Carita Budak Che Adams Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Biasa

Carita Budak Che Adams Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Biasa

Biografi kami ngeunaan Che Adams nyaritakeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, kahirupan mimiti, kolot, kulawarga, pamajikan, barudak, patut net, gaya hirup sareng kahirupan pribadi.

Éta mangrupikeun presentasi Che Adams lengkep Kahirupan Story, dimimitian ti jaman mimiti nepi ka nalika anjeunna janten terkenal. Tingali ringkesan gambar hirupna- kasimpulan tiis tina Bio na.

Carita kahirupan Che Adams
Carita kahirupan Che Adams.

Leres, sadaya jelema terang yén anjeunna maju gancang sareng kuat kalayan kamampuan téknis anu hadé. Nanging, ngan sakedik anu parantos maca carita kahirupan Che Adams anu pikaresepeun. Tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Che Adams: 

Pikeun ngamimitian bio, landihan na nyaéta Cheky. Ché Zach Everton Fred Adams lahir dina dinten 13th Juli 1996 ka indungna, Frances sareng bapak Karibia, di Thurnby Lodge, Leicester, Inggris.

Che Adams Ngembang Taun:

Naha anjeun terang yén Young Cheky digedékeun di tempat kalahiranna di Leicester City salaku kipas tina Foxes? Lahir anu kaopat sareng tilu duduluran anu langkung sepuh, henteu seueur anu anjeunna paduli asides asih bal sareng sakola.

Latar Kulawarga Che Adams:

Kami ngajalankeun cek di Thurnby Lodge dimana panyerangna lahir sareng digedékeun. Anu matak, éta mangrupikeun perkebunan di wétan Leicester anu dicicingan ku warga kelas menengah. Ieu salajengna masihan kapercayaan kana kanyataan yén Adams ngagaduhan budak leutik anu raoseun, berkat kolotna anu saé.

Asal Kulawarga Che Adams:

Tingali di urang Inggris. Naha anjeun ningali biracial ditulis di saluruh anjeunna? Kami yakin anjeun leres. Che Adams ngagaduhan akar kulawarga Skotlandia ngalangkungan nini-nini. Salaku tambahan, anjeunna tiasa nempatkeun klaim kana kawarganagaraan nagara Karibia - Antigua sareng Barbuda. Ieu tempat kalahiran salah saurang kolotna Che Adams- bapakna.

Kumaha Karir Bal dimimitian pikeun Che Adams:

Éta bakal narik minat anjeun pikeun nyatet yén budak urang parantos seueur cobaan sareng Leicester City tapi henteu mogok manajemén klub salaku prospek. Saéstuna kami nyarios ka anjeun, raja moal pernah wilujeng sumping di bumi.

Terus, anjeunna ngagaduhan aktipitas anu penting dina maén bal kalapa sareng Highfield Rangers. Henteu lami sateuacan anjeunna ngagabung sareng Kota Coventry dimana perjalananna dina sepak bola Karir mimiti pantes.

Che Adams Taun Awal dina Sepak Bola Karir:

Ngora Cheky nyéépkeun 7 taun di Coventry City diajar tali sareng ngabeungkeut tali tali sapatu na pikeun karir anu hadé payun. Sedih, Coventry ngaleupaskeun anjeunna nalika ngan 14. Saatos dibébaskeunna anu teu disangka-sangka, Adams kedah milih antara ngudag pendidikanana atanapi tetep kerja keras dina maén bal.

Untungna, kolot Che Adams ngamotivasi anjeunna supados henteu kaleungitan harepan. Budak ngora ngempelkeun kakuatan sahingga mimiti nganjang deui ngalangkungan jalur anu teu biasa tina soccer non-liga.

Biografi Che Adams - Carita ka Jalan Inohong:

Budak ngora teras ngalawan budak lalaki dina pertandingan anu teu liga, maén pikeun baju di Leicestershire Oadby Town sateuacan damel pondok di Ilkeston.

Anu matak, éta di Ilkeston yén Adams netepkeun dirina salaku pamaén anu paling dipénta dina maén bal non-liga.

Tingali anu ngadegkeun dirina di Ilkeston
Tingali anu ngadegkeun dirina di Ilkeston.

Statistikna anu mengagumkeun tina 11 gol sareng 9 bantosan dina 16 penampilan teuing saé teu dipaliré ku langkung ti 40 klub anu ngintunkeun pramuka pikeun nonton anjeunna maénkeun dina hiji waktos. Sheffield United henteu nyéépkeun waktos pikeun ngamankeun jasa pikeun biaya transfer £ 135,000. Adams engké bakal nyarios ka wartawan yén:

"Kuring bakal ngambah jalur perdagangan anu sanés upami Sheffield henteu asup ka kuring."

Biografi Che Adams - carita naék:

Saatos tarip na di liga hiji sareng Sheffield United, teu aya tungtungna pikeun naon anu payun tiasa hasil dina maén bal. Léngkahna ka klub kajawaraan Birmingham City lancar nalika mindahkeun ka tim Premier League Southampton hasil. Ieu pidéo anu ditayangkeun Kapercayaan jero Che Adams sareng ngajelaskeun naha Orang Suci ditandatanganan anjeunna.




Maju kana waktos nyerat tulisan ieu ngeunaan carita budak leutik Che Adams sareng biografi, anu nyerang mangrupikeun pamaén ka-4 paling seueur di South Park (Statistik WhoScored). Anjeunna katingalina mindahkeun The Saints kana jangkung anu langkung ageung sapertos réréncina Danny Ings, James Ward Preyan jeung Kyle Walker-Peters parantos parantos.

Naon waé kaayaan pikeun anjeunna di stadion St Mary, sésana, sakumaha ceuk aranjeunna, bakal janten sajarah.

Saha Che Adams Girlfriend?

Taun na nyaéta 2020, Cheky 24 sareng urang gaduh bukti yén anjeunna henteu lajang. Kabogoh Che Adams parantos diidentifikasi minangka Amelia Kate. Anjeunna mangrupikeun rambut coklat anu payun payuneun babak kadua.

Lah Che Adams sareng babak kadua Amelia Kate
Katingali Che Adams sareng babak kadua Amelia Kate na.

Aranjeunna ngalakukeun sadayana sasarengan kalebet pakansi sareng sakali nempo senang sareng gajah di Elephant Jungle Sanctuary di Phuket. Kami henteu kedah peramal pikeun ngawartosan yén lovebirds gaduh rencana anu hadé pikeun kapayunna sareng sacara hukum bakal janten pasangan.

Throwback nalika Che Adams sareng kabogohna didatangan Gajah Leuweung Gajah di Phuket
Throwback nalika Che Adams sareng kabogohna didatangan Gajah Leuweung Hutan di Phuket.

Kahirupan Kulawarga Che Adams:

Pribumi Leicester henteu tiasa nyaritakeun ngeunaan lalampahanana ti maén bal tingkat katujuh dugi ka liga perdana tanpa ngégél sababaraha jalma. Aranjeunna kulawargana. Kami nyandak anjeun fakta ngeunaan kulawarga Che Adams '. Ogé, kami bakal ngajelaskeun fakta ngeunaan duduluranna sareng baraya di dieu.

Ngeunaan Che Adams Rama:

Bapa jenius maén bal telat. Anjeunna ngabagi hubungan anu caket sareng Che sapertos anu maotna nyababkeun payunna rusak sareng teu tiasa museurkeun kana permainan na di Bingham. Sapertos anu parantos urang sebatkeun, bapak Adams mangrupikeun warga nagara Antigua sareng Barbuda. Urang mungkin henteu terang anjeunna ku namina, tapi warisan na hirup salamina dina manah payun.

Ngeunaan Ibu Che Adams:

Frances mangrupikeun indung payun sareng anu berkesan dina éta. Adams sks dirina pikeun ngabantosan anjeunna ngawangun karir maén balna ku cara pangorbanan. Numutkeun ka anjeunna:

"Ibu kuring sering nganteur kuring ka luar negeri pikeun maén bal sapanjang waktos. Anjeunna ngajantenkeun kuring jalma anu kuring ayeuna. ”

Ngeunaan Duduluran Che Adams sareng Baraya:

Anu nyerang ngagaduhan tilu sadulur anu langkung kolot anu anjeunna masihkeun pikeun ngungkabkeun. Sanés ogé anjeunna parantos masihan catetan ngeunaan karuhunna, khususna anu nini-nini sareng indung bapa na. Nya kitu, bibi Che Adams, paman, sareng dulur misan, ponakan sareng nonoman tacan dikenal.

Kahirupan Pribadi Che Adams:

Saha anu maju saluareun ngajantenkeun pembela oposisi kainget nalika nyobian tetep nuturkeun kecepatan na anu endah? Pikeun ngamimitian, Che Adams nyontoan sipat-sipat kapribadian jalma-jalma anu tanda lahirna Kangker.

Babaturan sareng babaturan sakelas tiasa ngabuktoskeun tingkah parawatan, ambisius, tahan banting sareng émosional na. Anjeunna pikaresepeun sareng sareng terang anu pas pikeun nyarios dina unggal waktos. Adams resep ngojay sareng liburan. Maénkeun pidéo video ogé aya dina daptar daptar minat sareng hobi na.

Nalika anjeunna henteu ngojay anjeunna ngambang, boh cara anjeunna resep kana jero cai
Nalika anjeunna henteu ngojay anjeunna ngambang, ogé, anjeunna resep kana jero cai.

Gaya hirup Che Adams:

Hayu urang bahas kumaha Maju ngahasilkeun sareng nyéépkeun artosna. Pikeun ngamimitian, perkiraan nilai bersih na di 2020 dina 5 Juta Euro. Adams tiasa ngempelkeun kabeungharan sapertos kitu ti karirna dasawarsa caket dina liga hiji, kajawaraan, sareng Liga Premier.

Nyatana, anjeunna nandatanganan kontrak sareng para wali di 2019 anu bakal ningali anjeunna kéngingkeun £ 1,560,000 per taun. Adams bisa jadi teu aya di antara anu kéngingkeun pendapatan Southampton, tapi upah mingguan na £ 30,000 tiasa nyayogikeun anjeunna mobil eksotis sareng imah mahal anu anjeunna pikahoyong.

Fakta ngeunaan Che Adams:

Pikeun ngabungkus panilitian ieu nyerat carita budak leutik sareng biografi Cheky, ieu aya kanyataan anu henteu dikenal atanapi Henteu dikenal ngeunaan anjeunna.

kanyataan #1 - Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

Ulayat / PanghasilanPendapatan di Pounds (£)
Per Taun£ 1,560,000
per Bulan£ 130,000
Per Minggu£ 29,954
Per Poé£ 4,279
Per Jam£ 178
Per Menit£ 3
Per Detik£ 0.05

Di Inggris, rata-rata jalma anu kéngingkeun £ 36,611 sataun peryogi damel sakitar 42 taun 6 bulan kanggo ngajantenkeun gaji taunan Che sareng Southampton. Ieu anu anjeunna peroleh unggal detik saatos nyerat Bio na.

Ieu anu diala Che Adams ti saprak anjeun mimiti maca carita hirupna.

£ 0

kanyataan #2 - Agama:

Ka payunna masih kénéh ngungkabkeun posisina ngeunaan perkawis iman. Nanging, odds anu dipikaresep pikeun kolot Che Adams ngabangkitkeun anjeunna janten anu percaya. Khususna anu ngalaksanakeun agama Kristen. Nanging, anjeun wilujeng ngabagi pikiran ngeunaan anjeunna dina kotak komentar di handap.

kanyataan #3 - Peunteun FIFA 2020:

Che Adams ngagaduhan peunteun anu teu pikaresepeun tina 74 poin. Salaku tambahan, anjeunna gaduh kamungkinan sakedik 79. Urang ngartos yén panyerangna kawilang anyar dina maén bal top-flight sareng teu kedah aya ekspektasi anu luhur pikeun nomer anu tiasa dipasang pikeun anjeunna. Sahenteuna henteu acan.

Lumayan teu pikaresepeun tapi wajar pikeun ngamimitian
Lumayan teu pikaresepeun tapi wajar pikeun ngamimitian.

Catetan Akhir

Nuhun parantos maca nyerat ieu biografi Che Adams. Kami arepkeun éta parantos ngailhaman anjeun yén jalan ka hasil tiasa janten jauh tina konvensional. Candak conto ti Adams anu saatos boot tina sistem akademi, ngawangun dirina di klub non-liga sareng damel jalan na.

Urang ayeuna kedah muji kolot Che Adams pikeun percanten kana prosés jalur karirna anu teu konvensional. Di lifebogger, kami bangga dina nyayogikeun carita budak leutik sareng fakta biografi kalayan akurasi sareng kaadilan. Naha anjeun ningali naon waé anu henteu saé dina bio ieu? ngalakukeun ogé ngahubungi kami. Upami teu kitu, tinggalkeun koméntar di handap ngeunaan pamikiran anjeun ngeunaan Adams.

Wiki:

Pertanyaan BiografiData Wiki
Nami lengkepChé Zach Everton Fred Adams
nicknameCheky
Tanggal lahir13 dinten Juli 1996
Tempat kalahiranThurnby Lodge di kota Leicester. Inggris.
maén Posisidi payun
kolotN / A
DuduluranN / A
kabogoh Amelia Kate
zodiakkangker
hobiNgojay, pakansi sareng maénkeun pidéo
Worth net5 Juta Euro
bayaran£ 1,560,000 per annum
luhur5 Suku, 9 Inci

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar