Alex Iwobi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
10777
Alex Iwobi budak Story Ditambah fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Big 17'. Alex Iwobi budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha ngemutan Alex Iwobi Biografi Story nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun Dimimitian.

Alex Iwobi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-mimiti Taun

Alex Iwobi budak StoryAlexander Chuka "Alex" Iwobi lahir dina dinten 3rd of 1996 Méi di Lagos, Nigeria ku Bapak na Bu Chuba Iwobi.

Di 2 umur, kulawargana pindah ka Turki ngiluan hubungan indungna urang saha urut pamaén Nigerian Austin Jay Jay Okocha. Waktu éta, Okocha ieu maén di Fenabache. Dina 2002, nalika anjeunna 4, Iwobi dibawa ka London ku kulawargana sanggeus pamanna direlokasi aya maén kalawan Bolton Wanderers. Anjeunna diangkat pinuh dina wétan London estate deukeut Bolton Wanderers.

Di Inggris, anjeunna ngamimitian kaluar Maen Bal jeung babaturanana di deukeut ku pitches deukeut estate Na.

Alex Iwobi budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-karir Mimitian

Iwobi ditandatanganan pikeun Arsenal bari masih di sakola dasar di umur lembut dalapan. signature-na di bandung ieu dipangaruhan ku Austin Jay Jay Okocha.

Alex Iwobi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Alex Iwobi- Signing pikeun Arsenal

Anjeunna ngembangkeun hiji hirup dimana anjeunna multi tasked antara Maen Bal jeung diajar. waktos karir nonoman na di Arsernal sumping dina hiji waktu lamun klub ieu di Puncak bal Inggris.

Fakta Alex Iwobi budak Story Ditambah Biografi
Alex Iwobi budak Garapan kalayan Arsenal

Alex Iwobi éta anak senang di Asernal dugi ka musibah kajadian. [Baca handap].

Alex Iwobi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-When bade di Gets tangguh

Hal teu balik ogé di mimitian mimiti diangkat jadi anjeunna deukeut keur dikaluarkeun ku klub teh nalika anjeunna di teens mimiti na. mum na teu reueus ngeunaan kinerja putra nya sakumaha aranjeunna ngirimkeun surat ngancam ti release nya. Ieu ngajempolan kulawarga.

Alex Iwobi budak Story
Alex Iwobi urang maca surat ti Arsenal ngancam rék dipegatkeun putra nya

Numutkeun Iwobi"Kusabab ieu mah sakumaha badag, gancang atawa kuat saperti dulur sejenna, aya tanda tanya dina kuring jeung kamampuhna abdi yen abdi teu neguaan sorangan dina game sakumaha Abdi kedah. Ieu upsetting lantaran kuring ogé berjuang di sakola, abdi sok mikir .. 'Naon anu bisa kuring pigawé pikeun ngaronjatkeun?' Abdi gaduh sesi tambahan kalayan dad abdi atanapi babaturan. mum abdi malah dijieun kuring ngalakukeun kick-up di ruang tamu. adina mah malah diusahakeun maén bal. Malah mum abdi diondang lanceukna nya Okocha jeung sobat na Kanu bakal datangna ku boga sesi latihan pribadi sareng kuring. Sarerea mang, ieu nyobian pikeun mantuan kuring. "

Alami, maranéhanana éta sakabéh bangga kumaha Iwobi ngancik hal sabudeureun. Engké on sakumaha pamuter nonoman-tim, anjeunna ngagaduhan braver on pitch jeung diajar teu isin jauh ti tantangan fisik. Ieu naon Kanu na Okocha diajarkeun anjeunna.

Arsena éta bener impressed jeung manehna. Iwobi dipaké platform anu pikeun nganyatakeun diri sarta dipingpin tim nonoman pikeun unggul piala.

Alex Iwobi budak Story
Alex Iwobi- Bouncing deui ayaan

Deui, anjeunna diusahakeun dinten dina poé kaluar pikeun ngawangun dina produk tungtung leuwih. "Éta naon pamaén badag perlu dipikawanoh pikeun, nyetak gol atawa nyieun gol," Iwobi nyebutkeun.

Ieu tujuan anjeunna ngoleksi ngalawan Basel nu eweh hiji dorongan kapercayaan di tim Arsenal dina panungtungan. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Alex Iwobi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Kahirupan kulawarga

Alex Iwobi asalna ti euyeub tukang kulawarga berkat gawé teuas maranéhanana sarta ofcourse, dasi kulawarga kalawan Austin Jay Jay Okocha, Ex nu Nigerian internasional.

Kahirupan Alex Iwobi kulawargaBAPA: Bapana Alex Iwobi urang, Chuba Iwobi éta hiji footballer, anu ditinggalkeun low na Mayar karir amature bal kana diajar hukum dina urutan miara kulawargana sarta assure hiji ka hareup jangka panjang keur maranehna.

putrana, Alex tungtungna nepi mana anjeunna antepkeun kiwari.

Dinten, Iwobi ieu putting nami kulawarga dina layar TV di sakuliah dunya kalawan pintonan impressive-Na pikeun Arsenal.

Bapana Iwobi urang, pokrol Chuba nyaeta instrumental keur kenalan putrana urang jeung lingkungan jeung budaya Nigerian.

Kahirupan Alex Iwobi kulawarga
Alex Iwobi jeung Rama, pokrol Chuba Iwobi

indung: indungna oge Nigerian ku asalna. Miyabi jeung Maha adina Austin Jay Jay Okocha. cinta nya pikeun Alex saprak budak leutik nya kawas sia lain di dunya. Memang haté indungna urang geus mibanda anjeunna katuhu ti dinten salah. Ieu wangsit dina gambar di handap ieu.

Cinta Alex Iwobi Ibu
Young Alex Iwobi jeung ibu

ADI: Alex Iwobi pisan deukeut adina Na, Marie. Beow mangrupakeun gambar manéhna, dad sarta adina kantos geulis Marie.

Alex Iwobi Teteh,
Marie Iwobi, lanceukna nya, Alex jeung Rama

Anjeunna sakali indit ka didatangan dirina di universitas, narik tiung a nepi kituna teu ngagambar naon perhatian husus.

"Kuring ngan hayang ngarasakeun waktu kalayan adina mah," manéhna nyebutkeun. "Urang téh nutup, kami salawasna babarengan, gaduh seuri. Kuring salawasna nyobian ngurus dirina. "

Alex Iwobi budak StoryMamang AND MENTOR: Alex Iwobi nyaeta Jay Jay Okocha urang ganteng na ieu dipangaruhan pisan ku maestro bal Nigerian pensiunan anu ogé mantuan anjeunna miboga titik di tim nasional Nigerian.

Anjeunna geus ngagaduhan pamanna Jay-Jay [Okocha] Kasampak nepi ka jadi mentor a. Najan kitu, manéhna masih hayang boga takdir na meunang kawas pamaén séjén. Dina aya kecap 'Abdi bogoh keur ganteng Jay-Jay urang tapi hayang ngadegkeun identitas kuring sorangan, abdi hoyong urang uninga kuring salaku Alex Iwobi teu Alex Iwobi, ganteng Jay-Jay urang', nu écés nembongkeun loba ambisi.

Ceuk studi babaturan deukeut Iwobi; "Maksudna mah, Jay-Jay geus mentor, manéhna nyorong anjeunna, anjeunna ngabejaan manehna dimana buka na kumaha ngalaksanakeun dirina. Dina skéma mahluk, anjeunna masih hayang boga identitas na sorangan kawas naon pamuter sejenna, jadi Alex Iwobi nyaeta Alex Iwobi. Jeung aku bungah ceuk urang dimimitian ngeceskeun dirina sarta jadi Alex Iwobi. Kalawan gawé teuas tur kumawula, anjeunna ukur bisa meunang hadé tur éta téh punden unggal indungna ".

Alex Iwobi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:hubungan Kahirupan

Alex Iwobi geus dina hubungan 4 sataun kalayan kabogoh Clarisse Juliette saha model dumasar Inggris.

Alex Iwobi Hubungan Kahirupan
Alex Iwobi urang Girlfriend- Clarisse Juliette

Modél dumasar Inggris sakali biasana gushes ngeunaan Alex sarta terus babagi poto na minangka tanda némbongkeun sabaraha manehna mikanyaah anjeunna.

Clarisse Juliette
Clarisse Juliette sakali ditembongkeun kabogoh nya dina média sosial

Najan kitu, hal teu balik ogé nalika anjeunna sohor na 21st ulang taun. Aranjeunna peupeus nepi !!

kumaha oge urut sababaraha geus dihapus poto silih urang ti kaca média sosial maranéhanana. Salaku dina waktu nulis, aranjeunna henteu panjang di handap silih on Instagram.

Fans noticed ieu lamun Alex sohor ultah 21st sarta teu meunang hiji ultah ngagorowok-kaluar ti Juliet. Manehna oge noticeably bolos di hajatan ulang tahun nu diayakeun di imah indung urang Alex di London.

Malah keur kali nalika Clarisse sohor ultah nya biasana dina bulan Méi 2nd, Alex dipikanyaho salawasna masihan dirina ngagorowok-kaluar. waktos ieu, euweuh kajadian. Saatos ultah nya, Juliette dibagikeun video dina Snapchat dirina nya ngayakeun sababaraha catetan dollar ku caption nu 'Anjeun pernah gé meunang Jalang anjeun balik'.

Iwobi kabogoh Dollar Catetan
Iwobi urang ex-kabogoh confirming direcahna kalayan lalaki nya

Manehna dilabélan Alex Iwobi 'A cheater' alatan disangka henteu satia-Na. Asih badag onetime dipibanda, ayeuna kabeh musna.

Alex Iwobi Love Story
Alex Iwobi na Clarisse Juliette- Kelompok Pecinta Hiji waktos

Alex Iwobi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Speaks Pidgin na understands Igbo

Iwobi teu nyarita Nigerian basa Igbo tapi understands basa. Anjeunna oge understands bahasa Yoruba Nigerian kumaha oge manehna speaks alus Pidgin English na migunakeun eta pikeun ngahubung sareng sobat Nigerian Na.

Numutkeun kolotna, 'Kami pikir téh mangrupa gagal dina bagian urang sabab urang bisa geus dipigawé bit leuwih sangkan anjeunna ngartos Igbo ".

Loba Nigerians nu senang nu Iwobi ngajemput bahasa universal nu 'Pidgin English' sarta anjeunna geus nyieun upaya diajak ngobrol tim-mates di dinya. Di timnas Nigerian, Anjeun kudu jalma Igbo jeung jalma Yoruba tapi bahasa universal nyaeta Pidgin. patepungan kahijina kalayan Pidgin éta nalika anjeunna diondang pikeun gabung timnas Nigerian Dina-23s.

Numutkeun bapana, "Hayu urang lalaki hadé ayeuna jeung ayeuna teh datang ka tahap di mana anjeunna understands unggal kecap tina Pidgin tapi lajeng ceuk urang berjuang pikeun nyimpen pikiran na kana kecap pidgin. Ku kituna manéhna ngabogaan pamahaman adil tina Pidgin sarta ku waktu anjeunna asalna progressively kana camp, kuring yakin manehna nu keur jalan meunang hadé, " Bapana Iwobi urang ngawartoskeun tujuan.

Alex Iwobi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi-Love Pikeun pangan Nigerian

Anjeunna bisa geus dipelak nepi di Britania Raya salaku Warga Inggris tapi Iwobi mikanyaah pangan Nigerian, kalawan mahluk na pangalusna Eba sarta Okra sup jeung lauk Stew. kecap bapana na urang ...

Alex Iwobi urang Food Paporit
Alex Iwobi urang Paporit Food- Okra, Eba na Stew Lauk

"Anjeunna gé maéhan kuring keur ieu, tapi kadaharan favorit Alex urang téh eba (pokok dijieun jeung tipung sampeu) jeung okra sup dijieun ku mum na. poé ieu, anjeunna eats sagala jinis kadaharan Nigerian ".

Alex Iwobi budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Mimiti na Datang ka Nigeria

Sanggeus spent paling hirupna di Inggris, anjeunna geus astounded ku réaksi Nigerians sabot mimiti ngumbara ka nagara keur ngagambarkeun Super garuda.

"Sarerea appreciates anjeun. Anjeun ampir kawas raja! "Nyebutkeun anjeunna. "Lamun kuring anjog di bandara Teu sangka, kuring kakara gé gaduh earphones abdi di, tapi dulur éta kawas 'Iwobi! Iwobi! ' Oh gosh. Hai barudak! Kuring teu nyaho naon nu nyangka. Ieu ngan gélo. Saterusna kuring dimimitian pindah kalayan Kelechi Iheanacho anu mangrupakeun budak Naija pisan kandel. Dimana kantos kami balik kami neangan dikawal. Kusabab Kuring teu dipake kana budaya Nigerian saloba aranjeunna, anjeunna ulah mantuan kuring jeung eta. Abdi teu bisa bener nyarita basa anu ogé. Aranjeunna mantuan kuring kalayan fans. Fans pisan béda di dinya. Aranjeunna teu menta kuring keur autographs, aranjeunna ukur menta sapatu, jerseys na ofcourse monies.

Éta pertinent ka dicatet yén Kelechi Ihenacho nyaeta sahabat Alex Iwobi urang. Anjeunna oge boga hubungan kuat kalawan Ahmed Musa jeung Mikel Obi.

Iwobi terus ....

"Di perdana abdi kami dicoo dina stadion anu nyepeng 30,000 na aya 60,000 - abdi teu ngartos kumaha. Jalma anu nangtung dina floodlights, dina papan skor. Kuring ieu pamikiran, 'Naon? Ieu teu sanajan salamet! ' Tapi urang bakal ngalakukeun nanaon nonton pertandingan. Kadang-kadang dina kaulinan Premier League fans anu bit sepi tapi Nigeria Anjeun ngan ngadenge trumpets, sagalana. Atmosfir nyaéta sangkan béda dibandingkeun Inggris. "

Tanpa ragu, adegan internasional geus acan sejen panon-opener dina karir ngora ieu. Iwobi teu tiasa ngantosan ngalaman deui.

Alex Iwobi budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Masih ngeunaan pamanna

Alex Iwobi na OkochaAlex Iwobi geus salawasna geus pilari nuturkeun dina footsteps of pamanna jeung urut kaptén Nigeria Austin Jay-Jay Okocha.
"Anjeunna mangrupa legenda di bal Afrika jeung saha atuh kuring gé kudu kerja keras jadi jalma bisa nyarita positif ngeunaan kuring ogé," ceuk Iwobi.
"Gaduhan anjeunna salaku hiji mamang mantuan keur inspirasi tapi henteu ngahontal status abdi ku nu keur ganteng batur urang - I earn jalur abdi. target kuring mun geus meunang saloba panggero-up jadi abdi tiasa, meunang saloba kaulinan saperti kuring bisa jeung meunang loba piala jeung Nigeria. "

Tanpa ragu, Okocha masih tetep salah sahiji jalma anu sabagian boga pangaruh dina karir Iwobi urang.

Numutkeun Iwobi"Urang nyarita unggal sababaraha minggu. Anjeunna teu mamatahan abdi, teu ngan dina pitch tapi kaluar deui teuing. Football mangrupa karir pondok sahingga anjeunna salawasna ngawartosan ngajaga gaya hirup nu. Anjeunna advises kuring keur meunang usaha jeung ngabogaan sipat di Nigeria. Anjeunna salawasna nyobian tetep kuring tingkat-dipingpin tur mantuan kuring rencanana pikeun masa depan sanggeus maén bal. "

Handap di footsteps Okocha urang, Iwobi geus dipilih maén keur Nigeria tinimbang Inggris.

Éta pantes mun ngeceskeun yen Iwobi geus digambarkeun Inggris di handapeun-16, 17 na 18 tingkat. Anjeunna mutuskeun kaluar tim jeung ngawula ka darat bapana.

Loading ...

Leave a Reply

ngalanggan
ngabéjaan tina