Callum Hudson-Odoi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
2286
Callum Hudson-Odoi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Kid Football Wikipédiawan anu pangalusna dipikawanoh ku nami "Callum". Callum Hudson-Odoi budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hirup hubungan, hirup kulawarga, hirup pribadi sarta fakta Untold.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna dibandingkeun Eden Hazard alatan Pace ngabeledug sarta trickery. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Callum Hudson-Odoi urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Callum Hudson-Odoi budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian kaluar, ngaran lengkep nya Callum James Hudson-Odoi. Callum lahir dina 7th Nopémber 2000 ka kolotna Mr. sarta Ny Bismark Odoi di London Borough of Wandsworth, Britania Raya. Anjeunna ngalahir salaku putra kadua ti tilu budak ka kolotna denok gambar di handap ieu.

Callum Hudson-Odoi urang Kolot

kulawarga Callum Hudson-Odoi urang boga akar Ghanian jeung kalahiran na di Inggris sumping salaku hasil tina kaputusan kolotna 'pikeun ngalahirkeun kadua lalaki maranéhanana dina tanah asing. surname na "Odoi " is ngaranna sakitar 23,278 jalma di Ghana, Afrika Kulon (ForeBear Reports).

Hudson-Odoi tumuwuh nepi ka lanceukna badag Bradley Hudson-Odoi saha 12 taun na senior di London Borough of Wandsworth. Ogé, lanceukna saeutik na anu ngaran geus kanyahoan.

Callum Hudson-Odoi jeung Dadang

Ti pengamatan urang, eta mah can écés upami lanceukna kokolot Hudson-Odoi urang Bradley dibéré kalahiran ku mum na tempo yén Aisyah pisan ngora salaku katalungtik poto dirina luhur. Sanajan kitu, Awal on sadayana baraya murag asih jeung keur Maen Bal berkat bapana Bismark Odoi anu disadiakeun yayasan soccer steely ka putra-Na.

Bismark Odoi mangrupakeun urut gelandang Ghanaian anu dicoo pikeun hate tina Oak, klub olahraga di Accra, Ghana. tekad Callum pikeun soccer pasti dibayar dividends sakumaha eta dipicu a trial and nonoman enrollment karir suksés jeung Blues of London.

Callum Hudson-Odoi budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- mimiti Karir

Hudson-Odoi ngagabung Chelsea nonoman akademi di 2000 taun dina yuswa 7. Tumuwuh nepi ka taun rumaja-Na, Hudson-Odoi tuh nanaon lian ti mastering trik bal nu anjeunna dipercaya mangrupakeun salah sahiji prerequisites tina winger dinten modern. Lalajo sampel skill mimiti na handap;

Mastering trik bal ngancik anjeunna kana hal aneh dina pitch nu. Hudson-Odoi spent taun formative-Na jeung nonoman Chelsea teu ngan keur hiji pamuter akademi, tapi hiji freestyler anu kungsi ngalakukeun loba karya teuas tur kasabaran ka meunang belah na katuhu malah dina kaayaan deukeut-ongkosna mahal sakumaha katalungtik handap;

Naha anjeun terang?... juggling Kontinyu tina bal ngarah ka skill kadali balna Hudson-Odoi urang jeung speed saterusna suku na mana tungtungna diartikeun gaya na maén.

Diomongkeun di inspirations on speeds leggy Na, Hudson-Odio geus sakali ngaku dina Q & A nu tumuwuh nepi panganyarna, brahala-Na anu tim-mates, Eden Hazard jeung Willian (DailyMail Laporan).

Callum Hudson-Odoi budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong

A Rasa of Success- The Trophy pameget:

Malah jadi anjeunna leuwih tilu bulan malu of ngarobah 18, Hudson-Odoi no muhrim kana ngumpulkeun silverware. Laju suku na engké dibayar dividends sakumaha anjeunna maénkeun peran pivotal mun sukses akademi Chelsea urang. Naha anjeun terang?… Hudson-Odoi dicoo hiji bagian unggulan di timnya ngangkat dua FA Youth Cups and judul Dina-18 Premier League.

Gugah Callum Hudson-Odoi pikeun Inohong Story

Big adisi jeung Medali Koléksi:

Nambahkeun mun kempelan medali Na, Hudson-Odoi oge bagian tina pakuat Dina-17 2017 Piala Dunya England urang nu meunang piala Piala Dunya. Anjeunna diteundeun dua assists di final ti turnamén nu nempo Inggris pulih tina dua gol ka handap ka palu Spanyol 5-2.

Callum Hudson-Odoi budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong

2018 kuat Hudson-Odoi urang / 2019 pre-musim pintonan sumping salaku kejutan teu ukur keur pengamat kasual tapi lolobana mun teammates senior Chelsea sarta karek diangkat Maurizio Sarri. pagelaran na mangsa nu ditandaan ka titik balik dina karirna. Lalajo video nu di handap.

Hudson-Odoi sanggeus na 2018 / 2019 preseason acara nempo dirina dimimitian boga hubungan kerja nutup kalawan Sarri anu assured anjeunna dina mahluk dina Chelsea mimitina-tim di kampanye forthcoming Na.

Maurizio Sarri murag asih jeung Callum Hudson-Odoi

Pas jangji pikeun mimiti-tim citakan 2018 / 2019 mimiti jadi di mamang, pramuka ti klub Éropa kayaning Bayern Munchen sarta Real Madrid capitalized on kasempetan saperti aranjeunna mimiti hirupan pamaén. ieu dilakukeun Sarri ngaitkeun up kalawan jangji-Na. Nuju tungtung 2018, hubungan maranéhanana mimitian mekar deui kalawan Hudson-Odoi sakali deui delivering keur boss-Na.

Callum Hudson-Odoi

Salaku dina waktu tulisan, kontrak anyar geus dina méja keur Hudson-Odoi. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Callum Hudson-Odoi budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Kabogoh Callum Hudson-Odoi urang

Sanajan anjeunna bisa jadi ngora, tapi Callum Hudson-Odoi nyaeta batur anu romances kabur ti scrutiny tina panon publik saukur kusabab kahirupan cinta na pisan swasta atawa kamungkinan teu aya sahanteuna pikeun ayeuna.

Callum Hudson-Odoi budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Ngauningaan hirup pribadi Callum Hudson-Odoi urang bakal nulungan anjeun meunang gambar lengkep anjeunna. Kadang-kadang ngan keur pahlawan dina pitch nu teu cukup pikeun Hudson-Odoi sakumaha anjeunna geus sakali diusahakeun donning hat nu musisi urang.

Dina catetan leuwih pribadi, Hudson-Odoi nyaeta batur saha akalna jeung gagah. Anjeunna pisan ditangtukeun sarta decisive tur mikanyaah tetep ngadorong dugi anjeunna janten pisan pangalusna dina dina karirna.

Callum Hudson-Odoi budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan kulawarga

Salaku dina waktu tulisan, Hudson-Odoi teh panganyarna dina kulawarga Ghanian pikeun muncul onto adegan. Dina awalna, ieu sadayana ngeunaan bapa na lanceukna keur na luhureun popularitas rengking. Ayeuna, éta atra yén Hudson-Odoi ieu geus jadi anggota paling dipikawanoh ti kulawargana.

Kahirupan Callum Hudson-Odoi kulawarga

Ngeunaan heubeul lanceukna:

Bradley, kawas lanceukna saeutik-Na, kungsi karir frustrating nalika anjeunna umur Callum urang. Ieu hiji waktos anjeunna strugged tetep di liga Premier.

Callum Hudson-Odoi urang Brother- Bradley Hudson-Odoi

Anjeunna disaluyuan jeung akademi di Fulham tapi pernah dilakukeun ka tim kahiji maranéhanana di Craven Pondok. striker éta masihan up maén di liga Premier jeung mutuskeun pikeun settle sabudeureun non-liga maén bal.

Callum Hudson-Odoi budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Untold

Ghanian ngajengkeun High-profil:

Michael Essien, urut pamuter Chelsea FC jeung Ghana internasional anu meunang dua judul Premier League jeung Liga Champions bari di Stamford Bridge, mangrupakeun kipas badag tina Callum Hudson-Odoi. Essien sakali nyandak ka Instagram handap meunangna Piala Dunya Dina-17 Hudson-Odoi urang Inggris pikeun keukeuh manehna ucapan salamet sakumaha anjeunna disebut anjeunna "Little Bro".

Ieu Michael Essien patali Callum Hudson-Odoi

observasi ieu diangkat patarosan sakumaha keur naha Michael Essien pakait jeung Callum Hudson-Odio.

Anjeunna nyepeng hiji Rékam Éropa:

The dop British-Ghanian Wikipédiawan nak peupeus rékaman Éropa 9-taun sakumaha anjeunna dibuka Tujuanana pikeun Chelsea FC ngalawan PAOK dina peringkat group 2018 / 2019 UEFA Liga Europa.

Rékam Éropa Callum Hudson-Odoi urang

Callum Hudson-Odoi ngeset sasak muntab-muntab ku jadi para rumaja bungsu (18 taun sarta 22 poé heubeul) ka skor dina kompetisi.

Willian Sakali ditawarkeun janten Agen-Na:

Willian nawarkeun jadi Agen Callum Hudson-Odoi urang

Salaku stock Callum Hudson-Odoi urang terus naek, nya Chelsea batur satim Willian, mutuskeun ngetok kana hiji kasempetan ku requesting janten agen na (surat poean sakali HR). Putusan ngareureuwas sumping alatan Brasil ningali kahareup di lad nu jadi anu pangalusna jeung paling awis pamuter di dunya someday.

kanyataan parios: Heuheu Callum Hudson-Odoi budak Story tambah Biografi Untold kami Fakta. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu