Kisah Budak Jack Harrison Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Biasa

Kisah Budak Jack Harrison Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Biasa

Biografi urang Jack Harrison nyaritakeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / pamajikan janten, Mobil, Gaya hirup sareng Kahirupan Pribadi.

Kalayan kecap séjén, kami nampilkeun anjeun ku Story Kahirupan sing ringkes tina Jack Harrison ti jaman mimiti, nepi ka nalika anjeunna kawéntar. Pikeun ngalajur napsu anjeun, tilik kasimpulan Bio na dina gambar.

Syukurlah, kerjasama mogok anu pikasieuneun Jack Harrison sareng Patrick Bamford dina usum EPL 2020/2021 parantos ngabungahkeun kabagjaan pikeun peminat. Ayeuna saha anu bakal yakin yén lungsur ti akademi Man United tiasa mangaruhan sapertos kitu Marcelo BielsaTim urang di Leeds United? Saatos nyarios seueur, hayu urang carioskeun Carita Kahirupan na, dimimitian ku umur dini.

Carita Budak Jack Harrison:

Pikeun Bio Starters, nickname na nyaéta 'Goldie.Jack David Harrison lahir dina dinten ka 20 Nopémber 1996 ka ramana, John Giblin sareng indungna, Debbie Harisson, di kota Stoke-on-Trent, Inggris tengah.

You're the English Footballer ngagaduhan lanceuk sareng lanceuk, nanging, anjeunna katelah hiji-hijina anak anu lahir tina union antara kolotna. Hubungan saterusna bapak sareng indung na nimbulkeun adi awéwé Jack, Claudia Harrison sareng lanceukna, Cooper.

Nyaksian Ibu sareng Pa Pisahkeun na:

Hanjakalna, Harrison murag di antara kelas barudak anu kanyaah kolotna diréndos ku cicirén cerai. Kabeneran aya, kolotna Jack Harrison papisah nalika anjeunna yuswa yuswa tilu taun.

Hatur nuhun ka indungna anu gagah sareng sumanget pisan, Harrison tiasa ageung sapertos unggal budak biasa di lingkungan na. Heran, urang Inggris ngembangkeun kabiasaan anu teu tiasa dipisahkeun kana maén bal sateuacan anjeunna bahkan tiasa jalan. Di handap ieu mangrupikeun pengesahan indungna nyimpulkeun Biografi Jack Harrison's Childhood. Dina kecap na;

"Anjeunna ngamimitian leumpang dina yuswa 9 bulan, sareng dina waktos anjeunna dua taun; anjeunna mimiti jalan-jalan nganggo bal na sakedik.

Jaman harita, anjeunna biasa bobo sareng balna, sareng anjeunna sering ngantor sepanjang waktos.

Anjeunna masih seueur alat keur sare. Tapi kuring kantos mendakan anjeunna ngumbara, milari balna nalika wengi. pas anjeunna gugah, anjeunna bakal dribble ka kamar mandi ku bal na di suku. "

Latar kulawarga Jack Harrison:

Dibangkitkeun ku indung tunggal anu damel di firma hukum salaku asistén pribadi masihan pamaén Inggris gaya hirup rata-rata salaku budak.

Jaman harita, Kulawarga na hirup sapertos kulawarga kelas menengah anu sanés. Aranjeunna mangrupikeun jalma anu tiasa ngatur kauangan sakedik. Kaleresan nyaéta, Harrison henteu bakal ngarepkeun langkung ti naon anu dipasihkeun ku indungna.

Asal Kulawarga Jack Harrison:

Kalayan tingkat kamahéran sareng bakat na dina maén bal, henteu tiasa disangkal kanyataan yén Inggris sareng Amérika moal ngaidentipikasi sareng anjeunna salaku salah sahiji milikna. Tangtosna, Harrison mangrupikeun bangsa Inggris ku kalahiran. Anjeunna ogé kéngingkeun kartu héjo AS di 2017.

Naha anjeun terang?… Tempat lahirna Harrison, Stoke-on-Trent kasohor produksi tembikar skala industri na. Kota ieu mangrupikeun bumi industri tembikar di Inggris.

Carita Karir Jack Harrison:

Sapertos dina dongéng fériy, Goldie alit mangrupikeun awal anu handap. Nya kitu, Jack ngamimitian ékspédisi maén balna dina 6, nalika anjeunna ngalatih di Liverpool Football Academy. Dina waktos anjeunna yuswa 8, Harrison ngora parantos kabisat pikeun ngiringan Akademi Manchester United ngaharepkeun maén kanggo klub hiji dinten. Dupi anjeun ningal anjeunna di handap?

Kaganggu ku pamutahiran gancang anakna anu sangsara anu naék karéta ka Serikat opat kali saminggu, indung Harrison nyusun jalan anu langkung ngajangjikeun pikeun anjeunna.

Mimiti, Debbie Harrison milari cara anu paling ngayakinkeun pikeun nepikeun ideu na ka putrana. Maka, anjeunna ngadatangan Manchester United Academy. Nyarios perkawis ceramah sesah, anjeunna kantos nyarios;

"Hiji dinten di tempat latihan United, kuring narik Harrison ka hiji sisi, sareng kami ningali sadaya poto dina témbok tim nonoman sababaraha taun ka pengker.

Kuring naros ka putra abdi, naha anjeun terang salah sahiji pamaén ieu? Anjeunna ngajawab; henteu Teras, kuring nyobian ngajelaskeun ka anjeunna yén kusabab anjeun dina Akademi, éta sigana moal nyandak anjeun dimana-mana. "

Jack Harrison Kahirupan Karir Awal:

Tungtungna sadar yén anjeunna résiko kaleungitan sadayana, urang Inggris ngora ngupingkeun kecap indungna. Pas dina waktos éta, indung Harrison sumber pikeun hibah saatos anjeunna ngamankeun anjeunna tempat di Berkshire School di Sheffield, kota di Massachusetts, Amérika Serikat.

Éta bakal resep anjeun terang yén Kulawarga Jack Harrison urang ngalakukeun sakitar $ 50,000 per taun kanggo ngabiayaan biaya sakola.

Momen ieu kajantenan nalika anjeunna umur 14. Éta waktos Harrison ninggali sadaya murangkalih di Akademi pikeun ngamimitian jalur anu seger di Amérika Serikat. Kedah anjeunna raoseun teu betah di sakola anyarna, perjanjian éta pikeun nginpokeun indungna anu teu sanggup perjalanan sareng anjeunna ka Amérika.

Nebak naon?… Sesampainya di Berkshire (County di Massachusetts, AS), Harrison ngageroan indungna dina wengi munggaran kalayan pernyataan-pernyataan éta; Ibu, abdi resep di dieu. Bajing masif!. Pergaulan olahraga sareng pendidikan, budak lalaki éta langkung saé di bumi énggalna.

Jack Harrison Biografi- Jalan ka Inohong Carita:

Dina kecap sayap anu produktif, pindah ka Berkshire masihan anjeunna langkung seueur kasempetan pikeun kréatip sareng maén bal. Kaleresan, Harrison nyanghareupan seueur tekanan nalika cicing di akademi Man United. Jaman harita, kaseueuran murangkalih réngsé sababaraha sési latihan ku nangis.

Boro-boro saha waé tiasa paham kana rasa kahontalna nalika anjeunna nampi penghargaan Gatorade National Player of the Year di 2015. Ngan dina 19 taun, anjeunna parantos netepkeun dirina salaku pamaén anu tangguh. Dina waktos anu sami, anjeunna kéngingkeun sertipikat SMA na anu nempatkeun anjeunna dina kaayaan win-win.

Di Amérika Serikat, anjeunna neraskeun maén bal kalayan cara anu langkung positip. Salami usum MLS 2016, untung Harrison mimiti maén di New York FC.

Carita Suksés Jack Harrison:

Maén dina manajemen Viera sareng barengan legenda sapertos Andrea Pirlo, David Villa sareng Frank Lampard masihan anjeunna langkung percaya diri. Sugan rencana preposterous na sareng indungna tungtungna mayar nalika anjeunna nyetak gol kahijina pikeun New York City dina 2 Juni 2016.

Naha anjeun terang?… Harrison damel debutna pikeun tim Inggris U-21 tanggal 1 Oktober 2017. Datang deui ka Karajaan Inggris, anjeunna ngagabung sareng Manchester City sateuacan angkat ka Middlesbrough.

 

Narikna, momen na sareng Leeds United ngahasilkeun sensasi anu langkung minuhan nalika aranjeunna meunang Juara 2019 sareng diwanohkeun ka EPL. Pariksa waktos anu tulus manah.

Saatos latihan dina bimbingan tina Marcelo Bielsa, Harrison ngalaman 'Abdi henteu percanten ieu'moment nalika anjeunna mencetak gol kahijina dina liga Premier dina 12 Séptémber 2020.

Kaleresan, tujuanana janten Leeds tujuan kahiji di EPL dina 16 taun. Sésana, sakumaha urang ngomong (kaasup video sorot na handap), ayeuna sajarah.




Saha Jack Harrison Kabogoh / Pamajikan janten?

Mémang, anu mikacinta hoyong pisan kabutuhan nyieun beungkeutan khusus sareng hiji jalma anu ngajantenkeun aranjeunna raos lengkep. Pikeun Harrison, jalma anu istighfar éta kantos janten Fiorella Arbenz, modél sareng juara ka-4 pikeun Miss Asia Pacific International 2019.

Teu diragukeun, kabogoh Harrison (Fiorella) pasti bakal ngadukung anjeunna ti garis samping unggal-unggal anjeunna cocog pikeun minuhan panggilan takdir di lapangan. Sugan anjeun henteu pernah terang, Fiorella sakitar tilu taun langkung sepuh ti Harrison sareng tiasa janten pamajikan pikahareupeun.

Kahirupan Pribadi Jack Harrison:

Tangtosna, jalma anu parantos nyéépkeun waktos langkung seueur sareng anjeunna parantos nyanyi muji tina kasopananana anu sumanget pisan. Pikeun ngécéskeun langkung seueur kana kapribadian Harrison, anjeunna pikaresepeun, sumanget sareng bijil. Mémang, anjeunna parantos ngawariskeun ciri-ciri tanda Scorpio Zodiac.

Naha anjeun terang?… Jack Harrison ngagaduhan hiji atanapi dua cai. Luncat ngaliwatan postingan Instagram na, kami mendakan anjeunna nampi kasenangan dina ngadatangan pantai sareng pemandangan walungan. Kadang-kadang, anjeunna bahkan nyulam maén bal di tempat-tempat éta.

Salaku tambahan, Harrison dugi ka ayeuna, nunjukkeun sababaraha ciri multi-rupa. Hiji waktos, anjeunna maén ténis atanapi golf, dina waktos salajengna, anjeunna panginten tiasa angkat lauk sareng nonton gim NBA. Pikeun pamaén anu produktif, Kahirupan tiasa rada ngahibur nalika anjeunna seueur kagiatan.

Gaya hirup Jack Harrison:

Leres, maen bal profesional berarti budak ngora ngahasilkeun seueur artos. Gaji Leeds United taun 2020 nunjukkeun yén Jack Harrison ngahasilkeun penghasilan anu langkung handap tina Kalvin Phillips.

Kalayan gaji mingguan £ 45,000, urang Inggris tiasa nuju gaya hirup mewah. Narikna, setrésna naék kana karéta ka Akademi dina jaman baheula parantos kabur nalika anjeunna mésér sababaraha mobil mahal sareng bumi. Anu pamungkas, anjeunna ngagaduhan perkiraan Net Worth £ 2.1 Juta dina waktos nyerat Bio na.

Hirup Kulawarga Jack Harrison:

Tétéla, cerai kolotna panginten tiasa ngarusak bumi kahijina; Nanging, urang Inggris henteu mutuskeun hubungan na sareng bapak sareng indungna. Sugan kasusah Kulawarga na panginten parantos nguatkeun anjeunna janten mandiri.

Dina bagian ieu, kami nampilkeun anjeun FAKTA langkung saé ngeunaan Jack Harrison Kulawarga dimimitian ku indungna.

Ngeunaan Ibu Jack Harrison:

Mimiti sareng pangutamana, indungna teras-terasan dikredit janten uteuk dina rencana master anu ngawangun anjeunna. Gawe sareng teu rajin ngagedékeun Jack salaku indung tunggal anu dilebetkeun dina Debbie Harrison, tipayun anu luar biasa anu urang tiasa tingali ayeuna. Naha anjeun terang?… Pemain sayap berbakat caket pisan ka indungna anu anjeunna nyebatna 'Mumsi'.

Mémang, indung Harrison henteu nantang takdir ku ngawatesan putrana ti ngagabung ka akademi maén bal. Sabalikna, anjeunna anteng nyandak komputerna pikeun nalungtik alternatip sanés anu bakal ngabantosan pamuter pemuncak hasil dina maén bal. Teu heran Jack sering sks indungna (Debbie Harrison) pikeun prestasi karir anu parantos dilakukeun. Dina kecap na;

"Kuring sukur pisan janten dina posisi ieu, sareng tanpa indung kuring, kuring moal aya di dieu.

Teu aya jalan kuring mikir ngeunaan nyandak jalur éta salaku budak leutik. Tapi indung kuring parantos seueur ngalakukeun, sareng kuring pisan ngahaturkeun nuhun kana pangrojongna. ”

Ngeunaan Jack Harrison Bapa:

Ngalangkungan pasir waktos kanggo nganggo poténsi lahir na parantos sesah tanpa bapakna. Salaku takdir anu pikahoyong, Harrison mungkin parantos ngawariskeun bakat maén bal tina ramana, John Giblin.

Singketna, bapak Jack Harrison sakali maén bal dina Liga lokal Staffordshire. Anjeun tiasa nebak yén Harrison kadang-kadang nganjang ka bapakna.

Ngeunaan Duduluran Jack Harrison:

Jelas, cerai kolotna ngégél kanyataan yén anjeunna hiji-hijina anak anu dilahirkeun ti union maranéhanana. Nanging, saatos bapakna sareng indungna ngaléngkah nyalira, aranjeunna sigana parantos ngalih ku hubungan anu sanés. Maka, indung Harrison nikah ka David Harrison sareng ngalahirkeun adina, Claudia Harrison.

Di sisi anu sanésna, perkawinan bapakna anu terasna nimbulkeun kalahiran dua sadérékna. Nya, tukang sayah anu produktif ngan ukur terangeun peminat ngeunaan nami salah sahiji dulurna bapakna - Cooper.

Ngeunaan Baraya Jack Harrison:

Kalayan sagala cobaan perceraian anu parantos dianggap cahaya kabungah di kulawargana, nini-nini Jack parantos tiasa ngirangan kacipetan kabagjaan sakali deui. Kaleresan, ayana aranjeunna ngahibur Debbie, anu sadar yén anjeunna henteu nangtung nyalira dina waktos anu sesah. Teu heran Harrison parantos kéngingkeun kasenangan dina nganjang ka akina sareng ninina iraha waé anjeunna ngagaduhan kasempetan.

Jack Harrison Fakta Untold:

Sateuacan nyimpulkeun Carita Kahirupan urang Inggris, ieu aya sababaraha bebeneran anu bakal ngabantosan anjeun ngartos Biografi Jack Harrison.

Fakta # 1: Prank Budak leutik dina Wayne Rooney:

Salami cicing di Manchester United, Harrison sareng murangkalih anu sanés biasa nuliskeun namina dina mobil anu beku tina mimitran. Kaseueuran waktos, Wayne Rooney sok ragrag di tungtung bedil anu salah.

Fakta # 2: Gaji Ngarecah sareng Panghasilan Per Detik:

Kaleresan, milarian tempat di Marcelo BielsaTimnya parantos ningkat portopolio maén balna. Wijaksana kauangan, Jack Harrison aya diantara Sapuluh pamaén paling dibayar paling mahal di Leeds United. Lah, karusakan Gaji na nalika nyerat Carita Kahirupan ieu.

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Pounds (£)
Per Taun£ 2,343,600
per Bulan£ 195,300
Per Minggu£ 45,000
Per Poé£ 6,429
Per Jam£ 268
Per Menit£ 4.5
Per Kadua Kadua£ 0.07

Kami sacara strategis nempatkeun analisis panghasilan Jack Harrison nalika jam-jamna. Pilarian terang nyalira sabaraha anu anjeunna hasil ti saprak anjeun kadieu.

Kusabab anjeun mimiti ningali Jack Harrison's Bio, ieu anu anjeunna hasil.

£ 0

Fakta # 3: pets:

Cara anu paling gampang pikeun ngarobih suasana haté anjeun nyaéta nyéépkeun waktos unggal dinten pikeun fokus kana hal-hal saderhana anu masihan anjeun kabagjaan. Taat kana prinsip ieu, Harrison parantos ngembangkeun kabetot pikeun anjingna. Siga Ollie Watkins, anjeunna biasana nyandak seueur gambar sareng piaraan na sareng ngabagi na dina Instagram.

Fakta # 4: Statistik FIFA:

Ngabandingkeun pameunteun na sacara umum sareng poténsialna, anjeun bakal mendakan yén urang Inggris masih gaduh seueur trik dina panangan na. Siga Kanu Kabayan, anjeunna peringkat ogé pikeun dribbling. Jack ogé resep akselerasi anu sami sareng mantan bintang akademi Chelsea, Tariq Lamptey.

kacindekan:

Ninggalkeun Man United nepi ka Liga Utama salamina bakal tetep bagian pangbadagna ti Bio na. Upami Jack Harrison parantos cicing di United, naha anjeunna bakal sumping ka skuad klub sapertos raka Rashford, saha sataun di handapeun anjeunna deui di Akademi? Kami henteu pernah terang jawaban tina patarosan ieu.

Nanging, Harrison Life Story bakal salawasna ngagambarkeun résiko legendaris anu dicandak ku salah sahiji kolotna pikeun mastikeun yén anjeunna berhasil dina maén bal. Pasti, Kulawarga na ngagungkeun kajayaan na. Ogé, bapak sareng indungna, sanaos kapisah, bakalan ngadukung anjeunna ku cara alit.

Hatur nuhun pikeun maca Biografi urang Jack Harrison. Émut yén dina Lifebogger, urang narékahan pikeun nyugemakeun panasaran anjeun ku carita légal pamaén maén bal. Naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan Harrison's Career Story?

Wiki:

Pertanyaan BiografiJawaban Wiki
Nami lengkep:Jack David Harrison
Landihan:Goldie
Tanggal lahir:20th Nopémber 1996
Tempat kalahiran:Stoke-on-Trent, Inggris
Bapa:John Giblin
indung:Debbie Harrison
duduluran:Claudia Harrison (adi)
Cooper (lanceuk)
Kabogoh / Pasangan:Fiorella Arbenz
Gaji taunan:£ 2,343,600
Worth Net:£ 2.1 Juta
Zodiak:Scorpio
Hobi:Fishing, maén Tenis, golf sareng perjalanan
profési:footballer
jangkungna:1.75m (5 ft 9 in)

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar