Angelo Ogbonna budak Story Ditambah Fakta Biografi Teu Ditambahkeun

Angelo Ogbonna budak Story Ditambah Fakta Biografi Teu Ditambahkeun

Biografi Angelo Ogbonna kami nyarioskeun Anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kulawarga, Kolot, Pamajikan, Barudak, Gaya hirup, Kahirupan Pribadi sareng Net Worth.

Dina istilah anu saderhana, kami nampilkeun anjeun perjalanan hirup bek, ti ​​saprak mimiti na, dugi ka nalika anjeunna janten terkenal. Pikeun ngalajur napsu otobiografi anjeun, ieu budakna nepi ka galéri sawawa - kasimpulan sampurna Angelo Ogbonna's Bio.

Kahirupan Awal sareng Munculna Angelo Ogbonna.
Kahirupan Awal sareng Munculna Angelo Ogbonna.

Leres, sadaya jelema terang kana atribut fisik anu luar biasa anu ngamungkinkeun anjeunna maca gim. Teu héran Roberto Mancini parantos ngémutan anjeunna kana skuad Italia pikeun nyiapkeun kompetisi Euro 2021.

Sanaos seueur penghargaan ieu, ngan ukur sababaraha penggemar anu terang carita kahirupan Angelo Ogbonna, anu cukup narik ati. Tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Angelo Ogbonna:

Pikeun ngamimitian Biografi, anjeunna ngagaduhan julukan "Bonne". Obinze Angelo Ogbonna lahir dina dinten 23 Méi 1988 ka bapa sareng indung urang Nigeria (perawat), di kota Cassino, Italia. Anu maén bal mangrupikeun kadua tina tilu murangkalih (Paola, Angelo sareng Emily) lahir tina union antara kolotna.

Salaku hiji-hijina putra kulawargana, Angelo mikaresep sababaraha kaistiméwaan khusus - hiji prestasi anu adat pikeun kaseueuran mum sareng bapak Nigeria. Nebak naon?… Salah sahiji kolot Ogbonna katingalina rada ngora sanaos umur lima puluhan, sareng urang ngagaduhan buktos éta di dieu.

Pendak sareng salah saurang kolot Angelo Ogbonna - indungna.
Pendak sareng salah saurang kolot Angelo Ogbonna - indungna.

Tumuwuh-Up Taun:

Kusabab sababaraha alesan anu paling dikenal ku pamaén Italia, anjeunna ngaluarkeun bapakna tina carita pangalaman budak leutik na. Salaku budak leutik, budak pinuh berbakat janten caket pisan ka indung sareng adina, Paola sareng Emily. Babarengan, aranjeunna ngawangun rumah tangga anu raket.

Angelo Ogbonna salaku murangkalih kagambar indung sareng dulur-dulurna - Paola sareng Emily.
Angelo Ogbonna salaku murangkalih kagambar indung sareng dulur-dulurna - Paola sareng Emily.

Latar kulawarga Angelo Ogbonna:

Tiasa sponsor migrasi maranéhanana ti Nigeria ka Italia nunjukkeun yén indungna sareng Bapana stabil sacara finansial. Hasil tina panilitian ngungkabkeun yén bekna asal ti latar kulawarga kelas menengah - jalma anu hirup sareng harga nyaman sakumaha warga Italia katurunan rata-rata di luhur.

Asal Kulawarga Angelo Ogbonna:

Sedih, kulitna hideung henteu ngabebaskeun anjeunna tina cakar rasialis anu resep nyiksa akar karuhunna. Saperti jalma-jalma ti kulawarga kulawarga Nigeria dilahirkeun di luar negeri - anu resep Caang Osayi-Samuel, Eberechi Eze jsb, Angelo asalna ti Owerri di nagara Imo, Nigeria.

Peta ieu ngajelaskeun asal kulawarga Angelo Ogbonna. Kolotna asalna ti Owerri di Naija.
Peta ieu ngajelaskeun asal kulawarga Angelo Ogbonna. Kolotna asalna ti Owerri di Naija.

Kota kulawarga Angelo Ogbonna di Owerri aya di beulah wétan Nigeria. Kaseueuran jalma ningali ka kota ibukota salaku ibukota hiburan Nigeria kusabab kasino jalanna anu luhur sareng pusat kualitas rélaxasi. Sanaos lahir di Itali, Ogbonna parantos diajar nyarios basa Igbo - dialek kolotna.

Carita Bal Angelo Ogbonna:

Bek Hammers ngamimitian ékspédisi maén bal na saatos kolotna ngadorong anjeunna pikeun gaul sareng murangkalih anu sanés di lingkungan Cassino Italia. Di luar ekspektasi, usaha kahijina pikeun maénkeun kaulinan tétéla rada pikaresepeun, sanaos janten murangkalih isin.

Saatos nunjukkeun sababaraha jangji, indung Ogbonna kagungan anjeunna ngadaptarkeun di setélan nonoman Nuova Cassino dimana anjeunna neundeun pondasi anu saé pikeun masa depanna. Anu matak, budak éta geuwat terang arti gawé babarengan nalika ngamimitian latihan sareng rerencangan anyar.

Hirup Karir Awal:

Ningali yén putra hiji-hijina janten langkung dikenal tibatan batur sapagaweanna, kulawargana ngagaduhan tanda yén maén bal mangrupikeun teleponna. Sedihna, sakumaha waktosna - gameplay Angelo ningali anu paling parah. Mimiti taun maén bal na ningali seueur cacat teknis.

Dina raraga ngabenerkeun naon anu janten panghalang pikeun karir ngora-Na, indung Angelo milari akademi anu saé. Éta dina waktos anu asa sapertos kitu - dina taun 2002 - yén Torino sumping sareng anjeunna lulus tina cobaan aranjeunna. Maju ka umur 14, Ogbonna nandatanganan perjanjian profesional sareng klub Italia.

Angelo Ogbonna Bio - Carita Kawentar:

Maénkeun pikeun The Bulls, budak ngora nyampurnakeun kaparigelan tackle sareng otoritasna dina hawa. Ganjaran pikeun kerja kerasna sumping dina hiji waktos nalika berita ngeunaan bakat langka na mimiti sumebar di Itali. Dina waktos éta, seueur klub sumping ngemis tandatangan Angelo.

Saatos saé dina mindahkeun pinjamanna ka Crotone dina usum 2007-08, Juve micu serangan panas pikeun anjeunna. Salaku takdir anu pikahoyong, indung Ogbonna - sakitar Juli 2013 - nyatujuan ideu ngeunaan putrana anu ngagabung sareng Old Lady.

Biografi Angelo Ogbonna - Carita Sukses:

Di Juve, pusatna balik ti kakuatan pikeun kakuatan berkat kemitraan anu pikasieuneun Leonardo Bonucci jeung Giorgio Chiellini. Sanaos aya anu mundur dina urutan pecking ningal jalmi ageung ngitung dinten na sareng Kabogoh Italia. Kalayan dukungan pinuh ti kulawarga, anjeunna nandatanganan perjanjian £ 9.97 juta sareng West Ham United di 2015.

Liga Premier Inggris tétéla janten tempat anu pikaresepeun pikeun gaya maénna. Janten salah sahiji kakuatan pendorong tina David Moyes gudang senjata, Ogbonna janten Hammer katilu berturut-turut dina Tim FIFA saminggu - pikeun Nopémber 2020.

Kami parantos nyiapkeun pidéo anu bakal ngabantosan anjeun naha peminat nyebat anjeunna - Tembok. Sésana, sapertos anu kami nyarioskeun, jujutan.

Hubungan Hubungan Angelo Ogbonna:

Leumpang dina bagian anu bénten pisan sareng Algeria tangtu - Saur Benrahma, Obinze (sakumaha anu disebat ku adi-adina na) sapertos taun 2020 nuju aktip dina hubungan sareng kabogohna ngancik orok mama sareng pamajikan.

Dina waktos nempatkeun Bio ieu, Laura janten pamajikan Angelo Ogbonna. Anjeunna tetep satia ka anjeunna ngalangkungan kandel sareng ipis. Sakumaha didugikeun ku pameget, cara unik pikeun kaluar-kaluar pasangan - ganti baju Jepang - anu kadua pikeun ngaping.

Sanaos pameget - teu acan nikah - parantos ngaraosan dukungan pinuh ku kulawargana. Nalika kuring nyerat, pamaén bal sareng kabogohna parantos ngagaduhan putra anu namina Samuel Ogbonna.

Salami lockdown 2020 COVID-19, duanana pameget ngarepkeun kalahiran anak kadua. Pikeun mastikeun kasalametan indungna (perawat), sadulur sareng jalma anu dipikacinta, Ogbonna ngalakukeun anu diperyogikeun. Anjeunna pernah janten lantang nalika anjeunna ngeluh ngeunaan kumaha Inggris nganggap enteng dampak COVID. Tanpa patarosan, urang Nigeria anu dilahirkeun di Itali mangrupikeun lalaki kulawarga anu idéal.

Kahirupan Pribadi Angelo Ogbonna:

Leres, anjeunna katingalina gancang-witted sareng agrésip dina pitch. Nanging, aya deui kapribadianana tibatan anu cocog sareng panon. Mimiti sareng paling penting, persona Ogbonna mangrupikeun campuran tina sipat Zodiak Gemini.

Dina catetan anu sanés, ngan ukur nyéépkeun waktos sareng Angelo bakal ngajantenkeun anjeun sadar kapribadian anu raoseun sareng marahmay na. Siga Pablo Fornals, pembangkit listrik West Ham sering ngarékrut dirina ka tempat anu sepi. Siga di dieu, urang ningali anjeunna istirahat di pemandangan indah di luar imahna di London.

Angelo Ogbonna Gaya hirup:

Taun 2020 parantos ningal Obinze ngasilkeun sakedik langkung ti Tomas Soucek sareng kirang ti Jarrod Bowen. Anjeunna ngadamel Gaji taunan sakitar £ 3.64 juta. Sanaos seueur artos, Ogbonna henteu ningali dirina hirup dina gaya hirup anu aheng. Sapertos kalebet anu gampang katingali ku mobil mewah, bumi ageung, budak awéwé, minuman keras, jst.

Naon deui?… Penghasilanana naékkeun Net Worth na sakitar sajumlah £ 15 Juta (Statuta 2020). Sanaos seueur artos sepak bola kana kantongna, pameget parantos mempertanyakan kabiasaan ganti baju Ogbonna na. Tingali nyalira.

Kahirupan Kulawarga Angelo Ogbonna:

Nyarios ka média West Ham, anjeunna ngajantenkeun dunya ngartos hal anu paling penting pikeun ayana. Ogbonna nyarios; Kulawarga sareng Maén Bal mangrupikeun hiji-hijina dua hal anu ngabebaskeun anjeunna. Ayeuna, urang bakal nampilkeun anjeun fakta ngeunaan anggota kulawargana dimimitian ku sadulurna anu saé - Paola sareng Emily.

Ngeunaan Duduluran Angelo Ogbonna:

Adina pamaén bal, Paola sareng Emily, maénkeun peran ageung dina nyéépkeun pangalaman budak leutik na. Ayeuna, duduluran Angelo Ogbonna cicing di Italia tapi sering nganjang ka lanceukna ka bumi na di Stratford, London Wétan.

Ngeunaan Indung Angelo Ogbonna:

Urang sadayana terang yén kabagjaan unggal kolot nyaéta ningali budakna hirup senang tur séhat. Ieu kasus indung Ogbonna, anu ganti baju nyarios seueur perkawis profesina-perawat.

Panilitian nunjukkeun yén indung ti hiji saurang saurang budak awéwé angkat ti Angelo, Paola sareng Emily. Ieu kajantenan tanpa ramana. Salaku perawat, anjeunna mastikeun Angelo henteu kaleungitan fokus dina ngahontal kahéngkéran ku maén bal.

Ngeunaan Bapana Angelo Ogbonna:

Sanaos naék kana stardom, tengah-tukang teu nyarios nanaon tentang bapakna. Diantara kolotna, Ogbonna resep pisan kasuksésan karirna ka indungna. Meureun Bapana ujug-ujug putus-jauh ti sakulawarga. Deui, panginten anu paling parah - anjeunna panginten parantos kaleungitan nyawa ku kaku tina pati.

Ngeunaan dulur misan Angelo Ogbonna:

Salah sahiji saderek anu paling kawéntar di tukang-tukang nyaéta misanna, Pangeran Eleazar Onyewuchi Ogbonna. Duanana bagikeun nami anu sami, prestasi anu ngungkabkeun hubungan bapa.

Pangeran Eleazar Onyewuchi Ogbonna mangrupikeun teknolograt sepakbola berpengalaman anu ogé ngagaduhan mata pikeun olahraga. Kumisan ti anjeunna, teu acan aya inpormasi ngeunaan kulawarga kulawarga Ogbonna sésana. Ogé, nini-nini, paman sareng bibi.

Angelo Ogbonna Fakta Fakta:

Pikeun ngarobih Carita Kahirupan Obinze, ieu aya sababaraha bebeneran pikeun ngabantosan anjeun ngartos memoar na.

Fakta # 1: Pangalaman anu caket-maot:

Angelo Ogbonna parantos ngalaman momen anu masih masihan benjolan dina tikoro. Dina 2008, nalika masih nampilkeun pikeun Torino, "Tembok sepakbola" sedih saré dina kabayang saatos pertandingan wengi anu setrés.

Dina waktosna hudang, mobilna parantos ngaléos ka sisi jalan - terjun ka walungan di Turin. Syukur, Ogbonna salamet tina kacilakaan anu teu disangka-sangka.

"Kuring SUKSES KUMAHA DI DIDIEU NGADOMONG KA Anjeun. Peuting éta, kuring nuju ngangkut ka bandara, sareng kuring murag. "

"Nalika abdi gugah, mobil kuring parantos di sisi anu sabalikna ti jalan. TIASA Gancang pisan. Kuring pencét pagar sareng angkat ka walungan. "

Fakta # 2: Ngarecah Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Pounds (£)
per Taun£ 3,640,000
per Bulan£ 303,333
Per Minggu£ 69,892
Per Poé£ 9,985
Per Jam£ 416
Per Menit£ 6.9
Per Kadua Kadua£ 0.12

Tina karusakan, saurang warga Italia rata-rata kedah damel sahenteuna tilu satengah taun kanggo nampi naon anu ditampi Ogbonna dina sabulan. Rata-rata urang Nigeria, di sisi anu sanésna, kedah damel salami 105 taun sateuacan aranjeunna tiasa ngempelkeun naon anu diusahakeun ku tukang-tukang dina sabulan.

Kami sacara strategis nempatkeun analisis naon anu dilakukeun ku anjeunna nalika jam-jamna aya. Pilarian terang kanggo nyalira sabaraha anu anjeunna hasil ti saprak anjeun kadieu.

Kusabab anjeun mimiti ningali Angelo Ogbonna'S Bio, ieu anu diusahakeun ku anjeunna.

£ 0

Fakta # 3: Kado berharga na ka Declan Rice's Mother:

Ngadyang Marcelo Bielsa urang sisi serangan-serangan dina usum EPL 2020-21 hese pikeun kaseueuran tim. Nanging, Ogbonna masihan kameunangan Hammers ngalangkungan Leeds kalayan saatos anjeunna mencetak gawang anu unggul ku tandukan handapeun kapten Declan Rice.

Éta sadayana kajadian dina ulang taun indung Declan, anu ngancik 54 taun dugi ka 2020. Maka, Declan muji Ogbonna salaku pamaén anu pinunjul bari miharep indungna wilujeng tepang taun!.

Fakta # 4: Ageman:

Ngaranna (Angelo) parantos nyungkeun status agamanya. Anjeunna panginten sanés janten budak garéja, nanging, anjeunna ngajaga dinten Sabat anu suci sareng taat kana paréntah iman Kristenna.

Fakta # 5: Peunteun FIFA Goréng:

Sakali mangsa, Ogbonna ningali peringkat anu saé. Ieu anu ayeuna parantos turun kusabab anjeunna parantos lolos puncak na. Kusabab pagelaran na anu anyar taun 2020, urang tiasa nyarios FIFA ngirangan anjeunna - sapertos anu aranjeunna lakukeun Arthur Masuaku.

kacindekan:

Dina maca, urang sadar yén Biografi Angelo Ogbonna parantos ngajarkeun hal-hal ieu; Pikeun pamaén bal, kasabaran sanés kamampuan ngantosan, tapi kalakuan ngajaga sikep positip nalika ngantosan. Nyandak turun urutan pecking di Juventus pait, tapi kahirupan di West Ham tetep amis pikeun Ogbonna.

Ogé, kami muji kolotna (hususna indungna) pikeun dipercayakeun perawatanna ka anjeunna sapanjang karirna. Ogé sakumna kulawargana pikeun nangtung sareng anjeunna dina waktos kaributan - sapertos kacilakaan taun 2008. Kedah urang nyebatkeun adi-adina (Paola sareng Emily), anu terangeun budakna ku katenangan.

Hatur nuhun pikeun tetep sareng kami dina usaha anu teras-terasan pikeun nganteurkeun Carita Sepak Bola Afrika. Punten ngahubungan kami upami anjeun mendakan naon-naon anu henteu saé dina tulisan kami.

Upami teu kitu, bagikeun sareng kami koméntar ngeunaan naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan pamaén bal Italia anu asalna tina Nigeria. Akhirna, tabel Wiki kami ngandung ringkesan Angelo Ogbonna's Bio.

Pertanyaan BiografiJawaban Wiki
Nami lengkep:Obinze Angelo Ogbonna
Landihan:Bonne
Jaman:32 taun sareng 9 bulan.
Tempat kalahiran:Cassino, Itali
Kabogoh / Pamajikan:Laura
barudak:Samuel (putra)
Worth Net:£ 40.2 Juta (Stats 2020)
Gaji taunan:£ 3.64 juta (Statistik 2020)
kabangsaan:Italia
Etnis:Aprika
Kulawarga Asal:Nigeria
jangkungna:1.91 m (6 ft 3 di)

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar