Yordania Henderson budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
6262
Yordania Henderson budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Nu bodas Yaya Touré". Yordania Henderson budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha ngemutan urang Yordania Henderson Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun Dimimitian.

Yordania Henderson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Yordania Henderson budak StoryYordania Brian Henderson lahir dina dinten 7th Juni 1990 di Tyne sarta ngagem, Sunderland, Britania Raya ku indung, Liz Henderson (guruna kabugaran) jeung bapana, Brian Henderson (pensiunan perwira pulisi).

Yordania ieu schooled di Farringdon Komunitas Olahraga College. Anjeunna turun kaluar pikeun gabung Sunderland salaku youngster (umur 6). Duanana Yordania jeung kolotna éta sakabéh hardcore kipas Sunderland.

Di 7 umur, saeutik Yordania mimiti beroperasi sakumaha duanana mangrupa striker sarta-winger katuhu. Anjeunna engké dirobah ka pertengahan fielder sentral, peran anjeunna terus saacan dewasa-Na.

Yordania Henderson budak Story

Anjeunna bagian integral tina samping Hideung Ucing U18 nu clinched judul liga deui-ka-balik.

Dina 2009 Januari Henderson ngagabung Championship klub Citeureup Kota on deal injeuman hiji-bulan. Sanggeus picking up hiji tatu, a narekahan kana tulang metatarsal kalima di suku-Na, anjeunna balik ka Sunderland dina April 2009.

Dina 9 Juni 2011, Henderson kasebut dibikeun ka Liverpool pikeun hiji fee undisclosed, panginten janten antara £ 16 na £ 20 juta. Manéhna jadi kaptén ti Liverpool di 2015 nuturkeun miang tina Steven Gerrard. Sesa sabab sebutkeun ayeuna sajarah.

Yordania Henderson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Yordania asalna ti Sunderland kelas menengah tukang kulawarga. dad-Na, Brian éta hiji perwira pulisi pensiunan anu sakali dicoo bal pikeun Durham Unit bal pulisi.

Yordania Henderson kulawarga LatarBrian Henderson geus sakali wangsit kumaha anjeunna diteundeun na kanker perangna rusiah - ulah mangaruhan putrana urang dina widang pintonan. Anjeunna didiagnosis jeung kasakit on November, 2013 sakumaha Medics kapanggih hiji tumor dina beuheung na. kapanggihna ieu dijieun nalika anjeunna gaduh kista dihapus. tés salajengna wangsit manéhna carcinoma tina tikoro na sarta tumor dina basa na.

Brian Henderson nyangsang megatkeun warta ka putra footballer na mangsa bagian vital usum pamungkas, salaku Reds dibuka hiji tantangan judul kaduga taun éta.

Anjeunna ngawartoskeun putrana ngan saméméh anjeunna rék boga bedah dina tikoro na basa di bulan awal 2014. Saatos megatkeun warta sedih, Brain begged Yordania teu salempang, gaganti anjeunna kedah konsentrasi kana putting di saloba Man sahiji pagelaran mana sakumaha anjeunna bisa.

Brian, saha engké pulih tina kasakit, ngadawuh: "Ieu waktu anu pohara emosi nalika kuring kungsi megatkeun warta ka kulawarga".

indung: mum Yordania Henderson urang, Liz nyaéta guru kabugaran profésional.

Yordania Henderson Mother- Liz Henderson
Yordania Henderson Mother- Liz Henderson

Asides nyadiakeun perawatan motherly, Liz Henderson tanggung jawab dina fisik jeung méntal ogé mahluk tina putra nya, Yordania. touch profésional nya ieu kasampak dina putra nya urang laju stamina jeung karya.

Yordania ngabogaan nak adina ngaranna Jaka Henderson.

Yordania Henderson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Sedengkeun pikeun kahirupan pribadi-Na, Yordania teu inuman, haseup atawa flirt. Anjeunna geus asih ngan hiji awéwé sagala hirupna. Manehna teh teu lian ti Rebecca Burnett stunning.

Yordania Henderson jeung pamajikan, Rebecca Burnett.
Yordania Henderson jeung pamajikan, Rebecca Burnett.

Aranjeunna boga putri geulis ku ngaran, Elexa Henderson.

Kahirupan Yordania Henderson kulawarga
Kahirupan Yordania Henderson kulawarga

Brendan Rodgers sakali hails kinerja Henderson urang sanggeus pamajikanana ngababarkeun anak kadua. The Reds nangtung-di juragan spent peuting attending kalahiran anak kadua na Alba saméméh rushing deui dipingpin timnya pikeun meunangna di Wembley. Anjeunna inget geus bébéja dokter hsopital urang ... "Pas kaluar orok urang, abdi gé janten deui"...

Jalma anu aya pohara deukeut ka kulawargana weruh Yordania ngabogaan hirup pribadi sampurna kalawan Rebecca Burnett. Di handap ieu Yordania Henderson sapanjang jeung pamajikanana Rebecca Burnett bade pikeun balanja di Manchester dihareupeun 2017 Christmas.

Yordania Henderson nyokot pamajikan keur balanja Natal
Yordania Henderson nyokot pamajikan kaluar pikeun balanja Natal

kawas Roberto Firmino jeung Philippe Coutinho, Carita na kahirupan cinta jeung cinta Yordania urang téh basajan tur lempeng.

Yordania Henderson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna Kilang kitu Hormat-Na pikeun Giggs

Yordania sakumaha balita a sakali ngaku manehna papanggih Ryan Giggs dina pantai Majorcan di Spanyol. Dina kecap nya .."Abdi émut deui vaguely tapi ieu bener ngora. Ku teu sangka manehna kukituna ngelingan dinya pisan. Kuring nebak Ryan Giggs éta panutan pikeun kuring. Nu katingali loba jalma di tulak pikeun alesan salah tapi kalawan Giggs maneh pernah ngadenge ngeunaan anjeunna. "

Yordania leungit hormat na keur Giggs sanggeus confirming laporan négatip ngeunaan Manchester United Katerangan ngabogaan hiji selingkuhan jeung pamajikan lanceukna ngora urang. Saprak harita, anjeunna janten musuh malah dina pitch nu.

hasilna gambar pikeun Yordania Henderson on Ryan giggs

Yordania Henderson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pilihan mobil

Yordania geus alwsys sticked kalawan Range Rover nu tanda tina kamampuhan Anak, méwah & reputasi.

Yordania Henderson urang Range Rover
Yordania Henderson urang Range Rover

Backthen, Yordania éta pamakéan pikeun nyetir handap mobil olahraga. Di dieu téh poto heubeul ti midfield maestro urang Bebo heubeul, dina sakabéh kamulyaan na ..

Yordania Henderson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Uncurable tatu

carita tatu Yordania HendersonYordania Henderson ieu sakali informed yén teu aya tamba médis pikeun tatu keuneung nu sakali kapaksa anjeunna kantun tilu sasih tina 2015 usum Liverpool urang. Anjeunna ngawartoskeun anjeunna kudu cicing jeung nyeri keur sésana hirupna.

Anjeunna peupeus hiji metatarsal di suku katuhu na salila latihan.

Henderson ceuk dina ngilu;

"Hayu urang geus incredibly hese, teu sakadar keur kuring tapi keur staf ogé. Kalawan metatarsal mah terang persis jenis skala waktu Abdi janten kaluar pikeun. Tapi kalayan keuneung abdi aya teu timescale a, aya teu sih cageur. Nu bakal jadi bagian paling hese. Hayu urang geus teuas. Kuring geus sapuk mawa nyeri ieu sesa kahirupan abdi. "

Yordania Henderson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Sakali dituduh keur overpaid

Damien Comolli, sutradara urut Liverpool maén bal anu aya dina ka overpaying £ 20m pikeun Henderson sakali ngadéklarasikeun dirina vindicated on radio nasional anu klub nu bakal sacked anjeunna, fearing Signing Henderson urang kungsi hiji kasalahan mahal.

Ieu kajadian sanggeus Yordania Henderson Cut Nyak Dien beradaptasi di mimiti Liverpool mimiti na. Waktu éta, Yordania janten deukeut keur dijual ku Rodgers. The gelandang likeable ngancik handap move ka Fulham - sanggeus anjeunna kaasup dina deal bagian-tukeur pikeun Clint Dempsey.

Henderson gantina ngali suku-Na di na hanacaraka anjeunna teu kamana mana. Ieu kaputusan anu tungtungna janten vindicated. Keur sanggup bounce deui ti set-bék geus jadi forte na saprak leutik.

Yordania Henderson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Muterkeun Olahraga séjén

Kitu ogé maén bal, Henderson ogé dipigawé ogé dina badminton jeung ténis méja, sanajan aya takwa anjeunna bisa teu nyieun kelas sakumaha footballer hiji sabab anjeunna ngalaman ti kaayaan médis, Osgood-Schlatters.

Yordania Henderson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Gaya Play

Henderson muterkeun salaku gelandang kotak-to-kotak sarta lega dianggap salaku pamuter anu gawéna teuas tur brings énergi pikeun tim. Didadarkeun salaku hiji "Athletic sarta gelandang hardworking" Henderson geus ngembangkeun game na antukna na di Liverpool kana pamuter langkung kreatif. Saterusna, anjeunna terus tekenan sababaraha tinggi nepi widang iraha oposisi téh diilikan.

Yordania éta kahiji 17 heubeul ka kantos jadi ngaranna dina tim liga cagar Premier musim taun.

Anjeunna ngaranna di 442 majalah luhureun 20 handapeun pamaén 21 di dunya kalayan jalma kawas Messi, Fabregas, Aguero, Nani, Bojan, Benzema, Pato na Walcott.

Tanpa ragu, Yordania téh pasti kana jalan pikeun jadi Liverpool Katerangan.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu