Arda Turan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
6218
Arda Turan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'El Turco'. Arda Turan budak Story tambah Untold Biografi fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Tanpa adieu salajengna, nyanggakeun Dimimitian.

Arda Turan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -mimiti Taun

Arda Turan dilahirkeun di 30 Januari 1987 di Istanbul, Turki nepi ka Bapak Adnan Turan (Rama) jeung Yuksel Turan (Ibu). Anjeunna tumuwuh nepi teu mibanda profil na euweuh pangaweruh naon anjeunna jadi atawa kumaha bakal datangna hareup dina hirupna.

catetan akademik Arda urang éta tebih ti exemplary teuing. Dina teens mimiti na manehna Cut Nyak Dien di sakola sarta mindeng kapanggih dina tungtung lepat kunjungan ka kepala sekolah sakola. Ieu ieu isu disiplin nu ngajadikeun anjeunna mutuskeun bade sakola teu nélépon Na. Dina tahap ieu, bal jadi hijina hal anjeunna bisa mikir.

kaputusan Arda urang pikeun muka kana bal ieu ditarima ku kolotna. Aranjeunna diréaksikeun gancang mun kaputusan na ku gancang ngadaptar anjeunna ka akademi bal lokal di Istanbul.

kolotna terang yen pamahaman anak maranéhanana nyaéta salah sahiji hal pangpentingna maranéhna kudu diajar kolotna sakumaha alus.

Maranéhanana mantuan sarta éféktif pikeun panduan na nurture Arda sakumaha anjeunna tumuwuh nepi. Arda jeung waktu ngembangkeun hiji tret kapribadian unik nu ngalambangkeun bal na tetep konsisten hirupna saacan tanggal.

Salaku bakat na maju, kolotna janten langkung supportive. Cara pangalusna sangkan anjeunna bahagia éta nyandak anjeunna kaluar pikeun balanja. Aranjeunna bakal meser anjeunna nanaon anjeunna hoyong. Aranjeunna ditangtayungan anjeunna tina sagala hal anu bisa ngahalangan impian Na. Ideally, aranjeunna lalajo anjeunna sare, dahar jeung maénkeun kaulinan alus pisan.

Arda Turan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Bapa: Bapak Adnan Turan nyaéta lalaki damai anu pisan teu nyaman jeung bisnis jualan lokal di distrik Bayrampaşa of Istanbul.

Anjeunna salawasna inget keur peran supportive anjeunna masihan putrana di jalur karirna. Teu kawas pamajikanana Yuksel, anjeunna henteu mingle teuing dina kagiatan putrana urang.

indung: Yuksel nyaeta indung Arda urang. Manehna pisan outspoken anu dipikawanoh pangalusna keur mayungan putra nya di satengahing controversies.

Manéhna rusuh ngajaga putra nya salila kajadian pesawat timnas mana putra nya Arda diserang sasama wartawan Turk Bilal Meşe.

Numutkeun Yüksel Turansaid, "A kampanye lynching keur putra abdi sempet dimimitian '.

indung Arda Turan urang, Yüksel Turan, ngomong, "Arda téh jalma pohara alus sarta ilaharna batur anu teu hayang megatkeun sasaha, geus kahontal kasuksésan anu henteu footballer bisa meunang di nagara ieu, manehna geus Mayar hargana kiwari ... Aranjeunna nyobian nepi ka rengse putra abdi sareng kampanye Lynch koléktif ! Kuring geus ditulis jadi unfounded ngeunaan putra abdi anu ieu teuas janten unresponsive ka aranjeunna. " Disangka méré tempat ka ungkapan.

lanceukna: adi kokolot Okan Turan Arda urang.

Okan narima Gelar Rusman na (BSc) ti Istanbul Universitas Téknis, Aeronautical sarta Téknik Fakultas Astronautical di gelar 1989 na Master urang (MSc) ti Istanbul Universitas Téknis, Fakultas Manajemén, Téknik Manajemén di 1992. Okan mimiti karir professional na dina widang pasar Ibu salaku Financial analis di Data jaminan Co. di 1992 jeung dilayanan salaku Kapala Financial analis saacan tanggal.

Arda Turan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Miranda Shelia jeung Arda Turan geus bobogohan ti Dec 2016. The Georgian Modél geus kabogoh panganyarna sakumaha dina waktos tulisan.

Aslian Dogan (nempo handap) éta urut kabogoh Arda Turan urang. Manehna teh dilahirkeun dina 4th Désémber 1985 na speaks duanana Inggris jeung Turki. Aslian jeung Arda dimimitian dina 2014 sarta réngsé dina bulan Désémber 2016. Duanana perches éta deukeut pisan unggal lianna.

Asides Aslian, Arda Turan geus miboga 5 hubungan séjén leuwih taun. Arda Turan hubungan hirup di kasimpulan ngalibatkeun ngaran 6. (1) Dilara Oztunç (Tanggal ti 2007 - 2008), (2) Sinem Kobal (Tanggal ti 2012 - 2013) (3) Selin Imer (Tanggal dina 2012) (4) Idil Firat (Tanggal dina 2013) (5) Aslihan Dogan (Tanggal dina 2014) (6) Miranda Shelia (2017).

Arda Turan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna nyangka Anjeunna mangrupa Pop Star

Salila La Liga usum break, Turan mutuskeun coba mun jeung nyieun salaku béntang pop. Manéhna indit ka imah Turki nyanyi on 'The Voice'. Anjeunna ngalaksanakeun lagu disebut 'Sari Cizmeli Mehmet Aga' - a lagu batu Turki Palasik jeung, sumur, hayu urang ngan nyebutkeun anjeunna kedah lengket bal teh. Hakim masih ngancik samet maranéhna sabudeureun ngan ningali saha tamu presumably husus éta.

Arda Turan budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Idolizing Michael Jordan sarta Roger Federer

The gelandang bearded ieu diteuteup salaku hiji ikon ku loba utamana di Turki. Tapi Arda Turan boga ikon milik olahraga lianna. legenda ténis Roger Federer jeung ikon Wargi Michael Jordan téh atlit anjeunna Sigana nepi ka.

Dina wawancara, manéhna sempet nyatakeun, "Kuring salawasna narékahan pikeun ningkatkeun, anu sportsmen pangalusna sarta awéwé salawasna narékahan pikeun jadi leuwih hadé. Éta pisan sababna naha Michael Jordan na Federer aya ikon abdi. "

Duanana Kujang ieu dipikawanoh henteu ngan pikeun kaahlian jeung abilities maranéhanana dina lapangan tapi ogé anugerah maranéhna jeung alam manusa maranéhanana. Teammates of Turan geus mindeng ditétélakeun anjeunna salaku jalma Jenis-hearted na nice saha emosi ngeunaan hal anu anjeunna percaya.

Arda Turan budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Cinta keur Mobil

Nurutkeun kana Pencét Turki, Turan saméméhna dipiboga hiji Aston Martin DB9 sarta Mercedes-Benz SLS AMG.

Manéhna ngabogaan gairah keur mobil na ayeuna drive hiji Audi RS6. Dina 2009 Januari anjeunna aub dina kacilakaan mobil di Istanbul. Untungna, Turan ngalaman henteu tatu serius sarta dituluykeun latihan kalawan ngan motong na ancur.

Arda Turan budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-tatu Isu

Dina 16 Nopémber 2008, Turan runtuh pas keur cocok ngalawan atina BB.

Sanggeus bergegas ka rumah sakit, anjeunna didiagnosis kalawan arrhythmia cardiac. poé sanggeus kajadian éta, dokter nyatakeun yen Turan éta dina kaséhatan alus sarta anu kacapean ekstrim disababkeun arrhythmia nu. Dina 2009 Nopember, anjeunna ngalaman bout minor flu babi tapi pulih dina sababaraha poé pikeun ngahanca latihan.

Malah ayeuna, anu Turk geus akrab jeung tatu. poé ieu, na boh dengkul atanapi hamstring nu. Kanyataanna, sanggeus tatu dirina dina kaulinan ngalawan dunungan ayeuna, manéhna ditinggalkeun sawah kalawan lawon dina panon-Na.

Sanajan tatu fisik na, anjeunna dipikawanoh janten bajoang a. Sering dianggap di ilk pamaén ku sikap pernah nyebutkeun paeh. A tret éta henteu gampang datang ku tapi mangrupa invaluable pikeun footballers.

Arda Turan budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Stricking kasaruaan jeung Leonidas

The Uncanny kasaruaan Antara Actor Popular, Gerard Butler alias Leonidas of 300 jeung Arda Turan geus sakali ngeset internét dina badai. Naon ngagaduhan dulur trilled éta ketersediaan gambar Arda ngeunaan runtuhna sawah nu dipasangkeun ogé mibanda éta tina Leonidas.

Arda Turan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ngimpi maén keur Liverpool

Pamaén anu mindeng dipikawanoh sora cinta maranéhanana pikeun klub nu tangtu. Sababaraha boga pakaya hade maén keur sisi maranéhanana dipikacinta bari sabagian mah henteu.

Arda Turan milik kategori dimungkinkeun. Deui dina Euro 2008, Andrey Arshavin nyatakeun cinta na keur FC Barcelona. Hanjakal, pindah pernah materialized. Dina 2011, Turan, teras maén keur Galatasaray ogé bersuara cinta-Na pikeun Inggris raksasa Liverpool. Anjeunna ngadawuh: "Salaku I salawasna nyebut, Liverpool metot kuring kusabab tradisi maranéhanana.

"Di Éropa, Kami anu supporter Liverpool, jadi lamun kuring balik maén di Éropa, Abdi hoyong maén keur maranehna."

Anjeunna nyatakeun yén ieu ngimpi na maén keur Reds of NUSA TENGGARA BARAT. Sanajan kitu, Liverpool pernah sumping nelepon. Atletico Madrid tuh na handap exploits-Na jeung Diego Simeone di Helm nu nyandak poto eta nepi ka judul La Liga sarta final Liga Champions anjeunna ayeuna geus dipindahkeun kana kana Camp Nou. leungitna naon sigana geus Liverpool urang geus pasti geus gain Barcelona urang.

Arda Turan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Sakali threw boot di wasit

Najan sabenerna hiji conto alus kalawan pintonan na commanding on pitch nu, Turan geus utamana leungit watek na dina cara badag di kali panganyarna, ngalungkeun boot na dina linesman di eleh Copa del Rey Atletico pikeun Barcelona usum kamari.

Leungit, anjeunna moal bakal pamuter luhur panungtungan mun leungit sirah na.

Arda Turan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -A Man ku Golden Heart

Arda dipikanyaho boga haté emas. Anjeunna ayeuna milu dina hiji patandingan amal di Mesir pikeun ngumpulkeun dana pikeun panti asuhan di dunya Arab. taun ka tukang, anjeunna maénkeun kaulinan zakat di urut imahna (Izmir Stadion Ataturk) pikeun ngumpulkeun dana pikeun kulawarga korban milik Soma.

Anjeunna utamana dipikawanoh pikeun nulungan kaluar barudak gering. Dina Méi, 2014, anjeunna diangkat kana goodwill Duta keur Khojalay Uchiha nu hubungan jeung pembunuhan of atleast 161 sipil étnis Azerbaijan. Kagiatan na ngawengku raising kasadaran sarta promosi karapihan dunya.

Anjeunna oge anu lalaki kulawarga. Kalawan gaji kahijina, manehna meuli imah pikeun kolotna sarta anyar dibeuli mobil kanggo lanceukna, teu ngan wae mobil, a Porsche.

Arda Turan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -A Sosialis

Arda Turan sakali dibuka imahna di Madrid pikeun jalma di sakuliah spéktrum pulitik di kotana urang. tempat nu digunakeun pikeun tujuan debat jeung diskusi. Turan dirina nyaéta sosialis sarta dipikawanoh pikeun ngubaran everybody di rumah tangga dina ragam sarua irrespective kabeungharan jeung profesi.

Anjeunna tumuwuh nepi di wewengkon kerja-kelas dina Istanbul jeung spent taun mimiti na di jalan. The kali tangguh salila keur leutik na masalah Nyanghareupan ku kelas kerja geus miboga hiji dampak dina hirupna. Dina hiji wawancara anjeunna ngalaman nyatakeun, "Kuring sok didukung hak pagawe ', hak rahayat biasa."

A stand pulitik definitif ieu diwariskeun ku Turan ngaliwatan generasi. Bapana nu ditinggalkeun condong ideologi, akina éta hiji supporter pulitik-jangjang katuhu.

Arda Turan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Football Karir

Turan dimimitian Maen Bal di Bayrampaşa. Nalika anjeunna ukur 12, anjeunna ngagabung Galatasaray di 2000 dimana manehna nangtung kaluar. Anjeunna dijadikeun perdana panarjamah-Na kalawan Galatasaray di 2006 sanggeus lima musim maén di jajaran nonoman pakuat urang. Teu salawasna ieu rosy. The youngster diminutive Cut Nyak Dien Cope jeung rigors maén bal sapopoé, sahenteuna moal laju sarta kakuatan diperlukeun pikeun kaulinan. Arda éta pamuter shortest di group umur sataun 1987 kalahiran, sarta eta némbongkeun dina pintonan mimiti na. Badag, pamaén beuki ngalaman di liga éta unaccommodating arah pamaén anu kagungan sakabeh trik tapi lacked efektivitas.

Manehna nyieun debut keur timnas Turki dina bulan Agustus 2006. Turan dicoo pikeun Turki pikeun kahiji kalina ngalawan Luksemburg dina cocok ramah nu Turki meunang 1-0.

Dina usum 2006 / 07, Turan jadi salah sahiji pamaén paling penting Galatasaray urang. Manéhna ngaku munggaran judulna Super League di 2008. klub Spanyol Atletico Madrid scooped anjeunna up for 12 juta euro dina bulan Agustus 2011. Dina musim kahijina di Atletico Madrid, Turan meunang Liga Europa jeung Piala Super Liga. jumlahna Atletico urang 10 dicoo peran penting dina meunangna judul liga timnya di usum 2013 / 14. Yén mangsa nu sami, Atletico Madrid mumpuni pikeun final Liga Champions pikeun kahiji kalina dina 40 taun. béntang Turki Turan ngoleksi gol 22 sarta miboga 32 assists di 177 cocog di na mantra opat taun di Atletico Madrid. Ku fee alih 34 juta euro, Signing anyar Barcelona urang janten pamuter Turki paling berharga di sajarah.

Arda Turan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Choking wartawan

Arda Turan pangsiun ti timnas Turki sumping sanggeus dikabarkan choking wartawan dina hiber tim.

Anjeunna dugaan geus kungsi konfrontasi verbal jeung fisik sareng wartawan dina hiber di handap a friendly ngalawan Makédonia leuwih ngalaporkeun nu kungsi dipigawé mana blamed Turan pikeun nyieun discord diantawis pakuat leuwih duit bonus.

Numutkeun kana Reuters, Turan ngaku jadi "nyieun kasalahan" sarta geus ditinggalkeun timnas-Na.

"Kuring dijieun kasalahan bari ngagem seragam tim nasional. Ieu hal anu sakuduna henteu geus kajadian dina pesawat timnas, " cenahna.

Numutkeun koran Inggris Pranata mangsa, kajadian lumangsung dina tim pesawat ka Italia lamun Turan disangka kaanggo Bilal Meşe tina ieu publikasi Turki Milliyet. Di dieu téh naon The Pranata mangsa geus ngalaporkeun mun geus tukeur kana:

"Bejakeun kuring Bilal Meşe, éta nu aya?" Manéhna mimitian. "Anu anjeun kalawan kami mun anjeun wrote ngeunaan masalah bonus? Nu kuring menta duit ti? Nu ménta kuring pikeun bonus ti? Ngobrol. Kadieu. Anu dijadikeun Anjeun nulis laporan pamadegan? "Turan dikabarkan ambekan dina Meşe, wartawan Samaun anu kungsi blamed juragan Turan keur jauh tina disharmony pakuat.

Sarta gembor Turan urang ieu ceuk geus Isro saméméh laporan catetan anu manéhna bisa kaampeuh ku teammates sakumaha anjeunna ngahontal Meşe ku tikoro. Arda Turan nyatakeun yén anjeunna teu ngarasa kaduhungan pisan sagala na yen manehna moal maén keur Turki deui. Éta pantes mun ngeceskeun yen duanana nya babaturan sakali alus sakumaha ditempo dina gambar di handap ieu.

Arda Turan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Arda Turan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -LifeBogger rankings biografi

Anjeunna lolobana dipikawanoh pikeun kontrol na bola, kaahlian dribbling, jeung visi. Urang presents rankings biografina di handap.

Arda Turan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu