Bojan Krkic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5137
Bojan Krkic budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Stoke Kota Katerangan anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Kicky". Bojan Krkic budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba fakta kaluar-pitch ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan sajarah-Na jeung barca tapi sababaraha mertimbangkeun kami Bojan Krkic urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Bojan Krkic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Bojan Krkić Pérez lahir dina 28th dinten Agustus 1990 di Linyola, Spanyol ka bapana Serbia, Bojan Krkić Sr., saha éta hiji footballer profésional pikeun sisi Serbia OFK Beograd. sasaruaan-Na pikeun bal sumping pas anjeunna bisa leumpang.

Memang bapana, Bojan Sr. sakali pinpointed persis moment anjeunna munggaran disangka yén putrana saeutik na bisa mibanda bakat husus. Dina kecap na ... 'Kuring moal poho,' manéhna nyebutkeun. 'Kuring lumpat klub nonoman bal di Katalonia. Bojan éta ngan lima sarta anjeunna sumping sapanjang keur kaulinan. Hiji poé, kami salah pondok maén tujuh-a-sisi jeung salah sahiji gerbong saha sobat nutup kuring ngomong, "Hayu urang nempatkeun anak anjeun dina". Bojan ieu diasah dina kit barca, warna anu sarua sakumaha tim urang. Pertama kali manéhna meunang bal anjeunna dimimitian dribbling arah gawang sorangan jeung ngajak makéna pikeun gawang! Kami shouting, "Bojan, eureun, eureun! teu ngajalankeun teuas! ulah némbak teuas, teu menyakiti kaki anjeun !!! "Memang anu pangalaman munggaran di maén bal. Eta ngagaduhan hadé. '

Bojan Krkic budak Story

Ieu mangrupakeun parnyataan nu ngahinakeun masterful. Saeutik Bojan ngoleksi tilu gol ari kitu ngalawan kids dua taun heubeul. Anjeunna langsung ngaranna salaku pamuter pangalusna pikeun kaulinan, salajengna wewengkon buron. Sanggeus dilabélan salaku lapisan pangalusna dina munisipalitas Spanyol Linyola pasti ngakibatkeun FC Barcelona pramuka Pramanik Vilaseca, sumping nelepon na knocking dina panto. Méméh hiji bisa nyaho ka dinya, saeutik Bojan ngagabung FC Barcelona akademi.

FC Barcelona pramuka Vilaseca sakali recalled: 'Little Bojan sumping ka camp panas abdi di Andorra yuswa tujuh sarta kuring meunang dina telepon ka klub jeung ngomong, "Anjeun kudu lalajo nak kieu". Anjeunna palinter, saum sareng kalawan rasa luar biasa tina cara nyitak gol. Anjeunna nunjukkeun qualities nu teu ningali dina pamaén senior. '

kamajuan Bojan urang di Barcelona éta bersejarah. Bapana nambihan: 'Dina sési latihan kahijina di Barcelona, ​​anjeunna ngoleksi tujuh gol. Bojan dicoo pikeun tim nonoman Barcelona urang ti 1999 mun 2006 nyetak leuwih ngoleksi leuwih gol 900 ngalawan rupa tim nonoman. Anjeunna meunang sababaraha panghargaan. Handap ieu Bojan ngumpulkeun panghargaan bari di hiji camp latihan di Andorra salaku anak, jeung bapana dina hadir

Young Bojan Krkic keur dileler

FC Barcelona ogé dilélér anjeunna teh ahli nembak Sistim nonoman na greatest (La Masia) geus kantos dihasilkeun. Eta teu nyandak lila saméméh kolotna direlokasi ka kota utama. nini maternal Bojan urang dipindahkeun dina permanén ngajaga Bojan ti shock budaya ti kotana badag. Popularitas ogé dijieun anjeunna balik kana modeling bari anjeunna dicoo maén bal. Saeutik Bojan éta memang model menawan kalawan nick makeup sakumaha katingal di handap.

Bojan Krkic- A model keur budak leutik

karir sepak bola na nuluykeun mulus malah salaku anjeunna multitasked kana modeling. Bojan mimiti karir senior na di Barcelona sanggeus progressing ngaliwatan jajaran nonoman. jangji mimiti na nempo manehna nyieun debut mimitina-timnya dina yuswa 17 taun sarta poé 19, megatkeun catetan diatur ku Lionel Messi. Dina hidayah ti Frank Rijkaard, Bojan glistened salaku rumaja, barengan Lionel Messi, Xavi jeung Thierry Henry.Sesa Bojan, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Bojan Krkic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Dina yuswa 18, ngora Bojan dirasakeun anjeunna cukup dewasa janten dina hubungan hiji. Blanca Cusine dina waktos anu gadis anjeunna admired tur miharep deukeut haténa. Sanggeus nyokot léngkah kandel pikeun nanyakeun dirina kaluar, Blanca sapuk jeung duanana janten pencinta kuat. Hubungan Bojan urang kalawan Blanca Cusine dimimitian dina 2008.

Bojan Krkic Love Story

Duanana pencinta nembe sohor 10 taun keur babarengan. Blanca Cusine tetep hijina mojang anjeunna geus tanggal sagala hirupna.

Bojan Krkic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Bojan ngabogaan kulawarga kacida gedéna anu akar asalna tina duanana Sérbia jeung Spanyol. kulawargana oftentimes kadatangan manehna ku assembling sorangan di imah Inggris-Na.

Nalika Bojan éta di Roma sarta Milan, anjeunna sumping ka imah pikeun Natal tapi Inggris bal terus. kolot jeung hubungan na sering mawa Natal ka anjeunna. Aranjeunna bakal ninggalkeun bandara Barcelona sareng koper beurat pinuh pangan, sejen jeung hirup favorit Bojan urang, Crackers favorit sarta kavling Spanyol ham.

indungna Perez jeung bapa, Bojan Krkic SR kadangkala ngagabung ku aunts putra maranéhanana sacara, uncles na cousins. Bojan jeung kabogoh jangka panjang na Blanca mindeng cinta pikeun nyiapkeun invasions Natal ti Sérbia jeung Spanyol.

Bojan nyaeta babaturan kalawan Cesc Fabregas - 'Maranehna nutup, ti akademi di Barcelona tapi ogé maén keur Katalonia,' nyebutkeun indungna. mum Bojan urang téh salawasna inspirasi pikeun putra nya. Bojan dinten pernah bakal poho kumaha mum na disiapkeun ultah 10th deui di Katalonia.

Bojan celebrates 10 ulang taun

Bojan Krkic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Bojan boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kaunggulan Bijan urang: Anjeunna satia ka pasangan na, analitis, jenis, hardworking, sarta pisan praktis dirina.

Kelemahan Bojan: Anjeunna bisa jadi isin, coping kalayan tekanan sarta citicism, salempang leuwih leungitna formulir na overly kritis diri jeung sajabana.

Naon Bojan diaku: Bagéa, Sato, kadaharan sehat, buku, alam, kabersihan

Naon Bojan henteu janten: Rudeness, keur dikritik ku loba teuing jalma, keur pressured, nyandak tahap puseur sarta mediocrity.

Dina kasimpulan, Bojan nyaeta batur anu salawasna bayaran perhatian ka rinci pangleutikna tur rasa jero nya ku manusa ngajadikeun anjeunna salah sahiji footballers paling ati kantos dipikawanoh. Anjeunna boga pendekatan methodical kana kahirupan. Manéhna ngabogaan haté lembut nu bisa neangan tutup ka dunya luar iwal kulawargana jeung babaturan deukeut. Tungtungna, manéhna bisa nyandak tindakan nu bisa sakitu legana ngartikeun. Hiji conto anu Ninggalkeun FC Barcelona mun Stoke Kota.

Bojan Krkic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Dimana eta kabeh nu salah

narabas Bojan di Barcelona coincided sareng musim trophyless pikeun Barcelona nu éta ngabalukarkeun pikeun duka di Katalonia. Ieu waktu éta kamar ganti baju dibuktikeun hiji tempat inhospitable.

Maranéhanana béntang internasional kawas Ronaldinho, Etoo jsb bapana Bojan SNR, ceuk. Éta nempo hiji budak saeutik dimimitian kaulinan. kadang-kadang, Ronaldinho éta dina bangku jeung Bojan dimimitian. Anjeun tiasa ngabayangkeun, eh? Teu gampang. Ieu janten hésé pisan, Bojan teu tampi di ku saréréa.

Tapi kalayan ekspektasi hébat asalna tekanan gede jeung Bojan teu bisa Cope jeung eta. Anjeunna katelah nepi ka pakuat Spanyol tapi anjeunna ditarik kaluar ku naon ieu dilaporkeun janten serangan panik. Nya ieu nu disebut up for Euro 2008 tapi sakali deui manehna ditarik kaluar. Anjeunna, cenah, "fisik jeung emotionally beulah dina wayah éta". "Tekanan ieu keur heaped on taktak ngora pisan salaku batur anu fans ngarasa hated pikeun benching Ronaldinho".

"Sapeuting, abdi malah teu bisa leumpang ka handap jalan, "Ceuk Bojan. "Abdi teu bisa balik ka pihak ulang atawa bioskop."Anjeunna diusahakeun mawa on bade sakola tapi éta mustahil. Saban poé, nu paparazzi éta aya, ieu teuing. Anjeunna réngsé nepi lakukeun sadaya karyana online. Anjeunna dirévisi keur ujian peuting tadi patandingan.

Ku mimiti usum 2008 / 09, aya lalaki anyar dina muatan. Prosés Leungitna sahiji manajer Walanda ieu niup badag pikeun Krkic. "Rijkaard miboga kapercayaan lengkep di kuring," Bojan cenah. "Manéhna ngabogaan kapribadian hébat. Kuring kungsi hubungan sareng anjeunna mah geus teu kungsi mibanda saha wae. " di handap pep Guardiola, Krkic murag balik dina urutan pecking sarta mimiti meunang pangsaeutikna jeung pangsaeutikna appearances, sahingga kirang na kirang ti hiji dampak nalika manéhna maénkeun. Ieu geura-giru ngajurung ka ragrag kaluar antara anjeunna jeung Guardiola sarta sanggeus dua musim langkung sparse, Krkic bakal ninggalkeun klub di 2011 tanpa kudu nyebutkeun pamit ka anjeunna.

Bapana sakali ngadawuh: 'Dina tungtungna, Bojan dipenta pikeun ninggalkeun pikeun Roma sabab Guardiola peupeus hiji jangji yén manéhna bakal maén sababaraha bagéan di final Liga Champions di Wembley.'

Bojan Krkic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan Cicih Roma

Roma seemed kawas hiji pilihan atra. Lalaki anu kungsi diganti Guardiola salaku manajer tim Barcelona B, Luis Enrique, nya éta dina muatan na boga klub urang nya hayang keur tim pikeun maén di jalan anu Krkic éta leuwih ti akrab jeung.

At Roma, Manéhna nyatu maén waktos ngingetkeun - manehna nyieun 33 appearances di musim kahijina, leuwih ti sagala pamuter séjén musim anu - sarta di patches manéhna, nyetak tujuh gol di musim kahijina. Sanajan kitu, formulir nya éta inconsistent sarta anjeunna gagal maksakeun diri dina kaulinan. Chances gampang anu mindeng spurned sarta anjeunna gancang overshadowed ku pamaén séjénna dina sing sakuat. kurangna nya ku kakuatan - teu jadi loba hiji masalah di Spanyol - diayakeun anjeunna deui jeung sangkaan ngeunaan kurangna nya ku kateguhan méntal diangkat huluna maranéhna sakali deui.

"Aya loba personalities kuat di Serie A jeung Bojan éta teu salah sahijina," nyebutkeun nu susuratan bal Italia Susy Campanale. Bojan éta kasampak kawas pisan sepi sarta batur anu lacked kapercayaan.

Ahir usum kahijina di Roma nempo Luis Enrique ninggalkeun klub jeung Krkic pas dituturkeun anjeunna. Borjan mutuskeun pikeun nyobaan tuah na ku move injeuman ka Milan. Anjeunna ngamimitian ngan salapan kaulinan - anjeunna dijieun appearances 14 salajengna ti bangku - ngoleksi ngan tilu gol. Anjeunna nyieun nurun tina dampak dina Rossoneri. Sanajan kitu, salah sahiji masalah sumping. Ieu klausa dina borongan nya dimaksudkan Milan bakal gaduh mésér anjeunna kaluar permanén lamun anjeunna amassed sababaraha appearances. Hanjakal, Bojan teu papanggih up. Handap usum 2012-13 di Italia, Bojan balik ka urut klub na Barcelona pikeun € 13 juta. Saatos teu narima leuwih menit deui, anjeunna nuluykeun injeuman mun AJAX dimana anjeunna mantuan aranjeunna ngamankeun judul 33rd maranéhna jeung kaopat padeukeut.

Bojan Krkic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Lalampahan ka Stoke

Néangan mimiti seger, Bojan sensed hiji kasempetan pikeun forge hal husus kalawan Tandaan Hughes. Nalika Hughes éta dina Man Kota, anjeunna disebut Bojan tur diusahakeun asup anjeunna. Nalika anjeunna di Fulham, manéhna ogé diusahakeun asup Bojan. Ku kituna sabot manéhna disebut deui di Stoke, Bojan cenah hayang jadi di klub mana anjeunna ngaapresiasi jeung diperlakukeun ogé. Nami klub (Stoke) henteu masalah. Anjeunna hayang ngarasakeun bal na. Hughes diuk Bojan handap tur yakin anjeunna ieu teh move katuhu.

Bojan diadaptasi pikeun hirup di football Inggris. Anjeunna nyandak nepi tinggal di Cheshire suburb berdaun of Wilmslow jeung kontrakan imah Nemanja Vidic urang. Anjeunna rekindled friendships nutup ku kontingen Spanyol di Manchester United, sayah jeung David De Gea jeung Juan Mata, Sarta nyieun kenalan anyar kalayan tim-mates, utamana Steven N'Zonzi, Geoff Cameron na Victor Musa.

Salaku Bojan nyimpen eta; "Sajarah abdi tur cinta keur Barcelona bakal salawasna tetep, tapi hirup ngalir dina" Bojan penah jeung piala Copa del Rey, trophy Liga Champions sarta piala La Liga di 2009.

Bojan Barcelona Story

Kanyataan parios: Heuheu Bojan Krkic budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu