Adebayo Akinfenwa budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
6683
Adebayo Akinfenwa budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "The Sudjiman". Kami Adebayo Akinfenwa budak Story tambah Fakta Biografi Untold brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan kakuatan fisik sarta beurat ngawangun badan tapi sababaraha mertimbangkeun Biografi kami Adebayor Akinfenwa urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Adebayo Akinfenwa budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Saheed Adebayo Akinfenwa lahir dina dinten 10th of 1982 Méi dina Islington, Britania Raya. Anjeunna ngalahir ka bapana Muslim sarta indung Kristen.

physique brawny Akinfenwa urang malah jadi anak earned anjeunna nickname nu 'The Sudjiman'. Deui lajeng jadi anak, anjeunna hiji kipas badag tina Liverpool. pamuter favorit nya éta John Barnes. Anjeunna sakali ngomong ... "Mulang teras, abdi sok hayang kaos Steven Gerrard urang. Kuring sakali ngawartoskeun sobat yen lamun saha meunang kaos na saméméh kuring, urang bade gaduh masalah. " Unsurprisingly, anjeunna ngagaduhan kaos nu.

Pigura hulking na teu salawasna geus berkah, kitu jeung mindeng dibuktikeun beungbeurat dina jangka waktu budak leutik na. Badag tina hiji umur dini, hasil tina Nigerian warisan Yoruba sarta budak leutik dahareun starchy dijieun Akinfenwa Cut Nyak Dien pikeun meunangkeun urang ningali kaliwat ukuran na.

Salaku rumaja, anjeunna ngagabung klub Lituania FK Atlantas on nasehat ti agén-Na, anu Lituania lanceukna pamajikan urang terang a anggota staf asah dinya. Anjeunna nampi nyiksa ras ti fans. Dina kecap na ...

"Dina mimiti pra musim game mah uninga" Zigga, Zigga, Zigga, maéhan f nu ****** n ***** ". Kuring éta 18 tur apal wondering naon gaduh kuring meunang sorangan ka 'manehna nyebutkeun. 'Waktu séjénna, hiji mojang 11 taun heubeul lumpat nepi ka ceuk' Hitler dituang bubuk hideung dina beungeut kuring '. Kuring disebut adi kuring heubeul Yemi sarta ngomong 'Kuring datang ka imah. tapi cenah: 'Anjeun tiasa datangna imah jeung hayu aranjeunna meunang atawa cicing tur némbongkeun éta naon anu ngeunaan. Sanggeus kuring meunang liwat sataun anu, Teu sangka aya nanaon kuring teu bisa nungkulan di maén bal. "

nyiksa ras ditanya Akinfenwas mun balik deui ka Inggris mimiti di 2003. The 'Sudjiman' janten journeyman a afterwards. Anjeunna ngagabung juara Welsh Premier League Barry Town nulungan aranjeunna meunang Piala Welsh na Welsh Premier League silverware antukna na di Jenner Park. Sanajan kitu, ngan hiji ful perantaraan patandingan kana stint Na, klub nu ngalaman krisis financial dileupaskeun staf maén profésional na. Anjeunna spent klub 10 dina dalapan taun, kaasup opat dina sataun. A karir journeyman.

Saprak harita, Adebayor Akinfenwa geus dicoo pikeun klub 12 nyetak gol 204 di appearances 631. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Adebayo Akinfenwa budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Kalawan paparazzi salawasna dina prowl sarta sababaraha cara pikeun nyambung kalayan média sosial, bisa jadi sesah tetep hirup anjeun jauh ti panon publik. Ieu kasus Adebayo Akinfenwa anu pernah ngamungkinkeun pamajikanana keur marengan manehna ka acara sosial na hadir pihak tinggi-tungtung. Aya henteu rékaman tina hubungan kaliwat (kabogoh na pamajikan) di internet. Sanajan eta, Adebayo Akinfenwa migunakeun kids ka ngantep dunya terang anjeunna mangrupakeun dad alus pisan. Ieu katempona manehna sakali dipasang poto manehna keur diasah salaku Rama Natal pikeun putri-Na.

Awéwé Adebayo Akinfenwa urang

Adebayo Akinfenwa ieu ogé dipikawanoh janten bapa anu spends waktos kualitas molding putrana dina gambar na sasaruaan sorangan. putrana anu dipikanyaho angkat beurat mini ieu nicknamed ku fans dad na urang salaku 'Mini gunana'.Adebayo Akinfenwa urang Putra

Ngasupkeun barengan éta gambar captioned 'Daddy jeung putra', Akinfenwa wrote: 'Kungsi bisa mimiti (sic) mimiti kuring nebak. nyandak my Lil lalaki mah #MiniBeastInTraining kantor 2nd. '

Adebayo Akinfenwa budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Akinfenwa lahir ka bapana Muslim sarta indung Kristen.

"Lamun Ramadan éta on, dad dijieun kami gancang lajeng, hal robah sakumaha kuring dimimitian maca Kitab Suci unggal poe na buka garéja. Ieu iman indung kuring urang nu ieu mah digambar keur. Kuring kiwari maca Kitab Suci poean na hadir garéja unggal Minggu. " Nyebutkeun Akinfenwa.

Dinten, anjeunna mangrupakeun Christian practicing anu berbunyi Alkitab poean na attends garéja unggal Minggu, striker nu nyebutkeun kapercayaan anjeunna bakal sukses, euweuh urusan naon asalna ti Allah sarta conto ti kolotna. Anjeunna geus baraya ngaranna; Dele Akinz na Yemi. Di handap ieu hiji poto Dele saha musisi.

Brother Adebayo Akinfenwa urang

Anjeunna captioned posting gambar di luhur; 'I & @delemusic kakara réngsé dina gim & u écés bisa ningali mana salah sahiji urang sumping ka work kaluar & nu salah, sumping ka pasang aksi. Anjeunna teu ngagaduhan hiji serelek ngeunaan kesang dina #GymBuddy. '

Sababaraha klub rugbi jeung universitas Amérika geus patepung anggota kulawargana ngayakinkeun Akinfenwa mun pindah olahraga kusabab ukuranana jeung kakuatan-Na. Ieu, kumaha ogé, geus fallen on Ceuli pireu.

Adebayo Akinfenwa budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Warned Diego Kosta

Adebayo Akinfenwa defends Steven Gerrard

Anjeunna ngawartoskeun Diego Kosta .."Lamun aya nu salah lalaki anjeun teu hayang nyieun ambek, éta 'The Gunana. Abdi gonna kudu tetep nyata. Lamun lungsur ka eta Abdi kudu lilana Diego Kosta. Kuring resep anjeunna salaku pamuter tapi aya ngan hiji meunangna lamun manehna datang nepi ngalawan kuring."

Adebayo Akinfenwa draws Kosta mun ngalawan a

striker Adebayo Akinfenwa nu jadi aspirant hiji-waktos keur presiden klub kipas Steven Gerrard, Adebayo Akinfenwa, geus warned Diego Kosta leuwih encounters kahareup na jeung kaptén Liverpool. Dina na Instagram Post; ...

Adebayo Akinfenwa budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Man neneng di Football

Akinfenwa geus jadi ogé dipikawanoh pikeun keur rengking salaku footballer neneng di dunya dina sagala rupa édisi tina FIFA seri video game. Dina September 2014 anjeunna diondang pikeun hadir dina pihak peluncuran pikeun FIFA 15 barengan rupa selebriti jeung pamaén Premier League kayaning Rio Ferdinand, George Groves sarta bisa nepi ka tiwasna Bizzle.

Man neneng Adebayo Akinfenwa- Football urang

Akinfenwa dikabarkan weighs sabudeureun 16 batu (101 kg) jeung bisa bangku pencét 200 kg, ampir ganda beurat awakna sorangan. Anjeunna ngalir labél pakean disebut Gunana Mode Dina nu muterkeun dina reputasi strongman Na.

Adebayo Akinfenwa budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna diideuan 39,000 tweets

Salila cocok Piala FA a Senén wengi tangtu urang, aya hiji tweets 39,000 whopping patali Akinfenwa. #BeastMode ieu hashtag katilu-pang populerna sakumaha Twitter indit mad keur Wimbledon urang kultus pahlawan.

"Gunana Mode Dina mangrupakeun kaayaan pikiran," paparna. "Gunana Mode nyaeta ngeunaan nerapkeun diri na defying keterbatasan urang ditunda anjeun."

Lamun ceuk urang moal terrorizing Liga Dua puseur-bék, Akinfenwa ogé manggih waktu pikeun ngajalankeun hiji garis pakean bearing nu 'Sudjiman Mode' Ngaran.

Adebayo Akinfenwa budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -FIFA réngking Fumming

Adebayo Akinfenwa mintonkeun anger jeung FIFA

ADEBAYO AKINFENWA ieu ditinggalkeun ambek sanggeus bébéja na rating FIFA 18. Anjeunna dibéré rating of 98 kaluar tina 99 nu sparked sababaraha kalakuan cucungah. Akinfenwa ngadawuh: "Jadi anjeun gaduh usum hadé jeung anjeun turun - antosan, bener. gol 18 usum kamari jeung kaulinan 50-ganjil - dimana Éta hormat ka ?. " Akinfenwa ngéléhkeun kaluar kompetisi ti Christopher Samba anu kadua, Oguchi Onyewu (katilu) jeung Kendall Watson (kaopat) salaku pamuter neneng. Anjeunna lajeng dipasang video dina Twitter tina anjeunna ngangkat beurat jang meberkeun ngabuktikeun titik-Na.

Anjeunna tagged EA Olahraga di tweet jeung wrote: "Mang @EASPORTSFIFA naon adi a ngagaduhan ulah nepi meunang 99strength #BMO #Fifa18 #ComingForFifa19".

Adebayo Akinfenwa budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna weighs 16 batu

Akinfenwa nyaeta 5ft 11 di Tapi anjeunna weighs di di batu 16 perkasa atanapi 102kg. Éta mangrupa BMI tina 31.3 atawa sabudeureun éta beurat awak anu sarua sakumaha Inggris rugbi hooker Tom Youngs. inohong burly na rounded na ngajadikeun anjeunna tebih ti chiselled, struktur modél-kawas tina batur kawas Cristiano Ronaldo.

Manéhna nyebutkeun anjeunna geus salawasna geus a "Bodo alami badag", Komo geus Cut Nyak Dien nepi meunang tim football nyandak anjeunna serius. "Jalma ngomong Abdi badag teuing maén bal," cenahna. "Saratus gol engké, Kaula mah. Aya henteu watesan naon rék ngalakukeun ".

Adebayo Akinfenwa budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna tiasa bangku-pencét 180kg

Manéhna ngabogaan gairah pikeun ngangkat beurat beurat jeung aya dina eta manajer saméméhna geus kungsi "Rein anjeunna dina" eureun anjeunna belanja panjang teuing dina gim.

Bangku Pencét Fakta Adebayo Akinfenwa urang

kakuatan Akinfenwa urang geus dipikawanoh ku runtuyan FIFA tina video kaulinan, anu geus dianggap anjeunna teh footballer neneng di dunya, ku rating kakuatan 97 kaluar tina 100.

Adebayo Akinfenwa budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna bakal salah kaprah pikeun pamaén NFL

Akinfenwa mindeng dipikawanoh salaku footballer a. Ngan moal salawasna salaku diurutkeun katuhu footballer. striker éta aya dina anjeunna sakali ditarik leuwih ku pulisi anu mistook anjeunna pikeun pamuter di Amérika urang NFL.

Akinfenwa éta senang pikeun ngeset tambaga errant lempeng, sangkan anjeunna: "Kuring maén bal ditangtoskeun."

Kanyataan parios: Heuheu Adebayor Akinfenwa budak Story tambah Untold Biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu