Boulaye Dia budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Boulaye Dia budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Boulaye Dia kami nyarioskeun Anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga (+ Baraya), Kabogoh / Pamajikan janten, Gaya hirup, Patut Sarat sareng Kahirupan Pribadi.

Singketna, ieu mangrupikeun riwayat lengkep ngeunaan saurang tukang listrik sakali anu engké mimiti ngetrikkeun listrik Ligue 1 kalayan tujuan. Urang mimitian ti jaman budak nepi ka nalika anjeunna janten terkenal. Pikeun ngalajur napsu otobiografi anjeun, mendakan di dieu, ringkesan lintasan hirupna - ringkesan anu jelas Boulaye Dia's Bio.

Biografi lengkep Boulaye Dia.
Biografi lengkep Boulaye Dia.

Leres, kaseueuran peminat maén bal ngan ukur kenal ka anjeunna dina taun 2020/2021 - ngan dina waktos éta namina janten terkenal salaku mesin nyetak gol. Nanging, ngan ukur sababaraha urang anu terang carita kahirupan di tukang. Kami ngagaduhan waktos pikeun nyiapkeun éta - pikeun resep maén bal. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Boulaye Dia:

Boulaye Dia lahir dina dinten 16 Nopémber 1996 di Oyonnax, komune panglobana pangeusi penduduk di wilayah Auvergne-Rhône-Alpes di wétan Perancis. Pamaén bal anu dilahirkeun di Perancis mangrupikeun anak anu terahir di kulawargana. Anjeunna putra bungsu (sadaya budak) dilahirkeun tina uni antara kolotna.

Déwasa:

Penyerang Reims digedékeun di lebak industri Oyonnax sapanjang sisi lanceukna. Ti kénca ka katuhu, aranjeunna kalebet; Harouna, Boulaye (pokus kami), Abou sareng Diak. Ikatan antara saderek énggal teu aya wates wangena. Ti saprak mimiti, kabéh budak lalaki silih kenal. Aranjeunna parantos ngahiji ti dinten kalahiran.

Ieu saderek; Harouna (kénca kénca), Boulaye (lalaki urang), Abou (katuhu) sareng Diak (paling katuhu)
Ieu saderek; Harouna (kénca kénca), Boulaye (lalaki urang), Abou (katuhu) sareng Diak (paling katuhu)

Latar Kulawarga Boulaye Dia:

Anu maén bal asalna tina latar kulawarga anu goréng. Panilitian nyatakeun yén bapak Boulaye Dia maén salaku pamaén bal amatir di Sénégal. Ieu sateuacan anjeunna ngungsi nagara ka Perancis - pikeun milarian hirup anu langkung saé. Numutkeun ka lanceuk pangageungna Boulayé, Harouna, Bapana aranjeunna henteu pernah hoyong janten propésional.

Salami jaman budakna Boulaye Dia, anggota kulawargana ngabagi susun alit tempat aranjeunna ngukir rohangan ruang tamu. Kanyataan yén kaopat opat sadérék dibagi hiji kamar tidur leutik nunjukkeun Bapana sareng Mum na henteu sapertos beunghar.

Asal Kulawarga Boulaye Dia:

Sanaos lahir di Perancis, seueur pameget sadar yén Dia katurunan Sénégal. Nanging, anu kurang dikenal nyaéta Oyonnax, kota anu indungna kagungan anjeunna.

Sakumaha ditingali tina peta di luhur, komune ngan ukur 1 jam 10 mnt (88.0 km) langkung ti Jenéwa, Swiss. Ogé, kota Perancis Lyon pangdeukeutna ka Oyonnax - 1 jam 16 mnt drive (98.0 km). Oyonnax mangrupikeun kota industri di wétaneun Perancis.

pangajaran:

Panilitian nyatakeun yén salaku budak, aya ideu ngeunaan Pa sareng Mum na henteu hoyong ningali Dia kompromi pendidikan dasar pikeun hal-hal anu teu penting sapertos olahraga. Kusabab kitu, maén bal janten sékundér. Henteu aya rékaman ngeunaan Dia angkat ka sakola, tapi urang terang yén anjeunna ngagaduhan sababaraha pendidikan téknis.

Bo Footballe Dia's Football Football Story:

Ti saprak mimiti, teu aya hal-hal sapertos ngusahakeun janten pro dina maén bal. Komo salaku budak, ngan lanceuk-lanceukna bageur sareng maén bal. Sieun ngagerentos Bapa aranjeunna gaduh karir sepakbola anu gagal ngageterkeun budak lalaki tina résiko.

Nanging, takdir pikeun janten ahli maén bal dina jalan anu sesah. Sakali mangsa, tuah murag dina kulawarga Boulaye Dia sabab dipilih pikeun maénkeun pasanggiri 5-pamuter. Kami ningali éta salaku turnamén lingkungan Oyonnax.

Nalika unggal anggota kulawarga agrésif, Pa Boulaye urang nampik. Numutkeun ka Harouna lanceukna anu cikal;

"Bapa kami henteu resep ilubiung. urang maksa anjeunna sakedik. Nalika Di jalan, anjeunna mikirkeun hal éta sareng nampik ideu na. anjeunna gugup teras malik. "

Saatos seueur nyarioskeun anjeunna, Pa Dadang Boulaye sareng opat saderek na lebet. Aranjeunna dibarengan ku sobat anu cicing di gawang. Pikeun kabagjaan dulur-Na, kulawarga Boulaye Dia meunang turnamén saatos nyanghareupan sareng meunang seueur lawan.

Hirup Karir Awal:

Saatos turnamén éta, pamimpin Plastics Vallée FC, klub unggulan kota éta, angkat angkat bernegosiasi sareng sepuh Boulaye Dia tina wisel pamungkas. Saatos ceramah anu suksés, lanceuk-lanceukna (Harouna sareng Abou) nandatanganan kontrak nonoman kahijina. Boulaye urang urang sorangan nuturkeunana engké ogé. Gambar di handap, anjeunna nyéépkeun waktosna sateuacan ngadaptarkeun Plastics Vallee FC.

Dina ahir poé, saatos budak lalaki balik ti latihan, masing-masing bakal ngabahas garapanana. Sedengkeun sadayana nyarioskeun hal-hal anu saé ngeunaan pagelaranana, Boulaye henteu kénging nyarios. Ieu kusabab lanceuk-lanceukna ngarasa sareng terang yén anjeunna henteu prestasi hadé. Bari tetep ngajaga jempé, Boulaye kantos nyarios ka dulur-dulurna;

Anjeun sadayana bakal ningali dina hiji waktos. Upami aya saurang anu hasil dina Football, éta bakal janten kuring.

Leres pisan, budak ngora éta henteu pernah ngabohong. Teu aya anu terang yén anjeunna bakal (dina sababaraha taun) ngagabung sareng anu resep Kalidou Koulibaly, Edouard Mendy sareng sajabana ti batur dina janten nyanghareupan Sénégal timnas.

Ngaliwatan maén bal, Boulaye janten hiji-hijina pencari nafkah dina kulawargana. Sedih, sadaya lanceukna anu bageur (Harouna, Abou sareng Diak) henteu pernah ngahontal dunya profesional. Maén Bal mangrupikeun waktos kanggo aranjeunna tapi sumber motivasi pikeun Boulaye. Kami bakal nyaritakeun kumaha Sénégal ngahontal kasuksésan dina bagian salajengna tina Kisah Hirup na.

Boulaye Dia Biografi - Jalan ka Inohong Carita:

Anu nyayogikeun kulawarga janten ageung janten panitén lanceukna. Tangtosna, anjeunna nganggap Harouna, Abou sareng Diak salaku panutan na. Diantara sagala anu aranjeunna lakukeun, anjeunna narik ukur anu pangsaéna. Boulaye mangrupikeun murangkalih pinter anu ningali kasalahan anu ngabunuh karir lanceukna sareng diajar nyingkahan éta. Anjeunna tetep ambisi na di balik pikiran.

Pabrik Campuran sareng Bal Amatir:

Sateuacan ngabeledug di Reims, Boulaye Dia cukup bijaksana pikeun milarian alternatip upami bisi maén bal gagal. Salila umur ngora, anjeunna janten tukang listrik. Malah salaku nonoman, budak lalaki anu wicaksana ngalaksanakeun konsép manajemén waktos. Ieu katingali dina rutinna damel di pabrik listrik sareng ogé maén bal amatir.

Percobaan Gagal sareng Panginten Ngahasilkeun Bal Maén Bal:

Jam 12, anjeunna nyobian tanganna di Saint-Étienne, anjeun gagal. Tés anu teu jelas dina Olympique Lyonnais nuturkeun. Kalayan persetujuan ti kulawargana, anjeunna ngumbara perjalanan 752 km ka Wales - pikeun sidang di Wrexham AFC Sedih, éta ngajantenkeun kami janten kagagalan anu sanés. Saatos katingali anjeunna henteu tiasa ngalih ngalirkeun bal amatir, Boulaye nganggap nyerah dina pertandingan éta.

Ngan dina waktos anu nyerang éta di ambang ngagantungkeun sapatu na, babaturan caket ka kolotna (namina; Guy Herbain) nyarios sareng anjeunna dina nada anu keras. Dina kecap na;

"Ieu hiji-hijina waktos kuring ningali batur nyarios pisan ka kuring. Anjeunna ngawartoskeun ka kuring yén anjeunna ningali kuring salaku jelema bodo, anu ngan ukur bakal tetep ngabobodo, henteu lirén, upami kuring ngagantung sapatu abdi.

Bahwa lanceuk-lanceuk kuring parantos nyéépkeun poténsialna ... sareng giliran kuring upami kuring nyerah ”

Boulaye Dia Bio - Carita Sukses:

Saatos nguping anggota terakhir kulawargana badé nyerah, asistén palatih Plastics Vallée FC nyampeur. Anjeunna nawiskeun Boulaye kontrak jangka panjang, anu ngaluncurkeun deui anjeunna deui ka maén bal.

Masih dina henteuna klub pro, anjeunna diidinan engké ngiringan di pusat harepan Jura Sud, 20 km ti bumi kulawargana. Saatos tilu musim, Dia janten parantos debut di tim senior klub. Anjeunna ngamimitian catetan anu handap dina Championnat National 2 (tingkat kaopat sistem Liga Perancis). Dina usum 2017/2018, Dia nyetak 15 gol dina 21 penampilan.

Pindah kana jangkungna anu langkung ageung, bintang anu naék nandatanganan kontrak profesional sareng Stade de Reims dina 16 Juli 2018 - saatos usum debut anu suksés sareng Jura Sud Foot. Anjeunna ngan ukur maén genep pertandingan sateuacan anjeunna ngirim janten striker pilihan kahiji pikeun skuad senior.

Ti saprak usum 2019-2020, mesin nyetak gol henteu acan katingali deui. Si tukang bajo parantos ningalikeun kabisat anu hebat sareng sikep anu nekad. Saperti nalika nyerat Boulaye Dia's Bio, anjeunna pangkat pencetak gol pangluhurna di Perancis Ligue 1 - kalayan ngan ukur Kylian Mbappe nyetak deui. Keuntungan ieu parantos ngajantenkeun klub ageung di panjuru Éropah nyungkeun tandatanganana.

Numutkeun kana halaman wéb Butfootballclub, Stade de Reims moal merta ngagaduhan péso dina tikoro pikeun ngajual Boulaye Dia - udagan OM, sareng sababaraha klub liga perdana. Anu mana waé tétéla, peminat yakin yén anjeunna aya tugas payun. Pikeun kulawarga, éta mangrupikeun misi, reputasi dipasang sareng takdir akhirna dikirimkeun. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, nyaéta sajarah.

Naha Boulaye Dia gaduh Kabogoh atanapi Pamajikan janten?

Naha anjeun di dieu pikeun kéngingkeun inpo ngeunaan striker Sénégal dina cinta? Naha ngagaduhan kahoyong hoyong mendakan saha kabogoh Boulaye Dia? Kitu ogé kami. Kalayan popularitas na sareng penampilan anu saé, pasti yén ka payunna bakal narik peminat awéwé anu nganggap dirina salaku bahan pamajikan.

Lifebogger tiasa nyatakeun yén Boulaye Dia henteu acan kawin (sapertos awal 2021). Ogé anjeunna panginten kabogoh disatujuan ku kolotna salaku indung kahareup budakna. Tapi ngemutan anjeunna mangrupikeun boomer telat, anjeunna leres-leres kedah nambihan majalah herang. Anu nyerang (dugi ka Januari 2021) parantos nyoko kana sagala cara pikeun ngajantenkeun hubunganana janten pribadi.

Boulaye Dia Kahirupan Pribadi:

Dina bagian ieu, kami bakal ngabantosan anjeun pikeun terang kapribadian striker - jauh tina maén bal. Dimimitian, anjeunna mangrupikeun jalma anu henteu pernah poho ti mana anjeunna asalna sareng kami gaduh buktos éta.

Sakali waktos, Boulaye Dia angkat nganjang ka batur-baturna di GMC. Ieu mangrupikeun pabrik plastik sareng pabrik dagang dimana anjeunna damel sateuacan janten superstar sepak bola.

Sesampainya di dinya, anjeunna mimiti langsung ngucapkeun salam batur-baturna, daripada langsung datang ningali bos perusahaan. Éta henteu kusabab aranjeunna gaduh paséa. Éta mangrupikeun hal ngeunaan kerendahan haténa.

Jaman harita di pabrik, Boulaye mangrupikeun padamel modél sareng rajin pisan. Jalma anu terang anjeunna bakal nyarios yén anjeunna leres pisan waktuna, henteu ngitung jam na sareng tiasa adaptasi sareng sagala padamelan. Saatos damel, anjeunna nyandak suku emasna pikeun sési latihan tempat anjeunna nyiapkeun dunya profesional.

Gaya hirup Boulaye Dia:

Pilari saderhana sareng pinter nyaéta hal anu dipikahoyong ku penggemar sepakbola. Dia sendiri Senegal tetep ngajaga diri nyalira ngalangkungan koleksi ageman saderhana anu cocog sareng sneaker keren. Bal di luar, anjeunna hirup gaya hirup saderhana sareng TEU gampang katingali ku mobil mahal, imah ageung, buzz, budak awéwé, pésta sareng sajabana.

Dina yuswa 24 taun, Boulaye ngagaduhan hobi ti generasi modéren. Sapertos kaseueuran bintang, anjeunna resep maén video game sareng fancies anu ningali NBA.

Boulaye Dia Net Worth:

Mertimbangkeun karir seniorna ngan dimimitian dina 22 taun, lumayan gampang pikeun nimbang nilai aset non-finansial sareng kauangan na - utamina sapertos urang terang gajina di Stade de Reims. Saperti mimiti 2021, nilai bersih Boulaye Dia hargana 750,000 Euro. Angka ieu badé ningkat nalika urang nyimpen spekulasi transfer gancang-gancang di sakitar anjeunna.

Kahirupan Kulawarga Boulaye Dia:

Ayeuna, urang sadayana sadar yén nyetak tujuanana sanés mangrupikeun putra ti jalma beunghar sareng ogé henteu kantos ageung ngagaduhan hal-hal dina telepon sareng telepon na. Boulaye asalna tina kulawarga Senegal anu ultra-ngahiji. Dina bagian ieu, kami bakal nyaritakeun naon anu urang terang ngeunaan kulawargana.

Ngeunaan Kolot Boulaye Dia:

Ti saprak mimiti, aranjeunna boga pandangan yén putra-putra na nyepeng sahenteuna hiji hal (sanés maén bal) bahkan anjeun sanés zat - anu bakal ngabantosan aranjeunna salamet kahirupan. Kusabab kitu Boulaye Dia janten anu ngagaduhan gelar sarjana listrik dina listrik dina yuswa dalapan belas taun. Upami maén bal henteu hasil, anjeunna bakal salamet tina kahirupan.

Numutkeun ka IGFM Sénégal, Indung Boulaye Dia henteu kantos damel sareng Bapana nyanghareupan masalah kaséhatan anu ngahambat anjeunna janten pamaén bal. Hésé pikeun anjeunna nungkulan pangsiun tina maén bal. Tanpa ragu, bapa opat bakal bungah putrana anu pangahirna hirup dina impian olahraga.

Ngeunaan Baraya Boulaye Dia:

Para pesepakbola propésional anu maénkeun salaku maju pikeun Sénégal asalna ti bumi Testosterones. Malah anjeun aranjeunna nangkep kana impian janten pesepakbola, henteu aya kasieun kusabab gagal karir kusabab salah sahijina (anu bungsu) anu ngahontal éta.

Ieu saderek; Harouna (kénca kénca), Boulaye (lalaki urang), Abou (katuhu) sareng Diak (paling katuhu)

Dina wawancara sareng Boulaye Dia's Brothers, salah sahiji kokolotna, Abou Dia kantos nyarios;

"Kusabab urang alit, urang parantos saling ngajanjikeun hal-hal anu kedah aya diantara dulur-dulur. Éta cinta!

Kami parantos ngalaman kasusah, kuring henteu tiasa nyarios sadayana. Kami salawasna aya pikeun budak leutik anu nyiptakeunana, "

Salaku pamaén bal profesional kalayan baccalaureate salaku tukang listrik di saku na, Boulaye Dia ngurus dulur-dulurna, kolot, paman, bibi sareng baraya sanésna anu cicing di Oyonnax sareng Sénégal.

Boulaye Dia Fakta Teu Biasa:

Ngiringan carita urang ngeunaan sajarah sareng takdir luar biasa anu maju, kami nampilkeun anjeun sababaraha bebeneran anu anjeun henteu terang.

Kanyataan # 1 - Ngarecah Gaji sareng Panghasilan per Detik:

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Euros (€)Panghasilan di West Africa CFA (SAY-fuh) franc.
Per Taun€ 572,880CFA 376,267,488
per Bulan€ 47,740CFA 31,355,624
Per Minggu€ 11,000CFA 7,224,798
Per Poé€ 1,571CFA 1,032,114
Per Jam€ 65CFA 43,005
Per Menit€ 1CFA 717
Per Detik€ 0.01CFA 11.9

Kusabab anjeun mimiti ningali Boulaye Dia'S Bio, ieu anu diusahakeun ku anjeunna.

€ 0

Naha anjeun terang?… Rata-rata Sénégal anu nampi 102,686 CFA / Wulan kedah damel salami 10 taun kanggo ngadamel CFA 1,032,114. Ieu anu dihasilkeun Boulaye Dia sapoé sareng Stade de Reims.

kacindekan:

Hatur nuhun parantos nyéépkeun waktos urang kanggo maca Carita Kahirupan Boulaye Dia. Dina panilitian urang, urang mendakan yén Biografi na ngagaduhan pelajaran anu teu penting ngeunaan kecap - Hope. Kusabab Boylaye dicita-cita Sadio mane, anjeunna tiasa ningali cahaya diantara sadaya gelap anu datang ka jalan na. Nalika kuring nyerat Bio na, anjeunna parantos Permata buatan Ligue 1.

Tilas tukang listrik éta parantos ningalina hasil upami henteu pikeun dulurna - Harouna, Abou sareng Diak. Sanaos nyerah kana karirna, budak lalaki nyiptakeun jalur pikeun Boylaye. Salaku budak anu bijaksana, anjeunna diajar tina kasalahan lanceuk-lanceukna, nyandak kasempetan sareng tumuh di luhur damel pabrik sareng maén bal amatir. Hésé pikeun salah saurang kolotna - Bapana - pikeun urusan anu gaduh karir anu gagal. Syukurlah, putrana anu terakhir malikeun impianana anu lami.

Di Lifebogger kami paduli ngeunaan akurasi eusi biografi kami. Upami anjeun mendakan hal anu henteu katingaleun dina tulisan ieu, mangga ngahubungi kami. Upami teu kitu, bejakeun ka kami naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan Genius Perancis asal kulawarga Senegal. Tungtungna, pikeun kéngingkeun ringkesan wisata ngeunaan Boulaye Dia's Bio, anggo tabel Wiki kami.

PERTANYAAN WIKI:JAWABAN:
Nami lengkep:Boulaye Dia
Jaman:24 taun sareng 3 bulan.
Tanggal lahir:16th Nopémber, 1996.
Tempat kalahiran:Oyonnax, Perancis.
Kolot:Bapak sareng Ibu Dia.
Dadang:Harouna, Abou sareng Diak.
Akar kulawarga:Sénégal.
Jangkungna di Kaki:5 suku 9 inci.
Jangkungna dina Méter:1.80 m
Agen:Frédéric Guerra.
Ageman:Muslim.
Zodiak:Scorpio.
Worth Net:750,000 Euro (2021 Stats).
Posisi maén:Maju.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar