Aymeric Laporte budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
4376
Aymeric Laporte budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Bull Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Tentara". Aymeric Laporte budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga na Fakta OFF-pitch ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities pertahanan, tapi sababaraha mertimbangkeun kami Aymeric Laporte Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang ngawitan.

Aymeric Laporte budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Aymeric Laporte lahir dina dinten 27th Méi 1994 di Agen, Prancis. Anjeunna ngalahir ka bapana rugbi maén sarta indung maén bal-maén.

Laporte dimimitian Maen Bal jeung rugbi di umur lima sarta mimiti ngembangkeun na di su Agen klub Football nonoman. Dina 2009 anjeunna diondang pikeun gabung athletic Bilbao sanggeus scouted, nyababkeun perdebatan leuwih naha Signing na patepung kriteria kawijakan maranéhanana. Malah dina waktos ieu, anjeunna dianggap teuing ngora pikeun mindahkeun luar Perancis. Ieu dilakukeun anjeunna méakkeun mangsa kalawan Aviron Bayonnais FC.

Anjeunna resmi ngagabung athletic Bilbao di 2010 dina yuswa 16, anjeunna janten mung pamuter Perancis kadua -after Bixente Lizarazu - maén maranehna, jalan sangkan leuwih appearances 200 pikeun klub jeung jadi hiji starter undisputed. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Aymeric Laporte budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Aymeric Laporte ayeuna bobogohan kageulisan Spanyol, Sara Botello anu mangrupakeun penari ku profesi.

Aymeric Laporte jeung Sara Botello

Duanana patepung antukna mimiti na di athletic Bilbao. Ieu Sara na kulawarga kabogohna anu mantuan Aymeric Laporte settle di Spanyol. Di handap ieu Sara Botello lakukeun naon manehna weruh kumaha carana do pangalusna.

Kabogoh Aymeric, Sara Botello lakukeun naon manehna teu pangalusna

waktos kualitas anu wae nu Aymeric jeung Sara méakkeun babarengan nu ngajadikeun éta ngarasa ngadeukeutan, beuki disambungkeun tur langkung asih silih.

Aymeric jeung Sara

Hubungan nyéta hiji nu aranjeunna bagikeun kabagjaan teu ngan nyungsi eta. Éta wungkul hitungan waktu saméméh maranéhna dasi nu knots.

Aymeric Laporte budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Aymeric Laporte mimitina sumping ti kulawarga Perancis-kelas munggaran saméméh maén bal dibayar pareum.

kolotna, Bapak jeung Ibu Laporte éta euyeub personalities olahraga. Salaku nyatakeun saméméhna, mum na éta footballer hiji bari dad nya éta hiji béntang rugbi. Malah na ngan adina sarta paman dicoo bal pikeun sababaraha taun. Aymeric dirina dimimitian salaku striker a saméméh ngarobah kana bek a.

Aymeric Laporte budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Aymeric Laporte boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kaunggulan Aymeric Laporte urang: Anjeunna hipu, kaasih, panasaran, adaptable, bisa neuleuman gancang tur mikanyaah kana tukeur pamanggih.

Kelemahan Aymeric Laporte urang: Anjeunna bisa meunang saraf unnecessarily. Leuwih ti kitu, inconsistent, indecisive nalika anjeunna janten teu stabil.

Naon Aymeric Laporte diaku: Musik, buku, majalah, obrolan jeung ampir saha, lalampahan pondok sabudeureun kota nu

Naon Aymeric Laporte henteu janten: Keur sorangan, keur dipasrahkeun, pengulangan na rutin.

Dina kasimpulan, Aymeric nyaeta resep gaul, komunikatif tur siap pikeun fun, kalawan kacenderungan ka ujug-ujug meunang serius, wijaksana tur melang.

Aymeric Laporte budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Idol na

Laporte dicoo salaku striker mimiti dina karirna sarta jadi kipas badag urut Arsenal jeung Perancis maju Wiltord bari dimungkinkeun ieu dina buku ngeunaan Bordeaux.

"Kuring ngamimitian kaluar salaku striker a, abdi beres dalapan kali salaku scorer gawang pangluhurna di sakabeh turnamén," ceuk Laporte. "Kuring geus kungsi sababaraha berhala tapi maranéhanana éta henteu béntang. Kapan ieu mah ngora pisan, abdi resep pisan ka striker anu dicoo pikeun Girondins de Bordeaux, nu éta tim kuring didukung. Tadina Sylvain Wiltord. kuring kungsi Wiltord urang jersey. Kuring ogé resep [urut striker Portugis sarta urut Bordeaux pamuter] Pauleta. Kuring sohor nyetak gol ngan kawas manéhna. "

Aymeric Laporte budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -tatu Sajarah

The kuat, jangkung tur kuat bek bal-maén geus endured sababaraha tatu jadi jauh dina karirna.

Dina Méi 2013, Laporte underwent ditinggalkeun bedah dengkul keur ngalereskeun a meniscus torn, sanggeus saméméhna ngalaman tatu sarupa dengkul katuhu na.

The setback pangbadagna lumangsung dina Maret 2016, nalika anjeunna ngalaman fibula rusak sarta ankle katuhu dislocated bari maén keur Perancis Dina-21s. tatu nu maréntah anjeunna kaluar pikeun sésana musim na ditinggalkeun manehna sadia pikeun Pilihan pikeun Euro 2016.

Aymeric Laporte budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The nungguan pikeun Perancis

Laporte geus dimaénkeun di unggal tingkat nonoman pikeun Perancis, sanajan captaining sisi U21, tapi boga acan nyieun debut kalayan tim senior.

Spanyol kungsi miharep Laporte pikeun jadi pamuter naturalized saméméh Perancis disebutna anjeunna nepi dina bulan Séptember 2016 pikeun dua qualifiers Piala Dunya. Anjeunna teu Fitur dina boh cocok tapi geus saprak ngadéklarasikeun niat na maén keur Les Bleus.

"Kuring geus ngantosan telepon-up kanggo lila," cenahna dina waktu éta. "Ieu hal Kuring geus ngimpi. Kuring nyaho kuring kudu neruskeun persevere tur jadi hina. Anjeun tiasa disebutkeun yen timnas Spanyol hayang jasa kuring. Kuring pernah panginten bakal maén keur Spanyol. Kuring geus salawasna geus jelas tur Kuring geus salawasna ngomong yén kahayang mimiti mah maén keur Perancis. "

Kanyataan parios: Heuheu Aymeric Laporte budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu