Caang Osayi-Samuel Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Caang Osayi-Samuel Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Biografi Osayi-Samuel Terang kami nyarioskeun Anjeun Fakta ngeunaan budak leutik na, kahirupan mimiti, kulawarga, kolot, kabogoh / pamajikan janten, gaya hirup, Networth sareng kahirupan pribadi.

Dina istilah anu langsung, kami masihan anjeun carita ngeunaan kajadian anu jelas dina carita kahirupan Bright, mimitian ti jaman mimiti nepi ka nalika anjeunna janten terkenal.

Leres, anjeun sareng kuring terang yén Midfielder Attacking dianggap salah sahiji dribbler pangsaéna dina generasi na. Nanging, henteu seueur pameget terang ngeunaan carita hirupna anu pikaresepeun dibaca. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian ku taun mimiti na.

Carita Budak Osayi-Samuel Terang:

Pikeun ngamimitian bio, anu Maénbal-maén bal Nigerian-Inggris ngagaduhan julukan BrightO. Caang Osayi-Samuel lahir dina dinten 31st Désémber 1997 ka kolot Nigeria di kota Okija, Anambra State, Nigeria.

Mimiti hirupna, kulawarga Bright Osayi-Samuel ngalih ka Spanyol dimana aranjeunna cicing dugi ka yuswa salapan taun. Dina yuswa 10 taun, kolotna imigrasi ka Inggris, netep di Woolwich, London.

Latar Kulawarga Osayi-Samuel Caang:

Kana waktosna, tanda rumah tangga Nigeria anu beunghar janten atra pisan, sapertos anu katingali dina gaya hirup anu aheng. Teu diragukeun, ningali Winger sareng indungna dina wisata jet pribadi henteu ngungkabkeun status kulawarga.

Dina sagala kajujuran, anjeun bakal satuju sareng kuring yén Caang Osayi-Samuel kolot beunghar. Éta panginten mangrupikeun jalma anu ngagaduhan pendidikan formal sareng sanggup nyayogikeun putra anu dipikacinta, sagala anu diperyogikeun pikeun unggul dina kahirupan.

Asal Kulawarga Osayi-Samuel Anu Caang:

Urang sadayana terang Anu Maén Bal ti Nigeria. Nanging, seueur peminat anu naros; nagara mana di Nigeria asalna Bright Osayi-Samuel atanapi hujan es?

Hayu urang lereskeun kanyataanna, ningali yén kolotna ngalahirkeun anjeunna di Okija, Anambra State sanés hartosna Bright Osayi-Samuel asalna ti Wétan Nigeria.

Bener na, nami 'Osayi' asalna ti nagara Edo, Nigeria. Éta nami Bénin anu hartosna 'Gusti Allah nyiptakeun.' Sacara implikasi, kulawarga Bright Osayi-Samuel asalna ti Benin City anu aya di Edo State, Nigeria. Kanyataan ieu dibuktikeun sakumaha ditingali tina fans 'sering mairan ku kecap' Edo to the World 'dina postingan na dina média sosial.

Atikan Osayi-Samuel Atikan sareng Karir Pangwangunan:

Ti saprak budak leutikna, winger lahir Nigeria parantos nunjukkeun minat maén bal sacara propésional. Mimiti, anjeunna mimiti diajar perdagangan maén balna di lapangan lokal Ojika, nagara Anambra, Nigeria.

Pikeun proyek masa depan anu langkung saé, kolot Bright Osayi-Samuel mutuskeun putrana bakal ngagaduhan pendidikan sepakbola di luar negeri. Maka gerakanna ka Spanyol teras ka Inggris dimana anjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun ngiringan uji coba maén bal.

Bright Osayi-Samuel ngamimitian hirup di Inggris ku maén bal di taman di Woolwich, London- caket ka bumi kulawargana. Dina yuswa 16, kahirupan robih pikeun budak ngora nalika lamaranana pikeun pangadilan ngalaman pikeun tim anu dipikahoyong ku bapak sareng indungna. 

Diantara sadaya klub Inggris, éta jauhna di Blackpool FC Academy. Sareng anjeun terang?… Bright Osayi-Samuel nolak transfer Manchester United ni'mat Blackpool. Pikeun Star Future, aya langkung seueur kasempetan pikeun hasil sareng klub anu langkung alit.

Salaku bagian tina pangorbanan, kolotna Bright Osayi-Samuel kedah ngumbara putrana salami 4.5 jam ti bumi kulawarga (di London) ka North West Inggris (Blackpool).

Kahirupan Karir Awal Osayi-Samuel Terang:

Nalika sayap ngora terus asak, anjeunna ningali dirina netep ogé kana kahirupan sareng Seasiders. Budak anu katingali seukeut maju kalayan lancar ngalangkungan akademi dina peringkat sadayana berkat kagancangan sareng kakuatan dribbling na.

Baheula, jalma bakal nyebut anjeunna salaku budak anu percaya diri ku kapercayaan diri, saha anu terang bakatna bakal langkung ageung klub dina sababaraha bulan.

Biografi Osayi-Samuel Caang- Carita Kinérja:

Tanpa ragu, akhir usum 2014-2015 mangrupikeun anu paling nangtang pikeun Youngster. Mangrupikeun waktos anjeunna damel debut profesionalna pikeun Blackpool tepatna dina 7 Maret 2015, dina yuswa 18 taun.

Sakumaha biasana, impian unggal lulusan akademi nyaéta ngajantenkeun tim kahiji. Kanyataanna, éta henteu datang tanpa pangorbanan ku nyalira sareng anggota kulawargana.

Dina gambar di handap ieu, katingalina Bright disetir ku bapakna sapanjang London ti kota Blackpool. Naon anu bakal ngajantenkeun anjeunna bobo dina mobil? Teu tiasa ditolak kanyataan yén kuli sapertos anjeunna henteu kedah istirahat.

Caang Osayi-Samuel Ngahasilkeun carita:

Kerja keras henteu ragu mayar kanggo budak ngora anu ngagaduhan tekad anu mantep pikeun ngimpikeun impianana.

Naha anjeun terang? Bright janten alami kado nalika anjeunna ningali dirina janten setan gancang di buruan. Dugi ka ayeuna, speed-dribbling parantos janten asét anu teu berharga pikeun Pamaén Bal. Pikeun ngahudangkeun napsu anjeun, ieu mangrupikeun pandangan tina sifatna.

Pamaén bal anu dilahirkeun di Nigeria ngagaduhan saham sorangan kasuksésan dina umur dini. Naha anjeun terang? ... anjeunna mangrupikeun bagian tina tim Blackpool anu kéngingkeun play-off Liga EFL Dua taun 2017.

Ningali seueur laju, kakuatan sareng tipu daya na, QPR henteu tahan deui nalika aranjeunna nyungkeun tandatangan na.

Di kleub, Bright Osayi-Samuel ngawangun kaseueuran anu pikasieuneun sareng sasama urang Nigeria Eberechi Eze. Babarengan, duo Nigeria ngarusak pertahanan oposisi- nyetak gol hébat sareng ngahasilkeun seueur bantosan.

Dina waktos nyerat Biografi Bright Osayi-Samuel, Speedstar ayeuna ngadangukeun nasib na nyauran anjeunna dina liga liga-luhur, sigana EPL. Naon waé anu kajantenan, urang ngarepkeun anu pangsaéna. Sésana, sakumaha urang carioskeun (kalebet pidio di handap ieu), ayeuna janten sajarah.




Saha Kabogoh Bright Osayi-Samuel?

Kalayan carita kasuksésan anu ageung pikeun namina, sigana bakal aya awéwé reuwas ngagugulung panonna. Deui, sababaraha pameget awéwéna parantos ngamimitian ngalamun janten pamajikanana atanapi indung budakna.

Sanaos kitu, urang masih gaduh patarosan pamungkas; Saha kabogoh Bright Osayi-Samuel?

Saatos sababaraha ati-ati ningali média sosial na, parantos aya kacindekan. Dina waktos nyerat biografi Bright Osayi-Samuel, anjeunna henteu acan ngajantenkeun hubunganana resmi.

Di sisi anu sanésna, éta panginten anjeunna ngagaduhan kabogoh anu janten pamajikanana anu bakal datang tapi mutuskeun henteu nyebarkeun umum, sahenteuna pikeun ayeuna.

Kahirupan Pribadi Osayi-Samuel Terang:

Anjeun panginten anjeun kedah terang anjeunna salaku dribbler gancang di lapangan. Nanging, kenal sareng pamaén bal di luar lapangan bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran anu hadé pikeun kapribadianana.

Mimiti sareng paling penting, Caang nyaéta jalma anu dijelaskeun ku jalma salaku hina, tanggung jawab sareng disiplin. Sang Winger hirup saderhana saderhana sareng henteu hariwang ngeunaan naon anu bakal dicekel énjing.

Gaya Hidup Osayi-Samuel Anu Cahaya:

Teu diragukeun, anjeunna asalna ti kulawarga anu beunghar, tapi kerendahanana mangrupakeun kualitas langka. Kami ningali ieu dina gaya hirup hina anu dipibanda ku anjeunna. Caang ulah majalah herang sareng gaduh sikap anti flash.

Hatur nuhun ka grounding anu leres ku kolotna, anjeunna gampang ditingali ku mobil mahal, pésta sareng méréskeun bumi ageung jsb.

Kahirupan Kulawarga Osayi-Samuel Anu Caang:

Teu diragukeun, gaduh rumah tangga anu saé parantos janten faktor penting dina nangtoskeun rasa minuhan karirna. Dina bagian ieu, kami bakal nyaritakeun langkung seueur ngeunaan kolotna sareng anggota kulawargana.

Ngeunaan Rama Osayi-Samuel Terang:

Ti saprak mimiti, Pa Pamaén Football parantos janten inohong anu penting, anu parantos ngawangun citra diri putrana salami sababaraha taun. Teu diragukeun, Osayi-Samuel (Senior) mangrupikeun jalma anu ngarep-ngarep masa depan putrana. Anjeunna mangrupikeun pimpinan panaséhat Bright ti mimiti umur karirna.

Salaku bapak Nigeria anu ngagaduhan haté di nagara, anjeunna henteu ngagaduhan masalah pikeun ngayakinkeun putrana pikeun ngawakilan tanah airna. Terang sakali nyarios numutkeun AllNigerianSoccer;

"Kuring parantos mutuskeun, kuring bakal maén pikeun nagara kuring Nigeria. bapak kuring hoyong kuring maénkeun pikeun nagara. Ogé, pamaén dina tim ngainspirasi kuring ”

Ngeunaan Ibu Osayi-Samuel Terang:

Sapertos seueur urang Nigeria, pamaén éta sering nyebut mum na salaku "Mumzy". Tim kami terang yén saatos anjeunna ngunggah gambar duanana dirina sareng indungna anu umuran satengah umur na nuju ka lokasi anu teu dikenal.

Sanaos sawawa, Bright masih mendakan waktos kanggo nangkél indungna dina unggal kamungkinan. Sakumaha dititénan sateuacanna, duanana indung sareng putra ngagaduhan hubungan anu khusus.

Duduluran Osayi-Samuel Caang:

Sajauh ieu, urang terang anjeunna salaku hiji-hijina putra ka kolotna- kalayan sakedik dokuméntasi ngeunaan ayana adi atanapi lanceuk.

Sabenerna, hiji-hijina jalma anu urang terang yén duduluranna nyaéta Eberechi Eze. Duanana Bintang, sakumaha anu dititénan tiheula, ngajalin kerjasama anu produktip salami waktosna di QPR.

Fakta Anu Henteu Sinar Osayi-Samuel:

Saatos seueur maca ngeunaan Bio-Na, ayeuna waktuna pikeun nembongkeun sababaraha bebeneran kami yakin anjeun henteu pernah terang ngeunaan pamaén bal. Tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Fakta # 1: Statistik FIFA:

Mimiti sareng paling penting, anjeunna mangrupikeun salah sahiji jalma Wonderkids modeu karir murah anjeun kedah mésér dina FIFA.

siga Victor Osimhen, Caang mangrupikeun béntang gancang. Duanana pamaén gaduh tingkatan anu sami, tapi Bright jauh langkung saé dina akselerasi. Gaduh kualitas kolosal ieu mangrupikeun alesan naha anjeunna kedah angkat QPR pikeun klub anu langkung ageung.

Fakta # 2: Bapana aya di tukangeun United Snub:

Numutkeun kana ManchesterEveningNews, Bright sakali nyarios bapakna ngayakinkeun anjeunna pikeun pindah ka Manchester United salaku nonoman. Kaputusan éta, kami yakin, éta pikeun kapentingan pangsaéna. Kana waktosna, urang parantos ningali seueur budak ngora anu ngamimitian karirna ku genep ageung tapi boro-boro nepi ka tim anu mimitina atanapi ngagaduhan karir anu suksés.

Fakta # 3: Ngarecah Gaji sareng ngabandingkeun kana rata-rata penghasil Nigeria:

HASILAN / SENIPendapatan di Pounds (£)
Per Taun£ 312,480
per Bulan£ 26,040
Per Minggu£ 6,000
Per Poé£ 857
Per Jam£ 14.2
Per Menit£ 0.23
Per Detik£ 0.003

Tina ngarecahna di luhur, Speedster ngasilkeun 155,823,870 juta Naira Nigeria per taun. Jalma anu kéngingkeun N150,000 Naira (rata-rata penghasilan) di nagara éta kedah damel sahenteuna 86 taun. Ieu anu Bright dikumpulkeun ngan dina sataun di QPR.

Kusabab anjeun mimiti ningali Bright Osayi-Samuel'S Bio, ieu anu diusahakeun ku anjeunna.

£ 0

Fakta # 4: Net Worth Osayi-Samuel's Worth:

Ditilik tina bintang gaji di luhur, urang tiasa nyarios yén kabeungharan Winger henteu ageung upami dibandingkeun pamaén bal anu dibayar paling luhur numutkeun Forbes.

Sanaos kitu, artos na anu kirang tina sajuta disetir janten langkung saé. Mémang, éta diatur pikeun mindahkeun langkung luhur tibatan sasama sabangsa, Michael Obafemi.

Fakta # 5: Ngeunaan nami-namina (panunjuk kana Agama na):

Ngaran kulawarga éta ngagaduhan asal-usul sukuna (Bénin) sareng Kristen. Duanana nami ngagaduhan 'Gusti' dina hartosna. Mimiti, Osayi hartosna 'Gusti nyiptakeun' sedengkeun Samuel hartosna 'Gusti parantos nguping.' Tanpa bébéja, kulawarga Bright Osayi-Samuel ngalaksanakeun agama Kristen.

kacindekan:

Salaku kanyataan, Winger badé muka bab anyar dina hirupna saatos nolak kontrak anyar sareng QPR. Kabeneran aya, anjeunna bakal langkung populér saatos anjeunna ninggalkeun QPR pikeun klub sareng liga anu langkung ageung.

Kami masihan kiridit ka kolot Bright Osayi-Samuel pikeun pangaruhna dina pamekaran saprak waktosna di Nigeria, Spanyol sareng ayeuna Inggris. Pikeun masarkeun bakatna, sakumna kulawargana parantos milih anjeunna ngalih ka liga perdana atanapi liga top mana waé.

Teu diragukeun, fans sepakbola Nigeria, di ambang ningali bakat sanés mekar dina jalanna pikeun nyéépkeun gambar leungit nagara dina maén bal.

Luhureun sadaya, urang nyimpulkeun ku nyarios 'Hatur nuhun' parantos nyéépkeun waktos maca Biografi Bright Osayi-Samuel. Punten ngahubungan kami lamun aya perhatosan naon waé anu henteu saé dina tulisan. Upami teu kitu, bejakeun ka kami (dina bagian koméntar) pandangan anjeun ngeunaan nyerat ieu sareng ngeunaan Maén Bal Football.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar