Andros Townsend budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
4698
Andros Townsend budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football dipikawanoh ku nickname nu; "Turun Town". Andros Townsend budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara ti waktu budak leutik pikeun titimangsa. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga, tragedi kulawarga jeung fakta kaluar-pitch séjén (saeutik-dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan sajarah nyeri-Na jeung Tottenham. Sanajan kitu, ngan leungeun sababaraha fans nyaho loba ngeunaan Bio Andros Townsend urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Andros Townsend budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Andros Darryl Townsend lahir dina dinten 16th Juli 1991 di Leytonstone, wewengkon London suburban mana emptiness ends lamun aya bal di suku dulur urang.

carita budak leutik Andros Townsend mangrupakeun salah sahiji solace nyambungkeun kana tragedi kulawargana jeung tekad pikeun suceed. Mun teu ilahar, éta ogé mangrupa carita pemimpi ngora jeung calakan anu jumeneng rahayu kalayan bakat rongkah.

Townsend ngalahir ka indungna, Katerina Erodotou sahiji turunan Cypriot Yunani jeung bapa, Troy Townsend sahiji turunan Betawi. Tumuwuh nepi, anjeunna dihadiran Rush Croft Olahraga College nu ditawarkeun anjeunna kasempetan maén bal kalapa salila période olahraga.

Jalma anu terang Townsend salaku budak hiji speaks tina karakter ditangtukeun saha tadi kahayang ngaduruk sukses. Ti umur ngora, ieu jelas Andros kagungan bakat requisite jeung drive, tapi karir ngora-Na ogé diulas setbacks profésional sarta pribadi.

Nalika Townsend éta 10, lanceukna heubeul na Kurtis - anu éta 18 - maot dina kacilakaan mobil nalika iinditan ka muter hiji kaulinan pikeun Cheshunt FC.Pictured handap mangrupakeun gambar tina Kurtis.

Éta pertinent ka dicatet yén Townsend urang tutelage bal dimimitian dina infancy sarta ieu sabagean dipandu ku dad sarta lanceukna badag telat Kurtis nu putra munggaran-dilahirkeun bapana ka pasangan na saméméhna Maria.

Kurtis maot 18 yuswa dina kacilakaan mobil di Désémber 15, 2001, bari keur disetir ku tilu tim-mates kana kaulinan keur Cheshunt FC, anu sisi Troy junun dina waktu éta. Hanjakal keur kulawarga, anjeunna hijina tilar dunya dina kacilakaan di sanajan diuk di korsi deui.

Andros Townsend budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Rising ka Inohong

Hale Tungtung Sportsground dijieun Andros Townsend. Ieu gampang ditempo ti jandéla imah terraced well-dibere. Ieu dina widang ieu yén Andros ngora bakal maén sanggeus sakola kalawan babaturanana. Saptu isuk-isuk manehna bakal balik keur palajaran Yunani di sakola-Na, Rush Croft Olahraga College, di behest of indungna.

Sanggeus lulus, Andros dad didaptarkeun putrana maén keur Ridgeway Rovers sakumaha youngster a. Ieu klub sarua salaku Beckham jeung Harry Kane dicoo. Anjeunna malah dicoo ngalawan batur satim anyar Jonjo Shelvey, Anu ieu di Charlton lamun maranéhanana éta duanana Wayang kulit.

Andros Townsend jadi anggota tim Spurs salila teens mimiti na. Hanjakal, dina yuswa 15 anjeunna dirilis. Hatur nuhun ka Gusti, anjeunna dibawa balik ngan dua poé engké nalika peringkat pelatih heubeul na anu diganti jeung leuwih anyar recalled anjeunna.

Andros Townsend karir anyarHandap baris kalayan palatih kabugaran Nathan Gardiner na Poch, Townsend ngungsi ka Newcastle sarta engké indit ka Kristal Istana. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Andros Townsend budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Balik unggal lalaki hébat, aya hiji awéwé hébat, atawa jadi nyebutkeun nu mana. Sarta balik ampir unggal footballer Inggris, aya hiji pamajikan glamorous atawa kabogoh. Hubungan antara Andros Townsend na Hazel O'Sullivan nyandak poto eta tina status bestie kana cinta sajati.

kisah cinta Andros Townsend kalawan Hazel O'Sullivan

kabogoh Townsend urang Hazel lahir dina 18th Désémber 1988 di Dublin, Républik Irlandia ka kolot Audrey O'Sullivan (indung), Jim O'Sullivan (ramana). Manehna teh 3 taun heubeul ti lalaki nya. Kusabab usum panas tina 2013, Hazel O'Sullivan geus well-dipikawanoh di Inggris sabab manehna milu dina versi English Bigbang Brother.Andros Townsend na Hazel O'Sullivan

Sateuacan Townsend sumping kana gambar, O'Sullivan miboga hubungan kalayan Fergus McFadden dugi usum panas tina 2013. Sateuacan eta, manéhna ogé kungsi hubungan kalawan urut petinju Darren Sutherland sateuacan manehna nuluykeun ka tanggal Andros Townsend.

Hazel O'Sullivan nyaeta batur anu sakali panginten Football Manajer éta nyata. pasangan Andros Townsend urang Hazel O'Sullivan dituduh pasangan dirina keur fined keur leungit latihan teu sangkan dina Jumaah, ukur pikeun neuleuman éta kajadian kajadian dina Football Manajer sakumaha gambar di handap ieu.

Kumaha Hazel O'Sullivan ngagaduhan pahili jeung Andros Townsend gantung dina Football ManajerAndros Townsend budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta kulawarga

Townsend draws warisan sipat siga bapa ti Jamaika sarta warisan maternal ti Siprus. Malah méméh demise of Kurtis lanceukna kokolot, Andros geus dirojong unggal hambalan tina jalan utamana ku bapana, Troy.

Bapa: Troy urang memori bal pangalusna karir putrana urang jadi jauh tur ningali putrana nyitak gol munggaran Premier League Na.

Andros Townsend kulawarga geus ngalaman sababaraha kali pajeujeut salila eta seemed yén nasib Andros téh sarupa jeung kuciwa nu dituturkeun bapana anu sakaligus mangrupa triallist di Kristal Istana mangsa waktos Teddy Sheringham éta aya. Jalan ka pangakuan ieu salah sangar panjang pikeun Townsend jnr. Anjeunna dikirim dina pinjaman ku Tottenham mun euweuh kurang ti salapan klub di opat taun. Ieu brings kenangan memori hésé misalna keur bapana, nu steadied anjeunna jeung sugan ironed kaluar lolobana bintik kasar.

Nalika Troy Townsend poé maén sumping ka sia, manéhna mimitian ngembang hiji pamahaman asah. Anjeunna janten manajer di Chesham Serikat dina Buckinghamshire, dimana loba apal manehna keur anjog sataun, ngan méméh Natal, nalika klub miboga ukur salapan titik di papan tulis, sarta ningali eta luput zona relegation - ukur keur ngaleupas handap liga a kusabab finansial irregularities cara saluareun kontrol na sorangan.

Ieu nalika putrana mimiti gawe jalan ngaliwatan kaulinan anu anjeunna mutuskeun anjeunna bakal kudu ninggalkeun sagala manajemén nu tukangeun dibalanjakeun deui waktu nulungan pituduh anjeunna.

hasilna gambar pikeun indung andros Townsend

patalina jeung masalah overwhelming Troy Townsend urang nyaeta hiji anu milik naon bapana salaku anjeunna karasaeun manehna teu sempet dipigawé cukup pikeun mantuan putrana jadi sakumaha penting minangka Harry Kane.

indung: Katerina Erodotou ibu samping Andros Townsend geus meunang warisan Cypriot jeung Yunani. Manehna teh ibu Ahir Kurtis na Nadine. putri nya ngaranna Nadine lahir dina tanggal sarua (Agustus 28th) salaku adi telat nya, Kurtis. Pikeun kulawarga Andros Townsend urang, kabagjaan téh unggal taun tinged kalawan sedih on ultah Nadine urang. kulawarga anyar sohor ulang 10th Kurtis ngeunaan pupusna.

Andros Townsend budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -musik

Townsend ieu filmed nyanyi lagu Réncangan abdi by Ben E. Raja kalawan sesa pamaén nonoman Tottenham di kamar ganti baju, nu jadi video internét populér.

Andros Townsend budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -musik

internet sakali indit buzzing kusabab Townsend anu loba dianggap anjeunna babagi hiji pound daging jeung adi kembar gaib na anu surfaced di internet sababaraha taun ka tukang.

Kanyataan parios: Heuheu Andros Townsend budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu