Saur Benrahma Budak Budak Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Biasa

Saur Benrahma Budak Budak Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Biasa

Biografi Said Benrahma Kami nyarioskeun Anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Dini, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / Pamajikan pikeun janten, Worth Net, Gaya hirup sareng Kahirupan Pribadi.

Singketna, kami nampilkeun anjeun Carita Kahirupan lengkep Algeria. Dimimitian ti jaman mimiti, nepi ka nalika anjeunna kawéntar. Pikeun ngalajur napsu otobiografi anjeun, ieu mangrupikeun ringkesan Said Benrahma's Bio - éta eusina carita.

Sakumaha theGuardian nyatakeun, pesepakbola tiasa nutmeg putri duyung. Leres, éta leres. Anjeun sareng kuring terang Said Benrahma pikeun katerampilan maén anjeunna. Nanging, kumargi West Ham nandatanganan sayap Aljazair ti Brentford, tarékah pikeun terang carita hirupna parantos ningkat. Teu hariwang, kami di dieu pikeun ngarecah Memoir na. Tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Saur Carita Budak Benrahma:

Pikeun ngamimitian biografi, anjeunna ngagaduhan jujuluk nyaéta 'Messi Aljazair'. Mohamed Said Benrahma lahir dina dinten ka 10 Agustus 1995 (ayeuna 25 taun sareng 5 bulan) ka kolotna di Ain Temouchent, kota di Aljazair. Aljazair mangrupikeun salah sahiji murangkalih anu lahir tina union antara indungna sareng almarhum bapakna.

Salaku budak leutik, Said sering ilubiung dina maén bal jalan sareng babaturan Babad na. Tangtosna, Aljazair generasi éta dipikaterang ku cinta maranéhanana pikeun maén bal. Upami anjeun henteu sadar, seueur diantarana ngawariskeun karep Zinedine Zidane - legenda anu gaduh katurunan ti nagara Afrika Kalér.

Said Latar Kulawarga Benrahma:

AFCON Star kahareup diangkat di Sidi Bel Abbes - dina rumah tangga anu beunghar. Kolot Said Benrahma cukup jegud pikeun sponsor anggota kulawargana ka Perancis kalebet Said - nalika anjeunna yuswa 11. Béda Yacine Aldi (sasama lanceukna katurunan Aljazair), Benrahma ngamimitian hirup di Perancis nalika nonomanna.

Teu diragukeun, anjeun panginten tiasa mendakan anjeunna ti Latar Kulawarga Islam. Sakumaha budaya nungtut nalika dididikna, bapak sareng indungna pamaén bal ditetepkeun ka anjeunna, moralitas muslim anu sajati.

Saur Asal Kulawarga Benrahma:

Leres, sadaya jelema tiasa nebak anjeunna asalna ti Afrika Kalér. Nanging, anu henteu dipikaterang mangrupikeun bagian kulawarga Algeria Benrahma asalna. Kaleresan, kulawargana ngagaduhan asal ti Sidi Bel Abbes - perenahna di belah Kalér-Kulon nagara. Sakumaha dititénan tina peta, kampung halaman Said's Algerian caket pisan sareng Morroco sareng Spanyol.

Salaku tambahan, asal ka payunna ngagaduhan grup étnis anu diwangun ku jalma-jalma anu nyarios basa Arab Aljazair. Pikeun tujuan kajelasan, ieu mangrupikeun peta anu ngajelaskeun ka anjeun, asal kulawarga Said Benrahma.

Saur Carita Karir Benrahma - Kumaha éta sadayana dimimitian:

Sateuacan kulawargana ngalih ka Perancis, Algerian Messi ngagaduhan pipikiran janten profesional. Kusabab sadar yén nempatkeun pondasi anu kuat diperyogikeun, kolot Said Benrahma ngadaptarkeun putra aranjeunna di NRB Bethioua (tempatna di Aljazair) nalika anjeunna yuswa 9 taun.

Sesampainya di Toulouse, Perancis, Said Benrahma ngagabung sareng Balma SC pikeun maju pangalamanana dina maén bal. Ningali yén anjeunna henteu ngahontal naon anu dipikahoyong, budak ngora milari naséhat kolotna sareng geuwat ngalih ka Colomiers di 2011.

Saur Benrahma Early Life (Karir) di Perancis:

Saatos dua taun latihan ketat, sayap berbakat milari gabung ka klub anu langkung kompetitif. Naha anjeun terang? ... Éta sadulur Said Benrahma anu direkayasa anjeunna pikeun nganggap ngiringan OGC Nice, klub maén bal profesional Perancis anu aya di Nice.

Hatur nuhun kana catetan tilas na, Benrahma nampi ditampi ku Nice di 2013. Ngan sababaraha bulan ka lebet kana klub Ligue 1, Algerian Messi ngabuktoskeun harga na pikeun manajer harita, Claude Puel, salami sési latihan aranjeunna. Maka, anjeunna ngagaduhan hak istiméwa pikeun debut perdana sareng Nice dina 2013.

Pindah sacara progresif, Benrahma nyiptakeun katerampilanana pikeun klubna nalika anjeunna maén dina tim anu ditangtoskeun. Untungna, judi anjeunna sareng kolotna ngalaksanakeun karirna tungtungna kabayar.

Saur Benrahma Jalan ka Inohong Story - Mayar Bayaranana liwat Pinjaman:

Sakumaha urang terang, henteu gampang pikeun pamaén ngora anu gaduh prospek kéngingkeun kasempetan tim kahiji anu dijamin pikeun klub ageung. Ieu kajantenan pikeun Benrahma, sareng budak goréng mayar hutang ku mayar pinjaman di sababaraha klub.

Sedih, seueur mantra pinjaman anu ngalibatkeun nampi seueur teuing aturan anu diadopsi ku sadaya klub anu diiluan ku anjeunna. Dewa maén bal ngupingkeun sasambatna di 2017 salaku Benrahma ningali dirina ngagabung sareng Brentford ti OGC Nice - anu nawiskeun anjeunna kasempetan tim kahiji sareng ngamimitian.

Saur Benrahma Sukses Carita - Nagara sareng Klub:

Nampilkeun tingkat kajawaraan maén bal anu tiada tandingan di Brentford ngajantenkeun nagara na (Algeria) angkat tuur pikeun ngagambarkeun aranjeunna di tingkat nasional. Naha anjeun terang?… Said aya di antara anu maén babarengan Riyad Mahrez - ngabantosan Aljazair kéngingkeun Piala Bangsa Afrika 2019.

Dina jangka waktu dua taun, Benrahma ngalakukeun pagelaran anu megah di Brentford. Keuntungan anu saé ieu ningal seueur klub turun tuur pikeun tandatanganana. Malah Fans henteu katinggaleun. Sakumaha Said nyatakeun, 'rutin jalma bakal naros ka kuring pikeun daptar klubna'Ieu nunjukkeun sabaraha anjeunna super dipikacinta.

Diantara klub top, éta Leicester sareng Newcastle anu mimiti ngamimitian perang mindahkeunna. Sedih, henteu salah sahiji klub luhur ieu anu tiasa kéngingkeun anjeunna. Top 6 tim resep Arsenal teras ngagabung sareng Leceister dina perang transfer. Masih, non masih tiasa kéngingkeun super Algerian.

Anu ngudag teraskeun. Henteu dugi ka hiji titik yén saga transfer Benrama mimiti mawa ngaran landihan anu béda sapertos; éta DRAMA BENRAHMA, anu Chelsea sareng Leeds angkat perang (sirah kana sirah) ngalangkungan superstar Afrika Kalér.

Saatos seueur perjuangan, saurang juara akhirna muncul. Éta West Ham United David Moyes anu tungtungna meunang haté Said nalika anjeunna nandatanganan anjeunna dina Oktober 2020.

Sawaréh debut dina EPL dina pertandingan ngalawan Liverpool masihan sakilas naha David Moyes kedah nyerahkeun perdana West Ham na terasna. Ceurik pikeun debut pinuh mimiti sumping ti para pendukungna, seuseueurna Algeria ngalangkungan média sosial (utamina FaceBook). Waktos anu diantosan waktosna tungtungna sumping sareng anjeunna hasil.

Teu diragukeun, kolot Said Benrahma sareng anggota kulawargana ageung ageung ngadoa yén anjeunna janten suksés sakumaha Samir Nasri dina EPL. Video di handap bakal ngajantenkeun anjeun hoyong klub anjeun ngagaduhan Benrahma di timna. Sésana, sakumaha biasana aranjeunna nyarios, nyaéta sajarah.

Saha Kabogoh sareng Pamajikan Said Benrahma janten saha?

Salaku pamaén anu prinsipna, Algerian Messi parantos nyobian sabisa-bisa ngajaga kahirupan hubunganna tetep pribadi. Nanging, urang moal tiasa nolak kanyataan yén sababaraha penggemar awéwé na ngémutan kamungkinan janten kabogohna atanapi calon pamajikanana - kusabab kacantikan na henteu terang pasti aya.

Ningali yén anjeunna henteu hoyong hirup salaku selibat, kami yakin yén kulawargana ngantosan anjeunna ngenalkeun aranjeunna cinta hirupna. Saatos leres-leres nalungtik kahirupan cinta na, urang tungtungna mendakan hal - pitunjuk pikeun kabogoh atanapi pamajikanana. Tim kami mendakan gambar Benrahma sareng awéwé anu geulis. Patarosan ageung nyaéta; naha anjeunna tiasa janten kabogoh atanapi tunangan na?

Saur Benrahma Kahirupan Pribadi:

Dina karirna, pamuter Aljazair anu produktif parantos ningalikeun sababaraha kualitas anu paling ngajelaskeun kapribadianana. Kaleresan nyaéta, Said Benrahma ngagaduhan rasa humor anu hébat. Nyatana, anjeunna nyerang jalma salaku jalma anu henteu milarian perhatian tapi resep anjeunna ngantep maén bal nyarios.

Naon deui?… Kamampuhna pikeun ngainspirasi batur sareng tingkat optimismeu parantos nempatkeun anjeunna di tengah perhatian pikeun sababaraha réncangna. Salaku cara maéhan bosen, Benrahma sering resep ngojay. Kadang-kadang, anjeunna jalan-jalan panjang dina cai ngan ukur ngagentos setrés.

Saur Gaya Hidup Benrahma:

Mimiti sareng paling penting, anjeunna ngagaduhan tés anu hébat dina mode. Teu diragukeun, Saur Benrahma lumayan ageman. Kana waktosna, gambarna dina Instagram parantos ngagambarkeun anjeunna salaku jalma anu resep ditujukeun ku cara keren na.

Saur Net Worth Benrahma:

Nalungtik ngeunaan kauanganana, urang terang yén anjeunna ngasilkeun sacara masif di West Ham United. Reuwas, Benrahma kantong sakitar gaji taunan £ 1,083,219. Panghasilan na parantos nempatkeun Net Worth na sakitar £ 2 juta dina waktos nyerat Bio ieu.

Tétéla, prosés finansialna ngamungkinkeun anjeunna mampuh imah mewah sareng sababaraha mobil aheng. Sanaos anjeunna henteu ngagaduhan masalah nampilkeun tunggang gunung na dina média sosial. Henteu hilap, urang boro-boro ningali sawangan ti Imah Benrahma.

Said Kehidupan Kulawarga Benrahma:

Sapanjang Carita Kahirupan na, Algerian Messi teras-terasan nampi dukungan ti kulawargana. Dina bagian ieu, kami nampilkeun anjeun inpormasi lengkep ngeunaan anggota Kulawarga, dimimitian ku bapakna.

Ngeunaan Rama Said Benrahma:

Dina sababaraha kasempetan, sayap berbakat parantos ngupayakeun kasuksésan pikeun nyieun almarhum bapakna bangga. Hanjakalna, ramana Benrahma kaleungitan nyawa na kusabab maot dina Januari 2020. Sedihna, Said teu tiasa nahan lawon tina ngagolérkeun panonna nalika anjeunna nganjang ka bapakna dina tempat maotna.

Ngeunaan Ibu Said Benrahma:

Urang moal tiasa ngémutan teuing peran indungna dina didikna. Sanaos Benrahma teu nyebatkeun nami indungna, anjeunna parantos nunjukkeun yén anjeunna ngagaduhan tempat istiméwa dina kahirupanana. Anjeunna malah membawanya ka Stadion West Ham nalika ngagabung sareng klub Premier League.

Ngeunaan Duduluran Benrahma Said:

Panilitian nunjukkeun yén pamaén Aljazair ngagaduhan nomer sadulur anu teu dikenal. Naon deui?… Benrahma parantos ngembangkeun watek nyebut sahabatna 'lanceukna'. Sabenerna, anjeunna sareng réréncanganna ngalaman seueur tangtangan ti saprak budak. Nyatana, aranjeunna parantos sering ngabagi gambarna dina Instagram.

Ngeunaan Kulawarga Said Benrahma:

Pindah ka karuhunna, teu acan aya inpormasi ngeunaan akina atanapi nini na. Sanaos kitu, kami yakin yén paman sareng bibi Benrahma bangga kana prestasina dimana waé ayana.

Saur Benrahma Fakta Untold:

Pikeun ngarobih Carita Kahirupan urang ngeunaan Algerian Messi, ieu aya sababaraha kanyataan anu pikaresepeun anu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun Biografi na.

Fakta # 1: Anjeunna ngahasilkeun Jutaan nalika anjeun ngitung Gaji na di Dinar Aljazair:

Anu matak, gajih mingguan na £ 20,799 bakal gampang ngajantenkeun anjeunna janten jutawan di nagara asal na - Aljazair. Upami anjeun ngarobih gajina kana Algerian Dinar, anjeunna bakal ngajantenkeun 3.5 juta DZD per minggu. Warga Aljazair rata-rata kedah damel salami hiji sareng satengah taun kanggo ngahasilkeun naon anu diasilkeun Benrahma dina saminggu.

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Pounds (£)
Per Taun£ 1,083,219
per Bulan£ 90,268
Per Minggu£ 20,799
Per Poé£ 2,971
Per Jam£ 124
Per Menit£ 2.1
Per Kadua Kadua£ 0.03

Kami sacara strategis nempatkeun analisis panghasilan Said Benrahma nalika jam-jamna. Tingali nyalira sabaraha anu anjeunna hasil ti saprak anjeun kadieu.

Kusabab anjeun mimiti ningali Saur Benrahma's Bio, ieu anu anjeunna hasil.

£ 0

Fakta # 2: Ageman:

Lahir di nagara anu pendudukna ngandung 98.2% Muslim hartosna anjeunna gaduh kamungkinan luhur pikeun Islam. Tangtosna, spekulasi kami leres sabab Benrahma parantos nyandak kana Instagram na kanggo masang gambar anjeunna nganggo baju agamana. Teu diragukeun, Said Benrahma henteu éra janten muslim.

Fakta # 3: Statistik FIFA:

Tina analisa maén balna, Benrahma gaduh poténsi dribbling anu langkung saé tibatan Yacine Adli. Ogé, agility sareng akselerasi na fenomenal. Maka, anjeunna tiasa gancang nyeret satengah lawan sareng tetep ngajaga bal.

kacindekan:

Henteu asa-asa, Pamaén Bal Aljazair maén di luar negeri parantos ngajantenkeun nagara aranjeunna bangga. Hiji hal anu saé anu urang titénan nyaéta - sadaya pamaén bal na yakin sapertos asalna ti hiji kulawarga ageung.

Sedih, mustahil pikeun saha waé pikeun ngeusian kakosongan anu ditingalkeun ku salah saurang kolot Said Benrahma - almarhum bapakna. Kahoyong kami pikeun kulawargana (utamina indung sareng dulur-dulurna). Kami arepkeun aranjeunna hirup sing hirup anu teu aya nyalira kusabab maotna kepala kulawarga.

Hatur nuhun parantos maca Bio ringkes kami Said Benrahma. Salawasna terang yén Lifebogger narékahan pikeun nyugemakeun panasaran anjeun ku Kisah Budak Leutik na Fakta Biografi pamaén bal. Punten bagikeun ka kami pamikiran anjeun ngeunaan Said Benrahma dina bagian komentar di handap.

Wiki:

Pertanyaan BiografiJawaban Wiki
Nami lengkep:Mohamed Said Benrahma
Landihan:The Algerian Messi
Tanggal lahir:10th Agustus 1995
Jaman:25 taun 5 bulan
Tempat kalahiran:Ain Temouchent, Aljazair
Gaji taunan:£ 1,083,219
Worth Net:£ 2 juta (Statistik 2020)
Zodiak:Leo
profési:footballer
jangkungna:1.72 m (5 ft 8 di)

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar