Cerita Budak Bukayo Saka Ditambah Fakta Biografi Untold

0
616
Cerita Budak Bukayo Saka Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit ka Arsenal FC
Cerita Budak Bukayo Saka Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit ka Arsenal FC

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh jeung nickname "Sakinho". Buktina Bukayo Saka Budak Usaha Ditambah Fakta Biografi Untold Biantara urang nyababkeun anjeun seueur akun ngeunaan acara-acara kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Kahirupan sareng Naékna tina Bukayo Saka
Kahirupan sareng Naékna tina Bukayo Saka. Kiridit ka Panon poé sareng Nettheroy

Analisis ngalibatkeun kahirupan awal & latar kulawarga, pendidikan sareng penawaran karir, kahirupan karir awal, jalanna pikeun carita Kinérja, naek ka carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi, fakta kulawarga sareng gaya hirup jsb.

Leres, sadayana anu katingali anjeunna sapertos orok anu ningali winger anu gaduh prospek maén bal anu hébat. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun biografi Bukayo Saka anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Cerita Budak Bukayo Saka Budak Seueur Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Bukayo Saka lahir dina Dinten 5 kaping 8 September 2001 ka sepuh Nigerian di kota London, Inggris. Kolotna nyaéta imigran Nigerian anu sateuacan anjeunna ngantos ditinggalkeun Nigeria pikeun netep di London pikeun milarian hirup anu langkung saé sareng langkung seueur kasempetan pikeun murangkalihna.

Nalika ngalahirkeun, kolotna dingaranan "Bukayo"Anu mangrupikeun nami unisex anu hartosna"Nambihan kabagjaan ”. Bukayo nyaéta nami anu sering dianggo ku suku Yoruba di kidul-kuloneun Nigeria. Ieu ku implikasi hartosna yén Busayo Saka gaduh kulawargana asalna ti etnik Yoruba Nigeria.

Saka dewasa digedékeun di kota Inggris di London di latar kulawarga kulawarga kelas tengah. Bapana sareng indungna sapertos seueur pendatang Nigerian anu teu ngagaduhan pendidikan finansial anu saé tapi didamel padamelan sareng sering kali bajoang sareng dana kanggo ngurus kabutuhan kulawarga di Inggris sareng di Nigeria deui.

Cerita Budak Bukayo Saka Budak Seueur Fakta Biografi Untold - Atikan & Ngawangun Karir

Ngan sapertos kalolobaan urang Nigerian di London, anggota kulawarga Bukayo Saka gairah ngeunaan maén bal. Nyaéta cinta pikeun maén bal sareng kahayang anu henteu teratur pikeun ngangkat standar kahirupan pikeun nyababkeun Bukayo anu gaduh pendidikan maén bal di London.

Hkolot anu resep sepak bola anu ngadukung Arsenal, éta ngan ukur pikeun Bukayo ngora pikeun pokus ménu dina nyieun ka akademi klub. Ayah Bukayo Saka mangrupikeun nyandak tanggung jawab tunggal pikeun mastikeun putrana tetep grounded sareng hina dina tarékah pikeun ngayakeun sidang akademi anu suksés. Dina kecap Bukayo;

'Ayah mangrupikeun inspirasi masif pikeun kuring. Ti basa kuring masih ngora, anjeunna sok ngajaga kuring ditubruk '

Aplikasi pikeun akademi maén bal Arsenal di ngan ukur sayogi pikeun mahasiswa anu saestu bakat. Kusabab sepuhna terang Bukayo gaduh naon anu diperyogikeun, aranjeunna henteu ragu panawaran. Hatur nuhun ka akademi Arsenal sareng anjeunna ngabuktikeun patut na, ngalangkungan percobaanana. Dina waktos ayeuna, kareueus sepuh sareng anggota kulawargi teu aya batas.

Cerita Budak Bukayo Saka Budak Seueur Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Saka ngamimitian karirna sareng gudang pakarangAkademi Hale End éta henteu gampang sabab ngeusi seueur kurban ti anjeunna sareng sepuhna. Dina kecap-Na;

"Cukup perjuangan pikeun kolot kuring ngabantosan kuring ka dieu tapi aranjeunna salawasna masihan sagala aranjeunna sareng ngagaduhan kuring kana latihan"

Perjuangan ieu nyayogikeun Saka sareng seueur motivasi anu ngabantosan anjeunna tiasa kerja keras sepanjang waktos sareng mastikeun anjeunna masihan anu pangsaéna. Ngan sapertos réncangna, Saka ngangkat idola. Nalika batur nambut Thierry Henry, Dennis Bergkamp, jsb, anjeunna ngangkat urut legenda Swedia sareng Arsenal, Freddie Ljungberg anu parantos janten palatih nonoman di bandung.

Freddie Ljungberg ngabantosan Bukayo Saka janten naon anjeunna anu ayeuna
Freddie Ljungberg ngabantosan Bukayo Saka janten naon anu ayeuna. Kiridit Gambar- Football365
Salaku pamuter akademi U15, Freddie Ljungberg masihan Bukayo Saka kana potongan nasihat anu pangsaéna. Anjeunna ngabantuan Saka pikeun tetep hina sareng nyambut gawéna langkung saé kusabab anjeunna percaya yén budak alit éta henteu dina waktos anu janten pamaén luhur.
Cerita Budak Bukayo Saka Budak Seueur Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Sadayana Freddie Ljungberg ngaduga ngeunaan anjeunna parantos nyampurnakeun. Nalika Saka ngancik umur 17 taun, anjeunna dibéré kontrak profésional ku Arsenal sareng diangkat ka sisi 23. Ogé, sanggeus sababaraha pagelaran anu pikaresepeun, Saka ogé disebat kana tim senior klub.

Nalika sareng tim senior, anjeunna mimiti milari kasempetan dina pertandingan kompetitif pikeun ngaleungitkeun karirna sareng ngiringan persaingan. Diomongkeun persaingan, kapindahan Alex Iwobi sareng Harun Ramsey éta langkung ageung tangtangan tibatan sobat akademi Reiss Nelson. Titik balik anu ditunggu-tunggu mimiti di 2018 / 2019 Europa League Final dimana Saka mimiti ngantunkeun tanda na ku prestasi anu pikaresepeun.

Cerita Budak Bukayo Saka Budak Seueur Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Tungtung usum 2018 / 2019 ningal duanana Harun Ramsey jeung Alex Iwobi ninggalkeun Arsenal pikeun Juve sareng Everton masing-masing. Ieu masihan Bukayo ruangan supados ngagaduhan kompetisi anu langkung saé, kalayan ngan hiji jalma dina kader na pikeun bersaing pikeun posisi kénca.

Dina 19 Séptémber 2019 ningali Bukayo Saka gaduh saingan saingan antara anjeunna sareng Reiss Nelson. Naha anjeun terang?… Dina dinten éta, anjeunna henteu ngan ukur skor, anjeunna ogé nyayogikeun dua bantosan anu saé nalika Arsenal kéngingkeun 3-0 ngalawan Eintracht Frankfurt dina pertandingan kelompok pembukaan maranéhanana 2019-20 UEFA Europa League. Di handap ieu sapotong bukti video.

Nalika Bukayo Saka ngalaksanakeun impian budak leutik pikeun nyetak gawang Arsenal kahijina, anjeunna masihan gancang FaceTime Call ka dadana. "Kuring teu tiasa nyarios ka anjeunna kusabab pelatih hoyong abdi ngasuh mandi mandi supados pulih gancang saatos pertandingan. Kami ngan nempatkeun jempol silih ka silih" Cenahna.

Tinimbang runtuh sareng permulaan biasa, sayogi kénca kénca tina kakuatan ka kakuatan. At 18 taun sareng 125 dinten lami, Saka janten bungsu pamuter awal pamaén Arsenal dina sajarah Liga Premier kanggo ngamimitian pasea Man Utd vs Arsenal. Anjeunna ogé kagum fans dina pertandingan ku hijrah Ashley Young.

Saperti dina waktos nyerat, Bukayo Saka katingal ku seueur fans anu dijanjikeun janji anu saé pikeun generasi kénca-wing Arsenal saatos Freddie Ljungberg. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Cerita Budak Bukayo Saka Budak Seueur Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kusabab suksés sareng naek ka tungtutan bal bal Inggris, dipastikeun seueur anu kipas pasti naros upami Bukayo Saka gaduh Kabogoh atanapi pamajikan. Leres! pameunteu orok lucu nya gandeng sareng gaya lakonana pasti bakal tempat anjeunna tinggi pikeun kabogoh gadis.

Pertanyaan kana Kabogoh Bukayo Saka
Pertanyaan kana Kabogoh Bukayo Saka. Kiridit ka Sortitoutsi

Saatos sababaraha panilitian, Katingalina Bukayo Saka parantos bujang (dina waktos nyerat). Urang terang yén kusabab sifat anu teu dihampura tina maén bal Inggris top, Saka kedah langkung milih fokus dina karirna tinimbang milarian kabogoh atanapi batur janten garwa.

Dina momen ieu, urang tiasa nyarios yén Saka parantos usaha sadar pikeun nyingkahan sorotan dina kahirupan pribadina. Fakta ieu ngajantenkeun hésé pikeun blogger sapertos urang kéngingkeun inpormasi ngeunaan kahirupan cinta na sareng dating sajarah. Nanging, éta masih mungkin yén anjeunna tiasa gaduh kabogoh tapi langkung milih henteu umum, sahenteuna pikeun ayeuna.

Cerita Budak Bukayo Saka Budak Seueur Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Kéngingkeun kanyataan Bukayo Saka Bukti Pribadi bakal ngabantosan anjeun gambaran anu langkung saé tina kapribadianna nyampur tina urusan maén bal.

Bukayo Saka Fakta Kahirupan Pribadi
Bukayo Saka Fakta Kahirupan Pribadi. Kiridit pikeun Twitter
Kadang pendak sareng anjeun, anjeun bakal sadar Bukayo Saka hirup sareng nerapkeun metodeu metodeu pikeun hirup dina kahirupan anu teratur. Ogé, anjeunna nyaéta jalma anu ramah pisan sareng ka handap anu muka dibuka pikeun para peminat. Samentara dina palatihan, anjeunna perhatoskeun kana detil pangleutikna sareng mastikeun yén euweuh anu tinggaleun kasempetan.

Balik di Nigeria bahkan di Inggris, Bukayo Saka sareng babaturan nagara ningali anjeunna salaku harta nasional anu kudu dijaga pisan. Tingali pidio di handap ieu.

Cerita Budak Bukayo Saka Budak Seueur Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Bukayo Saka bangga dina akar karuhun na Nigerian dina waktos anu alus sareng goréng. Salaku tukang roti, anjeunna resep nganggo jalan sorangan kulawargana nuju kamerdékaan finansial sadayana hatur nuhun MAÉN BAL.

Anggota kulawarga sareng Bukayo Saka kulawarga; indungna, bapak, sadulur, emangna, emangna, bibina, sareng anu sanésna, ayeuna ngoléhkeun pedah ngagaduhan sorangan di kameunangan urusan maén bal Inggris. Di momen, all ku anggota kulawargana sareng baraya sadayana nyieun pilihan sadar henteu neangan pangakuan masarakat sanaos seueur cara nyambungkeun kana média sosial.

Cerita Budak Bukayo Saka Budak Seueur Fakta Biografi Untold - Otong

Praktis dina puncak sareng pikaresepeun kana dua dunya anu béda-béda pikeun Bukayo Saka dugi ka prihatin gaya hirup na. Sanaos anjeunna percanten damel artos maén bal diperyogikeun, tapi landasan kuat na ngabantosan anjeunna tetep kauangan cek sareng dikelompokeun.

Saperti dina waktos nyerat, Bukayo Saka henteu diidinan hirup gaya hirup gampil katingali ku segelintir mobil anu lumayan mahal, gedung dll.

Gaya hirup Bukayo Saka
Gaya hirup Bukayo Saka
Dina dunya maén bal modern tina mobil flash sareng seueur tulisan média sosial anu nunjukkeun kabeungharan sareng gaya hirup anu mahal, urang tiasa nyarios yén Bukayo Saka mangrupikeun panawar nyegerkeun.
Cerita Budak Bukayo Saka Budak Seueur Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Anjeunna henteu ngan ukur Nigerians di Akademi: Akademi FC Arsenal anu gancang janten bumi seueur pamaén katurunan Nigerian. Anyar-anyar ti saprak nyerat, akademi nawiskeun beasiswa ka opat bakat jangji sareng akar Nigeria - Ti kénca ka katuhu kaasup Arthur Okonkwo, Armstrong Okoflex, James Olayinka sareng Xavier Amaechi.

Béntang Nigerian séjén di Arsenal Akademi
Béntang Nigerian séjén di Akademi. Kiridit ka Panon poé, BBC, ArsenalCore sareng Flickr

Ageman: Sakumaha ditaliti di handap, caption Instagram na maca "Anak Allah"Sareng caption ieu sami sareng pasangan team na Joe Willock. Pikeun urang, aya kamungkinan anu nganut agama Bukayo Saka nyaéta Kristen.

Agama Bukayo Saka- Dijelaskeun
Agama Bukayo Saka- Dijelaskeun. Kiridit ka IG

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Usaha Bukayo Saka urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu