Ryan Fraser budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
895
Ryan Fraser budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta. Kiridit ka PremierLeague na EveningExpress

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football dipikawanoh jeung nicknames "Wee Man, Ryzi". Ryan Fraser budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa.

analisis ngalibatkeun hirupna mimiti, latar kulawarga, meta atikan / karir, hirup karir mimiti, jalan carita Kinérja, gugah carita Kinérja, hirup hubungan, hirup pribadi, hirup kulawarga, sarta fakta gaya hirup jeung sajabana

Ryan Fraser budak Analisis Story saacan tanggal
Ryan Fraser budak Story- The Analisis. Kiridit ka EveningExpress, DailyRecord na PremierLeague

Sumuhun, sadaya jelema weruh Fraser ka winger Skotlandia baheula jeung tujuan mantuan spesialis. Sanajan kitu, ngan saeutik leungeun fans bal mertimbangkeun Fraser urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Ryan Fraser budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Ryan Fraser lahir dina dinten 24th Pébruari 1994 ka indungna, Debbie Fraser jeung bapa, Graeme Fraser di kota palabuan di Aberdeen, kalér Skotlandia, Britania Raya. The témbal anu lomba na etnis anu bodas lahir salaku hijina anak ka kolotna.

Ryan Fraser asalna ti hina, aksara-tengah-kelas tukang kulawarga sarta ngarep olahraga. Naha Sporting Imah? ... éta sabab indungna éta urut sprinter 100 méter anu digambarkeun Skotlandia dina acara athletic.

Ryan Fraser spent taun mimiti hirupna dina Aberdeen, Skotlandia méméh pindah kalayan kolotna pikeun Oman, nagara Wétan Tengah dimana dad na ngagaduhan proyek salaku hiji worker lepas pantai, TheScottishSun laporan. dad Ryan urang Graeme Fraser kana lalaki proyék minyak tengah-wétan nyieun kaputusan pikeun nampanan sakabéh kulawargana.

Ryan Fraser budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Pendidikan dan Karir meta

Kumaha perjalanan Football Mimitian:

Bari Ryan Fraser cicing di Oman sareng kolotna, manéhna bola hiji tur sagala manéhna ieu ngan kick eta ngeunaan. Saeutik teu anjeunna terang anjeunna numuwuhkeun bakat ti eta. Ryan henteu ngan kick ngeunaan balna, manéhna diajar kumaha carana ngutruk kalawan eta. Ieu momen watesan gén indungna urang mimitian manifesting dina olahraga ngayakeun sahiji kolotna resep dina munggaran.

Diomongkeun ngeunaan sasaruaan, Fraser sakali reflected on nonoman na nyarios; "mum na dad kuring teu bener resep maén bal, jadi Kuring henteu weruh kumaha kuring ngagaduhan kana éta". Ieu meureun kitu aranjeunna ningal putra maranéhna unggul dina olahraga anu ngagaduhan aranjeunna henteu ngan meunang museurkeun deui, tapi nyieun putusan pamungkas tina balik ka nagara asal maranéhna.

The Fatherly kurban:

Nalika Bapana Ryan Fraser urang sadar putrana éta alus di soccer, anjeunna mutuskeun kaluar pakasaban minyak euyeub na sadayana dina nami pos deui Aberdeen. Young Fraser éta 10 wanoh kulawargana mutuskeun pikeun mantuan manehna ngudag impian-Na jadi footballer a.

Sanajan ieu teuas pikeun Graeme ninggalkeun pakasaban lepas pantai sarta Debbie nungkulan pangsiun ti Athletics kitu, kadua kolotna denok mutuskeun neruskeun hirup impian maranéhanana ngaliwatan putra maranéhanana.

Ryan Fraser budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Karir Kahirupan

kaputusan kulawarga Ryan Fraser urang dibayar dividends na sabab nempo saeutik Ryan lalaki dipilih diantara kids suksés anu kungsi diliwatan percobaan kalawan akademi Kincorth soccer lokasina di Aberdeen, Skotlandia.

Lalaki ngaku kana akademi bergengsi éta shot lila, hiji nu pasti dibayar pareum. Salaku Ryan terus tempo, manéhna nempo dirina settling ogé kana hirup jeung Akademi. Mimiti on dina karirna, éta jadi pohara atra yén ngora Fraser kungsi diwariskeun gén speedster indungna urang. Fraser éta nu pangleutikna jeung nak panggancangna di akademi nu.

Kahirupan Ryan Fraser Awal Karir
Ryan Fraser, katuhu, dina peta mangsa poé karir mimiti na. kiridit ka EveningExpress CO.UK

Kahirupan di Aberdeen FC:

Ryan Fraser ditinggalkeun Kincorth Akademi dina yuswa 16 sanggeus Signing kontrak kalayan Aberdeen FC. Salaku Ryan Fraser terus tempo, manéhna nempo dirina settling ogé kana hirup jeung Akademi. manehna nyieun kamajuan hening ngaliwatan Grup umur akademi, earning nu trust sahiji palatih nonoman-Na.

Taun 2010 nempo Fraser keur dibere kasempetan pikeun maén di tim senior Aberdeen dimana manehna terus nangtung kaluar dina kaulinan-Na. Fraser dijieun gambaran saharita di tim mimiti Aberdeen salila bagian mimiti usum 2012-13 Skotlandia Premier League. Sunda ieu earned anjeunna teh Young Player tina pangajén Bulan keur September jeung Oktober 2012.

Ryan Fraser Awal Karir Story
Ryan Fraser Awal Karir Story. kiridit ka Rékam poean.

Ryan Fraser budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong Story

Nalika bade nu boga tangguh:

kinerja istiméwa Ryan Fraser urang janten sumber annoyance sinambung tur kasulitan pikeun nentang pamaén. kaayaan ngagaduhan kaluar leungeun nu lajeng Aberdeen urang pingpinan Craig Brown kapaksa masalah dikedalkeun yen tim nentang anu targeting Fraser kalawan tacklings tangguh.

Handap tantangan ieu, Fraser mutuskeun pikeun nampik extension kontrak kalayan amoy neruskeun bal na ka handap kidul di Inggris. kaputusan ieu indit ngalawan fans Aberdeen anu diréaksikeun négatip.

Mimitian hésé Kahirupan di ACF Bournemouth:

Ryan Fraser Jalan mun Inohong Story- Nalika bade meunang tangguh
Ryan urang Jalan mun Inohong Story- Nalika bade di Gets tangguh. kiridit ka talkSPORT

A tatu dengkul serius ngajemput on sési latihan kahijina parah diwatesan kamajuan awal Fraser urang di Bournemouth. Naon loba harder pikeun Ryan ka tega ieu nyiksa diarahkeun dina duanana anjeunna jeung kulawargana tina urut fans Aberdeen anu éta teu gumbira kalawan miang Na.

Diomongkeun ngeunaan pangalaman, Fraser sakali ngadawuh: "Ieu teuas nungkulan putusan mindahkeun abdi nu dijieun parah lamun kuring indit ka handap tur meunang luka lempeng jauh. Dua minggu ka pindah, Kuring ngarasa kawas kuring dijadikeun pilihan katuhu, tapi kuring jeung kulawarga kuring meunang hammered pikeun eta ". Aya waktos Ryan Fraser ngagaduhan tweets jeung pesen nu éta rada kasar jeung pantes moal ngaréaksikeun ka.

Ryan Fraser budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong Story

Sanajan mimiti nguciwakeun na di Bournemouth jeung nyiksa nu terus jadi ngalungkeun, Fraser ieu salawasna yakin anjeunna kungsi dijadikeun panggero katuhu dina kaputusan pikeun ngarambat tebih kidul. Anjeunna mutuskeun pikeun ngalakukeun hihihi-Na dina pitch nu ti nengetan naon anu urut fans na nyebutkeun ngeunaan anjeunna jeung kulawargana. Nurutkeun kana témbal "Lamun sababaraha urang masih pikir Kuring geus nyieun kaputusan salah, cukup adil. "

Mangsa tatu jadi momen cerminan sober pikeun Ryan Fraser anu sakali ceuk dina kecap na; ...

Ryan Fraser Jalan mun Pamulihan tina tatu
Ryan Fraser Jalan mun Pamulihan tina tatu. kiridit ka AFC Bournemouth.

"Kalayan tatu, abdi teu maén jauh di musim mimitina kuring, tapi kuring ngarasa aya dina diri kanyataan yén kuring ieu tumuwuh salaku pamuter. Aya hal di buruan mah geus teu bener dipikaharti. Ieu nu jaman kuring mimiti nyaho kaulinan di jero kaluar. Kuring diajar lamun keur ngalakukeun barang, nalika meuntas bal, nalika datang di jero, nalika tetep lega. "

Comeback The:

Ngan sanggeus tatu, Butuh waktu euweuh saméméh Ryan mimiti flourish di basisir kidul. Ieu ningal anjeunna earning teuing puji pikeun mintonkeun konsistén impressive Na. Ryan Fraser nuluykeun pikeun mantuan timnya pikeun meunang 2014 / 2015 Championship Liga Maén Bal.

Ryan Fraser Jalan mun Inohong Story
Ryan Fraser Jalan mun Inohong Story

Salaku dina waktu tulisan, Ryan ayeuna pageuh ngadeg di Liga Utama handapeun Eddie Howe. The 2018 / 2019 usum liga Premier geus katempo manehna jadi hiji mantuan raja keur Bournemouth. Masih sakumaha dina waktu tulisan, Fraser keur dianggap pangalusna mantuan giver sanggeus Eden Hazard jeung Christian Eriksen.

Ryan Fraser Goal mantuan Rékam
Ryan Fraser Goal mantuan Rékam

Dinten, dunya geus katempo yen kaputusan kandel tur loba-dikritik sempet ngakibatkeun naékna luar biasa tur ogé mirrored nu fortunes sahiji klub-Na. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Ryan Fraser budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Saha Ryan Fraser kabogoh atawa Wag?
Saha Ryan Fraser kabogoh atawa Wag?

Kalawan naékna Ryan Fraser pikeun Kinérja, patarosan dina lip dulur urang geus ...Saha kabogoh Ryan Fraser urang atanapi WAG?. Poho jangkungna na, euweuh denying kanyataan yén Ryan Fraser geus endearing qualities, kalayan anu katingal ganteng mana pasti ngajadikeun anjeunna a Darling Vine mun Ladies.

Najan kitu, nurutkeun sababaraha laporan online, nembongan Ryan Fraser némbongan kénéh single saperti dina waktu tulisan. Tapi, urang nu guessing anjeunna bisa jadi dina hubungan hiji tapi prefers teu nyieun publik sahenteuna pikeun momen.

Ryan Fraser budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Ngauningaan hirup pribadi Ryan Fraser urang bakal nulungan anjeun ngadamel gambar lengkep anjeunna. Jauh ti maén bal, Ryan Fraser hirup hiji hirup tengah-kelas pisan normal tur hina.

Ryan Fraser Fakta Personal Kahirupan
Ryan Fraser Fakta Personal Kahirupan

Leuwih ti kitu, di na Kahirupan Pribadi, Ryan Fraser téh saeutik hiji jelema nu sipatna katutup. Anjeunna prefers tetep sorotan nu pageuh kana kaulinan sarta, ku kituna, avoids nyawalakeun hirup pribadi-Na dina platform umum. Hal ieu ngajadikeun hésé pikeun media ka speculate teuing on anjeunna.

Ryan Fraser budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta kulawarga Kahirupan

Katuhu saméméh anjeunna ventured kana maén bal, kulawarga Ryan Faser éta cukup euyeub earn ngeunaan hiji $ 100,000 (worker minyak rata upah taunan) Sataun kalayan olahraga kauntungan pangsiun keur mum na. Sanajan kitu, saméméhna dina artikel ieu, eta mucunghul teu unggal anggota kulawarga Ryan Fraser urang kungsi dipikacinta olahraga ti awal anu.

Naha anjeun terang?… mum Fraser urang Debbie ieu sakali bade ngajalankeun dina Olimpiade, tapi lajeng manehna kungsi tatu dengkul nu réngsé karir nya. Sanajan Debbie mahluk lila saprak pensiunan ti athletics, manéhna sakali ampir kaluar-lumpat putra superstar dirina nalika maranéhna kungsi konteks ngajalankeun. Diomongkeun ngeunaan eta, Ryan sakali ngomong; ...

"Mum abdi gancang ti kuring - pisan gancang! Manéhna luka dina wayah éta, tapi urang boga ngutruk ka handap jalan manehna kukituna masih ampir ngéléhkeun kuring. Manehna Éta leuwih leutik batan kuring tapi manehna Éta gancang! "

Sanajan mere mum loba accolades Na, Fraser salamina bakal jadi bersyukur pikeun dad na anu dijadikeun yén kurban badag abandoning duit na Mayar pakasaban minyak pikeun karirna. Kabéh Graeme Fraser miharep éta pikeun putrana ngarasakeun bal na konsentrasi dina éta sanajan dina expense tina impian Na.

Ryan Fraser budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Otong

Fraser sakumaha dina waktu tulisan ngabogaan nilai pasar £ 16.20m nurutkeun TransferMarket Laporan. Sanajan kitu, kanyataan ieu teu transcend ka Otong Lavish gampang noticeable ku sakeupeul mobil flashy, mansions badag, katresna jeung buzz. Ryan Fraser prefers méakkeun na lalanggan monies golf.

Fakta Otong Ryan Fraser
Fakta Otong Ryan Fraser

Ryan Fraser budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Untold

Naha anjeun terang?…

Ryan Fraser éta sakali hiji mikaresep kana Pizza jeung És-creams, sugan anu ngabalukarkeun masalah tatu na baheula. Eddie Howe sakali yakin anjeunna nyerah Pizza jeung És-creams kabiasaan di séjén pikeun ngadopsi rencana diet teuing healthier. Dahar diet teuing healthier geus dijieun anjeunna tahan tackling mantap jeung perlakuan kasar mindeng dished ku pembela.

TV Tembongkeun Mimiti na

Ryan Fraser nyaeta diantara saeutik pisan footballers anu geus bagian tina hiji acara TV penampilan. Naha anjeun terang?... Anjeunna saurang aktor dina acara olahraga "Football dina 5: The Championship".

Ngeunaan Jangkungna na:

Ryan Fraser- Pamuter shortest dina Liga Utama
Ryan Fraser- Pamuter shortest dina Liga Utama. Kiridit ka DailyMail

Nangtung dina ngan 5ft 4ins, Fraser ayeuna pamuter pangleutikna di Inggris luhur-hiber sakumaha dina waktu tulisan. Sanajan jangkung, béntang leutik geus nyieun strides badag di liga Premier.

Ryan Fraser budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- video Ringkesan

Mangga manggihan handap, kasimpulan video YouTube kami pikeun profil ieu. Bageur nawaran reureuh di Tingali na ngalanggan kami Youtube Channel pikeun More Pidio.

kanyataan parios: Heuheu Ryan Fraser budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu