Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
6547
Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Manajer Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Fergie'. Alex Ferguson budak Story tambah Untold Biografi fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Ayeuna tanpa adieu salajengna, Nyanggakeun Dimimitian.

Alex Ferguson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kahirupan mimiti

Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiSir Alexander Chapman Ferguson nya éta dilahirkeun di Glasgow Skotlandia, dina 31st Désémber 1941 ku Alexander Beaton Ferguson (bapana) jeung Elizabeth Hardie Ferguson (indung).

Anjeunna lahir di imah ninina urang on Shieldhall Jalan di Govan tapi tumuwuh nepi dina kontrakan di 667 Govan Jalan (anu geus saprak geus dibongkar). Salaku anak, anjeunna cicing jeung kolotna ogé lanceukna ngora Martin. kota-Na, Govan mangrupakeun lingkungan kelas kerja di Glasgow, Skotlandia. Dulur anu reside di alun kaasup dad Ferguson urang tadi kasempetan tinggi keur kana éta bisnis wangunan kapal. Dina panggih, anjeunna cicing di komunitas wangunan kapal salaku nak a.

Tumuwuh nepi, Alex dihadiran Broomloan Jalan primér Sakola sarta engké Govan Sakola Luhur, tur dirojong Rangers klub maén bal. Najan kitu, aya hiji hal béda ngeunaan anjeunna kawas budak séjén umur na. Anjeunna hiji budak calakan tapi miboga saeutik minat studi, sarta éta leuwih condong ka arah Maen Bal.

Anjeunna pikaresep najong bal maénbal jeung lanceukna ngora, Martin, jeung babaturan ngaliwatan alleyways antara imah kontrakan, sarta kalawan sababaraha bantuan ti dad, manéhna ngembangkeun kana bakat ngora ngajangjikeun.

Alex Ferguson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kahirupan kulawarga

Fergie sumping ti kulawarga miskin. Anjeunna kungsi goréng tapi senang kulawarga ngawitan hirup di wewengkon tempat nyieun atawa ngalereskeun parahu Govan of Glasgow. dad na pernah diskalakeun sagala jangkung serius saméméhna dina sektor wangunan kapal. Anjeunna netep pikeun bal amatir keur survival nu eweh gajih saeutik pisan.

Sanajan kitu eta éta genep taun kana kalahiran Alex Ferguson urang nu Alexander Beaton Ferguson pensiunan ti amatir pamaén bal berkat hiji kasempetan nu sumping di bisnis Glasgow wangunan kapal. Anjeunna robah jadi plater nulungan . waktos Ieu anjeunna yakin tur kiwari bisa eupan Alex (handap), lanceukna ngora sarta indung.

Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Hanjakal keur Alex Ferguson, duanana kolotna maot tina panyakit sarupa (kanker paru) saméméh umur maranéhanana 67 nu sahandapeun umur harepan hirup Britania. Sanajan kitu, maranéhanana éta duanana perokok berat. Bapana Alex Ferguson urang maot tina kanker paru dina yuswa 66 dina sataun 1979. indung Ferguson urang Elizabeth ogé maot kanker paru dina yuswa 64 dina sataun 1986. maot nya kajadian nalika anjeunna ngan tilu minggu sanggeus janjian diangkat jadi Manchester United Manager. pati untimely dirina ninggalkeun manajer anyar sober na di ngilu badag pikeun bulan. Ieu ngabalukarkeun mimiti hésé pikeun Manchester United karir managerial Na. Hiji alesan naha anjeunna ampir meunang sacked. Ieu periode panjang duka sarta "Dampak dahsyat" mun loosing kadua kolotna pikeun kasakit sarua (kanker paru).

Fergie perang jeung spearheaded hiji pamaréntah Skotlandia 'Ngadeteksi Kangker Awal' kampanye nu narima jumlah £ 30million. Alex Ferguson sapuk ka hareup kampanye kusabab patah hati sorangan jeung ka meunang suratna kaluar yén beungeut mimiti bisa masihan jalma "Tambahan waktu" méakkeun kalawan kulawarga maranéhanana.

Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiCenah: "Kuring inget keur ngawartoskeun kolot mah kagungan kanker paru. Kuring ogé ngelingan dinten I ieu ngawartoskeun mum abdi kapaksa ukur sababaraha poé nepi ka hirup. Kuring meunang ka rumah sakit na dokter diuk kuring turun, ngawartoskeun kuring manehna kapaksa kanker paru, teras ngadawuh: "Manéhna nu keur ngagaduhan ngeunaan opat poé nepi ka hirup". Anjeunna katuhu. Manehna maot persis opat poé engké. maot nya jeung waktu éta salah sahiji hal scariest Kuring geus kungsi katempo kajadian. Tapi hal anu béda ayeuna. poé ieu, kanker paru teu kudu jadi kalimah pati. Pananjung dinya mimiti bisa ngahemat hirup anjeun sareng masihan anjeun waktu tambahan méakkeun kalawan kulawarga Anjeun. Kuring hayang bisa aub dina kampanye ieu kuring leungit kadua kolotna ka kanker paru. Kuring nyaho éta kanker dampak dahsyat tiasa gaduh on kulawarga. Kitu tinimbang ngalakonan nanaon tentang eta, abdi pangjurung saha anu hariwang meunang dipariksa sakumaha mimiti sabab bisa ".

Alex Ferguson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kulawarga jeung Hubungan Kahirupan

Alex Ferguson cicing dina Selatan of Manchester mangsa umur youthful Na. Ieu di kota ieu anjeunna patepung pamajikanana janten, Cathy. Aranjeunna duanana meunang nikah di 1966.Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

nikah maranéhanana ieu geuwat dikaruniai putra munggaran fruits.Their Tandaan lahir di 1968. Éta dua taun sanggeus nikah maranéhanana.

Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiAranjeunna waited pikeun opat taun saméméh maranéhna bisa mibanda sejen. Dina 9th Pébruari, 1972, Alex Ferguson sarta pamajikan kedah set sejen tina kembar denok ngaranna Jason sarta Darren.

Alex Ferguson geus digambarkeun salaku salaki miara ku pamajikanana Cathy. Anjeunna ngalaman dipikacinta nya ti dinten salah. Anjeunna batur anu teu kasampak yén kalungguhan wanoja di imah. Anjeunna sok bakal mantuan di unggal imah chore kaasup dapur.

Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Duanana pencinta nempo barudak maranéhanana tumuwuh di kabagjaan. Pikeun Alex Ferguson, "Kulawarga henteu hiji hal penting. Ieu sagalana. "

Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

nikah maranéhanana geus didadarkeun salaku salah sahiji tersukses di Inggris. Hiji loba geus katempo yen geus pantes emulation. hirup kakawinan maranéhanana sohor geus lumangsung salila leuwih ti 51 taun.Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Alex Ferguson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Dipelak Up Barudak

putra cikal Alex Ferguson urang Tandaan éta urut manajer di Peterborough Serikat jeung urut footballer profésional.

Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Salah sahiji kembar nu ngaranna Daren gambar dihandap sakali dicoo dina dad na urang Manchester United ti 1990 taun 1994. Anjeunna ayeuna manages Doncaster Rovers sakumaha dina waktos tulisan.Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

kembar sejen, Jason Ferguson ngalir agénsi bal disebut 'Sport Elite'Nu éta sakali dina partnership kalawan Manchester United salila taun bapana menata bandung. Anjeunna ogé ngalir hiji parusahaan manajemén acara.Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Alex Ferguson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Ngaluarkeun kalawan David Beckham

Ieu jelas yén Ferguson ngemutan David Beckham janten salah sahiji regrets lulugu-Na. Anjeunna dipikacinta Beckham; ceuk pikir manehna salaku putra sarta miboga nanaon tapi reueus pikeun jalan nu anjeunna chased ngimpi footballing na; pikeun stamina-Na, Persib jeung kahayang pikeun ngabuktikeun urang salah. Tapi Ferguson sumping ka yakin yén Beckham kungsi poho naon anu dilakukeun anjeunna béntang sarta, beuki, neglected digawekeun salaku teuas dina pitch nu.

Dina 2003, Ferguson ieu aub dina kamar argumen ganti baju kalawan Serikat pamuter David Beckham. Anjeunna dituduh Beckham tina gagal lagu balik kana hiji tujuan Arsenal dina Old Trafford. Ferguson disangka stoned a boot bal di hanjelu, nu pencét pamuter dina raray na disababkeun hiji tatu nepi Beckham.

Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

kumaha oge David Beckham tuh hal. Anjeunna diwenangkeun tatu bisa difoto na diwawancara dinten handap. Saatos observasi amal-Na, Ferguson nyieun kaputusan pikeun ngajual anjeunna. Anjeunna percaya yén Beckham ngarasa manehna geus jadi leuwih badag ti anjeunna jeung bandung.

Ferguson sakali wrote yén Beckham kungsi tatu beungeutna giliran anjeunna kana dukungan a. Numutkeun anjeunna 'Anjeunna kagungan putusan sadar ngudag Kinérja jauh ti sawah sanggeus tatu'.

Anjeunna oge nyerat yen aya euweuh "Footballing alesan" pikeun Beckham ka buka Los Angeles. 'Anjeunna squandered kasempetan pikeun jadi kalolobaan Kujang enduring Serikat urang.' nyebutkeun Ferguson.

Alex Ferguson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Ngaluarkeun kalawan Roy Keane

Sir Alex Ferguson cét gambar Roy Keane, urut kaptén jeung jimat na, Salaku sosok erratic tur pikasieuneun, sanggup frightening malah anjeunna jeung, tangtu bae, loba pamaén jero kamar ganti baju. Keane maréntah kalawan fist beusi sarta basa telenges, nu Ferguson ceuk éta bagian hardest tina awakna.

ragrag-kaluar maranéhanana janten bagian tina Old Trafford folklore jeung Ferguson ngambah ka turunna di kakuatan dina widang Keane urang jeung hanjelu manéhna ngarasa salaku hasilna.

Keane geus ngamuk ngeunaan naon Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold Biografianjeunna ngarasa geus substandard fasilitas pre-musim di tangerang taneuh Manchester United. Anjeunna nuluykeun méré naon ieu disebut 'wawancara notorious mun MUTV nu anjeunna dikritik Ferguson na ogé loba mates timnya kaasup Kieran Richardson, Darren Fletcher, Alan Smith, Edwin van der Sar na Rio Ferdinand.

Keane ngusulkeun yén sing sakuat nonton wawancara supados aranjeunna sangkan nepi pikiran sorangan jeung naon dituturkeun éta hiji konfrontasi ferocious antara anjeunna jeung loba sahiji pamaén bareng jeung Ferguson. Anjeunna kagungan meta jeung manéhna langsung dititah ka Mayar ku kontrak Keane jeung miang ka Celtic.

Ferguson nyerat nu Keane teu pop ka tingali anjeunna keur ngahaturkeun tapi hubungan saprak geus ngancik awon deui sanggeus komentar umum antara pasangan teh.

Alex Ferguson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Ngaluarkeun kalawan Ruud

Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiAlex Ferguson geus sakali ngalaman hiji masalah kalayan Ruud mana anjeunna ngaku sumping kusabab rudeness Na. clash maranéhna jadi alesan naha Ruud van Nistelrooy ditinggalkeun Manchester United dina kaayaan acrimonious di 2006. ngaluarkeun maranéhna dimimitian nalika Ruud kabuka swore na dilaknat anjeunna sanggeus anjeunna benched salila Final Piala Carling ngalawan Wigan.

Ferguson ngaklaim anjeunna teu ngantisipasi ngajual maju ka Real Madrid tapi kabiasaan na mangsa kapaksa leungeun-Na. Sanajan kitu, Van Nistelrooy dijieun panggero telepon ka Ferguson kaluar tina bulao dina Januari 2010 mun hapunten kabiasaan-Na.

Alex Ferguson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Recalling Pamaén injeuman

Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiNuturkeun sacking sahiji putra kembar na Darren Ferguson ku Preston North Ahir, Ferguson dina anger geuwat recalled pamaén loaned Ritchie De Laet, Yosua Raja na Matty James ti Preston handapeun Sistim managerial anyar na. Anjeunna engké dipedar yén ieu pamundut pamaén 'sorangan teu balik deui ka Preston sanggeus robah tina manajer. manajer Stoke Kota Tony Pulis dituturkeun pas sanggeus di recalling dua urut pamaén Manchester United ti Preston ogé, nyarios kabutuhan pamaén pikeun suplement jadwal intensif timnya urang.

Alex Ferguson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Sakali meunang Gareth Bale Ka dieunakeun Away

Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiSir Alex Ferguson pernah biasana worries teuing ngeunaan leuwih anu meunang jauh tapi ex manajer Manchester United urang dijieun iwal ngeunaan Gareth Bale, Admitting anjeunna ngalaman lasut kaluar dina pamuter nu.

Laporan ti Manchester United pramuka dituduhkeun yén Bale meets paménta Ferguson urang pikeun pamuter footed Kénca anu bisa ngaganti Ryan Giggs. Ferguson dirina dijieun Nyuhunkeun pramuka mawa Bale maju ka anjeunna. Sanajan aya hal nu dilakukeun transperna peupeus handap. Alex Ferguson sanggeus ningali humandeuar anjeunna teuing pondok.

Alex Ferguson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Karir Managerial, ringkesan kasajarahan

Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiThe Ferguson-lami 32-taun mimiti karir managerial na di Wetan Stirlingshire di 1974, nyieun hiji dampak saharita kalawan fiery, alam kalapa-Na. Anjeunna ngalih ka St. Mirren sanggeus sababaraha bulan, jeung sanajan ngarah para wali pikeun jawara Skotlandia Divisi munggaran di 1977, anjeunna dipecat sataun saterusna pikeun breach tina kontrak.

Ieu mibanda Aberdeen yén Ferguson cemented reputasi na salaku manajer luhur-hiber. Megatkeun Celtic-Rangers kajawaraan stranglehold, Ferguson dipingpin Aberdeen ka tilu judul Skotlandia Premier League, opat Cups Skotlandia, a Piala Liga, a Piala Super sarta Éropa Piala Winners 'Piala leuwih dalapan musim.

Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiAlex Ferguson ngambil alih sakumaha boss ti renowned tapi underachieving Manchester United klub di 1986 Nopémber. job nya éta dikabarkan on jalur sanggeus hiji manteng utamana kasar mimiti dina usum 1989-90. goréng mimiti Cam na salaku hasil tina maot indungna urang. Anjeunna spent lila grieving indungna anu maot kanker Lung nu ampir anjeunna ngarugikeun pakasaban na. Untungna pikeun anjeunna, The devils Beureum nempo recovery sarta meunang Piala FA dina mangsa mantra mimiti na. Nu diteundeun anjeunna kalayan pakasaban na. Hiji senar keberhasilan dituturkeun AND sesa maranéhna ngomong téh sajarah.

Alex Ferguson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: warisan na

Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiA patung perunggu of Ferguson, dirancang ku sculptor Skotlandia Philip Jackson, Ieu diumumkeun luar Old Trafford on 23 Nopémber 2012.

Dina 14 Oktober 2013, Ferguson dihadiran upacara dimana a jalan deukeut Old Trafford ieu diganti tina Cai urang ngahontal ka Sir Alex Ferguson Jalan.

Moreso, frase The "Waktos squeaky-eun" dikedalkeun ku Ferguson dina rujukan ka tahap ahir tense ti kompetisi liga geus kaasup dina Collins English Dictionary jeung Oxford English Dictionary.

Alex Ferguson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Gerentes beternak

Loba urut pamaén Ferguson urang geus Isro jadi manajer bal sorangan, kaasup Tony Fitzpatrick, Alex McLeish, Gordon Strachan, Tandaan McGhee, Willie Gedang, Neale Cooper, Bryan Gunn, Eric Hideung, Bryan Robson, Steve Bruce, Tandaan Hughes, Roy Keane , Paul Ince, Chris Casper, Darren Ferguson, Ole Gunna Solskjær, Henning Berg na Gary Neville.

Alex Ferguson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: pulitik

Anjeunna dileler knighthood Inggris di 1999 keur kontribusi ka buruan maén bal. Dina 1998, Ferguson ieu ngaranna dina daftar ti donor finansial pangbadagna swasta jeung Partéy buruh. Anjeunna mangrupakeun sosialis timer digambarkeun sarta supporter Buruh lifelong. Dina 2011 January Graham Stringer, Mangrupa MP Buruh di Manchester jeung Manchester United supporter, disebut pikeun Ferguson dilakukeun a hirup peer. Upama hal ieu kajantenan, éta bakal nyieun Ferguson kahiji ayeuna atawa urut footballer atawa bal manajer diuk dina DPR Lords. Stringer jeung sasama MP Buruh Manchester Paul Goggins terus-terusan panggero ieu sanggeus Ferguson ngumumkeun pangsiun di bulan Méi 2013. Sanajan kitu, sumber unnamed dina Eunteung poean koran ngaku kana 1 Agustus 2013 yén Ferguson geus katampa.

salila referendum kamerdikaan 2014 Skotlandia, Ferguson éta hiji supporter vokal sarta funder tina Duaan hadé kampanye anu dirojong Skotlandia sésana bagian Britania Raya. Anjeunna ngritik Partéi Nasional Skotlandia, Sarta pamimpin na Alex Salmond, Keur kaputusan maranéhanana ngaluarkeun banjar nu hirup di luar Skotlandia, tapi dina sesa Britania Raya, ti voting dina referendum.

Alex Ferguson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: pendidikan

Dina 2009, Ferguson narima Doktor husus dina Usaha Administrasi ti Universitas Metropolitan Manchester.

Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Mimitina mah ieu gelar kadua anjeunna nampi ti universitas, sanggeus narima Masters husus di 1998.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu