Carita Budak Leutik Saint-Maximin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Leutik Saint-Maximin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football jeung nickname "Saint Max". Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold kami nyandak anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak nepi ka ayeuna.

Kahirupan sareng Kebangkitan Allan Saint-Maximin. Kredit Gambar: ChronicleLive, 90Min, Twitter sareng GetFootballNewsFrance
Kahirupan sareng Kebangkitan Allan Saint-Maximin. Kredit Gambar: ChronicleLive, 90Min, Twitter sareng GetFootballNewsFrance

Analisis ngalibetkeun kahirupan awal / latar kulawarga, pendidikan / pembinaan karir, kahirupan karir awal, jalan pikeun popularitas, naékkeun carita Kinérja, kahirupan hubungan, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng fakta-fakta saeutik-saeutik ngeunaan anjeunna.

Leres, sadayana terang Saint-Maximin mangrupikeun hal anu béda, jack anu aya dina kotak anu laju, keterampilan sareng tipu daya di sawah lakukeun peminat bal-balan teruja. Nanging, ngan sakedik anu nganggap Biografi Allan Saint-Maximin anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Allan Saint-Maximin Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - Kulawarga Latar sareng Kahirupan Awal

Dimimitian off, ngaran lengkep na téh Allan Irénée Saint-Maximin. Anjeunna lahir dina dinten 12 kaping Maret 1997 ka indungna, Nadège Saint-Maximin, sareng ramana Alex Saint-Maximin di Châtenay-Malabry, hiji koméntar di pinggiran kidul-kulon Paris, Perancis.

Kawas sasama dulur-dulur na; Thomas Lemar, Thierry Henry, Dimitri Payet jeung Kingsley Coman, urang Perancis kagungan Grup étnis Guianese Creole Perancis kalayan akar kulawarga Carribean sareng Amérika Kidul. Sanaos lahir di Perancis, Saint-Maximin ngagaduhan kulawargana asalna ti nagara Guyana (sisi indungna) sareng Guadeloupe (sisi bapakna).

Lahir ka kolot beunghar masihan Saint-Maximin mimiti cerah pikeun kahirupan. Anjeunna ageung dina latar kulawarga kelas luhur sareng raoseun pisan salaku anak. Kolot Allan Saint-Maximin ngagaduhan pendidikan kauangan anu pangsaéna sareng henteu pernah bajoang sareng artos. Naha anjeun terang?… Indungna pernah nyekel jabatan 'diréktur pendidikan'di sakola populér anu aya di Paris Suburbs sedengkeun bapakna Alex damel salaku administrator kantor di Universitas Paris Diderot anu aya di Paris, Perancis. Kadua kolotna ngagedékeun murangkalihna dina taat kana iman agama Kristen.

Mimiti Taun: Allan Saint-Maximin diboyong salaku bungsu tina tilu barudak. Anjeunna ngagaduhan lanceuk sepuh namina Kurtys sareng lanceuk anu namina tetep teu dipikanyaho dina waktos nyerat. Tumuwuh di kota Meudon, pamuda Saint-Maximin ngiringan nari sareng busana janten hobi. Éta pendekatan anu modéren pikeun kahirupan ningali anjeunna nyandak sasarengan awal pikeun sirah, pangembangan anu terus dugi ka ayeuna.

Cinta Allan Saint-Maximin pikeun bando sanés anyar. Poto budak leutik na nyarios sadayana. Kiridit: DailyMail
Cinta Allan Saint-Maximin pikeun bando sanés anyar. Poto budak leutik na nyarios sadayana. Kiridit: DailyMail
Allan Saint-Maximin Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Kolot sareng guru sakola Saint-Maximin masihan anjeunna sadayana nilai anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun anjeunna unggul nalika déwasa. Jaman harita salaku budak sakola, Allan dipasihan 10 euro ku indungna unggal waktos anjeunna angkat ti sakola ka sakola. Anjeunna nyéépkeun artos ngagaleuh permén sareng ngadukung babaturanana anu peryogi (Tanda ngeunaan kamurahan dini-na). Nalika di sakola, bakat Saint-Maximin dina olahraga atlit sareng maén bal ditimukeun sareng teras diamankeun ku nyalira tanpa gaduh palatih atanapi mentor. Nyarios perkawis éta, anjeunna kantos nyarios;

"Bakat kuring alami pikeun kuring. Kuring nyandak bola dimana-mana, di sakola, di bumi, sareng sajabana kuring maén bal sepanjang waktos sanaos henteu dilatih. Éta pendekatan kuring sorangan, sapertos anu kuring dipikahoyong. Laju sareng katerampilan kuring diajar nyalira ”

Diantara sagala pilihan olah raga, Éta olahraga anu sumping munggaran pikeun nuhun alami pikeun ngajalankeunana anu saprak anjeunna masih leutik. Salajengna, anjeunna nerapkeun Athletics to Football sareng anjeunna mimiti maénkeun kaulinan kalayan lanceukna lanceukna, Kurtys anu dina waktos éta ngadeukeutan janten juru main bal. Mimiti, Saint-Maximin ngandelkeun kaahlianna, pamekaran anu janten anjeunna yakin yén anjeunna ngagaduhan bakat janten profésional.
Méré tag babarengan sareng lanceukna, misi mimiti Saint-Maximin janten pikeun anjeunna diajar kumaha ngalakukeun hal anu luar biasa ku bal bal. Anjeunna ngalakukeun éta sadayana dina nami nangtung tina riungan budak di lingkungan na- tempat dimana kasempetan maén bal terbatas. Sapoe dina dinten kaluar, lalaki Perancis mimiti ngasah katerampilanana dina beton ogé jujukutan. Saint-Maximin maén sareng budak lalaki sakitar umur lanceukna (dua atanapi tilu taun na langkung sepuh).
Laju Saint-Maximin anu luar biasa ditambah ku kamampuan dribbling ningal anjeunna langkung unggul tibatan sésa budak di lingkungan na. Para pesepakbola jalan anu kalolobaanana henteu dicoo éta untung meunang kasempetan pikeun uji coba sareng Verrières-le-Buisson, klub lokal- 34 mnt drive sareng 10.8km ti imah kulawargi. Dina waktos éta duanana duduluran (Kurty janten anu pangheulana) suksés ngenalkeun pangakuan para akademi, kabingahan ku Saint-Maximin's anggota kulawarga memang teu aya batas.
Allan Saint-Maximin Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Salaku pamuda, Saint-Maximin diajarkeun perdagangan di klub nonoman Verriere-le-Buisson sababaraha bulan sateuacan maju ka klub anu sanés, AS Ris-Orangis anu salajengna 55 mnt  drive / (34.5 km) ti imah kulawargana di Meudon. Di bandung, anjeunna dirawat ku dua pendidik, Jean-Louis Lessard jeung Didier Demonchy. Saint-Maximin maén dina kaayaan pangajaran guruna Frédéric Ferreira nalika mantra 3 na.

Sakumaha anu bakal diarepkeun, anjeunna ngagaduhan anu saé pikeun karirna. Saint-Maximin éta langkung saé pikeun nonton kusabab tampilan na laju sareng kaahlian. Keuntungan ieu ningali anjeunna maju ka akademi multi-tujuan Perancis anu namina ACBB (Athletic Club de Boulogne-Billancourt) dina taun 2007.

ACBB lain ngan ukur akademi, tapi merek olahraga dimana sadayana Kolot hoyong ngadaptarkeun barudakna. Hal ieu sabab akademi ngagaduhan reputasi pikeun ngajalankeun pamaén ka luhur klub Perancis. Hatem Ben Arfa, Yacine Bammou, pikeun namina tapi sababaraha anu ngaliwat klub.

Allan Saint-Maximin Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong

Nalika Saint-Maximin dewasa janten dewasa, anjeunna mimiti ngimpi maén dina acara Liga Utama. Deui harita, budak Perancis bakal neraskeun ningali Arsenal Thierry Henry sapopoé dina tivi.

Migawe impian na, bintang ngora neraskeun ngalaksanakeun naon anu parantos dilakukeun anjeunna paling hadé dina jalur maén- ngémutan nyalira nganggo dribilitasna sareng laju dina cara anu unik. Ngajelaskeun ngeunaan keunikan anu aya diantara pasangan nya, Saint-Maximin sakali nyarios;

"Di akademi, aranjeunna ngalatih, salah sahiji touch, dua touch. Saha waé anu niténan kuring dibina sacara béda. Kuring sering nyerelek sareng dititah maén ngalawan budak lalaki anu langkung ageung sareng kuat. Kuring diajar kumaha ngéléhkeun aranjeunna sareng dina waktos anu sasarengan, aviod janten ditajong ”

Palatih dina waktos éta, Guillaume Mingguer, diwangun tim na di sabudeureun anjeunna. Dina pertandingan kalapa kahijina, Allan Saint-Maximin damel kesan ku nyetak tujuan 8. Dianggap fenomena nalika umurna anom, anjeunna ngagaduhan reputasi anu hébat diantara para rekrutmen di seluruh Perancis. Moal lami deui, Saint-Maximin nyandak kaputusan pangpentingna dina karir akademik ku ngahijikeun ka Saint-Étienne, hiji klub anu masihan anjeunna aman ka arah lulusan akademi di taun 2013.

At Saint-Étienne B, Saint-Maximin janten salah saurang pamaén anu paling caangna, pangwangunan anu ngajantenkeun panggilan nasionalna Perancis. Hanjakalna, maju kana skuad senior klub henteu ningali jenius Perancis ngagaduhan waktos maén anu cekap. Pindah ka Monako ogé henteu jalan sakumaha Saint-Maximin henteu tiasa bangku Bernardo Silva, Aom bela diri jeung João Moutinho anu aya dina puncak kakawasaanana.

Allan Saint-Maximin Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong

Ngalihkeun pinjaman ka Pasundan Bastiais janten tindakan anu paling dipercaya pikeun Saint-Maximin, salah sahiji anu henteu ngan ukur mayar tapi NGAYAKinkeun Nice pikeun asup anjeunna ti Monako dina usum panas 2017.

Di Nice, Saint-Maximin ngamimitian ngalakukeun léngkah anu serius, janten palaku konci pikeun klub handapeun Patrick Viera. Pagelaranana pikeun klub narik manajer Newcastle United urang Bruce anu waspada pikeun anu ngagumbirakeun pamegetna, ngajantenkeun aranjeunna turun tina korsi.

Impian Liga Premier Saint-Maximin akhirna dimungkinkeun saatos anjeunna ngagabung sareng Newcastle dina kaping 2 Agustus 2019. Langsung kana usum 2019/2020, pesepakbola gaya diri kalayan pirang anu dicelup, dreadlocks spiky mimiti ngagaduhan penggemar anu pikaresepeun. Saint-Maximin ngagaduhan manah pembela Liga Premier anu balap kalayan ledakan payunna anu petualangan.

Allan Saint-Maximin geuwat janten favorit fans dina usum liga perdana na. Kiridit Gambar: DailyMail
Allan Saint-Maximin geuwat janten favorit fans dina usum liga perdana na. Kiridit Gambar: DailyMail

Pikeun unggal waktos Saint-Maximin aya sareng bal, anjeun terang naon anu bakal anjeunna laksanakeun pulas, péngkolan, leuleus, ngageser, nyusup lawan anu teraskeun sareng nyetir maju sareng balna anu napel dina sukuna. Ngeureunkeun anjeunna mangrupikeun masalah sanésna sakumaha anu dititénan tina salembar pidéo di handap.

Ningali pidéo di luhur, anjeun bakal satuju yén Saint-Maximin, tanpa diragukeun, 'JACK ' dina kotak. Asides kabisa sareng tipu daya na (dina panguripan hideung sareng bodas na), tukang sihir anu kuat ogé ngagaduhan sajumlah tanaga anu peryogi pikeun pulihkeun jimat. Di handap ieu sapotong bukti video.

Dina waktu nyerat, Saint-Maximin pasti aya pamaén anu paling penting dina tim Newcastle sareng salah saurang pamaén anu paling pikaresepeun anu nonton di Liga Premier. Tanpa ragu, para peminat maén bal tangtung ningali pamuda na mekar jadi bakat kelas dunya anu leres di hareupeun panonna. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Allan Saint-Maximin Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna pikeun Kinérja, éta pasti yén kalolobaan fans Newcastle parantos merhatoskeun naha Allan Saint-Maximin saleresna parantos nikah sareng masih gaduh garwa atanapi gaduh kabogoh. Enya! Teu aya anu nyangkal kanyataan yén penampilan imutna gandeng ku gaya maénana bakal nempatkeun anjeunna dina daptar anu dipikahoyong calon kabogoh wannabe.

Numutkeun ka WTFoot, urang Perancis éta sakaligus dituduhkeun bobogohan hiji gadis anu dingaranan Margaux sakitar 2015, dina waktosna kalebet klub Jerman (Hannover 96). Numutkeun laporan, Margaux (digambarkeun di handap ieu) ayeuna janten mantan kabogohna.

Allan Saint-Maximin baheulana dituduh bakal pacaran Margaux. Kiridit Gambar: WTFoot
Allan Saint-Maximin baheulana dituduh bakal pacaran Margaux. Kiridit Gambar: WTFoot
Dina waktos nyerat, Allan Saint-Maximin dikaruniai dua putri anu pikaresepeun (Lyana sareng Ninhia) anu anjeunna namina Putri-Putri na. Sakumaha dititénan dihandap, kepang anu taliti dina rambut duanana awéwé mangrupikeun cerminan murni tina gambar sareng kasaruaan bapakna. Gambar kénca nyaéta Lyana anu geulis (kénca) sareng Ninhia (katuhu) nalika aranjeunna mikaresep kanyamanan nyaman bapak superna.
Papanggih Putri Allan Saint-Maximin's- Lyana sareng Ninhia. Kiridit Gambar: TheTimesUK
Papanggih Putri Allan Saint-Maximin's- Lyana sareng Ninhia. Kiridit Gambar: TheTimesUK

 

Allan Saint-Maximin Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Kéngingkeun Allan Saint-Maximin Personal Life jauh tina sadaya dribbles sareng tipu daya na di lapangan bakal ngabantosan anjeun ningali pandangan kapribadian anu langkung hadé.

Dimimitian pareum, di dinya mangrupikeun langkung seueur ka anjeunna tibatan kaahlian-Na, permata sareng labél desainer. Leres !, Anjeun panginten anjeunna ngan saukur flashy. Tapi Saint-Maximin saleresna mangrupakeun jalma pinter sareng jalma normal anu terang naon anu anjeunna laksanakeun nyaéta; nempatkeun batur sateuacanna nyalira. Nyarios sareng BBC, Saint-Maximin ngadamel dunya terang ngeunaan kahayangna pikeun ngalakukeun sadaya dina lapangan, ngahibur peminat, ngabantosan réncang sanés anu sanés sabab sanés hartos henteu nyetak tujuan. Di handap ieu sapotong bukti video.

Sabulan saatos ngahijikeun Newcastle, para peminat Inggris Wétan Kalér kusabab cinta nyiptakeun cara pikeun ngahormatan bentangna pikeun aranjeunna - hiji kamekaran anu ngalahirkeun lagu-lagu na. Saint-Maximin ngagaduhan lagu anu populér pikeun namina- anu ditembangkeun henteu ngan ukur nalika patandingan tapi di mana waé ogé kalebet klub. Dangukeun eta di handap;

Pikeun seueur peminat, gaduh pamuter anu ceria sareng pikaresepeun sapertos Saint-Maximin dina generasi ieu mangrupikeun hal anu indah pikeun ditingali. Anjeunna, tanpa ragu, jalma anu dipikaresep, hiji anu kolotna Newcastle hoyong budak-anakna niru nalika aranjeunna dewasa. Saint-Maximin parantos kéngingkeun pisan hormat ti peminat saeutik anu seueur anu ngémutan ganta na, nyanyi éta tanpa cacad.

Allan Saint-Maximin Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Saperti dina waktos nyerat, Allan Saint-Maximin parantos ngajalin masa lalu kulawargana nyalira dina karir bal-balan sadayana. Kolotna parantos ngalakukeun upaya sadar pikeun nyingkahan perhatian média. Catetan tina pamajikanana, adina sareng anggota kulawargi masih tetep disumputkeun. Aranjeunna sigana anu gaduh waktos anu saé pikeun hirup pikeun kanyataan yén hiji sorangan nyaéta superstar. Kurtys anu henteu damel di pamaén bal ayeuna janten panaséhat karirna ka lanceukna.

Saint-Maximin ngaraosan nalika anggota kulawargana masihan sedekah pikeun anu dibutuhkeun. Naha anjeun terang?… Salah sahiji hal anu kahiji nalika anjeunna sumping di Tyneside nyaéta nampi uleman sareng ka NUFC Fans Food Bank- tempat anu ngagambarkeun kemiskinan anu ngaleungitkeun swaths ageung Inggris Wétan. Usaha média parantos berpusat di putrana; Lyana sareng Ninhia salami sumbanganna.

Allan Saint-Maximin Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Ngauningaan Gaya hirup Allan Saint-Maximin bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran lengkep ngeunaan standar hirupna.

Kéngingkeun sakitar € 2,000,000 sataun kalayan upah mingguan € 38.462 (dina waktos nyerat) pasti ngajantenkeun anjeunna jutawan footballer- indikasi gaya hirup anu méwah. Sepakbola gaya sadar ku gaya hirup anu glamor gampang katingali sedan mewah anu hargana $ 151,600 (gajih na dua satengah minggu).

Mobil Allan Saint-Maximin
Mobil Allan Saint-Maximin
Ogé gaya hirup, you sareng kuring terang Saint-Maximin gaduh arti fesyen anu hébat sakumaha anu dititénan tina lapangan maén. The Lalaki Perancis nyaéta mogul busana, anu resep katingalina séhat sareng mareuman dina pitch. Sakumaha anu katémutan dina taun-taun na, désainer donning (hususna headbands) parantos janten penampilan tandatangan na ti saprak mimiti.
Allan Saint-Maximin Gaya hirup henteu ngamimitian dinten ayeuna. Kiridit Gambar: Instagram
Allan Saint-Maximin Gaya hirup henteu ngamimitian dinten ayeuna. Kiridit Gambar: Instagram
Allan Saint-Maximin Childhood Story Plus Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Anjeunna disarioskeun ka Panutup Sticker Desainer Headband na: Naha anjeun terang?… Bentang Newcastle Allan Saint-Maximin sakali kapaksa nutupan headband Gucci na £ 180 ku STICKER nalika meunang Manchester United dina urutan pikeun nyingkahan aturan sponsor. Salami waktos éta, pamuter anu rumit kedah nempatkeun salembar pita bodas dina logo Gucci.

Allan Saint-Maximin kapaksa nutupan headband Gucci na £ 180 nalika anjeunna maén dina pitch. Kiridit Gambar: TheSun
Allan Saint-Maximin kapaksa nutupan headband Gucci na £ 180 nalika anjeunna maén dina pitch. Kiridit Gambar: TheSun

Tatu Allan Saint-Maximin pikeun Fans: ngabogaan Tato Superhero sanés kanggo kipas haté anu pingsan. Kasaruaan pikeun Allan Saint-Maximin parantos ningali anjeunna kéngingkeun basis kipas superhero. Fans anu paéh sapertos kieu (di handap) moal kapikiran ngajantenkeun cinta aranjeunna dipikaterang ku cara kéngingkeun permanén rajah na dina awakna.

Naon budakna Rutinitas Harian sapertos: Allan Saint-Maximin mangrupikeun jalma anu ngagunakeun Stratégi latihan anu unik sareng kéngingkeun tetep. Pemain bal gaya sacara bergaya ngagunakeun cara anu teu konvensional pikeun ngalakonan pagawéan. Saint-Maximin langkung milih ngajalankeun sareng benteng tangga na salaku cara anu khusus pikeun ngajaga dirina pas.

kanyataan parios: Hatur nuhun kanggo maca Carita Budak Leutik Allan Saint-Maximin Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar