Moise Kean budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
1612
Moise Kean budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Moise Kean budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta. Kiridit ka 90Min sarta ASTI Calcio.

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football dipikawanoh kalawan nami; "Kean". Moise Kean budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa.

Moise Kean budak Analisis Carita
Moise Kean budak Analisis Story. Kiridit ka CNN, Calciomercato sarta ASTI Calcio.

analisis ngalibatkeun hirupna mimiti, latar kulawarga, meta atikan / karir, hirup karir mimiti, jalan carita Kinérja, gugah carita Kinérja, hirup hubungan, hirup pribadi, hirup kulawarga, sarta fakta gaya hirup jeung sajabana

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna dianggap salaku salah sahiji prospek bal Italia urang paling ngajangjikeun. Sanajan kitu, ngan saeutik leungeun fans bal mertimbangkeun Moise Kean urang Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Moise Kean budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian kaluar, ngaran lengkep nya Moise Bioty Kean. Moise Kean sakumaha anjeunna kawentar salaku lahir dina dinten 28th Pébruari 2000 ka indungna, Isabelle Dehe jeung bapana Biorou Jean Kean di Vercelli, Italia.

Moise Kean urang Parents- Isabelle Dehe na Biorou Jean Kean
Moise Kean urang Parents- Isabelle Dehe na Biorou Jean Kean. Kiridit ka reddit na Globalist

Sanajan, kabangsaan Moise Kean urang téh Italia, tapi nempo kolotna, anjeun bakal terang anjeunna mangrupakeun hiji asalna ti Aprika. Duanana kolot Moise Kean urang nu Ivoirians.

As Joe.co.uknyimpen éta, kalahiran Moise Kean urang ieu dianggap mujijat a. Ceuk indungna, "The dokter ngawartoskeun kuring teu bakal gaduh barudak sejen, kuring ngajerit na ngado'a kana dédéngéan éta. Ieu kusabab Giovanni [lanceukna heubeul Moise urang] éta ngalamun na tanya kuring pikeun lanceukna saeutik. lajeng one wengi abdi ngimpi anak unborn abdi Moise na behold sanggeus opat bulan mah, hamil deui. "

Kana lahirna, Isabelle ngaranna putra nya Moise, ngaran sinonim pikeun Alkitabiah "Musa". Ieu hiji attestation of Katolik-Kristen tukang agama kulawarga urang.

Moise Kean anu lahir dina Milenium anyar tumuwuh nepi dina kulawarga-tengah-kelas handap sarta barengan lanceukna Giovanni saha leuwih kolot tujuh taun. Duanana kolotna éta migran anu ditinggalkeun Basisir Gading mun Italia kana hadé kahirupan maranéhanana.

Kolot meunang Leupas:

Moise Kean salila taun mimiti na disaksian hubungan dwindling antara kolotna. Hal mimitian digolongkeun eta na eta ngagaduhan jadi haseum nu bapana Moise na urang boldly walked kaluar dina kulawargana. Miskin Moise Kean jeung Saka Sunda kapaksa salamet ku sorangan, ngabogaan boro duit sagala.

Naon anak anu geus mukim ngaliwatan parental putus-up moal nyaho ngan teuing ogé nu nyeri emosi jero tur konsékuansi psikologi ngaruksak eta tiasa gaduh. Moise Kean hiji diantara loba footballers (nyaéta Dominic Solanke, Memphis Deplay jsb) anu kungsi ngalaman ningali kolotna megatkeun up dina taun mimiti maranéhanana. Balukar tina separation indungna na urang jelas ngalaman hiji dampak kana hirupna jeung kamajuan anjeunna endures nepi ka poé ieu.

boh Moise jeung lanceukna Giovanni anu diangkat ku ibu anu anu digawé salaku babu sanggeus ngewa salakina urang. Manehna diangkat putra nya janten pisan ibadah. Duanana Moise na Giovanni éta budak anu sok dimangfaatkeun aturan di imah.

Moise Kean budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Pendidikan dan Karir meta

Moise Kean di hiji umur dini ngagaduhan resep bola jeung dicita janten profésional. Anjeunna dirojong Inter salaku nak kabeh kusabab urut striker Nigerian, Obafemi Martins. Moise Kean éta sangkan cinta jeung Nigerian yén anjeunna terus bakal pester mum ka gaduh kaos Inter-Milan Na.

Motivasi Awal Obafemi Martins- Moise Kean urang. yeoal kiridit
Motivasi Awal Obafemi Martins- Moise Kean urang. Kiridit ka yeoal

Moise urang cinta tahan banting jeung soccer mayar éta dividend pinuh sabot meunang nempo ku Renato Biasi, urut footballer Italia. Renato katalungtik skillset sarta ditawarkeun pikeun mantuan anjeunna nampa atikan soccer paling affordable.

Hikayat nulungan Renato Biasi- Moise Kean urang
Papanggih Renato Biasi- The lalaki anu mantuan Moise Kean. Kiridit ka Youtube

Moise Kean budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Karir Kahirupan

markisa Moise Kean pikeun soccer ningal anjeunna ngalirkeun percobaan sarta enrolling di klub lokal kota na urang, ASTI Calcio Football Club anu mangrupa klub maén bal Italia ngarah di kota Italia of ASTI.

Bari di ASTI, Renato Biasi diteundeun mencét tombol pikeun mantuan Moise Kean ka klub teuing badag. Hiji kasempetan sumping pikeun percobaan kalawan Torino na Moise Kean diliwatan sarta meunang dirina inducted kana klub teh dina yuswa 7. Anjeunna dimaénkeun di Torino nepi ka umur 10.

Poto Moise Kean urang Awal Kahirupan
Moise Kean urang Kahirupan Awal. Kiridit ka ASTI Calcio.

Moise Kean budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong Story

Sanggeus lalaki diwanohkeun ngaliwatan Grup umur Torino, Moise dirasakeun ambisius dina perlu kamajuan salajengna dina karir ngora-Na. Dina 2010, tinimbang renewing borongan nya ku Torino, Moise Kean mutuskeun ninggalkeun klub dumasar kana kaputusan ku nulungan-Na. Anjeunna meunang disaluyuan ku cross-kotana saingan di Torino urang Juventus.

Moise Kean urang Awal Karir Kahirupan. Kiridit ka Wikipedia
Moise Kean urang Awal Karir Kahirupan. Kiridit ka Wikipedia

Deui, eta éta Renato Biasi anu disusun mindahkeun ieu alatan cinta-Na pikeun Juventus sarta alatan manéhna kipas Bianconeri.

Moise Kean budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong Story

Ieu dinten pangpentingna dina hirupna tungtungna sumping ka maot. Dinten anu Moise ditempatkeun panggero pikeun mum ka ngembarkeun panarjamah-Na karir panggero-up. Numutkeun Isabelle Dehe;

"Urang kungsi monies saeutik. Lajeng hiji poé Moise disebut kuring di jalan kuring digawekeun di 5.30am sarta ngomong ... 'Ibu, abdi tos ngagaduhan kejutan! ...' Kuring bébéja anjeunna 'No, teu ngabejaan atuh anjeun henteu asup ka karir professional sareng Juve'. Anjeunna ngawaler 'Ku naon na dimimitian dinten anjeun bakal kaluar proyek Anjeun tur hirup kalawan kuring di bekasi. "

Moise Kean naékna Inohong Story. Kiridit ka Times of India jeung TalkSport
Moise Kean naékna Inohong Story. Kiridit ka Times of India jeung TalkSport

Moise Kean jadi pamuter mimiti dilahirkeun di 2000s ulah di handap; (1) Pikeun debut di Serie A (16 taun, 265 poé) (2) Pikeun skor dina Serie A (17 taun, 88 poé) (3) Pikeun debut di Liga Champions UEFA (16 taun, 268 poé). (4) Pikeun skor keur timnas Italia (19 taun, 23 poé). jsb, ngan mun ngaranan sababaraha prestasi.

Salaku dina waktu tulisan, Moise Kean geus meunang Serie A (2016-2017), Copa Italia (2016-2017) jeung Super Copia Italiana (2018) saprak mimiti na Juventus Karir. sésana, sabab sebutkeun ayeuna sajarah.

Moise Kean budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Kalawan naékna Moise Kean pikeun Kinérja, patarosan dina biwir dulur; Saha kabogoh Moise Kean urang? atawa Pamajikan / WAG ?.

The romances of Moise Kean hiji nu escapes nu scrutiny tina panon publik saukur kusabab kahirupan cinta nya swasta jeung kamungkinan drama-gratis. Moise Kean geus pikaresep fokus nu langkung lengkep ihwal karirna ti kahirupan pribadi sarta geus ditéang ulah jadi loba sorotan kana kahirupan pribadi-Na.

Diomongkeun di status hubungan-Na, Moise Kean sakali dijieun resmi dina akun Instagram ngeunaan hubungan na sareng nona breathtaking tur geulis saha anjeunna nyaéta panggero "Nif".

Moise Kean urang Girlfriend- Nif
Moise Kean urang Girlfriend- Nif. Kiridit ka Sportevai

Numutkeun hiji laporan online, Moise Kean patepung kabogoh na dina Milan Club jeung ieu cinta saharita di situs munggaran. pasamoan romantis sejen antara dua manuk cinta lumangsung di réstoran well-dipikawanoh di Milan mana Kean, di parusahaan ti lanceukna badag leupas na Giovanni na Nif spent sababaraha jam pikaresepeun lalaki uninga sorangan hadé. Butuh waktu euweuh saméméh anjeunna dipasang deui dina akun Instagram na, nu sparked gossips diantara fans.

Naha anjeun terang?… kabogoh geulis Moise Kean urang Nif dipikanyaho boga gairah pikeun beladiri jeung tinju sarta manéhna sakali jadi juara Muay Thailand (A olahraga ngempur tina Thailand anu ngagunakeun nangtung-up ngahalangan sapanjang kalawan rupa téhnik clinching.

Moise Kean budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Ngauningaan hirup pribadi Moise Kean urang bakal nulungan anjeun meunang gambar lengkep anjeunna. Dimimitian off, anjeunna pisan ramah, selfless sarta mindeng manggihan diri dina parusahaan ti urang pisan béda.

Moise Kean nyaeta batur anu percaya sagala kelir manusa nu sarua. hirupna ieu ngeusi empati sarta ditembongkeun kapasitas emosi. Pikeun Moise Kean, ngabogaan béda warna henteu hal anu meulah kami, tapi henteu mampuh pikeun mikawanoh, nampa sarta ngagungkeun eta béda.

Moise Kean ngirimkeun pesen ka sadaya Racists
Moise Kean ngirimkeun pesen ka sadaya Racists. Kiridit ka Trendsmap

Moise Kean ogé kasaksian olahraga di Italia Municipality of ASTI. Anjeunna mangrupa bagian ti proyék dirojong ku kotana urang Dinas Olahraga. Salah sahiji proyek sapertos ieu aimed dina promosi citakan tina budak saeutik dina maénbal.

Fakta Kahirupan Pribadi Moise Kean urang
Fakta Kahirupan Pribadi Moise Kean urang. Kiridit ka Quotidiano Piemontese.

Asal jeung nagara miskin tukang kulawarga Moise Kean urang méré anjeunna alesan nepi ka tujuan bakat ngora ékonomis disadvantaged.

Moise Kean budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan kulawarga

Dina waktu tulisan, Moise Kean geus katampa dad na kana hirupna. Kadua kolotna geus reaped mangpaat gaduh putra soccer euyeub. bakti Moise pikeun mastikeun kolotna nu nyaman jeung eusi téh sarupa jeung komitmen pikeun maénbal. Sanajan kitu, komitmen ieu geus anyar dibawa sababaraha tantangan alatan pamenta pengkuh dad na pikeun traktor.

Moise Kean urang kulawarga Life- Ngeunaan Rama na
Moise Kean urang kulawarga Life- Ngeunaan Rama-Na. kiridit ka Balls.ie, Reddit na Globalist

Moise Kean geus sakali distanced dirina tina komentar nu dijieun ku bapana nu Juventus masih ngahutang anjeunna dua traktor. "Traktor? Kuring henteu weruh naon nu nuju ngawangkong ngeunaan ... " ceuk Moise Kean via Instagram Na. Kean urang bapana Biorou sakali ngawartoskeun Tuttosport;

"Kami pohara bahagia keur manehna, sanajan kuring boga masalah jeung klub Juventus. Bari maranéhna disawalakeun with putra abdi, klub nu ogé jangji abdi sababaraha traktor pikeun bisnis tatanén abdi di Basisir Gading. Kuring jangji Juve nu Abdi tetep anjeunna di Italia, tapi hayang dua traktor di mulang. klub ceuk eta moal bakal aya masalah, tapi ayeuna mah tos teu nampi éta acan. Éta moal masihan kuring tiket atanapi malah nyandak nelepon abdi. "

Numutkeun hiji sumber online, resiko Juventus kaleungitan Moise Kean dina bébas lamun klub nu teu nganteurkeun dina armada of traktor aranjeunna nyarios ka ngahutang bapana. Anjeunna geus dituduh Juventus teu méré anjeunna tiket lalajo patandingan saprak sanggeus sangkaan traktor Na. Geuwat sakumaha dina waktu tulisan, dad Moise Kean urang masih nyepeng status migran hiji bari putra kawentar na nyepeng hiji paspor Italia mana anjeunna kaala dina yuswa 18.

Ngeunaan ibu Moise Kean urang: indung Moise urang salaku dina waktu tulisan masih nembongan dipisahkeun ti salakina. Sanajan sésana bersyukur ka Juventus pikeun nulungan anak maranéhanana, Isabelle mangrupa batur anu mibanda titik lemes keur maén bal Inggris sarta wishes putra nya ngalakukeunana hiji poé muter pikeun klub badag di Inggris.

wawancara Moise Kean urang Ibu
Moise Kean urang ibu Isabel ngabejaan carita haté-warming ngeunaan moment putra nya robah hirup nya. kiridit ka Joe

Ngeunaan Brother Moise Kean urang:

Moise lanceukna, Giovanni ogé footballer anu spent lolobana waktu karirna maén di Serie D saméméh bade profésional kalayan Serie C.

Moise Kean na Brother- Giovanni
Moise Kean na Brother- Giovanni. Kiridit ka Sortitoutsi

Salaku dina waktu tulisan, anjeunna nembe dileupaskeun tina kontrak Rieti na ku idin silih on 29 Januari 2019. Giovanni ieu credited pikeun sacrificing karir soccer pikeun mindahkeun di kalayan lanceukna saeutik na mangsa jalan pikeun Kinérja taun. Duanana baraya gambar dihandap indit ngaliwatan kali teuas sarta pamustunganana ngagaduhan leuwih eta.

Réaksi Giovanni Kean (lanceukna Moise urang) lamun lanceukna saeutik heubeul 16-taun na dijieun debut pikeun Juventus téh jadi emosional jeung dihormat. Nonton video handap;

Moise Kean budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Otong

Salaku dina waktu tulisan, Moise Kean ngabogaan nilai pasar £ 15.00m (Mindahkeun Market Laporan). Anjeunna sanes tipeu footballer anu hirup di Otong Lavish sagala nyalira ku nyalira. Anjeunna gampang noticeable ku sakeupeul babaturan na mobil geulis impressing.

Moise Kean Otong Fakta. Kiridit ka Instagram
Moise Kean Otong Fakta. Kiridit ka Instagram

Ti sakabeh indikasi, sigana manéhna téh pinter ngeunaan menata karirna sanajan hirup badag.

Moise Kean budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Untold

ngabandingkeun kana mario Balotelli:

Giovanni Kean sakali dilakukeun hiji pernyataan ngeunaan lanceukna Moise nyebutkeun; "Balotelli nyaeta idola na, tapi kuring assure yén dina pitch nu sipatna béda:. kurban Moise " Ieu kajadian nalika Moise ieu nempo ngagambarkeun Mario Balotelli urang "Kunaon salawasna kuring" kaos gesture.

Moise Kean Fakta Untold
Babandingan Moise Kean pikeun Balotelli. Kiridit ka BBC na Calciomercato.

Sanajan Cindekna Giovanni urang, kulawarga Moise Kean urang percaya teh ngabandingkeun tina putra kawentar maranéhanana jeung Balotelli teu sagala cara tahan nepi.

Hiji Korban ti rasisme:

Paling fans bal munggaran ngadéngé Moise Kean alatan nyiksa ras anjeunna Nyanghareupan salaku heubeul 19 sataun. Anjeunna sakali dina warta nu sanggeus keur mangsa ka nyiksa rasialis ku fans Cagliari. Ieu kaayaan nu geus ditanya réspon questionable ti teammate na Leonardo Bonucci anu ceuk ngalepatkeun nu mangrupa 50-50.

vonis Leonardo Bonucci urang dina masalah rasial Moise Kean. Kiridit ka beIN Olahraga
vonis Leonardo Bonucci urang dina masalah rasial Moise Kean. Kiridit ka beIN Olahraga

Raheem Sterling nyebutkeun rasisme komentar Bonucci urang éta pikaseurieun bari Juhari Balotelli ceuk Leonardo Bonucci "untung kuring teu aya". Lalajo carita video tina kajadian di handap ieu. kiridit ka Oh Goal abdi.

Moise Kean budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- video Ringkesan

Mangga manggihan handap, kasimpulan video YouTube kami pikeun profil ieu. Bageur nawaran reureuh di Tingali kami Youtube Channel pikeun More Pidio.

kanyataan parios: Heuheu Moise Kean budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu