Alex Nyaritakeun Budak Budak Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Biasa

Alex Nyaritakeun Budak Budak Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Biasa

Biografi urang Alex Telles nyaritakeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Fakta Kulawarga, Pamajikan, Mobil, Net Worth, Gaya hirup, sareng Kahirupan Pribadi.

Dina istilah anu saderhana, urang gaduh didieu, Kisah Kahirupan pamaén bal Brasil ti saprak mimiti na dugi ka janten kasohor. Ayeuna, ayeuna hirupna mimiti naék pikeun nyetak - éta nembongkeun kasimpulan jelas Alex Telles Bio.

Leres, henteu seueur kipas anu terang ngeunaan perjuangan anu anjeunna atos janten pamaén anu saé. Langkung seueur, panginten, anjeun ngan ukur terang basa Brasil nalika pasar transfer. Kami di dieu pikeun nyaritakeun carita na sareng tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Alex Ngabejaan Story budak leutik:

Pikeun Wiwitan Biografi, nami lengkepna nyaéta Alex Nicolao Telles. Alex lahir dina dinten 15th Désémber 1992 ka bapakna, Jose Telles sareng indungna, Claudete Telles di kota Caxias do Sul, Brazil.

Pamaén bal Brasil sumping ka dunya salaku bungsu tina dua murangkalih anu dilahirkeun tina union antara kolotna anu panginten tiasa di awal 60an. Tanpa aranjeunna, moal aya Alex.

Mimiti, Alex leutik dipasihkeun pisan ku kanyaah ti kolotna sareng adina kokolot. Moreso, anjeunna ampir teu tiasa nyéépkeun hiji atanapi dua dinten tanpa kéngingkeun permén atanapi cocooan ti kulawargana.

Jaman harita, budak ngora gancang lumpat anu anjeun pikirkeun anjeunna Usain baud nyamar. Laju na rada teu dipercaya yén babaturanana ampir teu tiasa dicekel ku anjeunna. Ieu mangrupikeun pandangan anu jarang ngeunaan budak anu energetic anu henteu pernah terang yén anjeunna bakal sapertos anu hébat dina kahirupan.

Alex Nyarios Latar Kulawarga:

Sabalikna tina persépsi anjeun, kolotna Telles henteu kantos beunghar. Anjeunna ageung dina Latar Kulawarga kelas menengah. Nanging, rumah tanggana wareg ku sadayana. Maka, kahirupan janten langkung saé pikeun aranjeunna.

Tumuwuh-Up Taun:

Salaku budak leutik, Telles ngabagi hubungan anu teu kaharti ku unggal anggota kulawargana. Kaleresan aya, adina na boro-boro tega ningali anjeunna nangis. Maka, anjeunna bertindak salaku duduluran anu terlindung teuing sareng ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nangtayungan anjeunna khususna tina panyiksa. Ieu Suster Ageung anu parantos teras-terasan balik ti jaman budak.

Alex Nyarios Asal Kulawarga:

Sering disebatkeun yén apél henteu murag jauh tina tangkal apel. Dina cara anu sami, Alex henteu kakurangan tina ciri karuhunna. Sakumaha urang sadayana terang, Brazil parantos nguntungkeun dunya ku pamaén anu henteu katandingan, sareng Telles henteu kéngingkeun daptar.

Teu aya ragu yén Kulawarga Telles 'sacara sakedik ngakar dina Caxias do Sul tempat anjeunna lahir. Nanging, Etnisna henteu ngan ukur dugi ka Brasil tapi ogé kalebet Italia kusabab nini-nini anu hébat na Italia.

Naha anjeun terang?… Alex Telles tempat Asalna, Caxias do Sul mangrupikeun kota panggedéna kadua di Rio Grande do Sul, Brasil Kidul. Éta kota industri, didamel ku imigran Italia abad ka-19.

Kumaha Alex Nyarioskeun Ekspédisi Maén Bal mimiti:

Ngora Brasil henteu ngembangkeun cinta dadakan pikeun maén bal. Sabalikna, anjeunna laun milih minat kana istiméwa babaturanana anu maénkeun maén bal jalan. Dina waktos Telles 8 taun, anjeunna janten yakin pisan yén anjeunna bakal mecahkeun sadaya odds pikeun janten ahli bal anu dipikahormat. Maka, anjeunna ngagentos sareng réncang na maén bal jalan.

Sababaraha taun maén di jalanan ningali Telles kana daptar di akademi nonoman Esporte Clube Juventude di 2007. Ningali yén anjeunna mendakan minuhan maén bal di akademi, Telles nyalurkeun sadaya tanaga pikeun ngawangun katerampilanana. Tim kami ngungkabkeun prestasi anu pangpayunna sareng akademi nonoman Esporte Clube Juventude.

Alex Nyaritakeun Kahirupan Karir Awal:

Percanten atanapi henteu, urang Brasil parantos latih pisan salami mangtaun-taun sateuacan kéngingkeun kaistiméwaan pikeun maén dina pertandingan anu bergengsi. Nalika waktuna pas anjeunna, jam 18 debut pikeun klub profesional kahijina (Juventude). Budak ngora ngaluncurkeun karir propésionalna ku nunjukkeun kaparigelan na, prestasi anu ngabantosan Juventude meunang 2011 sareng 2012 Copa FGF.

Bieu sataun saatos pamer istiméwa na, Telles dipindahkeun ka Gremio dimana anjeunna kéngingkeun penghargaan Kénca-tukang Pangalusna langkung ti dua kali. Salajengna, anjeunna ngagabung sareng Galatasaray di 2014 sareng ngabantosan klub pikeun nangkep sababaraha piala kalebet Super Lig, Piala Turki sareng Piala Super Turki.

Alex Nyaritakeun Jalan Ka Inohong Carita:

Saatos ngahontal pisan dina umur ngora, Brasil mimiti narik tim-tim top. Dina hiji kasempetan di 2015, Telles dikabarkan janten pilihan anu pangsaéna pikeun ngaganti Filipe Luis di Chelsea. Nanging, klub Inggris henteu nguntungkeun sagala urusan. Éta tangtosna, kéngingkeun anjeunna kuciwa.

Deui, pas anjeunna ngahontal langkung pikeun Galatasaray ngalakukeun pasang surut pinjaman anjeunna jauh ti klub. Butuh Telles pisan kasabaran pikeun akrab sareng Inter Milan, anu nandatanganan anjeunna pikeun pinjaman sataun salami 2015. Hal janten rumit sabab anjeunna henteu patepung sareng palatih Galatasaray tercinta, Roberto Mancini, di klub barunya.

Alex Nyarioskeun Kisah Sukses:

Di Inter Milan, rejeki mendakan Telles nalika anjeunna nandatanganan kontrak kontrak € 6.5 juta kalayan FC Porto dina sasih Juli 2016. Tangtosna, ngiringan sisi Portugis masihan anjeunna langkung seueur waktos maén sareng pajamanan. Maka, Alex Telles akhirna kéngingkeun Defender of the Monthira Liga's the Month sareng seueur penghargaan ogé piala di FC Porto.

Maju ka waktos nyerat Alex Telles Bio, anjeunna henteu diragukeun, salah sahiji pembela anu paling diremehkeun di dunya. Sanaos kitu, pangaruhna masih karaos di FC Porto dugi ka ayeuna.

Pantes disebatkeun, sakumna kulawargana bersyukur yén Brazil tungtungna ngaku kahebatan maén bal Alex Telles di 2019. Maka, Telles damel debutna pikeun nagarana dina dinten ka 23 Maret 2019. Sesa anjeunna, sakumaha aranjeunna nyarios, nyaéta sajarah.

Maén pikeun Brazil mangrupikeun salah sahiji prestasi anu hébat dina Telles.
Maén pikeun Brazil mangrupikeun salah sahiji prestasi anu hébat dina Telles.

Alex Nyaritakeun Kahirupan Hubungan:

Teu kawas Jibril Magalhaes ti saprak 2020, Telles ngagaduhan kahirupan cinta anu aktip. Nyatana, anjeunna katingalina sapinuhna kaselep dina sagara cinta sareng kabogohna anu janten pamajikanana. Hasil tina ulikan kami nunjukkeun anjeunna ngan parantos dikaitkeun sareng hiji awéwé ti saprak budak leutik na saacan tanggal. Kuring yakin anjeun kudu panasaran terang saha awéwé anu untung dina Bio na. Baca deui!

Ngeunaan Alex Telles Pamajikan:

Carita cinta aranjeunna tanpa diragukeun, lumayan matak. Urang Brasil parantos sering ngamajukeun halaman Instagramna pikeun ngabagi poto pamajikanana anu geulis, Priscila Minuzzo.

Naon deui? Alex sareng istrina ngariung di simpé di garéja St. Pelegrin dina dinten kaping 6 Juni 2018. Saprak harita, pasangan parantos silih pikanyaah tibatan anu tiasa dicandak dina sinetron. Ieu mangrupikeun pandangan tina kawinan Alex Telles sareng Priscila Minuzzo.

Kadieu! Kuring miharep béntang Brasil anu bakal datang sapertos séjén Vinicius Junior bakal diajar tina kahirupan hubunganana. Kirang kuring hilap, katingalina Telles gaduh murangkalih nalika nyerat Bio na. Kasempetan anjeunna ngagaduhan putra pisan luhur sabab anjeunna sacara konsisten nunjukkeun poto budak leutik salaku bagian tina kulawargana. Naha ieu putra Alex Telles?

Alex Nyaritakeun Kahirupan Kulawarga:

Palatihan bumi anu saé henteu ngiringan kapribadian luar biasa. Percanten atanapi henteu, Telles Life Story moal bakal minuhan upami henteu pikeun pelajaran anu pangpayunna anu ditampi ti kolotna. Ayeuna hayu urang nyaritakeun langkung seueur ngeunaan anggota kulawargana dimimitian ku kolotna.

Ngeunaan Rama Alex Telles ':

Bapana urang Brasil, Jose Telles mangrupikeun sumber penting tina kamahéran maén bal na. Entong kaget teuing upami kuring nyaritakeun yén Jose pernahna ogé pamaén bal. Nanging, anjeunna nyerah maén bal dina yuswa 19 kanggo fokus kana padamelanna salaku asisten mékanika pikeun nyumponan kabutuh kulawargana. Pendak sareng bapak Alex Telles, Jose Telles nalika anjeunna nganggo imut tina gado dugi ka gado.

Naha anjeun terang?… Nyarioskeun tujuan munggaran pikeun Gremio sumping kusabab motivasi anu ditampi ti ramana. Dina prestasi anu bersyukur ka bapakna pikeun memotivasi tujuan kahijina, Alex Telles nyatakeun;

"Janten pamaén mangrupikeun impian. bapak kuring henteu sadar yén kuring hirup pikeun anjeunna. Abdi resep ngahontal cita éta. ”

Percanten nalika kuring nyaritakeun yén bapa Alex Telles Jose Telles masih pas, bahkan dina umur sepuh na. Narikna, anjeunna sakali nyandak bagian sareng ngarengsekeun maraton 15km dina yuswa 61. Pariksa olahragawan hébat bapak.

Ngeunaan Ibu Alex Telles ':

Ibu ageung parantos ngahasilkeun putra anu suksés sareng anjeunna henteu terkecuali. Ikatan indung-putra anu kaluar antara Alex Telles sareng indungna, Claudete henteu tiasa dipecah. Pamaén Porto sering nyandak halaman Instagram sareng Facebook na kanggo nyarioskeun cinta anu jero pikeun indungna. Pendak deui sareng Claudete Telles, nalika anjeunna nganggo imut tina gado dugi ka gado.

Alex henteu nyebatkeun kecap anu saé dina gambar poto indungna, anu nyatakeun yén anjeunna salaku indung anu pangsaéna di dunya. Tingali, Claudete Telles ngadukung karir putrana. Sering, anjeunna angkat ka stadion pikeun nonton anjeunna maénkeun pertandingan langsung. Teu diragukeun, indungna némbongan janten kipas nomerna.

Ngeunaan Sister Alex Telles ':

Hatur nuhun ka lanceukna, Hellen, Telles mikaresep kabagjaan anu leutik. Sanaos duduluranna tiasa ngagaduhan béntenna, aranjeunna silih bantosan ngalangkungan imajinasi jalma.

Narikna, sadérék Telles sok awas pikeun anjeunna ti saprak alit. Maka, anjeunna henteu ngaraos betah gaduh lanceuk. Gambar di handap ieu, duanana adi sareng lanceukna ngabagi hubungan anu teu tiasa pegat.

Ngeunaan Baraya Alex Telles:

Salah sahiji kakuatan pendorong anu ngajantenkeun anjeunna fokus nyaéta kulawargana ageung. Kana waktosna, budak ngora parantos nampi seueur pujian ti dulur-dulurna, paman sareng bibi anu parantos ngamotivasi anjeunna. Maka, anjeunna nyobian sabisa-bisa nyingkahan nguciwakeun dulur-dulurna.

Nanging, Telles henteu acan nyarioskeun tentang akina sareng nini na. Kami arepkeun anjeunna geuwat ngabagi carita aranjeunna ka dunya.

Alex Nyaritakeun Kahirupan Pribadi:

Ngobrol ngeunaan pamaén bal anu yakin kana kamampuanana, sareng kuring bakal nunjukkeun Alex. Bek FC Porto henteu sieun nyanghareupan tantangan naon waé. Kumisan ti maén bal, anjeunna resep musik. Reuwas? Bek FC Porto saé kalayan nyanyi lagu-lagu anu saé. Saha anu terang, anjeunna panginten resep kana nyanyi upami maén bal gagalna.

Pas ti jaman mimiti, Telles ngembangkeun kabiasaan ngadatangan pantai. Malah dina jaman kaagamaanna, urang Brasil masih nyéépkeun waktos sareng babaturan pikeun bersantai di pantai sareng kapal pesiar. Kadang-kadang, anjeunna kalibet dina gelombang ombak kalayan papan na.

Alex Nyaritakeun Gaya hirup:

Percanten atanapi henteu, Telles parantos kabuktosan henteu ragu yén anjeunna hirup senang. Sanaos anjeunna parantos ngempelkeun kabeungharan ageung pisan pikeun anjeunna, anjeunna henteu kapaksa nunjukkeun pembuatan Gaya hirup mewahna. Nanging, anjeunna nganggap hubunganana sareng jalma anu dipikacinta janten aset pangageungna anu teu tiasa digentoskeun.

Alex Telles Net Worth:

Maénkeun pikeun klub-klub anu kasohor di dunya ogé ngeja prosés finansial anu penting pikeun Telles. Nyatana, dina taun 2020, nilai bersih Alex Telles diperkirakeun sakitar € 40 juta. Di FC Porto, urang Brasil kéngingkeun perkiraan gaji kasar taunan € 2 juta.

Imah sareng Mobil Alex Telles:

Kusabab Telles maén dina Country League na, janten langkung gampang pikeun anjeunna pikeun gaduh bumi sareng mobil mewahna nyalira. Nanging, anjeunna henteu resep ngabagi gambar asetna anu mahal di média sosial.

Alex Nyaritakeun Fakta:

Pikeun ngarobih Biografi urang, ieu sababaraha sababaraha bebeneran anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngartos ngeunaan carita hirupna.

Fakta # 1: Panghasilan Gajihna Ngarecah Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANEarnings di Pounds
Per Taun€ 2,000,000
per Bulan€ 166,667
Per Minggu€ 38,402
Per Poé€ 5,486
Per Jam€ 229
Per Menit€ 3.8
Per Detik€ 0.06

Deui, kami sacara strategis nganalisis penghasilan Alex Telles nalika jamna aya. Punten, tingali gaji na per detik sareng tingali sabaraha penghasilanana ti saprak anjeun kadieu.

Ieu naon Alex Telles parantos kéngingkeun kumargi anjeun mimiti ningali Bio na.

€ 0

Fakta # 2: Duta Besar proyek Os Maiores Pequenos Heróis:

Dina usaha meunang perang anu ganas ngalawan kanker, Telles diangkat janten Duta Besar proyek Os Maiores Pequenos Heróis di 2018. Kusabab sipat filantropisna, anjeunna nampi tanggung jawab dina nasib anu hadé kalayan tujuan pikeun nyalametkeun seueur nyawa tina panyakit anu pikasieuneun. .

Sababaraha taun sateuacan Telles nampi ngahargaan éta, anjeunna nunjukkeun minat pisan pikeun ngabantosan penderita kanker. Dina salah sahiji kunjunganna ka jalma-jalma anu kapangaruhan, anjeunna nyarios;

"Didatangan Lembaga Kanker Barudak! Imut maraneh mangrupikeun balesan anu pangsaéna! Diajar pelajaran hirup anu hébat tina kunjungan ieu dinten ayeuna! ”

Fakta # 3: Alex Telles Dogs:

Hiji hal anu tétéla sami antara anjeunna sareng kulawargana nyaéta cinta aranjeunna pikeun anjing. Anjeunna boro-boro indit sapoé tanpa maén sareng piaraan na. Upami anjeun henteu terang, béntang FC Porto ngagaduhan dua anjing anu hartosna pisan pikeun anjeunna. Kabogohna pikeun anjing teu kaémut.

Fakta # 4: Alex Telles Tato:

Teu aya anu nyangkal kanyataan yén Telles parantos mangsi seueur tato dina awakna. Pikeun anjeun anu parantos teras-terasan nonton anjeunna maénkeun, kuring yakin anjeun meureun kagumkeun tato glamouring na anu ditulis dina panangan kénca na. Tingali kumaha anjeunna sacara teu sadar mikeun rajah na.

Mémang, sudut pandang na tentang inking sami sareng anu ti sasama pamaén bal na Brasil, Anderson Talisca.

Fakta # 5: Alex Nyaritakeun Agama:

Sadayana terang yén Brazil mangrupikeun nagara religius anu seuseueurna wargi na ngagem agama Katolik. Siga Ferran Torres jeung Quique Setien, Telles mangrupikeun umat Katolik anu resep kana iman Kristenna. Anjeunna sering unggah sababaraha gambar dirina dirarancang dina latar tukang anu ngandung Our Lady's (Mary, indung Yesus).

Naha anjeun terang?… Alex Telles henteu milih nomer kaos na 13 tina kabeneran. Sabalikna, anjeunna milih nomer pikeun ngahargaan ka panampian Mary, anu kajantenan di Portugal dina dinten ka-13 unggal bulan (ti Mei dugi ka Oktober) dina 1917.

Fakta # 6: Peunteun FIFA anu saé:

Kinerja Alex Telles parantos maksa FIFA pikeun pangkat anjeunna ampir dina tingkat anu sami sareng Marcelo sareng Dan Alves. Henteu ragu, anjeunna bakal janten garis pertahanan anu saé upami Telles kantos nyandak perjanjian maén babarengan Wan Bissaka, Maguire, sarta Lindelof. Pariksa statistik na di handap, lalaki éta ngagaduhan ampir sadayana.

Wiki:

Pikeun kéngingkeun ringkesan gancang tina Bio na, ieu mangrupikeun tabel anu nembongkeun profil Alex Telles na.

Pertanyaan BiografiJawaban Wiki
Nami lengkep:Alex Nicolao Telles
Tanggal lahir: 15th Désémber 1992
Tempat kalahiran:Caxias do Sul
Bapa:Jose Telles
indung:Claudete Telles
duduluran:Hellen Telles
Pamajikan:Priscila Minuzzo
Niley pasar:€ 40.00m
Perkiraan Gaji Tahunan:€ 2 juta
kabangsaan:Nigerian
profési:Pamuter maén bal
piaraan:anjing
Hobi:Nyanyi sareng Berselancar
jangkungna:1.81m (dina méter) sareng 5 ′ 11 ″ (dina suku)

kacindekan:

Tungtungna, urang kedah terang yén teu aya anu bakal ngabantosan urang sadar kana impian urang kecuali urang. Hayu urang diajar tina Alex Telles carita kahirupan sareng jalan urang ka jangkung karir urang. Émut, anjeun moal ngahontal cita-cita dugi ka dicobian. Kami bersyukur ka kolot sareng adi awéwé Alex Telles pikeun nyumbang kana kapribadian anu luar biasa.

Saatos nyéépkeun waktos dina Alex Telles Biografi, kami parantos mutuskeun pikeun ngeureunkeunana di dieu. Émut yén tim kami sering narékahan pikeun masihan anjeun kontén anu kualitas. Nanging, upami anjeun mendakan naon-naon anu henteu saé cocog sareng Bio of Telles ieu, mangga ngahubungi kami.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar