C Ronaldo budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

1
13261
C Ronaldo budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Katerangan Football anu dipikanyaho ku nickname 'Sultan ti Stepover'. Fakta C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi kami brings Anjeun rekening pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita Kahirupan na sateuacan Inohong, kulawarga Kahirupan / latar jeung loba OFF na ON pitch fakta saeutik-dipikawanoh gélo ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan sihungan panjang taun na 'kalayan Lionel Messi. Sanajan kitu, ngan saeutik urang kenal ngeunaan C Ronaldo urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naon Isabel Rosa Da Piedade Kungsi terang

Nalika C Ronaldo Great Eyang, Isabel Rosa da Piedade ditinggalkeun Praia pituin nya di Tanjung Perdé, dina yuswa 16 salamet on sejen Pulo Atlantik disebut 'Maderia', manehna bisa pernah geus imagined hiji hal; anu tilu generasi saterusna, salah sahiji turunan nya anu bakal jadi ngaranna 'Cristiano Ronaldo' bakal dianggap salaku salah sahiji footballers pangalusna dina sajarah dunya.

Christiano Ronaldo Great Eyang - kulawarga Latar

Loba Taun saterusna, nya hébat-incu awewe, Maria Dolores dos Santos Aveiro (gambar handap) ngababarkeun béntang bal paling sohor di dunya. Yén anak lalaki, Cristiano Ronaldo hiji anu teu ngan maréntah dunya maén bal pikeun leuwih ti dasawarsa tapi etched Tanjung Perdé Island dina Kujang peta hebat pisan.

Christaino Ronaldo ibu -Family Latar

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

C Ronaldo lahir dina 5th poé Pébruari 1985 dina éndah Cape Verdean Island of Madeira (kiwari diklaim ku Portugal). Akibatna, Baby Ronaldo (gambar handap) lahir di São Pedro tina Madeira Island Ibu Kota, Funchal, Portugal. Anjeunna ngalahir ka bapana, José Dinis Aveiro (kebon a) jeung ka indungna, Maria Dolores dos Santos Aveiro (masak a).

Orok Ronaldo budak Story Jeung kulawarga Latar Fakta -The

Young Ronaldo ieu diangkat Katolik dina kulawarga miskin di paroki sipil Funchal of Santo António. Keur si bungsu tina opat barudak ditanggung ku kolotna, Ronaldo ieu endeared ka bapana anu ngaranna anjeunna sanggeus presiden lajeng-AS Ronald Reagan. Beungkeut Ronaldo dibagikeun kalawan bapana éta sangkan kuat yen manehna dibarengan José Aveiro ka Kebon anjeunna jalan.

Christiano Ronaldo Ngaran Asal-budak Story

Oh Sumuhun! anjeunna overly pampered sarta ngagaduhan jauh scot bébas ku ngan sok ceurik di hareupeun kolotna sabot commits hiji ngalanggar. Bari lakukeun eta, duduluran na heubeul nyandak blames pikeun misdemeanor Na. Ieu bisa kapentingan anjeun nyaho yén C Ronaldo pernah béak baju. Anjeunna kagungan hiji kempelan Heboh baju nu masked tukang kulawargana goréng.

Christiano Ronaldo Good Baju Najan Miskin kulawarga Latar

Nalika Ronaldo éta umur sarakola, anjeunna enrolled di Escola Básica e Secundária Cibungur Zarco dimana manéhna mimitian atikan dasar-Na. Bari di sakola, Ronaldo teu kabetot dina akademisi tapi paduli ngalengkepan bapana mun Andorinha Football di Funchal, dimana anjeunna (ramana Ronaldo urang) ngangkat hiji pakasaban tambahan salaku lalaki kit.

disdain Ronaldo urang keur sakola ngagaduhan sengit saperti anjeunna tumuwuh nepi. Anjeunna pernah bakal ngalakukeun pagawean di imah na tapi rada indulge di markisa tumuwuh-gancang-Na pikeun maén bal. Dina yuswa dalapan, anjeunna geus ditandatanganan up for Andorinha klub maén bal dimana anjeunna berperan minangka hiji amatir sakumaha gambar di handap ieu. (Kadua tina tinggaleun di baris kadua).

Young Ronaldo Dina Andorinha Football Club Funchal

teammate budak leutik na Ricardo Santos, (kiwari éta palatih of Andorinha) recalls yén legenda bal éta overly ambisius tur emotionally rapuh bari anjeunna di Andorinha FC. Numutkeun Ricardo;

"C Ronaldo estu resep unggul," ditambahkeun Santos. "Lamun anu henteu lumangsung, Ronaldo ngajerit. Jadi loba ku kituna manéhna miboga nickname 'crybaby'. "

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Diusir Ti Sakola Dina Jaman 14

C. Ronaldo threw korsi di salah sahiji guru na nalika anjeunna 14. A ngembangkeun nu ngarah ka expulsion na ti sakola. Numutkeun laporan, manehna ngaku guruna disrespect anjeunna ku nyieun fun aksen Cape Verdean sarta stressing bal anu teu ngawujud anjeunna hébat.

C Ronaldo budak Story

Ieu sanggeus kajadian ieu anu C Ronaldo kolotna ngumbar yén manéhna kudu museurkeun sagemblengna kana bal tinimbang sakola. Putusan konci ngarah ka pembuatan sahiji legenda urang nyaho ayeuna.

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -alkohol Rama

Ronaldo teu inuman jeung alesan utama pikeun nu éta bapana najan pilari tiis, éta hiji alkohol unrepentant. Dina September 2005, Ronaldo ieu devastated lamun bapana maot masalah haté nu patali alkohol.

C Ronaldo budak Story

Anjeunna maot dina wengi cup dunya cocok qualifying Portugal urang ngalawan Rusia. Sanajan trauma pribadi na Ronaldo bravely mutuskeun pikeun muterkeunana.

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -perkosa tudingan

Cristiano geus kaganggu ku sangkaan perkosa ku awéwé média-lapar nu réngsé nepi keur turun alatan kurangna bukti. Ieu mungkin geus turun, tapi ngabalukarkeun furore utama, sarta Ronaldo cenah di ahir usum yén manéhna henteu ngarasakeun publisitas yén ieu katarik ku tudingan teh.

C Ronaldo budak Story

Ieu naon sih kajadian. Dina Oktober 2005, hiji bulan sanggeus bapana pupus, Ronaldo ditahan on kacurigaan tina raping hiji awéwé dina hotél London sarta dirilis dina bail. Ronaldo nampik sangkaan jeung ongkos anu turun ku Skotlandia buruan dina 2005 Nopémber alatan "bukti cukup".

Ronaldo dikaluarkeun hiji pernyataan nyebutkeun: "Kuring geus salawasna niatna ngurusan Innocence mah sagala salah-lakukeun sarta Kami bungah yén masalah ieu geus datangna ka tungtung supados abdi tiasa konsentrasi dina maén keur Manchester United.

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -tudingan homo

C Ronaldo budak Story

Geus sakali acan sensationally ngaku yén Cristiano Ronaldo dina hubungan homo ku kickboxer Maroko 'Hari'. Laporan aneh surfaced sanggeus carita mecenghul dina pers Spanyol yén anjeunna nyieun lalampahan biasa mun Maroko ningali Hari.

The footballer Portugis, dipikawanoh keur bobogohan nu string of girlfriends supermodel, ieu cenah rutin didatangan kickboxer sobat Badar Hari pikeun 'cuddles'. photograph di luhur ieu dipirig ku nyebutkeun caption: 'Ngan nikah. hahahaha '

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kangjeng Opat Kids

Urut béntang Manchester United jadi bapana dina yuswa 25 lamun anak kahijina, Cristiano JR, lahir dina bulan Juni 2010.

Ronaldo geus pernah masarakat awam wangsit identitas indung putra kahijina urang, tapi Cristiano JR nyaéta inohong nonjol dina kahirupan béntang sarta anjeunna sering muncul ku samping bapana dina upacara pangajén.

Christiano Ronaldo JR - Fakta Ngeunaan Mimiti Putra Jeung ibu

Dina Juni 2017, tujuh taun sanggeus kalahiran Cristiano JR, kulawarga Ronaldo urang tumuwuh ku dua salaku Portugal internasional wangsit kembar orok anyar di handap na balik ti Piala Confederations.

The kembar, hiji budak jeung ngalamun, nu dilaporkeun bisa ngaranna Mateo jeung Eva jeung anu cenah geus katimu kalayan bantuan hiji indung surrogate.

Leres Story Ngeunaan C Ronaldo kembar

Handap lahir kembar na di usum panas tina 2017, aya murmurings yén Ronaldo ieu diatur ngabagéakeun ditambah kaopat ka kulawargana.

Maranéhanana rumor anu pamustunganana dikonfirmasi yén 32 taun heubeul ieu expecting anak kahijina kalayan kabogoh Georgina anu engké ngababarkeun gadis ngaranna Alana Martina.

C Ronaldo Kaopat Putri

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Alesan Kunaon Anjeunna Mibanda No tato

Anjeun bakal manggihan eta perséntase badag tina atlit profésional, sarta selebriti, mibanda sahanteuna hiji tattoo. Ieu mindeng ngawakilan tantangan eta aranjeunna geus Isro liwat ka ngahontal tingkat maranéhanana sukses, tapi Ronaldo téh salah sahiji ti saeutik atlit anu boga mangsi.
Ieu utamana héran tempo kanyataan yén anjeunna geus Isro ngaliwatan sababaraha kali tangguh sarta mangrupa footballer greatest pangeusina, sarta alesan pikeun ieu kusabab anjeunna rutin nyumbangkeun getih.
Naha Christiano Ronaldo téh Tatoo Free
Di sababaraha nagara, Anjeun kudu ngadagoan nepi ka sataun sanggeus meunang tattoo méré getih, jadi Ronaldo tetep tinta-gratis. Anjeunna oge geus jadi donor sungsum tulang.

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The CR7 Museum

Ronaldo ayeuna boga musium sorangan di kampung halaman nya ku Madeira. musium ngandung sakabéh panghargaan jeung piala (leuwih 150) na, sareng kamar tambahan sadia pikeun piala kahareup, anu anjeunna ekspektasi meunang.

Fakta Ngeunaan The CR7 Museum

Potongan munggaran dina tampilan anu piala kantos kahijina mana manéhna meunangkeun kalayan tim budak leutik na, Andorinha yuswa ngan 8 taun. musium téh babagi sagala sukses na leuwih taun kalayan fans na, sarta kuring yakin hancana henteu ngarugikeun pikeun ego na oge.

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Pantun Rasa

Ronaldo dibuka na butik fashion pisan sorangan di 2006 di kampung halaman-Na, ku lawang kadua di Lisbon dina 2008. Ngaran brand, "CR7" ngawakilan inisial na jeung nomer kaos, sarta mangrupakeun nickname anjeunna geus ngembangkeun leuwih taun.

butik nu sells baju jeung asesoris pikeun duanana lalaki jeung awewe, tapi item sadia henteu keur dulur, jeung jeans jeung kantong kulit, belts inten-dibeungkeut jeung patén buckled loafers mahluk ngan sababaraha sahiji item flashy sadia pikeun maranéhanana anu rék pakéan kawas Ronaldo.

CR7 Harga fashion butik Fakta

Sajaba ti éta, pamuter béntang saha bisnis dipikiran meluncurkan Cologne Haruman CR7 anyar dina 2017. Nurutkeun manéhna, seungit nu mangrupa "pakarang rusiah" nya eta daun anjeunna perasaan yakin dina dirina.

Kumaha carana sangkan CR7 parfum Scents

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Mimitina Lokal Club

Dina 1995, Ronaldo ditandatanganan kalawan klub lokal Nacional. The palatih di Nacional dipikawanoh bakat hébat Ronaldo urang bari anjeunna keur Maen Bal amatir dina Andorinha sarta mutuskeun pikeun transformasi anjeunna kana pamuter hébat.

C Ronaldo Dina Naciona- Mimiti Signing Lokal

Ieu di Nacional Ronaldo diajar janten pisan ambisius alatan latihan teuas konstan anjeunna underwent. Palajaran diajar ti Nacional tetep mibanda anjeunna kantos tanggal sakumaha anjeunna terus ngalatih harder.

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Mimitina Signing Profesional

Sanggeus maén ogé pikeun Nacional, manéhna indit dina tilu poé sidang kalayan Sporting CP, anu salajengna asup anjeunna. The scouter tina Sporting dianjurkeun ka palatih nonoman keur asup Ronaldo, anu seemed boga bakat pangalusna dina soccer yén anjeunna ngalaman kungsi katempo saméméh hirupna.

Anjeunna maén keur tim nonoman ti 1997 - 2001. Manéhna jadi hijina pamuter kantos maén keur Sporting urang U-16, U-17, U-18, B-tim, sarta tim kahiji, sadaya dina hiji mangsa.

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Racing Panyakit Jantung

Saatos expulsion na ti sakola, C Ronaldo vowed ngabuktikeun guruna salah. Anjeunna diréaksikeun jeung ngilu na ku dahar jeung bal hirup. Awalna, anjeunna dikeureuyeuh speed na nu maju eta suku muscular badag nu katingali di anjeunna dinten. Akibatna, anjeunna miboga speed kaleuleuwihan di hiji umur lembut nu éta teuing pikeun nak di teens mimiti na. A ngembangkeun nu ngajadikeun anjeunna ngamekarkeun balap panyakit jantung.

C Ronaldo budak Story

Kasakit ampir kapaksa manehna nyerah maén bal. staffs médis klub na ngagaduhan sadar kaayaan sarta ditéang persetujuan ti indungna ngeunaan ngajalankeun hiji bedah haté on anjeunna. Anjeunna underwent bedah jeung éta ngurangan poé sanggeus. Sababaraha poé sanggeusna, anjeunna dihanca latihan maén bal.

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The unforgettable babaturan

Hiji carita luar biasa tina silaturahim geus sabaraha Ronaldo munggaran ngagaduhan putus untung na kalawan Sporting Lisbon nalika aranjeunna dilongok klub nonoman anjeunna jeung sobat nutup-Na, Albert Fantrau, dicoo pikeun.

Sateuacan kaulinan, Sporting Lisbon nyatakeun yén sakur ngoleksi paling gol bakal ditarima kana akademi maranéhanana. Tim Ronaldo urang bakal meunang kaulinan 3-0, kalawan Cristiano nyetak kahiji saméméh Albert ditambahkeun kadua. Pikeun tujuan katilu, Albert indit salah dina salah jeung kiper, nyandak balna sabudeureun anjeunna lajeng diliwatan balna ka Ronaldo pikeun katilu, nalika anjeunna bisa geus disadap bal kana net kosong dirina.

Waktu ditanya naha sobat na ngawaler: "kusabab anjeun hadé ti kuring". Ieu nembe dituturkeun nepi ku wartawan anu dilongok Albert, saha pangangguran acan hirup dina imah geulis tur hirup hiji gaya hirup mewah jeung kulawargana. Ieu kabeh mayar kanggo ku Ronaldo, anu pernah poho sobat na yen diliwatan nepi kasempetan hirupna pikeun mantuan hiji Ronaldo pisan ngora.

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naek Pikeun Inohong

Dina 2003, Sporting Lisbon jeung Manchester United mutuskeun boga cocok ramah ngalawan unggal lianna. Ronaldo ieu dipilih janten dina garis awal nepi ngalawan Serikat. Saatos Sporting ngéléhkeun Serikat 3-1 dina pra musim ramah, pamaén Serikat urang kaasup Patrice Evra sarta Rio Ferdinand ngadesek Sir Alex Ferguson mun asup Ronaldo.

Henteu ngan pamaén tapi Ferguson ieu ogé impressed di bakat hébat Ronaldo urang on dribbling jeung nembak kuat. Antukna, anjeunna ngagabung Serikat pikeun £ 12.24 juta. Kantos saprak lajeng, Ronaldo teu ngan ngurusan formulir Heboh na tapi ningkat kana kaahlian-Na, meunangkeun piala utama na panghargaan jeung ngajaga ngabuktikeun janten salah sahiji footballers greatest. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Christaino Ronaldo prestasi Minang Tanggal

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Award Pikeun Man fisik Kalolobaan Dunya urang Kalawan Kurang Awak peureum

A workout rezim vigorous jeung diet ketat geus diteundeun Ronaldo dina kaayaan fisik puncak, ninggalkeun anjeunna jeung gajih awakna kirang ti paling supermodels. A rasio gajih awak 10% nyandak Ronaldo ngajalankeun, luncat jeung ngalakukeun dina tingkat nu leuwih luhur ti paling on pitch, sarta eta oge baris mastikeun yén anjeunna bakal tiasa maén dina tingkat tinggi salila sababaraha taun datang.

C Ronaldo Awak Fat Rasio

tingkat kabugaran rongkah sarta gajih awakna low bisa jadi naha anjeunna téh kadang gancang cabut kaos na sanggeus nyetak gol atanapi di ahir patandingan, putting dulur nonton di imah urang keur éra.

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Greatest Football Luncat Daya

pangabisa hawa Ronaldo urang téh facet konci mun game-Na, sakumaha pangabisana pikeun soar luhureun pembela tallest jeung kakuatan awak luhur na artina sagala cross kana kotak bakal ngabalukarkeun masalah pikeun pembela. Ku dimimitian amprok-up, béntang Portugis bisa ngahontal 78 cm kaluar taneuh, hiji 7 impressive cm leuwih luhur ti pamuter NBA rata.

C Ronaldo budak Story

A kabisat nangtung luhur nyaeta hugely penting dina baskét, kalawan paling pamaén possessing a kabisat badag pikeun grab rebounds, nembak kontes na nyerang karinjang nu. Mun Ronaldo éta kira genep inci taller, anjeunna bisa geus miboga olahraga sejen yen anjeunna bisa ngadominasi.

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Bébas Kick Speed

speed freekick Ronaldo urang nyaeta di sabudeureun 130 kilométer sajam, nu hartina 31.1 méter per detik leuwih ti opat kali tina speed launching Apollo 11 rokét urang mana éta méter 7.3 per detik.

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Tujuanana nyetak Rékam

Manehna nyieun hiji catetan pikaheraneun nalika panungtungan kapanggih deui tina bersih ngalawan saingan Atletico Madrid dina 7th menit. Ieu statistik nu Lionel Messi manggih ngareureuwas. Kalawan tujuan anu, Ronaldo ayeuna geus ngoleksi di unggal menit of a 90-menit kaulinan.

catetan hebat ieu ngabuktikeun kumaha bisa nepi ka tiwasna Ronaldo téh tur kumaha cara anjeunna mangrupakeun ancaman sepanjang waktos di kaulinan. Anjeunna oge geus ngoleksi leuwih gol 20 dina menit 90th, sahingga anjeunna a clutch, scorer prolific na deadly sarta salah sahiji greats sadaya-waktu.

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Wayne Rooney Saga

Kajadian dunya-kawentar lumangsung salila Inggris jeung Portugal urang 2006 dunya cup saparapat-final clash - numana Tilu Singa salajengna leungit dina hukuman. Tapi dina titik hihihi utama game sumping nalika Rooney ieu dikaluarkeun pikeun 'stamping' dina Ricardo Carvalho. Jauh ka geuleuh na Manchester United batur satim urang, Ronaldo bergegas leuwih ka wasit jeung daya tarik keur ngintip nu.

C Ronaldo budak Story

Eta mucunghul sakumaha sanajan Ronaldo teu ukur suksés di nulungan Rooney nampi beureum, anjeunna rada senang ngeunaan eta teuing. Loba mikir eta bisa jadi ka ahir jaman béntang urang Portugal dina Serikat, tapi anjeunna réngsé nepi tinggal pikeun sejen tilu musim na unggul Liga Champions.C Ronaldo budak Story

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Football Prank

Cristiano Ronaldo geus sakali tricked Madrid locals sakumaha anjeunna diasah salaku lalaki homeless di jalan. Ditching persona selebritis pikeun buka rusiah sakumaha kuricakan, nu kaptén Portugal-lami 30-taun pranked publik Spanyol unsuspecting ku némbongkeun kaluar kaahlian bola hina-Na.

The dashing Real Madrid pamuter donned hiji buuk palsu brunette unkempt, kumis wiry jeung janggot kandel nepi ka jelas beungeut chiselled na sarta jas gajih ka swathe ngawangun muscular Na.

Jalma anu dipaliré anjeunna ku ningali anjeunna salaku jalma homeless masih kuciwa Peta maranéhanana saacan tanggal. Watch Video handap;

C Ronaldo budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -rankings LifeBogger

C Ronaldo budak Story
C Ronaldo LifeBogger ranking

Éta tanpa mamang yen C Ronaldo téh Katerangan dina realm of duanana Pele jeung Maradona.

kanyataan parios: Heuheu C Ronaldo budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

1 comment

  1. Hebat anjeunna tetep dina footballer pangalusna pikeun momen. Abdi bogoh anjeunna jadi loba. Anjeunna bakal ngakibatkeun Real Madrid ngaliwatan laliga 2016 / 2017 sarta jawara cthe of EUFA jawara liga 2017. Allah baris neruskeun masihan anjeunna rahmat teh.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu