka nalika anjeunna kawéntar. Pikeun ngahijikeun napsu otobiografi anjeun, ieu mangrupikeun cradle naék galéri - kasimpulan sampurna Takumi Minamino's Bio.

Kahirupan Awal sareng Munculna Takumi Minamino. Kredit Gambar: Liverpool FC, RobamimiReport, Yumeijinhensach sareng SkySports
Kahirupan Awal sareng Munculna Takumi Minamino.

Leres, sadaya jelema terang ngeunaan kagunaanna, prestasi anu nyababkeun naékna handapeun salaku sampurna Jürgen Klopp pamuter. Nanging, ngan sakedik anu nganggap versi Biografi Takumi Minamino urang anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Takumi Minamino:

Takumi Minamino lahir dina dinten ka 16 Januari 1995 ka kolotna di kota Izumisano Jepang. Tanggal kalahiranna kabetot sareng salah sahiji periode anu paling sedih pikeun kulawarga Takumi Minamino sareng sadayana urang Jepang. Naha anjeun terang?… Takumi Minamino lahir dua dinten saatos Gempa Great Hanshin

Sakumaha ditingalkeun di handap, gempa Hanshin mangrupikeun musibah alam anu ngaragragkeun nyawa 6,434 jalma ti latar kulawarga anu béda, kalayan karuksakan sapuluh trilyun yen ($ 100 milyar), sakitar 2.5% PDB Jepang dina waktos éta.

Takumi Minamino lahir dua dinten saatos The Great Hanshin gempa Jepang. Kiridit Gambar: Pinterest sareng Yumeijinhensachi
Takumi Minamino lahir dua dinten saatos gempa bumi Great Hanshin di Jepang.

Dilahirkeun ngan dua dinten saatos bencana alam ngajadikeun kolotna duanana senang sareng sedih babarengan. Saatos kalahiranana anu kajantenan dina kaayaan seismik anu sibuk, kolot Takumi Minamino masihan nami anjeunna "Takumi”Anu hartosna; "Ngalanglang sareng Buah ku dirina". Sapanjang taun-taun mimiti Takumi Minamino, kolotna ngingetan yén kedah hirup sesuai sareng namina. Nyarios perkawis éta, anjeunna kantos nyarios dina kecap na;

"Nalika kuring leutik, kolot kuring nitah kuring ulah kaleungitan hartos nami abdi. Éta teras-terasan ngabaruan tekad kuring janten suksés dina naon anu kuring lakukeun ”.

Ngenalkeun kulawarga: Takumi Minamino ngagaduhan kulawargana ti etnik Kinki Jepang anu aya di wilayah Kansai Jepang anu nempatan 11% daérah tanah bangsa.

Peta ieu ngajelaskeun Asal Kulawarga Takumi Minamino sareng akar. Kiridit: Discovermagazine & globalsherpa
Peta ieu ngajelaskeun Asal Kulawarga Takumi Minamino sareng akar. 

Superstar Jepang asalna ti latar kulawarga kelas menengah. Kolot Takumi Minamino sapertos seueur warga di tengah-tengah hirarki sosial Jepang, kalayan pendidikan finansial saeutik. Anjeunna ageung sareng lanceukna anu jenengan Kenta Minamino.

Kahirupan Awal sareng Bal Bal: Kasaruaan Takumi Minamino pikeun bal dimimitian nalika anjeunna balita. Salaku budak leutik (yuswa 1 dugi ka 3), anjeunna latihan babarengan sareng bapakna sareng lanceukna, Kenta. Tiluanana bakal balik teras nincak bal kalayan antusias di jero bumi sareng kebon kulawarga. Sakabeh hal maén bal janten pikagumbiraeun pisan yén bapak Minamino mikirkeun prakték anu ningali anjeunna nempatkeun Cidra Pelatihan Cirian di kulawarga seueur ngabungkus. Ieu kénging putra-putrana diajar kumaha nyieun dribbles, TEMBANG INGKÉTÉK KARANGAN DI PROSES.

Pendidik Atikan sareng Karir Takumi Minamino:

Naha anjeun terang?… Éta lanceukna Takumi Minamino anu netepkeun laju rute kulawarga pikeun suksés olahraga. Kenta lanceukna dipimpin ku conto nalika anjeunna ngagabung sareng tim Coober Soccer nalika di SD. Ngagaduhan lanceuk lalaki anu dipimpin ku conto, Takumi Minamino termotivasi pikeun ilubiung Soccer Coober nalika di SD.

Nalika di SD kelas dasar SD, Minamino (gambar di handap) ngalih kana gabung sareng Zessel Kumatori FC. Di sakola sepakbola, anjeunna pendak sareng maén sareng sobat dalitna Sei Muroya. Sei Muroya ogé ngiringan TK di Minamino. DESTINY engké ngasungkeun dua pas nalika mendakan diri dina tim nasional Jepang.

Putusan: Dina taun 2002 yuswa 7 taun, Takumi untung ningali Ronaldo Luis Nazario de Lima, Ronaldinho, Rivaldo sareng superstar Brasil sanésna di Koréa Jepang 2002 Piala Dunia. Turnamén nyiptakeun bab anyar dina kahirupan na. Éta kéngingkeun anjeunna dina hasrat anu anyar, hiji anu ningali anjeunna nyandak sumpah pikeun janten maén bal profésional.

Budak Takumi Minamino - Kahirupan Karir Awal:

Kieu waé kedah milih pilihan antara sakola sareng bal, Takumi Minamimo's kolotna sapuk sareng kaayaan yén anjeunna henteu ngabéntenkeun pendidikan badé pikeun pertandingan. Saatos lulus sakola SD, Minano ngajamin pangakuan kalayan Kokugoku Budak SMP. Nalika maén bal di sakola, anjeunna kapaksa ku klub maén bal Cerezo Osaka anu ngulem anjeunna ka uji-U-15 maranéhna anu ngalangkungan nganggo warna ngalayang. Sakumaha anu katalungtik di handap ieu, anjeunna ngagaduhan anu mimiti pikeun hirup sareng bandung.

Takumi Minamino mimiti ngabalukarkeun Havoc ngalawan lawan-lawanna ti saprak mimiti nonoman na. Credits: Osaka Jepang
Takumi Minamino mimiti nyababkeun Havoc ngalawan lawanna ti saprak ngora.

Pertandingan kalapa munggaran Takumi Minamino sareng Cerezo Osaka sumping nalika anjeunna ilubiung dina U-15 sadayana Japan Club Youth Soccer Championship. Anjeunna bersinar salaku pencetak gol terbanyak dina kompetisi kalayan 8 gol. Di 2010, pamaén bal anu ngajangjikeun ogé ngiringan Juara Asia Championship (AFC) U-16 dimana anjeunna ogé janten pencetak gol utama turnamén.

Takumi Minamino ngawakilan nagri na dina Championship utama sapertos murangkalih. Kiridit: valor0code
Takumi Minamino ngawakilan nagara na dina Kejuaraan utama nalika budak.

Saatos sakola di luhur, béntang Jepang nyandak maén bal salaku karyana full-waktos, ngantunkeun angkat ka Universitas. Minamino réngsé karir nonoman na di 2012 saatos maén di klub salami 6 taun (antara 2007 dugi ka 2012).

Fakta Biografi Takumi Minamino - Jalan ka Inohong:

Takumi Minamino ngamimitian karir senior na dina catetan saé sareng Liga Football Professional Jepang. Naha anjeun terang?… Pagelaranana ningali anjeunna janten pamuter Young Best liga dina taun senior kahijina. Éta henteu ngan ukur lirén di dinya, Minamino ogé ngempelkeun Japan Professional Sports Award.

Kéngingkeun panghargaan ieu ngan ukur tiasa sumping nalika anjeun gaduh mentor sareng legenda salaku ménu maén. Naha anjeun terang?… Minamino ngahormatan pikeun maénkeun sasarengan legendaris Diego Forlan salami anjeunna taun senior awal. Duanana pamaén ngawangun kerjasama anu pikaresepeun.

Takumi Minamino maén babarengan sareng Uruguayan Legend sareng Mesin Nyetak Goal- Diego Forlan. Kiridit: ChineOrg & DailyM
Takumi Minamino maén babarengan sareng Uruguayan Legend sareng Mesin Nyetak Goal- Diego Forlan.

Anjeunna nyandak Kasempetan BIGGEST: Tahapan pangbadagna Takumi Minamino pikeun bersinar sumping nalika anjeunna ngalawan Shinji Kagawa urang Manchester United diayakeun dina bulan Juli 2013. Naha anjeun terang?… Anjeunna ngolotan MATLI KOMPET anu ngabantuan timnya eleh Serikat (2-1). Takumi Minamino migunakeun patandingan ngalawan United pikeun ngumumkeun dirina ka Eropa, pamekaran anu ningali klub-klub gedé perhatosan anjeunna. Ieu di handap mangrupikeun sapotong pidéo pikeun na MATLAMAT SUPER ngalawan Amérika Serikat.

Kasuksésan Minamino henteu liren di dinya. Nulungan éléh United dituturkeun ku anjeunna kéngingkeun MVP dina Kompetisi Piala Nuti Food 2014. Diantara sadayana klub Éropa anu ngémis kanggo signature na, nya Persib Beureum Bull Salzburg éta lumaku. Klub nandatangani Minamino tanggal 7 Januari 2015.

Takumi Minamino Bio - Rise to Fame Story:

Takumi Minamino mimiti kahirupan di Éropa dina catetan anu positif. Salila usum kahijina (2017-18), anjeunna ngabantosan Salzburg pikeun kampanye Éropa anu pangsaéna. Nyaho status konci na anu lemah sareng Liga Austrian anu henteu pantes, Takumi Minamino nganggo Liga Europa UEFA salaku panggung pangsaéna pikeun nunjukkeun nilai na.

Rencana permainan éta sampurna. Mimiti, anjeunna ngabantosan timna pikeun ngéléhkeun Borussia Dortmund, anu nyababkeun penampilan klub munggaran di semi final UEFA Europa League. Teras janten pembuka panon Liga Champions UEFA usum 2019 2020 anu ningali kasampurnaan rencana Minamino na.

Minamino ngabantosan Salzburg pikeun ngagaduhan kampanye Éropa anu pangsaéna dina usum 2019/2020. Anjeunna babarengan sareng sasama mesin na Erling Braut Haland ngabuktikeun diri sorangan janten kuda poék utami dina kompetisi Éropa. Minamino ngagaduhan prestasi anu saé-saé nalika anjeunna nyetak ngalawan Reds di Anfield dina kampanye liga juara 2019/2020.

Takumi Minamino janten pahlawan kultus ngalawan Liverpool dina Liga Champions. Kiridit Gambar: TheAFC
Takumi Minamino janten pahlawan kultus ngalawan Liverpool dina Liga Champions.

Ngahargaan ka Jürgen Klopp, Pamaén Liverpool na, sareng bahkan fans Liverpool henteu katénjo sabab langsung murag dina mantra sulap Minamino. Video di handap ieu sumsét naékna météorit pikeun prominence. Jurgen Klopp urang réaksi pikeun Pameran gaib Minamino sapertos anu dipidangkeun di handap ieu memang henteu aya hargana. Credits ka Liverpool TV.

Pikeun pikaheraneun peminat bal maén khususna Jepang sareng Liverpool anu ngadukung, Jürgen Klopp tungtungna meunang balapan pikeun tandatangan na. Nalika kuring ngamutahirkeun Bio na, naluri Footballer na parantos ngabawa gawang Liga Premier kahijina. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Kahirupan Hubungan Takumi Minamino:

Kalayan naékna pikeun katégori dina kampanye Liga Juara 2019/2020 sareng ngabung sareng Liverpool, dipastikeun yén sabagéan ageung peminat Inggris kedah mendakan upami Takumi Minamino gaduh kabogoh atanapi upami anjeunna parantos nikah.

Teu aya anu nolak kanyataan yén tampan na moal nempatkeun anjeunna dina daptar bahan poténsial kabogoh sareng awéwé awéwé anu bakal ngarep-ngarep haténa. Nanging, di tukangeun pamaén bal anu suksés, aya kabogoh glamor anu numutkeun sabagéan ageung blogger Jepang ngagaduhan nami Reina. Di handap ieu mangrupikeun poto 2014 anu jarang tina Takumi Minamino sareng kabogohna Reina sabab muncul sadayana dipikacinta.

Numutkeun rumor, hubungan Takumi Minamino sareng Reina dimimitian saatos anjeunna putus sareng mantan kabogohna anu namina 'Shiori'.

Kahirupan Pribadi Takumi Minamino:

Ngauningaan kahirupan pribadi Takumi Minamino jauh tina kagiatan maén bal bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran anu langkung saé ngeunaan kapribadian unikna.

Takumi Minamino Life Life jauh tina maén bal. Kiridit Gambar: ananweb
Takumi Minamino Hirup Pribadi jauh tina maén bal.

Ngamimitian pare, Minamino gaduh raos heureut anu hadé dina pitch. Anjeunna is pisan sosial sareng mikanyaah nyéépkeun waktos sareng réréncangan sareng kulawarga, khususna jalma anu ngagaduhan kulawarga anu sami pikeun na. Dina hubungan sareng babaturan, tdidieu teu aya tampilan "hiji raja leuweung”Status na ego karir. Kang Minamimo rasa humor anu séhat damel kolaborasi sareng masarakat sanés langkung gampang. Ieu alesan naha urang Jepang dipikacinta di bumi atanapi di luar negeri.

Ngauningaan Kahirupan Pribadi Takumi Minamino jauh tina maén bal. Kiridit Gambar: DesafioStyle
Ngauningaan Kahirupan Pribadi Takumi Minamino jauh tina maén bal.

Kahirupan kulawarga Takumi Minamino:

Dina sési ieu, kami masihan anjeun fakta tambahan ngeunaan anggota kulawarga Takumi Minamino mimitian ti kolotna.

Langkung seueur ngeunaan Pa Takumi Minamino: Inpormasi ngeunaan super bapak anu neundeun yayasan pikeun karir putrana kirang didokumentasikeun ku média. Nanging, parantos dikonfirmasi yén bapak Minamono yuswa 55 taun nalika nyerat. Bapa untung tanggung jawab pikeun ngawaskeun tiap patandingan putrana anu diputer sareng tetep masihan anjeunna piwuruk saatos pertandingan. Minangka jalan ngajaga hubungan anu saé, bapak sareng putra tetep nonton maén bareng.

Langkung seueur ngeunaan Mumum Takumi Minamino: Teu seueur carita ngeunaan indung Takuma Minamino. Nanging, kami terang yén anjeunna panutan anu saé sareng jalma mimitina Minamino kantos terang. Nanging, inpormasi aya yén indung Takuma Minamino tanggel waler pikeun nyokot anjeunna ku mobil unggal-unggal réngsé latihan maén bal.

Langkung seueur ngeunaan Dulur-dulur Takumi Minamino:: Ditilik tina hasil panilitian anu intensif, katingalina Takumi Minamino teu gaduh sadulur. Kami 'henteu kéngingkeun inpo tentang pamanna atanapi bibi anu layu. Nanging, anjeunna ngagaduhan lanceuk lalaki anu langkung ageung namina Kenta sareng dua sadérék anu sanés pisan anu terang ngeunaan aranjeunna.

Lanceukna Takumi Minamino Kanta umurna 3 taun langkung kolot tibatan anjeunna hartosna anjeunna 27 dina waktos nyerat. Minamino sks lanceukna pikeun ngajantenkeun anjeunna tong kaleungitan minat maén bal. Sedih, Kenta, henteu sapertos lanceukna anu pernah nyababkeun dirina kasohor ku maén bal. Anjeunna kaluar ti buruan dina Maret 2010 kusabab alesan anu teu dikenal.

Gaya hirup Takumi Minamino:

Numutkeun kana Olahraga Ekspres, Gajih Takumi Minamino tina £ 2.5m per taun tiasa diturunkeun ka sajumlah £ 48,000 per minggu kanggo gajih. Ieu inohongna pikeun Red Bull Salzburg anu pasti parantos aya ningkat sanggeus gabung kana Liverpool.

Malah anjeun ngasilkeun seueur artos mangrupikeun kajahatan anu diperyogikeun, Takumi Manamino mangrupikeun panangkal sumanget pikeun gaya hirup anu mahal. Dina waktos nyerat, anjeunna henteu ningali dirina hirup dina gaya hirup anu aheng kalayan gampang ditingali ku mobil mewah sareng mansion jsb.

Fakta Gaya hirup Takumi Minamino. Kredit Gambar: Liverpool, ExpressUK sareng Gym4u
Fakta Gaya hirup Takumi Minamino. Kredit Gambar: Liverpool, ExpressUK sareng Gym4u
Minamino hirup gaya hirup hina, ngajantenkeun anjeunna ngahindarkeun perbelanjaan anu teu rasional sareng nyekep kabutuhan praktis anu henteu hargana seueur.

Fakta Takumi Minamino Fakta:

Panyekel Rekaman Dunia Guinness: Numutkeun kana blog harian Orang Baik Jepang, Takumi Minamino téh saurang panyekel catetan Guinness ti saprak SMP. Naha anjeun terang?… Anjeunna sakali ngayakeun catetan Guinness pikeun "Hiji menit kontinyu luhur kalayan bal".

Anjeunna sakali nampik Nickname na: Sababaraha taun ka tukang sateuacan Kinérja na, Minamino sakali ngajelaskeun pilihan pribadi sorangan nalika nyarios na 'Jepang Neymar' landihan. Jaman harita, anjeunna henteu kantos nampi julukan anu nyatakeun yén anjeunna henteu cekap saé. Minamino kantos nyarios dina wawancara ka Red Bull Salzburg situs web;

"Kuring henteu hoyong ngabandingkeun sorangan Neymar pisan. Naha kuring kantos tiasa kéngingkeun saageung anjeunna, maka kuring bakal resep nampi landian kuring ”.

Takdir membawa sahabat na ka anjeunna: Sakumaha anu dinyatakeun sateuacana dina tulisan ieu, Takumi Minamino sareng Sei Muroya mangrupakeun babaturan sakedik anu patepung nalika maén bal di dinten TK. Duanana nyandak jalur positip anu sami sapanjang perjalanan bal-balan. Duanana kaleungitan sukses sareng nasib ilaharna ngintunkeun deui, dina waktos ayeuna nu Kaulinan Olimpiade Rio de Janeiro bari ngagambarkeun nagara tercinta Jepang.

Takumi Minamino sareng Sei Muroya mangrupikeun babaturan saé budak anu maén bal babarengan babarengan nalika taun TK. Credits: maén bal jr sareng Yumeijinhensachi
Takumi Minamino sareng Sei Muroya mangrupikeun rerencangan budak leutik anu maén bal babarengan nalika di TK. 

Tanpa ragu, dunya parantos nyaksian sababaraha pasamoan takdir budak leutik ieu di tingkat nasional. Conto anu saé anu urang sadar nyaéta antara Gunung Mason jeung Declan Rice.

Takumi Minamino Agama: Saperti kalolobaan urang Jepang, kamungkinan kolotna Takumi Minamino ngabina anjeunna pikeun ngadopsi Shinto atanapi agama agama Buddha. Nanging, henteu-ayana buktina poto tina prakték kaagamaan anjeunna parantos ngartos urang ogé tiasa atheis.

Fakta Tato Takumi Minamino: Budaya tato populer pisan di dunya maén bal ayeuna sabab sering dianggo pikeun ngagambarkeun agama hiji atanapi jalma anu aranjeunna cinta. Minamino dina waktos nyerat henteu bébas tato. Sakumaha dititénan di handap, teu aya inks dina awak luhur sareng handapna.

Takumi Minamino mangrupikeun tattooless. Credits: SoccerGator sareng ananweb
Takumi Minamino teu katato. 

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Usaha Takumi Minamino Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar