Alan Shearer budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5133
Alan Shearer budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Premier League Katerangan pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Smokey". Alan Shearer budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara ti waktu budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha mertimbangkeun Biografi Alan Shearer urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Alan Shearer budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Alan Shearer lahir dina dinten 13th Agustus 1970 di Gosforth, Newcastle kana Tyne, Britania Raya. Anjeunna ngalahir ka indungna, Anne Shearer jeung bapa, Alan Shearer SNR (a worker lambar-logam). Duanana éta gawé-kelas kolotna.

Shearer ieu wanti maén bal ku bapana bari anjeunna di sakola mana manéhna. Anjeunna dididik di Gosforth Tengah Tengah Sakola jeung Gosforth Sakola Luhur. Tumuwuh nepi maén di jalan ti kampung halaman na, Shearer asalna dimaénkeun di midfield sabab kitu anjeunna teu bisa nyanghareupan kompetisi sahingga, meunang deui aub di kaulinan.

Anjeunna tumuwuh nepi jajaran dina maén bal sakola sarta jadi kaptén ti tim sakola. narabas na sumping nalika anjeunna mantuan tim Newcastle Kota Sakola meunang pasanggiri tujuh-a-sisi di St James 'Park. Ieu dipingpin anjeunna nyandak bal leuwih serius, sahingga Signing pikeun Wallsend Boys Club salaku rumaja.

Ieu bari maén keur klub Wallsend yén anjeunna nempo ku Jack Hixon nu jadi pramuka keur Southampton. Jack Hixon ngarasa tetep dina Shearer. Anjeunna kapaksa nyarankeun anjeunna keur Southampton sanggeus ningali Shearer ngabogaan percobaan suksés pikeun klub Divisi Mimiti West Bromwich Albion, Manchester Kota tur Newcastle Serikat. sésana, sakumaha video nu portrays handap, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Alan Shearer budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Shearer geus nikah ka Lainya, saha manehna patepung whilst pamaén Southampton.

pasangan cicing lokal kalawan kolotna salila taun kadua Shearer urang di klub basisir kidul, kukituna nikah on 8 Juni 1991 di St. James 'Garéja di kota.

Kontras jeung portrayal tina sababaraha WAGs (Istri na girlfriends) pamaén engké ku media, Lainya digambarkeun ku Shearer salaku jalma sepi sarta wengkuan, teu nyaman di sorotan salakina urang Kinérja sakapeung dibawa.

Alan Shearer na kids na
Alan Shearer jeung barudak

pasangan mibanda tilu barudak; Hollie Shearer, Chloe Shearer jeung Will Shearer. Di handap ieu gambar ti Alan jeung tilu budak na. Di handap ieu poto tina rumah tangga Alan Shearer.

Alan Shearer urang Rumah Tangga
Alan Shearer urang Rumah Tangga

Alan Shearer budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kapribadian

Alan Shearer boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

kaunggulan: Kreatif, gairah, berehan, haneut-hearted, riang, humoris

Kalemahan: Sombong, nekad, timer dipuseurkeun puguh, inflexible.

Leo diaku: Téater, nyandak cuti, keur admired, hal mahal, kelir caang, senang jeung babaturan.

Leo henteu janten: Keur dipaliré, nyanghareupan realitas hese, teu keur ngarawat kawas raja atawa ratu

Luhureun sadaya, Alan Shearer mangrupakeun pamimpin dilahirkeun alam. Anjeunna dramatis, kréatif, timer percaya diri, dominan na pisan hésé nolak. Anjeunna bisa ngahontal naon bae anjeunna hayang di area mana wae di kahirupan anjeunna commits dirina ka. Contona ieu anu Premier League Goal Rékam Na.

Alan Shearer budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Tingal-sapuk na

Alan Shearer babagi hiji siga fisik deukeut selebritis pilem, Bruce Willis. Walter Bruce Willis mangrupa Amérika aktor, produser, sarta penyanyi. karirna dimimitian dina tahap Pareum-Broadway lajeng dina tipi di 1980s, utamana salaku Daud Addison di Moonlighting.

Alan Shearer urang Tingal-sapuk
Alan Shearer urang Tingal-sapuk

Alan Shearer budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The pakeha

kacamata Alan Shearer urang téh aksésori utama pikeun manéhna. Maké éta sarta wandering sabudeureun shirtless pantai mangrupakeun formulir utama rekreasi keur Premiership Katerangan.

Alan Shearer - The lalaki shirtless na rindang
Alan Shearer - The lalaki shirtless na rindang

Alan Shearer budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ngaluarkeun kalawan Mike Ashley

Urut lulugu Newcastle Freddy Shepherd ngumumkeun yén, sanggeus Shearer rengse usum 2005-06 salaku caretaker asisten manajer Newcastle urang, manehna bakal jadi klub urang "Sporting Duta" keur usum 2006-07.

Sanajan kitu, dina bulan Séptember 2008, éta ieu dilaporkeun yén Shearer ieu dikaluarkeun tina posisi sakitu legana husus ku boga klub urang Mike Ashley, sanajan protes ti pamaén kayaning Steven Mekarwangi sarta Damien Duff.

masalah Alan Shearer urang jeung Mike Ashley- Untold Story
masalah Alan Shearer urang jeung Mike Ashley- Untold Story

Mike Ashley dilucuti anjeunna sumping salaku hasil tina kritik Shearer ngeunaan cara nu klub ieu keur ngajalankeun di hudang tina miang tina Kevin Keegan. laporan kasebut dibantah ku bandung.

Alan Shearer budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Pos pangsiun Proyék

Pos-pangsiun, Shearer geus pangalusna dipikawanoh karyana salaku Pundit dina BBC urang Cocok Poé Ieu. Urut striker nyaéta salah sahiji rupa pang menonjol dina wengi highlights Sabtu Témbongkeun sarta ogé muncul salaku hiji analis pikeun Piala FA, Championship Éropa sarta kaulinan Piala Dunya.

Shearer geus sakali geus dikritik for urangna nya ku wawasan dina taun mimiti diangkat jadi Pundit a tapi geus earned a panarimaan warmer telat, nu manehna nyimpen handap ka discarding ambisi pikeun balik kana manajemén. "Lamun kuring mimiti indit ka [punditry] di 2006, abdi sok ngarasa yen Abdi bade balik kana manajemen sangkan kuring horéam nyempad saloba I sigana mah kudu tos" anjeunna ngawartoskeun Pareum Ball The.

Shearer terus ..."Tapi sakali mah dijieun kaputusan sadar opat atawa lima taun katukang mah, sigana teu bade balik kana buruan. Lajeng abdi knuckled handap sarta kuring meunang sirah kuring nyangkut kana punditry. Kuring spoke ka jalma béda, kuring diuk na diajar, nyandak waktos abdi di diomongkeun ka urang lajeng, lalaunan tapi pasti, kuring jadi master of eta. "

Éta pertinent ka dicatet yén Alan Shearer urang ngan foray kana asah teu lepas panjang. Shearer nyandak muatan tina Newcastle di tungtung deui usum 2008-09 tapi teu bisa nyimpen éta stasiun ti relegation ka Championship, earning ukur lima titik kaluar tina hiji 24 mungkin.

Alan Shearer budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Worth Net na

Dumasar kana Minggu Times Daptar euyeub, patut net Shearer urang éta £ 36m di 2013.

Di luhureun earnings ti poé maén Na, kontrak saméméhna Shearer urang jeung BBC salaku Pundit on Cocok Poé Ieu dikabarkan dibayar anjeunna £ 500,000 sataun. Anjeunna asup deal anyar dina 2016 na ogé geus mecenghul di jaringan séjén mancanagara, kayaning Bein Olahraga.

Ogé, hiji susunan dukungan sareng Umbro nu lumpat saluareun ahir karir maén na nempo saku Shearer £ 1.33m taunan nepika kadaluwarsa dina 2013.

Alan Shearer budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Patung Honor

Patung Alan Shearer ngeunaan ngahargaan
Patung Alan Shearer ngeunaan ngahargaan

Newcastle diumumkeun patung keur Shearer luar tina St James 'Park dina bulan Séptember of 2016. Ieu keur ngahargaan catetan legendaris gawang nyetak sarta maot-teuas dangong salaku ditempo di handap ieu.

Alan Shearer urang maot-Hard Attitude- dipedar
Alan Shearer urang maot-Hard dangong

The kuningan tugu ngarugikeun £ 250,000 na ieu nu mayar kanggo ku kulawarga Freddy Shepherd, lulugu ti klub teh bari Shearer dicoo dinya.

Kanyataan parios: Heuheu Alan Shearer budak Story tambah fakta biografi untold. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu