Yordania Pickford budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5452
Yordania Pickford budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Picky". Yordania Pickford budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan naékna pikeun leuwih dominan jadi Inggris kiper heula-pilihan tapi sababaraha mertimbangkeun Biografi urang Yordania Pickford urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Yordania Pickford budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Yordania Lee Pickford lahir dina dinten 7th Maret 1994 di Washington, Britania Raya. Anjeunna ngalahir ka indungna, Sue Pickford (a pembantu rumah tangga) jeung bapana Lee Pickford (pembina a).

Carita ceramah cocok Washington-dilahirkeun ngeunaan gugah na salaku manggih atah di dalapan, sadaya jalan ngaliwatan ka tingkat kahiji-tim tur saluareun.

Tumuwuh nepi, Pickford dihadiran St Robert Sakola Katolik Newminster. Di sakola, manéhna museurkeun keur Maen Bal, particularity keur kiper hiji sabab anjeunna teh tallest diantara sakabeh taun olds 8 anu diakses pikeun jangkungna maranéhanana. Sanggeus maén posisi goalie pikeun tim nonoman sakola-Na, kolotna mutuskeun enroll anjeunna di akademi Sunderland urang nalika anjeunna masih di 8 umur.

"Lamun anjeun nempo sakabeh dalapan taun-olds sakumaha nu nuju assessing jangkungna maranéhanana. Anjeun bakal manggihan yén maranéhna geus athletic, gancang, tapi teu kabeh boga ngawangun katuhu - Yordania Pickford kagungan sakabeh eta hal.

Sanggeus kanyahoan yen pilihan Goalkeeping anu geus dieusi up, anu akademi nonoman hayang ngirim anjeunna dina pinjaman. Maranehna rarasaan goréng lantaran umur na. Maranéhanana horéam pikeun ngirim anjeunna kaluar dina pinjaman. Sanajan kitu, Pickford ieu teu sieun. Manéhna indit dina total genep gajian. gajian ieu nya teuas tur uncompromising tapi mantuan giliran budak saeutik kana lalaki hiji.

Yordania Pickford- transforming ti budak ka lalaki hiji

Pickford digawé kalayan jalma alus dimana wae manehna geus jeung ngembang ngaliwatan Grup umur goalkeeping. Sacara jelas, ku waktos Pickford dijadikeun perdana Sunderland manéhna geus ngalaman leuwih ti 100 kaulinan mimitina-tim. "Lamun anjeun kasampak di likes tina David James or David Seaman, Maranéhanana éta lads ngora jeung ku waktu maranéhanana éta 20 atanapi 21, maranéhna sempet dicoo hal kawas kaulinan 100 " ceuk Prudhoe, palatih nonoman Pickford urang.

Dina 2011, Pickford ditandatanganan kontrak profésional kahijina kalayan klub teh. Advancing dina karirna, manéhna mindeng dipaké salaku panutup pikeun Phil Barnes, anu luka. Anjeunna diajar kamampuh beredar tetep cadar beresih.

Catetan lambar bersih ditanya Everton anu dina dinten 15th Juni 2017, ditandatanganan anjeunna dina kontrak lima taun. Fee awal ngadeukeutan £ 30 juta alatan pikeun nambahkeun-ons, sahingga anjeunna teh kiper paling mahal katilu dina sajarah jeung kiper Britania paling mahal sadaya waktos.

Yordania Pickford budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Pickford geus kalawan sweetheart budak leutik na Megan Davison saprak éta 14 jeung manehna geus dipindahkeun ka Liverpool jeung anjeunna nalika anjeunna ngagabung Everton.

hirup hubungan Yordania Pickford urang

Megan, anu rutin ngajelaskeun anjeunna salaku "Bae" on Instagram, salawasna nangtung ku lalaki nya. Manehna teh universitas lulus ku Kelas Upper Gelar Kadua. Duanana pencinta resep balik kana libur biasa sakuliah dunya, utamana Bahama.

Yordania Pickford budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Yordania Pickford boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kaunggulan Yordania urang: Ruku ', artistik, intuitif, hipu, wijaksana, musik

Kelemahan Yordania urang: Fearful, overly percanten, sedih, mikahayang kabur kanyataanana, bisa jadi korban atawa syahid a

Naon Yordania diaku: Keur sorangan, saré, musik, roman, visual, ngojay, tema spiritual

Naon Yordania henteu janten: Jalma anu ngaku maranéhna terang-eta-kabeh, keur ngritik, anu kaliwat datang deui ka dipikanyaho anjeunna jeung cruelty nanaon nu

Yordania pisan ramah tur jadi pinuh ku kabagjaan tur tawa. Kusabab ieu, anjeunna mindeng manggih sorangan dina parusahaan ti urang pisan béda. Jordan téh selfless, anjeunna sok daék nulungan batur, tanpa hoping meunang nanaon deui.

Yordania Pickford budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Yordania Pickford asalna ti British tukang kulawarga-kelas tengah. laporan panganyarna nembongkeun kulawarga asal jero na ti Asia, ku kituna dina alesan pikeun ngaran Lee.

Yordania geus salawasna dipilih hayam jeung pasta disiapkeun ku indungna. Salah sahiji kenangan sharpest kulawargana ngalibatkeun mahluk di bagian tukang mobil kolotna ', pos ka grounds non-Liga, jeung dahareun anu sarua (Hayam jeung pasta) di hareupeun manehna. Dina kecap na ...

'Abdi indit Alfreton pikeun kaulinan jeung dad abdi, Lee, bakal ngajalankeun, ' nyebutkeun Pickford.

Anjeunna terus ... 'Abdi tuang kuring pre-cocok hidangan dina tukang. mum abdi ngajadikeun hayam jeung pasta sarta manehna kukituna lengket dina bak a. Kaula teu yakin eta teuing profésional tapi salami aya saurang lalaki lalaki tina pertandingan ieu katuhu kabeh!. Hal meunang béda pikeun kuring dina Saturdays. mum abdi, Sue, bakal nyandak abdi ka latihan di taksi lamun ieu mah nak a. Ieu kajadian nalika dad abdi saha pembina a, kapaksa dianggo dina Sabtu isuk. "

lanceukna: lanceukna, Richard Pickford geus hiji anu kungsi diatur anjeunna dina jalur anu jadi kiper hiji. Duanana dicoo bal babarengan lamun maranéhanana éta budak. Hanjakal, Richard pernah dilakukeun ka luhur. pangalaman musibah na di buruan profésional tos seueur pikeun ngasah ngabéréskeun sibling na ngora urang pikeun minuhan ambisi na ku climbing ka luhur jeung nyieun palatih Inggris Gareth Southgate nyandak bewara ngeunaan anjeunna.

Yordania Pickford budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kolot tot Telepon up éta lulucon

Nalika Pickford meunang disebut nepi ka pakuat senior sanggeus Burnley urang Tom Heaton ieu luka di tangerang payun ti qualifier Piala Dunya jeung Slovénia. Ieu ngakibatkeun ngimpi na England Telepon.

Rekening Pickford urang carita téh saperti kieu; "Kuring ieu ngan narik kana mam kuring jeung imah dad urang nalika kuring ieu ngawartoskeun dina telepon, 'Anjeun geus disebut up, meunang handap pas mungkin'. Kuring ieu buzzing. Cenah mah, 'Mam, Kaula bade tebih sareng Inggris, Kaula bade handap kiwari, Kuring geus ngan miboga panggero telepon'.

"Manehna indit, 'Taya anjeun moal' - manehna mikir kuring ieu pungkal nya nepi, mahluk joker hiji deui! Ieu ukur periode pondok tapi keur jauh jelema dua peuting jeung pamaén pangalusna di nagara ieu anu pangalaman pembelajaran masif ".

Kanyataan parios: Heuheu Yordania Pickford budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu