Andre Silva budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
2679
Andre Gomes budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh kalawan nickname nu "Pewaris CR7 urang". Andre Silva budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga sarta hirup hubungan. Leuwih ti kitu, loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan nuhun alus-Na. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Andre Silva urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Andre Silva budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Awal jeung Kahirupan kulawarga

Dimimitian kaluar, ngaran lengkep nya André Miguel Valente da Silva. Andre lahir dina dinten 6th of 1995 Nopémber ka kolotna, Bapak jeung Ibu Álvaro Silva di Baguim do Monte, Portugal.

Andre Gomes kulawarga Life- The Untold Story

Andre acuk tina beginnings hina jadi naon anjeunna téh kiwari. Duanana kolotna éta jalma hardworking anu dijadikeun yakin Silva jeung lanceukna ngora, Afonso kagungan sakabeh maranéhna kudu ed dina kahirupan. Dina catetan pribadi, Andre geus salawasna jadi lanceukna kokolot miara anu bakal salawasna kasampak sanggeus adi saeutik-Na, Afonso. Di handap ieu poto tina dua baraya salila taun mimiti maranéhanana.

Fakta Personality Andrea Silva budak Story-

Saeutik Afonso Silva gambar di luhur nya geuwat pamaén hoki profésional anu muterkeun kalawan wilah roller. Afonso lahir dina dinten 18th of 1998 Désémber.

Asides hirup kalawan kolotna, Andre ogé cicing kalayan cousins ​​na mangsa poé PAUD Na. Ku implication, manéhna ngabogaan somah nambahan badag, hiji kulawarga nambahan nutup-knit anu bakal babarengan unggal Minggu.

Andre Silva budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- meta karir

Andre Silva éta sopan pisan, introverted na pisan buka utamana lamun manehna nyokot hiji tantangan kawas keur Maen Bal di sakola. Kawas loba footballers profésional ti kiwari, Silva kungsi dipikaresep getol alam di bal saprak poé budak leutik na. Anjeunna dicita jadi footballer profésional katuhu ti pisan mimiti.

Sanggeus loba Cipanas, kolotna mutuskeun nyandak introverted putra maranéhanana genep taun heubeul ka Salgueiros keur maén bal. pilihan ieu lokasi bal ieu instigated ku indungna anu nampik bagian jeung putra cikal nya, masih jadi ngora.

Andre Silva budak Story- The Fakta Untold

Alexandre Pereira, anu lajeng koordinator sahiji nonoman ti Salgueiros, recalled yén kana pasamoan Andre, manéhna gambaran mimiti hiji budak olahraga pisan dididik.

Anjeunna batur anu henteu neundeun bal dugi anjeunna kapaksa balik papanggih kolotna.

ceuk Alexandre.

Andre Silva budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- budak leutik Inohong

Suprisingly, narabas André Silva urang sumping dina taun anu sarua anjeunna ngagabung Salgueiros. Dinten gaib éta nalika heubeul dalapan taun indit ka maénkeun turnamén di Viana do abong kalawan teammates Salgueiros na gambar di handap ieu.

Andre Silva budak Story- Kumaha anjeunna Mawar mun Inohong

Andre Silva dicoo salaku gelandang sakuliah turnamen. Salila fase knockout ngalawan klub saingan nonoman Vianense, cocok ieu masih di tengah lamun gaib Silva ngoleksi gawang 15th Na.

O Sumuhun, anjeunna ngoleksi Goals 15 di mana éta !!

Sunda ieu earned anjeunna nami "saeutik Deco". Dina patandingan éta, palatih na mutuskeun pikeun ngalakukeun hiji hal unggal palatih sejen bakal ngalakukeun dina nawar ka némbongkeun hormat keur oposisi. Luís Nurjaman dumadakan dihapus Silva ti tim sanggeus anjeunna ngoleksi gawang fifteenth nya ku pertandingan. Nurjaman salamet mreun nya ku cara nyebutkeun;

"Kuring dipedar mun anjeunna yén game dimeunangkeun, pami kitu mah aya kana qolbu saha jeung ieu alus nu Andre méré teammates séjén na kasempetan"

Andre Silva budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Profesional

Anjeunna ngan 8 taun, acan anjeunna looms leuwih badag batan hirup. Dina waktu kurang ti dua taun Éntri na kana Salgueiros, Andre Silva alias "mini Deco"Janten salah sahiji footballers anak paling sohor di Porto. Ieu narik minat Jorge Mendes salaku lembaga na Gestifute kaserang saeutik Silva. Ieu move nu ditambahkeun suluh ka seuneu wungkul instilled di budak saeutik.

Hubungan Jorgie Mendes 'kalayan André Silva

Kalawan Jorgie Mendes ku samping na, Silva nempo hiji tungtung suksés ka karir nonoman-Na jeung Porto sanggeus mantra pondok di klub nonoman Boavista na Padroense. Hatur nuhun kana Kinérja nonoman, manéhna ogé disaksian a petikan flawless ti maén bal nonoman kana samping senior dina umur 16.

https://www.facebook.com/lifebogger/videos/2169872566597821/

Dina yuswa 18, Silva janten baé bal Portugis geus ngantosan lila. Manéhna jadi maranéhanana dipikahayang No. 9 na paling importantly, pewaris ti Cristiano Ronaldo.

Andre Silva- Hikayat panerusna Ronaldo urang

Andre Silva budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- The Milan downfall

Dina 12 Juni 2017, Silva dipindahkeun ka AC Milan di kontrak lima taun pikeun fee ti € 38 juta. Anjeunna jadi katilu Portugis maén keur AC Milan sanggeus Paulo Futre jeung Rui Kosta. Langkung importantly, Silva ogé jadi Signing paling mahal dina sajarah buta Italia urang.

Silva battled pikeun formulir di musim mimitina di Italia. Ieu kajadian sakumaha anjeunna sakaligus ngaku ngabogaan kasulitan settling kana kahirupan di Milan jeung di Serie A.

Andre Silva budak Story- The Milan ragrag

Sanggeus investigations, éta ieu katalungtik yén masalah pangbadagna Silva urang ieu anjeunna teu acan tiasa adaptasi jeung gaya hirup Italia jeung cuaca. Numutkeun laporan;

Ieu adaptasi tricky kana basa anyar, jalma anyar, budaya anyar jeung tim anyar.

Silva junun skor ukur dua gol di 24 Serie A appearances. formulir goréng ieu backfired sakumaha anjeunna kadorong turun urutan pecking.

Andre Silva budak Story- The Days anu ragrag Milan

Andre Silva budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Meiji dina

Sanajan usum susah di Milan, Andre Silva fokus pikiran na dina Piala Dunya 2018. Dina Rusia, anjeunna dijieun catetan a salaku mahluk diantara hijina lima pamaén (bungsu) jeung skor sahenteuna genep gol.

Gugah Andre Silva ka Fame- The 2018 Piala Dunya FIFA

Ti Piala Dunya 2018, Silva janten langkung ti sakadar Immobile no.9 anu ngan saukur nyimpen bal di bersih. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Andre Silva budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Andre Silva urang Love Story

Tanpa ragu a, Silva kungsi ngoleksi sababaraha gol indah. Sanajan kitu, gawang paling geulis ngoleksi ku André Silva mangrupakeun hiji nu ignited hubungan na jeung Sara Rodrigués, model Portugis 21 taun heubeul.

Andre Silva Hubungan Life- The Untold Story

Sara mangrupakeun lulusan Teknik Kimia nu nandakeun kaendahan jeung brains. Manehna geus dedicated sorangan mun modeling jeung iinditan antara Milan, Roma, Porto jeung Lisbon. pasangan dipercaya babarengan saprak waktu na di Porto. Salaku dina waktu tulisan, Sara ayeuna amasses hiji Instagram handap tina ampir jalma 58,000, anu moal bisa meunang cukup tina snaps bikini nya (tempo di handap).

Andre Silva Hubungan Life- Fakta Ngeunaan kabogoh na Sara

Sanajan Silva aktip dina loka jejaring sosial tapi saacan tanggal, refuses masangkeun poto tunggal Sara, anu cinta hirupna. Ieu ukur hitungan waktu saméméh duanana pencinta tukeur cingcin.

Fakta Hubungan Andre Silva urang

Andre Silva ieu dikabarkan boga lalaki kapanggih dina leungeun na handap sakumaha katingal dina poto di handap ieu. Salaku dina waktu tulisan, taya kanyataan jelas sakumaha ka anu ibu putrana nyaeta.

Dikabarkan Fakta Son- The Untold Biografi Andre Silva urang

Andre Silva budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta pribadi

Silva mangrupa karir gairah sareng mindset pisan tegas. Anjeunna mangrupakeun jalma ditangtukeun sarta decisive anu baris nuluykeun tarung dugi anjeunna meunang pangalusna kaluar tina dirina. Anjeun tiasa pastikeun yén Silva bakal tetep Rahasia anjeun, naon maranéhna bisa jadi. Salila libur, Silva mikanyaah ka buka hoki kalayan lanceukna, Andre.

  • Unsur Cai pakait sareng tanda zodiak Andre Silva urang. déskripsi caian aya alusna cocog pikeun atribut Scorpio Na.

Cinta Andre Silva pikeun Water- dipedar

The Water Lover: Andre Silva aya dina manéhna gangguan settling kana kahirupan di Milan jeung di Serie A, utamana lamun datang ka leungit "basisir jeung laut". Kana gabung dina raksasa Italia, anjeunna sakaligus ngawartoskeun Majalah resmi Forza Milan klub urang;

"Ieu kahiji waktos Kuring geus cicing jauh ti imah kuring, kulawarga kuring jeung pantai. Kuring keur biasa engapan dina hawa laut, "

Poto Andre Silva urang Cai

Naha anjeun terang?? Keur di-cinta kalayan nandakeun cai gaduh fluidly, ngalir, wavering émosi. Salaku cai pasti bakal exert pangaruh kuat na, jadi teu Silva sakumaha anjeunna teu di kahirupan karirna. Silva mangrupa jalma intuitif jeung sénsitip anu tiasa nyandak dina perasaan batur, prosés éta, sarta nempatkeun mudik hiji rencana atawa solusi anu bakal conscientious ka sadaya.

  • Salaku dina waktu tulisan, anjeunna masih lila backflips na nyaeta acan sampurna skill nu.

https://www.facebook.com/lifebogger/videos/349623618965300/

  • Ieu ngalir di kulawarga. kagiatan cai nangtukeun moments kabagjaan pikeun Silva na Afonso.

Andre Silva urang Kahirupan Pribadi

  • Asides ngabogaan kontak sareng cai, Silva ogé mikanyaah gaze di seasides. Ieu ngécéskeun alesan naha anjeunna ngagaduhan kangen sabot ditinggalkeun nagara-Na pikeun pertama kalina.Fakta Personality Andre Silva urang

Andre Silva budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- The lucu pakeha

Ngaku eta: Cristiano Ronaldo ogé geus dimimitian ngalirkeun obor handsomeness mun Silva. Pikeun loba fans bal, Andre Silva Sigana cuter ti mentor-Na.

Andre Silva- The paling ganteng footballer di dunya

kanyataan parios: Heuheu Andre Silva budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu