Perhatosan DCMA

Béja Hak cipta Milénium Digital (DMCA) Bewara.

Di LifeBogger, kami ngahormatan hak-hak anu gaduh hak cipta sareng bakal tiasa dianggo sareng aranjeunna pikeun mastikeun yén ngalanggar bahan-bahanna dikaluarkeun tina jasa kami. LifeBogger ngandung Unak Budak Usaha Ditambah Fakta Biografi Untold ngeunaan Football. Upami anjeun ningali, mangga kirim email kalayan sagala rinci anu leres pikeun nengetan "Pelanggaran Hak Cipta" via lifebogger@gmail.com. Kami bakal nyandak tindakan rémutan saharita.

Peringatan Hak Cipta Milénni Digital Digital (DMCA) ngabutuhkeun yén klaim ngalanggar aya tulisan sareng yén ieu nyertakeun informasi ieu:

  • Tanda fisik atanapi éléktronik ti boga hak cipta atanapi jalma anu otoritas pikeun milu namina.
  • Katerangan anu saé dina karya hak ciptana ngaku yén kuring dicandak ku LifeBogger.
  • Pedaran ngeunaan bahan anu ngalanggar sareng inpormasi. Ieu kedah alesan cekap pikeun LifeBogger pikeun maluruh bahan.
  • Inpormasi kontak anjeun supados LifeBogger tiasa ngahubungi anjeun.
  • Pernyataan ku anjeun yén kapercayaan alus boga kapercayaan yén panggunaan éta teu diidinan ku nu gaduh hak cipta
  • Pernyataan yén informasi dina béwara téh akurat. Langkung janten, di handapeun hukuman duka, yén inpormasi anu anjeun pasikeun ka kami akurat sareng anjeun mangrupikeun hak cipta atanapi otoritas pikeun milu atas hak cipta hak cipta.

LifeBogger bakal ngalakukeun pangsaéna dina ngaréspon kasadayana nyungkeun permintaan”Anu sasuai pikeun sarat tina Act Hak Cipta Milénium Digital (DMCA), sareng hukum harta intelektual anu sanés.

Loading ...