Carita Budak Leutik Saint-Maximin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
448
Carita Budak Leutik Saint-Maximin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold ku Lifebogger. Kiridit Gambar: Twitter sareng Instagram
Carita Budak Leutik Saint-Maximin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold ku Lifebogger. Kiridit Gambar: Twitter sareng Instagram

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football jeung nickname "Saint Max". Carita Budak Leutik Urang Fakta Biografi Untold Biantara nyababkeun anjeun seueur carita ngeunaan acara kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Kahirupan sareng Usaha Allan Saint-Maximin
Kahirupan sareng Usaha Allan Saint-Maximin. Potret Gambar: ChronicleLive, 90Min, Twitter sareng GetFootballNewsFrance

Analisis ngalibetkeun kahirupan awal / latar kulawarga, pendidikan / pembinaan karir, kahirupan karir awal, jalan pikeun popularitas, naékkeun carita Kinérja, kahirupan hubungan, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng fakta-fakta saeutik-saeutik ngeunaan anjeunna.

Leres, sadayana terang Saint-Maximin mangrupikeun hal anu béda, jack anu aya dina kotak anu laju, keterampilan sareng tipu daya di sawah lakukeun peminat bal-balan teruja. Nanging, ngan ukur sababaraha leungeun anu nganggap Biografi Saint Allan Saint-Maximin anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Kisah Kanak-kanak Allan Saint-Maximin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kulawarga Latar sareng Kahirupan Awal

Dimimitian off, ngaran lengkep na téh Allan Irénée Saint-Maximin. Anjeunna lahir dina dinten 12 kaping Maret 1997 ka indungna, Nadège Saint-Maximin, sareng ramana Alex Saint-Maximin di Châtenay-Malabry, hiji koméntar di pinggiran kidul-kulon Paris, Perancis.

Kawas sasama dulur-dulur na; Thomas Lemar, Thierry Henry, Dimitri Payet jeung Kingsley Coman, urang Perancis kagungan Grup étnis Guianese Creole Perancis kalayan Carribean sareng akar kulawarga Amérika Kidul. Sanaos lahir di Perancis, Saint-Maximin gaduh kulawargana asalna ti nagara Guyana (sisi indungna) sareng Guadeloupe (sisi bapakna).

Dilahirkeun ku kolot anu beunghar masihan Saint-Maximin anu mimiti pikeun kahirupan. Anjeunna dewasa dina latar kulawarga kulawarga kelas luhur sareng teu saé sapertos budak. Kolotna Allan Saint-Maximin ngagaduhan atikan finansial pangsaéna sareng henteu bajoang sareng dana. Naha anjeun terang?… Indungna sakali ngayakeun jabatan 'diréktur pendidikandi hiji sakola anu umum anu perenahna di Paris Suburbs bari bapakna Alex damel salaku administrator kantor di Paris Diderot University di Paris, Perancis. Kadua kolotna ngasuh budakna kalayan taat kana iman agama Kristen.

Mimiti Taun: Allan Saint-Maximin diboyong salaku bungsu tina tilu barudak. Anjeunna ngagaduhan lanceuk sepuh namina Kurtys sareng lanceuk anu namina tetep teu dipikanyaho dina waktos nyerat. Tumuwuh di kota Meudon, pamuda Saint-Maximin ngiringan nari sareng busana janten hobi. Éta pendekatan anu modéren pikeun kahirupan ningali anjeunna nyandak sasarengan awal pikeun sirah, pangembangan anu terus dugi ka ayeuna.

Asih Allan Saint-Maximin pikeun putar anyar teu acan lami. Poto budak leutik nya nyarios kabeh
Asih Allan Saint-Maximin pikeun putar anyar teu acan lami. Poto budak leutik nya nyarios kabeh. Kiridit: DailyMail
Kisah Kanak-kanak Allan Saint-Maximin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Kolotna sareng guru sakola Saint-Maximin masihan anjeunna sadaya nilai anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun anjeunna langkung hébat nalika dewasa. Balik harita janten budak sakola saeutik, Allan dibere euro 10 ku indungna unggal-unggal waktos anjeunna angkat ka sakola. Anjeunna nyéépkeun artos ngagaleuh candies sareng ngadukung réncang-réncang anu diperyogikeun (Tanda ngeunaan kamurahan dini-na). Nalika di sakola, bakat Saint-Maximin dina atletik sareng maén bal kapanggih sareng dilaksanakeun ku nyalira waé tanpa palatih atanapi mentor. Ngomongkeun perkawis éta, anjeunna sakali nyarios;

"Bakat kuring sacara alami ka kuring. Kuring nyandak bal dimana waé, di sakola, di bumi, jsb. Kuring maén bal sepanjang waktos sanaos henteu ngalatih. Ieu mangrupikeun pendekatan kuring sorangan, ngan ukur cara anu kuring hayang. Nyai sareng kaahlian abdi diajarkeun nyalira ”

Diantara sagala pilihan olah raga, Éta olahraga anu sumping munggaran pikeun nuhun alami pikeun ngajalankeunana anu saprak anjeunna masih leutik. Salajengna, anjeunna nerapkeun Athletics to Football sareng anjeunna mimiti maénkeun kaulinan kalayan lanceukna lanceukna, Kurtys anu dina waktos éta ngadeukeutan janten juru main bal. Mimiti, Saint-Maximin ngandelkeun kaahlianna, pamekaran anu janten anjeunna yakin yén anjeunna ngagaduhan bakat janten profésional.
Menehi tagan sapanjang lanceukna, misi munggaran Saint-Maximin janten pikeun anjeunna diajar kumaha ngalakukeun hal-hal anu luar biasa kalayan bal bal. Anjeunna ngalakukeun anu sadayana dina nami nangtung tina balaréa budak lalaki di lingkungan na- tempat dimana kasempetan maén bal diwates. Dina beurang kaluar, lalaki Perancis mimiti ngajenturkeun kaahlian dina beton ogé jukut. Saint-Maximin maén sareng budak lalaki dina yuswa lanceukna (dua atanapi tilu taun sepuh).
Kecepatan luar biasa Saint-Maximin ditambah kaahlian dribbling ningali anjeunna langkung unggul tibatan budak lalaki di lingkunganana. Pamuter bal jalan anu umumna henteu patepung nya éta untung meunang kasempetan pikeun uji coba sareng Verrières-le-Buisson, saurang klub lokal 34 mnt drive sareng 10.8km ti imah kulawargi. Dina waktos éta duanana duduluran (Kurty janten anu pangheulana) suksés ngenalkeun pangakuan para akademi, kabingahan ku Saint-Maximin anggota kulawarga memang teu aya batas.
Kisah Kanak-kanak Allan Saint-Maximin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Salaku pamuda, Saint-Maximin diajarkeun perdagangan di klub nonoman Verriere-le-Buisson sababaraha bulan sateuacan maju ka klub anu sanés, AS Ris-Orangis anu salajengna 55 mnt drive / (34.5 km) ti imah kulawargana di Meudon. Di bandung, anjeunna dirawat ku dua pendidik, Jean-Louis Lessard jeung Didier Demonchy. Saint-Maximin maén dina kaayaan pangajaran guruna Frédéric Ferreira nalika mantra 3 na.

Sakumaha anu bakal diarepkeun, anjeunna ngagaduhan anu saé pikeun karirna. Saint-Maximin éta langkung saé pikeun nonton kusabab tampilan na laju sareng kaahlian. Acara ieu ningali anjeunna maju ka akademi multi-tujuan Perancis anu nami ACBB (Athletic Club de Boulogne-Billancourt) dina taun 2007.

ACBB lain ngan ukur akademi, tapi merek olahraga dimana sadayana Kolot hoyong ngadaptarkeun barudakna. Hal ieu sabab akademi ngagaduhan reputasi pikeun ngajalankeun pamaén ka luhur klub Perancis. Hatem Ben Arfa, Yacine Bammou, pikeun namina tapi sababaraha anu ngaliwat klub.

Kisah Kanak-kanak Allan Saint-Maximin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong

Nalika Saint-Maximin dewasa janten dewasa, anjeunna mimiti ngimpi maén dina acara Liga Utama. Deui harita, budak Perancis bakal neraskeun ningali Arsenal Thierry Henry sapopoé dina tivi.

Migawe impian na, bintang ngora neraskeun ngalaksanakeun naon anu parantos dilakukeun anjeunna paling hadé dina jalur maén- ngémutan nyalira nganggo dribilitasna sareng laju dina cara anu unik. Ngajelaskeun ngeunaan keunikan anu aya diantara pasangan nya, Saint-Maximin sakali nyarios;

"Di akademi, aranjeunna ngalatih, hiji toél, dua toél. Sarerea dititénan ku kuring dibawa dina béda. Kuring dribbled loba sareng kuring nyarios maén budak lalaki anu langkung ageung sareng kuat. Kuring diajar kumaha ngéléhkeun éta sareng dina waktos anu sareng, aviod nuju ditajong ”

Palatih dina waktos éta, Guillaume Mingguer, diwangun tim na di sabudeureun anjeunna. Dina pertandingan kalapa kahijina, Allan Saint-Maximin damel kesan ku nyetak tujuan 8. Dianggap fenomena nalika umurna anom, anjeunna ngagaduhan reputasi anu hébat diantara para rekrutmen di seluruh Perancis. Moal lami deui, Saint-Maximin nyandak kaputusan pangpentingna dina karir akademik ku ngahijikeun ka Saint-Étienne, hiji klub anu masihan anjeunna aman ka arah lulusan akademi di taun 2013.

At Saint-Étienne B, Saint-Maximin janten salah sahiji pamaén paling saé, pangwangunan anu nampi anjeunna telepon nasional nasional Perancis. Hanjakalna, kamajuan kana skuad senior klub henteu ningali genius Perancis beuki waktos maén. Mindahkeun ka Monaco henteu ogé berpungsi janten Saint-Maximin teu tiasa bangku Bernardo Silva, Aom bela diri jeung João Moutinho anu aya dina puncak kakawasaanana.

Kisah Kanak-kanak Allan Saint-Maximin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong

Ngalihkeun pinjaman ka Pasundan Bastiais janten tindakan anu paling dipercaya pikeun Saint-Maximin, anu henteu mayar tapi TAPI ngayakinkeun Nice pikeun ngadaptarkeun anjeunna ti Monaco dina usum panas 2017.

Di Nice, Saint-Maximin ngamimitian ngalakukeun parah anu serius, janten palaku konci pikeun klub handapeun Patrick Viera. Pinunjukannya pikeun klub narik manager Newcastle United Bruce anu sami-sami ngahémutan batur pikeun ngahiburkan jng fans, ngajantenkeun turun korsi.

Impian Liga Utama Saint-Maximin tungtungna dimungkinkeun saatos ngabung sareng Newcastle dina 2nd Agustus 2019. Langsung kana usum 2019 / 2020, tukang maén bal gaya anu ngagem pirang, dreadlocks spiky mimiti janten peminat anu pikaresepeun. Saint-Maximin ngagaduhan manah balap pertahanan Liga Premier kalayan ledakan maju anu hébat.

Allan Saint-Maximin langsung janten peminat anu resep dina usum liga hareup
Allan Saint-Maximin langsung janten fans anu resep dina usum liga utamanya. Kiridit Gambar: DailyMail

Pikeun unggal waktos Saint-Maximin aya sareng bal, anjeun terang naon anu bakal anjeunna laksanakeun pulas, péngkolan, leuleus, ngageser, nyusup lawan anu teraskeun sareng nyetir maju sareng balna anu napel dina sukuna. Ngeureunkeun anjeunna mangrupikeun masalah sanésna sakumaha anu dititénan tina salembar pidéo di handap.

Ningali pidio di luhur, anjeun bakal satuju yén Saint-Maximin nyaéta, tanpa ragu, 'A JACK ' dina kotak. Asides kabisa sareng tipu daya na (dina panguripan hideung sareng bodas na), tukang sihir anu kuat ogé ngagaduhan sajumlah tanaga anu peryogi pikeun pulihkeun jimat. Di handap ieu sapotong bukti video.

Dina waktu nulis, Saint-Maximin sacara pasti pamuter pangpentingna dina tim Newcastle sareng salah sahiji pamaén anu paling narik pikeun lalajo di Liga Premier. Tanpa ragu, para peminat maén bal tangtung ningali pamuda na mekar jadi bakat kelas dunya anu leres di hareupeun panonna. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Kisah Kanak-kanak Allan Saint-Maximin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna pikeun Kinérja, éta pasti yén kalolobaan fans Newcastle parantos merhatoskeun naha Allan Saint-Maximin saleresna parantos nikah sareng masih gaduh garwa atanapi gaduh kabogoh. Enya! Teu aya anu nampik kanyataan yén penampilan imutna gandeng sareng gaya lakonana bakal nempatkeun anjeunna dina daptar daptar calon wannabe poténsial.

Numutkeun ka WTFoot, urang Perancis éta sakaligus dituduhkeun bobogohan hiji gadis anu dingaranan Margaux sakitar 2015, dina waktosna kalebet klub Jerman (Hannover 96). Numutkeun laporan, Margaux (digambarkeun di handap ieu) ayeuna janten mantan kabogohna.

Allan Saint-Maximin baheulana disangka bakal pacaran
Allan Saint-Maximin baheulana dituduh bakal pacaran Margaux. Kiridit Gambar: WTFoot
Dina waktu nulis, Allan Saint-Maximin kaberkahan sareng dua putri anu soleh (Lyana sareng Ninhia) anu anjeunna namina Putri Putri. Sakumaha ditingalkeun di handap, braid anu teu sina dina rambut boh budak awéwé mangrupikeun cerminan gambar bapa sareng sasaruaan. Gambar kénca kénca anu geulis Lyana (kénca) sareng Ninhia (katuhu) nalika aranjeunna mikaresep suasana super ku bapak super maranéhna.
Minuhan Putri Allan Saint-Maximin
Papanggih Putri Allan Saint-Maximin- Lyana sareng Ninhia. Kiridit Gambar: TheTimesUK
Kisah Kanak-kanak Allan Saint-Maximin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Kéngingkeun Allan Saint-Maximin Personal Life jauh tina sadaya dribbles sareng tipu daya na di lapangan bakal ngabantosan anjeun ningali pandangan kapribadian anu langkung hadé.

Dimimitian pareum, di dinya mangrupikeun langkung seueur ka anjeunna tibatan kaahlian-Na, permata sareng labél desainer. Leres !, Anjeun panginten anjeunna ngan saukur flashy. Tapi Saint-Maximin saleresna mangrupakeun jalma pinter sareng jalma normal anu terang naon anu anjeunna laksanakeun nyaéta; nempatkeun batur sateuacanna nyalira. Nyarios sareng BBC, Saint-Maximin ngadamel dunya terang ngeunaan kahayangna pikeun ngalakukeun sadaya dina lapangan, ngahibur peminat, ngabantosan réncang sanés anu sanés sabab sanés hartos henteu nyetak tujuan. Di handap ieu sapotong bukti video.

Sabulan saatos ngahijikeun Newcastle, para peminat Inggris Wétan Kalér kusabab cinta nyiptakeun cara pikeun ngahormatan bentangna pikeun aranjeunna - hiji kamekaran anu ngalahirkeun lagu-lagu na. Saint-Maximin ngagaduhan lagu anu populér pikeun namina- anu ditembangkeun henteu ngan ukur nalika patandingan tapi di mana waé ogé kalebet klub. Dangukeun eta di handap;

Pikeun seueur peminat, gaduh pamuter anu ceria sareng pikaresepeun sapertos Saint-Maximin dina generasi ieu mangrupikeun hal anu indah pikeun ditingali. Anjeunna, tanpa ragu, jalma anu dipikaresep, hiji anu kolotna Newcastle hoyong budak-anakna niru nalika aranjeunna dewasa. Saint-Maximin parantos kéngingkeun pisan hormat ti peminat saeutik anu seueur anu ngémutan ganta na, nyanyi éta tanpa cacad.

Kisah Kanak-kanak Allan Saint-Maximin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Saperti dina waktos nyerat, Allan Saint-Maximin parantos ngajukeun masa kulawargana nuju ka stardom sadayana berkat karir bal. Kolotna ngagaduhan usaha sadar pikeun nyingkahan perhatian média. Catetan tina pamajikanana, adina sareng anggota kulawargi masih tetep disumputkeun. Aranjeunna sigana anu gaduh waktos anu saé pikeun hirup pikeun kanyataan yén hiji sorangan nyaéta superstar. Kurty anu henteu damel dina maén bal ayeuna parangkat panasehat karirna ka lanceukna anu saeutik.

Saint-Maximin ngaraosan nalika anggota kulawargana masihan sedekah pikeun anu dibutuhkeun. Naha anjeun terang?… Salah sahiji hal anu kahiji nalika anjeunna sumping di Tyneside nyaéta nampi uleman sareng ka NUFC Fans Food Bank- tempat anu ngagambarkeun kemiskinan anu ngaleungitkeun swaths ageung Inggris Wétan. Usaha média parantos berpusat di putrana; Lyana sareng Ninhia salami sumbanganna.

Kisah Kanak-kanak Allan Saint-Maximin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Ngenalkeun Gaya Hidup Allan Saint-Maximin bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran anu lengkep dina standar hirupna.

Kéngingkeun sakitar € 2,000,000 sataun kalayan upah mingguan € 38.462 (dina waktos nyerat) pasti ngajantenkeun anjeunna jutawan footballer- indikasi gaya hirup anu méwah. Sepakbola gaya sadar ku gaya hirup anu glamor gampang katingali sedan mewah anu hargana $ 151,600 (gajih na dua satengah minggu).

Mobil Allan Saint-Maximin
Mobil Allan Saint-Maximin
Ogé gaya hirup, you sareng kuring terang Saint-Maximin gaduh arti fesyen anu hébat sakumaha anu dititénan tina lapangan maén. The Lalaki Perancis nyaéta mogul busana, anu resep katingalina séhat sareng mareuman dina pitch. Sakumaha anu katémutan dina taun-taun na, désainer donning (hususna headbands) parantos janten penampilan tandatangan na ti saprak mimiti.
Allan Saint-Maximin Gaya hirup henteu ngamimitian ayeuna
Allan Saint-Maximin Gaya hirup henteu ngamimitian ayeuna. Kiridit Gambar: Instagram
Kisah Kanak-kanak Allan Saint-Maximin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Anjeunna disarioskeun ka Panutup Sticker Desainer Headband na: Naha anjeun terang?… Béntang Newcastle Allan Saint-Maximin sakali kapaksa nutupan tutupna £ 180 Gucci kalayan STICKER salami meunangna di United Kingdom pikeun ngindarkeun aturan sponsor. Dina waktos éta, pamuter tricky kedah nempatkeun sepotong bodas dina pita Gucci.

Allan Saint-Maximin kapaksa nutupan tutupna £ 180 Gucci £ nalika anjeunna maén di lapangan
Allan Saint-Maximin kapaksa nutupan tutupna £ 180 Gucci £ nalika anjeunna maén di lapangan. Kiridit Gambar: Panon poé

Tato Allan Saint-Maximin pikeun Fans: ngabogaan Tato Superhero sanes pikeun kipas anu resep. Sasaruaan pikeun Allan Saint-Maximin parantos ningali anjeunna meunang basa kipas superhero. Para peminat keras sapertos kieu (di handap) moal kapikiran ngartos cinta ku sacara permanén meunang tato ramo di awakna.

Naon budakna Rutinitas Harian sapertos: Allan Saint-Maximin mangrupikeun jalma anu ngagunakeun Stratégi latihan anu unik sareng kéngingkeun tetep. Pemain bal gaya sacara bergaya ngagunakeun cara anu teu konvensional pikeun ngalakonan pagawéan. Saint-Maximin langkung milih ngajalankeun sareng benteng tangga na salaku cara anu khusus pikeun ngajaga dirina pas.

kanyataan parios: Hatur nuhun kanggo maca Carita Budak Leutik Allan Saint-Maximin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu