Carita Budak Adama Traore Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
423
Carita Budak Adama Traore Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Credits ka Twitter sareng Joe
Carita Budak Adama Traore Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Credits ka Twitter sareng Joe

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh kalawan nami "Usain baud". Carita Budak Awéwé Adama Traore Ditambahkeun Fakta Biografi Untold Biografi Fakta nyandak anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Kahirupan sareng Biasana Jalan Adam
Kahirupan sareng Biasana Jalan Adam. Gambar Credits: merdika, SportsMole, Joe jeung Persib-Barcelona

Analisis ngalibetkeun kahirupan awal / latar kulawarga, pendidikan / pembinaan karir, kahirupan karir awal, jalan pikeun popularitas, naékkeun carita Kinérja, kahirupan hubungan, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng fakta-fakta saeutik-saeutik ngeunaan anjeunna.

Leres, sadayana terang ngeunaan ngawangun otot sareng kecepatan anu ngajantenkeun anjeunna salah sahiji pemain paling gancang di FIFA sareng dunya. Nanging, ukur sababaraha anu mertimbangkeun Adama Traorebiografi anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Adama Traore Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Ngamimitian, nami na lengkep nyaéta Adama Traoré Diarra. Adama Traore sakumaha anjeunna sering dingaranan lahir di 25 dinten Januari 1996 ka indungna, Fatoumata sareng bapak, Baba Traoré di kotamadya L'Hospitalet de Llobregat, kidul-kuloneun Barcelona. Anjeunna mangrupikeun putra kadua sareng murangkalih ti tilu murangkalih anu dilahirkeun pikeun kolotna anu digambarkeun di handap ieu.

Adama Kareta Kolot
Minuhan Kolot Indung Adama- Indungna (Fatoumata) sareng Bapa (Baba). Kiridit ka IG

Kolotna Adama Traore mangrupikeun imigran Spanyol anu ngagaduhan kulawarga / asal usul ti Mali, nagara anu landlocked lokasina di Afrika Kulon. Ngan aya tip… Nagara Mali Kulon Afrika nyerang satengah satengah Gurun Sahara sareng éta mangrupikeun nagara anu pangkolotna di Afrika.

Peta nunjukkeun nagara Asal Kulawarga Mali- Adama Traore. Kiridit Gambar: TheFactFile

Kolot kolotna Adama Traore angkat ka nagara Mali maranéhna pikeun cicing di Barcelona, ​​hiji kota anu aranjeunna yakin bakal nawiskeun kasempetan anu langkung saé pikeun barudakna. Éta kaputusan anu mayar.

Ngembang janten, Adama Traore henteu sapertos sababaraha béntang bal (sapertos. Anu dipikaresepna Gerard Pique, mario Gotze jeung Hugo Lloris) anu hirup kahirupan kabeungharan sateuacan ngahontal stardom. Anjeunna sumping ti latar kulawarga kelas tengah, hiji anu kolotna moal mampuh koleksi édisi terbaru pikeun anjeunna salaku murangkalih, ngan ukur maén bal.

Adama Galuh bareng barengan lanceukna sareng Moha sareng adi lanceuk, Asa di rumah tangga anu resep sepak bola. Sanggeus dibawa di kota Spanyol Spanyol, éta ngan ukur pikeun anjeunna sareng kulawarga pikeun cinta balukar tina bal maén nuhun ka FC Barcelona.

Carita Budak Adama Traore Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Asih pikeun patandingan kasohor langkung raga sapertos Adama sareng lanceukna Moh mimiti ngadamel bal-balan di lapangan tatangga ku CE L'Hospitalet. Moal lami deui saatosna, aranjeunna mimiti nampi pendidikan maén bal di Center D'Esports L'Hospitalet, hiji klub dimana aranjeunna duanana kamajuan anu luar biasa.

Adama Traore nampi atikan maén bal kahijina di tim Football L LéHospitalet
Adama Traore nampi atikan maén bal munggaran anu aya di CE L'Hospitalet Football Club. Gambar Credits: BBDFutbool,& Joe.

Mimiti, duanana sadulur terang aranjeunna ngagaduhan bakat sareng aranjeunna tiasa ngadamel anu langkung saé bal. Ka kolot sareng anggota kulawarga, teu kantos seueur ragu yén Moha sareng Adama nuju ka arah anu leres. Kéngingkeun Adama Traore anu maju langkung gancang ti lanceukna sabab anjeunna langkung bakat.

Dina taun 2004, kulawarga impian Traore dibayar. Akademi FC FC anu kondang La Masia ngajak Adama pikeun uji coba. Lanceukna Moh na diajak ku tatangga Espanyol dua taun ti harita.

Carita Budak Adama Traore Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Saatos periode anu pondok sareng tatangga CE L'Hospitalet, uji coba anu suksés ningali Adama Traoré gabung ka akademi familis La Masia di FC Barcelona dina 2004 dina yuswa dalapan umur.

Hirup Awal Adama Traore sareng La Masia- FC Barcelona Academy
Hirup Awal Adama Traore sareng La Masia- FC Barcelona Academy. Kiridit Gambar: Joe

Deui sareng ayeuna, éta ngimpi unggal murangkalih ngiluan La Masia, salah sahiji akademi maén bal pangpanjangna di dunya. Saparantos ngiringan éta senang kanggo Adama sakedik. Pikeun nyumponan persaingan anu kaku, anjeunna kedah ngadamel seueur kurban sapertos leungit milangkala sareng barang anu anjeunna ngarepkeun di bumi. Kabéh kurban ieu diperyogikeun supados anjeunna ngadamel gambaran awal kalayan bandung.

Naha anjeun terang?… Taun (2004) anu Adama ngagabung ka La Masia bertepatan sareng sataun Lionel Messi exploded kana adegan maén bal senior. Deui harita, Adama sareng budak sanés sadayana ngiringan jejak budak lalaki AKA maranéhna La Pulga (GOAT).

Carita Budak Adama Traore Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Turun jalan sareng La Masia, Adama terus nunjukkeun kamajuan nalika anjeunna ngaliwat jajaran akademi. Sanaos ringkes, kakuatan, kakuatan sareng laju kilat janten anjeunna kasohor dina tingkat nonoman. Naha anjeun terang? Adama Traore kéngingkeun gelaran éta 'Usain baud'kusabab laju ngabeledug anjeunna salila taun formative di Barcelona La Masia akademi.

Adama Traore maén sapanjang lawan sisi jalan anu langkung lami sareng ageung ti anjeunna
Adama Traore maén babarengan sareng lawan jalan anu langkung ageung sareng anjeunna langkung ageung. Kiridit ka Persib-Barcelona

Kusabab anjeunna anu saé, Adama janten sering dianggo ngalawan lawan golongan anu langkung ageung sareng ngalawan pamaén anu langkung kolot tibatan anjeunna. Anjeunna dianggo duanana-leres janten tukang-tukang sareng panyerang salami dinten na di La Masia.

Nalika budak sanésna turun dina akademi La Masia anu kacida kompetitif kusabab kurangna pagelaran, Adama Traore henteu sakumaha anjeunna pandamel dina damel ménu padamelan na. Di handap ieu mangrupikeun sapotong buktina anu ningalikeun pintonan anu luar biasa tina produén bal maén dina waktosna di La Masia. Kiridit Husus pikeun AirFutbol.

Carita Budak Adama Traore Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Dina taun 2013, Adama Traore janten biasa sareng Barcelona B, langkung luhur tibatan penampilan liga 40. Anjeunna mangrupikeun ngabantosan tim B B Barcelona dina kameunangan 2014 UEFA Liga Pemuda.

Adama Traore ngagungkeun dina Liga Pemuda UEFA sareng batur sapagawean di 2014
Adama Traore ngagungkeun dina Liga Pemuda UEFA sareng rekan. Kiridit Gambar: TalkSports

Taun anu sami, Adama ngadamel debut profésional sareng sisi senior FC Barcelona nalika anjeunna diganti Neymar dina La Liga meunang. Alatan prestasi anu pikaresepeun dina tim FC Barcelona sareng tim tim senior, klub-klub di Éropah teras ngejar tanda tangan.

Dina 14 Agustus 2015, Adama Traoré ngagabung sareng klub Liga Premier Aston Villa sareng sataun salajengna, Middlesbrough dimana anjeunna terus nganggo na Pace ngabalukarkeun sababaraha masalah pikeun pembela oposisi. Suksés olahraga Adama Traore sareng Boro sumping nalika kondang tipuan topi pangajén anu nyaéta; "(1) Pamuter Fans 'Middlesbrough's Fans of Year, (2) Pamuter Muda Taun pikeun Middlesbrough sareng (3) Pamuter Pamaén Middlesbrough's Year of Year.

Adama Traore posing sareng salah sahiji Middlesbrough Award
Adama Traore posing sareng salah sahiji Middlesbrough Award. Kiridit ka Website wéb Middlesbrough

Kasuksésan Adama Traoré di Middlesbrough narik Wolverhampton Wanderers anu henteu kéngingkeun mésér anjeunna. Palatih anjeunna, Nuno Espírito Santo ngahontal kasuksésan tremendoius dina misi na ku ngagancangkeun kacepetan na ku kakuatan kontra-serangan pikeun ngahukum musuh anu sayah.

Adama Traore- Digunakeun salaku tungtung senjata kaulinan pikeun ngahukum lawan anu sayah
Adama Traore- Digunakeun salaku tungtung senjata kaulinan pikeun ngahukum lawan anu sayah

Dina catetan anu énggal, laju sareng kakawasaan Adama Traore paling dicetak dina 6 kaping 8 Oktober 2019. Dinten mangrupikeun dinten Adama ngepung pep GuardiolaPasukan skuat Man City nalika anjeunna nyetak dua tujuan dina kameunangan (0-2), hiji lagu anu saé mangrupikeun salah sahiji sorotan anu saé dina karir profésional.

Poé Adama Traore ngukum Man City
Poé Adama Traore ngukum Man City. Kiridit ka 90Min

Ayeuna tanpa ragu, Adama parantos ngajantenkeun fans maén bal percanten yén laju sareng kakawasaan mangrupikeun prasyarat anu dipikabutuh salaku maén bal modern. Sésana, sebutkeun anu ayeuna, ayeuna mangrupikeun sajarah.

Carita Budak Adama Traore Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna pikeun popularitas sareng popularitas khususna di FIFA, seueur fans anu mendakan terang upami Adama Traore gaduh kabogoh atanapi istri. Tanpa ragu, awakna sareng penampilan alus pasti bakal ngajantenkeun anjeunna dina daptar pangantenan kabogoh pikeun kalolobaan fans awéwé.

Saha Kabogoh Adama Traore?
Saha Kabogoh Adama Traore ?. Kiridit ka IG

Saperti dina waktos nyerat, urang nyarios yén teu aya ngambah Adama anu gaduh kabogoh atanapi anu kalibet dina hubungan naon waé. Tina naon anu bijil, anjeunna langkung milih fokus kana karir bal. Nanging, urang ningali seueur sepak bola sepuh ngora dina ngalakukeun cara ieu supados tetep handap dina fase penting karirna. Éta ogé tiasa yén Adama gaduh kabogoh tapi langkung milih henteu ngajantenkeun hubunganana sareng masarakatna sahenteuna pikeun ayeuna.

Carita Budak Adama Traore Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngenalkeun kahirupan pribadi Adama Traore di luar lapangan bakal ngabantosan anjeun ngagaduhan gambaran anu langkung saé. Ngamimitian, dina sawaktu pandang Adama, anjeun tiasa ningali awal hal anu kuat sareng ngagalura. Di luar lapangan, anjeunna mikeun perhatian khusus kana latihan gym anjeunna, alesan pikeun otot otot sareng awak anu signifikan.

Adama Traore Life Life off pitch

Dina hiji wawancara jeung Marca, Adama ngaku sabalikna, yén anjeunna henteu angkat beurat. Dina kecap-Na; "Abdi henteu beurat angkat. Kuring terang jalma moal percanten, tapi éta leres. ”. Patarosanna nyaéta; Do Anjeun anu maca tulisan ieu percanten kana naon anu disarioskeun anjeunna nalika anjeun nganggap poto ieu salaku pemain bal umur 17 taun?…

Poto Adama Traore salaku maén bal umur 17
Poto Adama Traore salaku maén bal umur 17. Kiridit Gambar: Trollfootball

Bréh dina kahirupan pribadi-Na, Adama Traore nyaéta jalma anu sok ngagaduhan anu masihan tawaran pikeun dunya sareng anu henteu aya anu sanés pikeun "kagancangan"Anjeunna mawa ka buruan bal. Moal anjeunna moal tiasa di jajaran Messi jeung C Ronaldo, tapi Adama Traore parantos nyiptakeun dunya-Na anu hebat pisan sapertos anu ditaliti dina FIFA18 Penghargaan. Bukti pidio (di handap).

Carita Budak Adama Traore Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Tina jumlahna aya 55,000 migran Malawi anu cicing di Spanyol (Laporan Éfe), kulawarga Adama Traore mangrupikeun sababaraha urang anu suksés anu parantos ngadamel nami kanggo dirina. Kulawarga dikonci pikeun poho kana jalan sorangan pikeun kamerdékaan finansial nganggo maén bal minangka hartosna.

Adama Kareta Ayah: Bapana anu ngan ukur dirujuk ku gelarna “hag"Nyaéta Malian murni ku katurunan. Nalika anjeun ningali Baba anu digambar di handap ieu sareng putrana, aya hiji hal anu aya dina pikiran. Struktur awakna pikeun duanana putra sareng putra. (jalma ngawangun otot!). Anjeun gampang tiasa nyimpulkeun yén Adama nyandak saatosna dina awakna ngawangun.

Adama Traore pose sareng ramana
Adama Traore pose sareng ramana. Kiridit: IG

Baba sapertos seueur bapa anu hadé mangrupikeun panyayuhan pikeun Adama nalika anjeunna aya di pabrik bal Catalonia.

Ibu Adama Traore: Fatoumata nyaéta namina saha anjeunna sering disebut 'anu ngadukung dukungan'. Numutkeun putrana Adama; "Indung kuring sok ngadukung, nyetir kuring ka mana waé sareng ngajemput kuring salaku pamaén nonoman. Anjeunna bahkan aya sareng kuring, nunjukkeun ngadukung kuring, dinten kuring ngadaptarkeun Wolves. "

Adama Traore sareng indungna
Adama Traore sareng indungna. Kiridit: IG

Ditilik tina poto kasebut di luhur, anjeun tiasa nyarios yén kaseudeuh cinta anu kagum aya di antara Adama sareng Fatoumata, hiji anu ngalangkungan sadaya perasaan anu sanésna kalbu.

Adina Traore Teteh: Ieu di handap nyaéta adi orok Adama anu geulis ku nami Asa. Anjeunna dina waktos nyerat, cicing di Spanyol sareng sering kali ngadatangan lanceukna anu gedé di Inggris.

Adama Traore pose sareng adina Asa
Adama Traore pose sareng adina Asa. Kiridit: IG
Lanceuk Adama Traore: Mohamed Traoré Diarra anu ogé dikenal sareng julukan “Moha”Nyaéta kokolot Adama. Moha (lahir 29 kaping Nopémber 1994) anu dua taun langkung sepuh ti Adama ogé janten maén bal profésional.
Minuhan adi Adama Traore- Moha. Kiridit Gambar: Nkistra. Kiridit ka IG
Salaku cara mayar kasatiaan kana akar kulawargana, Moha dina 17 kaping 8 Pebruari 2014 ngalih ti maén Spanyol pikeun maén di Mali. Dina waktos nyerat, anjeunna ayeuna maén salaku payun pikeun klub Spanyol Hércules dina Segunda División B anu tingkat katilu sistem liga maén bal Spanyol.
Carita Budak Adama Traore Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Kanggo anu maén bal anu earns 2.6 Juta Euro (2.2 Million Pound) per taun dina waktos nyerat, leres-leres aya artos pikeun kahirupan normal. Kasuksésan kauangan Adama Traore dihijikeun langsung ka pagelaran bal-balan.

Ngadamel seueur dana teu transcend kana gaya hirup anu aheng anu gampang katingali ku pamaén anu nunjukkeun gedung ageung sareng mobil héran. Adama pinter ngeunaan cara anjeunna ngokolakeun kauangan. Anjeunna nyetir mobil rata sareng hirup gaya hirup rata-rata pikeun maén bal.

Adama Traore Fakta Gaya hirup
Adama Traore Fakta Gaya hirup. Gambar Kiridit: CNBC, IG sareng Usaha Arab. Kiridit pikeun Twitter
Carita Budak Adama Traore Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Momen Terpendak di Karir Na: Januari 2016 kacatet minangka salah sahiji momen anu paling awon dina karirna. Naha anjeun terang?… Adama Traore ditarik tina skuad senior Aston Villa kusabab sering kali disiplin. Kaputusan ieu ngagaduhan dampak anu négatip pikeun timnya kusabab tim na diturunkeun tina Inggris penerbangan top-flight dina ahir usum éta.

Anjeunna gaduh CV anu Saé: Seueur Kinérja maén bal di peuntas Adama Traore nalika maén FIFA sareng tangtosna, Wolves. Kaleresanna, pamuter bal jalan anu gancang sareng parantos dugi ka diperhatoskeun tina CV na anu nyarioskeun jilid prestasina.

Adama Traore Untold Nomer Karir Hormat.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Adama urang ditambah Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu