Carita budak leutik Folarin Balogun Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Biasa

Carita budak leutik Folarin Balogun Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Biasa

Biografi kami ngeunaan Folarin Balogun ngagambarkeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, kahirupan mimiti, kolot, kulawarga, kabogoh / pamajikan janten, Gaya hirup sareng kahirupan pribadi.

Éta mangrupikeun presentasi anu ringkes tina perjalanan kahirupan Pamaén Bal, ti saprak mimiti na, dugi ka nalika anjeunna janten kawéntar. Pikeun ngalajur napsu otobiografi anjeun, tungtut budakna nepi ka galéri sawawa - kasimpulan sampurna Folarin Balogun's Bio.

Kebangkitan Folarin Balogun.
Kebangkitan Folarin Balogun.

Leres, sadayana terang anjeunna mangrupikeun salah sahiji prospek anu pikaresepeun di North London. Nanging, ngan saeutik jalma anu terang carita Kahirupan tina Gun Ngora: Folarin Balogun. Tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita budak leutik Folarin Balogun:

Pikeun ngamimitian Biografi, anjeunna ngagaduhan julukan "Balogunner". Folarin Jerry Balogun lahir dina dinten ka-3 Juli 2001 di Kota New York di Amérika Serikat. Anjeunna ngalahir ka kolot sanés Amérika.

Asal Kulawarga Folarin Balogun:

Kolot ka payun lahir di Nigeria. Ogé, panilitian anu dilakukeun pikeun nangtoskeun asal usul kulawargana ngungkabkeun yén Bapana sareng Indung na asalna ti Nigeria kulon. Anu matak, aranjeunna tina suku anu nyarios Yoruba, anu mangrupikeun salah sahiji ti 3 kelompok étnis utama di nagara Afrika Kulon.

Tumuwuh Taun:

Sanaos Folarin lahir di kota anu teu pernah bobo, anjeunna nyéépkeun kaseueuran waktos budak leutik na di Inggris. Kolotna ninggalkeun Amérika Serikat nalika anjeunna ngan ukur duaan sareng ngadamel bumi énggal na di London dimana Folarin ageung maén bal.

Budak urang digedékeun di London.
Budak urang digedékeun di London.

Latar Kulawarga Folarin Balogun:

Balogunner ngagaduhan pelayaran anu lancar dina taun-taun formatif na, berkat gaduh sepuh anu hoyong anu pangsaéna pikeun anjeunna. Karesepna pikeun cicing di nagara dunya munggaran anu langkung beradab sapertos Inggris kasaksian ngeunaan kasapukan kauangan sareng rencana pikeun masa depan putrana.

Carita Football Folarin Balogun:

Salah sahiji rencana anu dipiboga ku kolot striker nyaéta ngadaptarkeun anjeunna dina akademi maén bal. Saatos ningali minat sareng prospek na, aranjeunna pikir anjeunna bakal kajantenan salaku olahragawan.
Ku alatan éta, anjeunna diidinkeun maén pikeun sisi Liga Minggu Aldersbrook. Kitu mimiti léngkah kahijina dina maén bal kompetisi.

Taun Awal dina Sepak Bola Karir:

Dina waktos budakna yuswa 10 taun, Arsenal ningali anjeunna nalika maén ka Aldersbrook. Klub London kalér gancang ngalih pikeun nandatanganan anjeunna sateuacan saingan Tottenham bakal kéngingkeun anjeunna.

"Nalika kuring ngalaman Percobaan di Arsenal kuring tetep ngahubungi Tottenham upami kaayaan bakal Kidul. Untungna, anu Gunners nandatanganan ME. Abdi bagja sareng éta mangrupikeun salah sahiji momen anu istimewa dina kahirupan kuring. ”

Poto striker 6 taun saatos anjeunna ngagabung sareng Arsenal.
Poto striker 6 taun saatos anjeunna ngagabung sareng Arsenal.

Biografi Folarin Balogun - Carita Ka Inohong:

Janten gunner parantos janten impian budak leutik. Kusabab kitu, anjeunna ngalakukeun anu pangsaéna pikeun mastikeun yén anjeunna hirup dina unggal aspék impian anu kalebet naékna progresif ngalangkungan jajaran klub.

Dina puncak naékna, Balogun janten populér salaku mesin nyetak gol. Anjeunna mimiti ngagambar ngabandingkeun superstar tim kahiji Pierre-Emerick Aubameyang sareng ngagaduhan kontrak profesional kahijina dina bulan Pébruari 2019.

Tingali saha anu ngagaduhan kontrak profesionalna di 2019.
Tingali saha anu ngagaduhan kontrak profesionalna di 2019.

Biografi Folarin Balogun - Kebangkitan:

Saatos debutna dina kameunangan Arsenal 3-0 Europa ngalawan Dundalk dina Oktober, Balogun resep pisan yén anjeunna parantos ngahontal impian budak leutik na. Sanaos anjeunna henteu nyitak skor, anjeunna nyarios yén debut éta nyaéta "sakedap abdi ngantosan. " Perjalanan budak ngora dina maén bal top-flight karék dimimitian.

Anjeunna sumanget sateuacan sareng saatos debutna.
Anjeunna sumanget sateuacan sareng saatos debutna.

Sareng Aubameyang, Lacazette, sarta Nketiah nuju dagang di klub Amérika Kalér London, Balogun kedah kéngingkeun jabatanana dina regu serangan tim. Mudah-mudahan, anjeunna ngagaduhan mentalitas anu paéh sareng bakal ngahontal kasuksésan langkung lemah sareng para panembak atanapi tim anu sanés. Sésana sakumaha anu aranjeunna carioskeun nyaéta sajarah.

Saha Kabogoh sareng Pamajikan Folarin Balogun?

Budak kami pisan bujang nalika nempatkeun tulisan ieu dina carita budak leutik na biografi. Kusabab kitu, éta panginten bakal lami bari urang ningali anjeunna nongkrong sareng kaendahan naon waé anu tiasa urang sebut milikna. Kapuji, anjeunna fokus kana usaha ningkatkeun sareng ngembangkeun cara ngabéréskeun anu bénten-bénten. Éta kaputusan anu bijaksana pisan upami anjeun naros ka kami.

Saha Kabogoh Folarin Balogun?
Saha Kabogoh Folarin Balogun?

Kahirupan Kulawarga Folarin Balogun:

Kana nyetak gawang Arsenal kahijina ngalawan Molde dina bulan Nopémber, aya sakumpulan jalma anu langkung ti payun pikeun payun. Aranjeunna kulawargana. Kami nyayogikeun anjeun kanyataan ngeunaan kolotna Folarin Balogun. Ogé, kami bakal nyayogikeun kanyataan ngeunaan dulur-dulurna sareng baraya na aya di dieu.

Ngeunaan Folarin Balogun Kolot:

Ayah sareng ibu balogunners parantos janten bagian integral hirupna sareng naékna. Aranjeunna leres-leres damel di balik layar pikeun mastikeun yén anjeunna tetep fokus sareng ngadegkeun dirina dina Liga Utama. Dibikeun kagancangan anu Balogun ningkat, moal lami sateuacan kolotna mimiti masihan wawancara ngeunaan kumaha aranjeunna ngangkat anjeunna janten bakat anu luar biasa.

Ngeunaan Dulur-dulur Folarin Balogun:

Balogunner sigana hiji-hijina anak anu dilahirkeun ku kolotna. Anjeunna henteu kantos nyebatkeun lanceuk. Sanes gaduh budak awéwé / awéwé ogé ngaidentifikasi dirina salaku adi awéwéna. Naha anjeun ningali dulur-dulurna? Punten nyarios ka kami dina kotak koméntar.

Ngeunaan Baraya Folalog Balogun:

Sapertos kulawarga caket pamaénna, teu aya catetan nini-nini striker. Nya kitu, ogé pamanna, bibi, dulur misan, lanceukna sareng dulur-dulurna katelah bulan Désémber 2020.

Kahirupan Pribadi Folarin Balogun:

Saha budak urang saluareun janten jenius anu maén dina taktak bek anu terakhir? Diuk deui nalika kami masihan anjeun fakta ngeunaan persona na pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran lengkep ngeunaan anjeunna. Anjeunna bagja anu bahagia anu terang kumaha nyaimbangkeun ambisi sareng sikep anu leres.

Sanaos henteu ageung dina seuri, Balogun mangrupikeun jalma anu anjeun resep pikeun ngobrolkeun anu pikaresepeun. Salaku tambahan, rasa humor na miheulaan anjeunna, kitu ogé kamampuan masarakatna. Anjeunna resep damel sareng fancies jalan-jalan santai panjang. Ogé, ngumbara sareng nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawarga sareng réréncangan aya dina daptar minat sareng hobi na.

Naha anjeunna sadayana anu anjeun pikahoyong dina striker?
Naha anjeunna sadayana anu anjeun pikahoyong dina striker?

Gaya hirup Folarin Balogun:

Sakumaha harga budak urang di taun 2020? Nilai bersih na aya dina tinjauan. Nanging, éta mangrupikeun rahasia anu kabuka yén anjeunna kéngingkeun sakitar £ 4,532.72 saminggu. Umur 19 taun pasti kéngingkeun lisénsi nyetir pikeun nyetir diri kana latihan mobil mewah.

Salaku tambahan, anjeunna tiasa nyayogikeun bumi atanapi apartemen anu mewah pikeun dirina ku bayaran mingguan sapertos kitu. Dina kasimpulan, teu aya anu ngeureunkeun Balogunner tina hirup gaya hirup méwah anu dipiharep anjeunna henteu milih.

Fakta Ngeunaan Folarin Balogun:

Congrats, anjeun parantos dugi ka ayeuna. Pikeun ngabungkus tulisan anu narik ati ieu, ieu aya kanyataan anu anjeun kedah terang ngeunaan budak ngora.

kanyataan #1 - Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Pounds (£)
Per Taun:£ 235,664.
Per Wulan:£ 19,638.
Per Minggu:£ 4,532.
Per Dinten:£ 647.
Per Jam:£ 22.
Per Menit:£ 0.37
Per Kadua: £ 0.007

Kusabab anjeun mimiti ningali Folarin Balogun's Bio, ieu anu anjeunna hasilkeun.

£ 0

kanyataan #2 - Agama:

Folarin Jerry Balogun panginten ageung kana agama atanapi henteu. Nyatana, anjeunna nyimpen kapercayaan nyalira sareng teu masihan petunjuk naha anjeunna Kristen atanapi henteu. Nanging, waktos bakal ngungkabkeun naon anu anjeunna nangtungkeun dina hal iman.

kanyataan #3 - Peunteun FIFA 2020:

Pernah henteu kateuadilan siga kitu molotot sapertos dina peringkat Balogun. Naha anjeun tiasa ngabayangkeun yén anjeunna ngagaduhan peunteun sacara umum 60 poin kalayan poténsi 80?

Jelas lain ngagambarkeun kamampuanana.
Jelas lain ngagambarkeun kamampuanana.

Éta yakin henteu ngagambarkeun kamampuan hirup nyata tukang bérés anu dibandingkeun sareng anu resep Youssoufa Moukoko. Untungna, anjeunna siap pikeun pamutahiran ngémutan pertunjukanna anu anyar.

kanyataan #4 - Kawajiban Internasional:

Naha anjeun terang yén Balogun layak pikeun ngagambarkeun tilu nagara? Aranjeunna USA sareng Inggris. Ogé, anjeunna tiasa ngawakilan Nigeria. Nanging, kamungkinan anjeunna badé ngawakilan Inggris kusabab kasempetan sareng insentip anu langkung saé.

Kasimpulanana:

Nuhun parantos maca ieu inpormasi ngeunaan carita budak leutik Folarin Balogun sareng biografi na. Kami arepkeun éta parantos ngailhamkeun anjeun pikeun ngalakukeun sareng nangtung pikeun naon anu anjeun resep. Sami-sami Balogun narékahan pikeun ngiluan Arsenal, klub anu anjeunna resep pisan.

Sajauh ieu Balogun tetep maén pikeun Gunners, anjeunna bakal tetep dijaga karéta hype dina uap pinuh payun. Anjeunna dimana anjeunna mikanyaah sareng anjeunna dipikacinta. Kedah urang ayeuna muji kolot striker pikeun pangrojongna kana karirna ku omongan sareng kalakuan.

Di lifebogger, urang bangga dina nyayogikeun carita budak leutik sareng fakta biografi ngeunaan Pamaén bal ti asalna Nigeria. Upami anjeun ningali naon-naon anu henteu katingalna leres, kedah kéngingkeun koméntar atanapi ngahubungi kami.

Wiki urang Folarin Balogun:

Pikeun kéngingkeun buku kumis biografi Para Pamaén ', hatur nuhun nganggo tabel Wiki kami.

Pertanyaan BiografiData Wiki
Nami lengkep:Folarin Jerry Balogun.
Landihan:Balogunner.
Jaman:19 taun sareng 8 bulan.
Tanggal lahir:Poé ka 3 Juli 2001.
Tempat kalahiran:Kota New York di Amérika Serikat.
Jangkungna di Kaki:5 Kaki, 8 Inci.
Jangkungna dina Cm:178.
Maén Posisi:Maju.
Kolot:N / A.
duduluran:NA
Kabogoh:N / A.
Zodiak:Kanker.
Hobi:Iinditan, trekking, nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawarga sareng réréncangan.
Worth Net:Dina ulasan.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar