Wilfred Ndidi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Panungtungan diropéa

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji gelandang Aksi anu dipikanyaho ku nami; " 'Teddy biruang". Wilfred Ndidi budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan kanyataan yén anjeunna mangrupa [sagala-aksi gelandang] Tapi sababaraha mertimbangkeun kami Wilfred Ndidi urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Wilfred Ndidi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Dimimitian kaluar, ngaran lengkep nya Onyinye Wilfred Ndidi. Ndidi lahir dina dinten 16th of 1996 Désémber di Lagos, Nigeria jeung bapana (a lalaki militér porsi sakumaha dina waktu tulisan) jeung indungna anu geus padagang a. Anjeunna ngalahir salaku anak kahiji sarta hijina putra tilu kids. Ieu sacara harfiah ngandung harti manehna geus dua sadulur.

Salaku putra hiji lalaki militer, Ndidi tumuwuh nepi di Cantonment Militér di Ikeja, Lagos. Anjeunna dimimitian Maen Bal di Komando Barudak Sakola nu ditawarkeun anjeunna kasempetan passionately maén bal kalapa salila période olahraga. Vérsi kami tina Wilfred Ndidi budak Story nyaeta metot, upami teu ilahar - Éta ngeunaan hiji budak saeutik ku kahirupan budak leutik nguji, salah saha indit ngalawan sagala odds tumpuk ngalawan anjeunna ku bapana militer-Na. Ndidi katuhu ti poé sarakola primér na kasurupan hiji tekad steely nyieun impian na datangna leres tur ambisi na éta teu ngan hiji fancy ngalirkeun.

Pikeun Ndidi, titik fokus dina kahirupan budak leutik na diperlukeun anjeunna bade ngalawan kahayang bapana anu pernah miharep manehna jadi footballer a. Dina kecap na ...

"Bapa abdi éta teu bener kana bal kusabab pakasaban Militér Na. Ndidi anjeunna ngawartoskeun Leicester Mercury. "Dad abdi diawaskeun deui dina televisi dina sababaraha kali tapi anjeunna teu hoyong atuh maén bal. Sanajan anjeunna keur prajurit, manéhna masih pernah hayang kuring nuturkeun di footsteps Na. Anjeunna ngan miharep kuring indit ka sakola. Kuring teu sono kaluar on sarakola kusabab maén bal. Kusabab hirup militér dad abdi urang sumping kalawan kavling postingan na jarak jauh ti kulawarga, abdi nyandak kasempetan nu na dipindahkeun ka Nath Boys Akademi tanpa pangaweruh-Na. waktos ieu, bade sakola janten sagemblengna kaluar pikiran kuring sabab kuring dipercanten abilities abdi. Anjeunna ukur ngagaduhan uninga lamun Nigeria disebut kuring keur 2013 Afrika U-17 Championship. waktu éta, anjeunna masihan abdi berkah fatherly sarta rojongan lengkep "

Deui lajeng di Natt Boys Akademi, Ndidi dicoo salaku striker kalawan guys luhur group umur na. Anjeunna attributed kateguhan na dina bola kana knocks anjeunna nampa ti pamaén heubeul bari tumuwuh nepi.

Wilfred Ndidi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Rising ka Inohong

Ndidi tumuwuh nepi jajaran bal di Nath Boys Akademi tur jadi pamuter pangalusna maranéhanana. Eta teu nyandak lila saméméh anjeunna ngagaduhan nu shocker hirupna salaku anjeunna disebut keur ngagambarkeun Nigeria di 2013 Afrika U-17 Championship. Anjeunna sumping kana pasanggiri salaku nuhun gelandang sentral pikeun peran utiliti Na. pagelaran na di kajawaraan saw Bélgia pramuka raiding anjeunna off nagara Afrika Kulon nepi Bélgia dimana anjeunna ngagabung Genk.

Di Genk, manéhna jadi biasa kahiji-tim dimimitian jeung ditembongkeun rupa-rupa ngalirkeun na shooting di rentang panjang. Ndidi ngagaduhan pangakuan global sabot ngoleksi tujuan lila-rentang usum di Bélgia. volley ferocious nya éta diukur diperlukeun keur indit ngaliwatan 111 km / h.

juara Inggris dijieun kieu nganggap anjeunna salaku gaganti mungkin mun N'Golo Conte. KRC Genk snapped nepi ka Ndidi ngora pikeun ngeunaan £ 78,000 tapi dijieun untung beberes nalika aranjeunna dijual anjeunna asup ka Leicester Kota bieu dua warsih saterusna pikeun dilaporkeun £ 15m. Di Leicester, sasama countryman Ahmed Musa mantuan manehna settle.

Salaku Ndidi nyimpen eta; "Musa drive kuring sabudeureun. Mun urang boga hiji kaulinan jauh, manehna nyokot kuring nepi na drive kuring ka bandara, salila ngarecah, anjeunna drive kuring némbongkeun kuring stuffs sabudeureun kota. Dina momen ieu, kuring teu boga lisénsi nyetir kuring na masih teu kenal kumaha ngajalankeun. "

Teu kawas Ahmed Musa jeung Kelechi Iheanacho, Ndidi diadaptasikan ka Leicester Kota di hiji Pace gancang. Tujuanana bullet ngalawan Stoke direbut hate fans Leicester.

Pikeun fans Leicester, The cinta keur Ndidi masih deepens malah thou anjeunna ngagaduhan karir kartu beureum kahijina dina 16 Désémber 2017 - nu oge kajadian janten ulang-Na. Anjeunna bakal salamina dipikawanoh salaku hiji 'Sagala-aksi gelandang'. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Wilfred Ndidi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

adaptasi rusuh Wilfred Ndidi urang mun hirup Éropa sarta bal ieu sakitu legana dibantuan ku sababaraha Belgian, Theo van Vlierden jeung pamajikanana, Marleen, anu diadopsi béntang munculna on kadatangan na di Genk di 2015.

pasangan ngabejaan 'Tana AIYEJINA of punch Koran ngeunaan patepungan kahiji maranéhanana kalayan Ndidi na kumaha maranéhna geus mukim salaku hiji kulawarga bahagia kantos sanggeus ... Di handap ieu mangrupa glimpse sahiji sesi wawancara;

Kumaha jeung nalika anjeun dibere nyaho Wilfred? ...Theo: Anu awal Januari 2014 nalika Wilfred anjog di Bélgia keur jaman test dua-bulan-Na jeung KRC Genk. Dina momen anu anjeunna masih mangrupa bodo ngora, lami ngan 17 taun. Kahiji tilu atawa opat poé anjeunna anjog, anjeunna tinggal dina hotél. Tapi aya kurangna spasi silaturahmi tur KRC Genk disebut urang kalawan pamundut teh lamun urang hayang nyandak Wilfred di imah kami pikeun sababaraha minggu. Kuring jeung pamajikan kuring melong saling, urang teu ngomong nanaon jeung urang Puguh huluna urang, nu dimaksud enya.

Naon gambaran mimiti Anjeun tina anjeunna jeung naon katarik kulawarga anjeun pikeun anjeunna?

Marleen: Jigana gambaran kahiji urang tina Wilfred éta salah sahiji hiji budak isin na isinan. Urang langsung mikir kudu tiis pisan di baju panas na, ieu usum tiris jeung tiis pisan. seuri isin sarta huntu bodas pearly tuh sésana jeung urang satuju.

Kumaha nangtang éta eta pikeun anjeunna adapting mun hirup di Eropa?

Theo: Tangtu éta tangtangan gedé pikeun tiap budak umur nu beradaptasi in nagara asing. Tapi kudu nyebutkeun yén anjeunna geus diadaptasi gancang mun hirup di dieu na malah di Inggris. Nalika anjeunna mimiti meunang ka Belgia, manéhna ngarasa rada betah sanggeus ngan sababaraha minggu. Urang ogé ka manéhna sababaraha kali kudu kumaha manehna ngalakukeun nalika anjeunna betah tur anjeunna bagian tina kulawarga urang.

Maranéhanana ngomong Wilfred nyaéta sarupaning kapribadian menawan, anjeun satuju?

Marleen: Sumuhun, urang pinuh satuju. Wilfred mangrupakeun kapribadian menawan. Salawasna alus humored, ramah jeung sopan. Teu ukur di imah urang, ogé ka arah jalma séjén. Anjeunna dipikacinta ku staf KRC Genk, teammates sarta fans.

Nalika anjeunna dijadikeun pindah ka Inggris, kumaha teu kulawarga ngarasakeun?

Theo: Sanggeus leuwih ti dua taun hirup babarengan, ieu pasti nyiptakeun beungkeut husus. Tangtu, urang kudu na bakal salawasna sono anjeunna. Anjeunna geus jadi bagian tina kulawarga. Anjeunna putra kami jeung bakal salawasna cicing putra urang. move na ka Inggris ditinggalkeun Marleen kalawan sababaraha lawon. Pikeun kuring, ieu ogé pisan emosi. Urang ngadangu ti anjeunna ampir dina dasar poean via WhatsApp jeung média sosial. Dina sababaraha bulan kaliwat, urang dilongok anjeunna kalawan putra kami Christophe, sababaraha kali. Pertama kali éta dina Januari keur kaulinan antara Leicester Kota tur Chelsea. Kadua kalina éta sababaraha minggu sanggeus lajeng. Babarengan putrana urang, urang diangkut dina Ford Transit van, urang nyandak baju sarta hal séjén via Torowongan Channel ka Leicester di Inggris. Dina Maret na April, urang ogé dilongok anjeunna deui jeung kami diawaskeun sababaraha kaulinan tina Leicester.

Kalawan bakat endah sarta kapribadian, sabaraha jauh saur anjeun Wilfred bisa meunang sakumaha footballer a?

Theo: Urang niatna yakin Wilfred bakal balik pisan tebih salaku pamaén bal. Mun sikap na terus fokus kana maén bal, manehna bakal nyieun kamajuan. Pasti, abdi teu yakin yén ieu téh stasiun pamungkas-Na.

Ndidi ngoleksi gawang kahijina di Inggris, usaha 25-buruan luhung dina Piala FA. Kumaha teu kulawarga ngagungkeun gawang?

Marleen: Kami pisan senang. Dina waktu nu sarua sore nu salaki kuring jeung anak éta di Belgian Golden Shoe Gala burit. Wilfred dileler jeung Goal Kalolobaan Éndah tina 2016 Taun di Bélgia sarta anjeunna oge salah sahiji tilu nominees keur ngora Player ngajangjikeun tina Taun. Anjeunna ngoleksi tujuan megah ngalawan Club Brugge, nu bakal geus ogé ditempo, abdi anggap.

Rada loba jelema ngarasa bakal hésé pikeun anjeunna ngeusian sapatu badag N'Golo Kante urang. Éta nu skeptis mimitina?

Theo: No I éta henteu pisan. Anjeun teu bisa ngabandingkeun duanana pamaén. Kante nyaeta Kante na Ndidi nyaeta Ndidi. Hayu urang nyanghareupan mangsa nu bakal datang, Kante boga sapatu badag tapi Ndidi boga suku panjang tur extendable anu madhab cageur bal. Manéhna ngabogaan pangabisa jalan anu kacida gedéna sarta daya tahan badag.

Nalika anjeunna mimiti anjog di Bélgia, kumaha teu anjeunna Cope jeung kadaharan, cuaca, budaya jsb?

Marleen: Tangtu eta nyandak sababaraha waktos. BUT dina umum, unggalHal ieu bade kacida alusna. Kuring asak loba dahareun kalawan béas, mi jeung hayam. Anjeunna oge diaku dahar omelette endog kalawan ham, tomat na bawang. Anjeunna ogé manggih casserole oven lezat, meatloaf kalawan kentang mashed na leeks. Kadang-kadang nu teammate Nigerian dibawa anjeunna dahareun Nigerian ti kotana Antwerp. cuaca éta hal sejenna. Kuring ngadenge di Nigeria éta salawasna haneut antara derajat 28 dina mangsa saacan derajat 36 tur leuwih dina waktu usum panas. Maksudna loba bédana jeung hawa di dieu. Contona, anjeunna pernah nempo salju (saméméh anjeunna anjog di Bélgia).

Sabaraha anjeun nyaho ngeunaan akar na?

Theo: Simkuring terang hal ngeunaan akar-Na. Urang nempo sababaraha gambar ngeunaan indungna, bapana jeung dua sadulur ngora. Tangtu, urang terang hal tina masarakat Nigerian sarta kami ogé ningali warta dina TV.

Wilfred Ndidi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -berhala na

Ndidi mangrupakeun kipas Chelsea dikonfirmasi bener ti poé youthful Na. Anjeunna tumuwuh nepi ningali Didier Drogba, John Terry jeung John Obi Mikel favorit na anu diideuan anjeunna jadi footballer a.

"Kuring geus salawasna katingali nepi ka Mikel" Ndidi ngawartoskeun tujuan. "Waktu éta manéhna di Chelsea, abdi éta di Nath Boys [salaku pamuter nonoman] sarta Kuring geus salawasna resep anjeunna salaku pamuter. Kuring geus salawasna geus gélo ngeunaan Mikel. Cara anjeunna muterkeun nyaeta endah. dina NigeRia, Nalika kuring jeung babaturan kuring ngobrol ngeunaan pamaén, urang salawasna hayang ngobrol ngeunaan Mikel. Anjeunna jadi penting pikeun bal Nigerian. Sabenerna mah resep 1 pamuter luar Afrika [lamun ieu mah ngora], éta Ricardo Kaka.

Wilfred Ndidi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Genk emosi miang

Di miang ti Genk mun gabung Leicester City, Ndidi wrote hiji hurup emosi ka fans KRC Genk nu indit viral on Instagram kalawan leuwih 8000 diaku di sababaraha poé kahijina online.

Wilfred Ndidi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Na Leicester Song

Ndidi nyaeta paporit fans 'di Stadion Raja daya sarta ngabogaan jumlah husus dedicated ka anjeunna ku satia Leicester Kota tur eta mana kawas kieu:

Aya anjeunna jeung bola dina suku-Na, singin '
"Oh Ndidi Didi dum Didi ngalakukeun"
Ngéléhkeun pembela bari shufflin 'suku-Na, nyanyi'
"Oh Ndidi Didi dum Didi ngalakukeun"
Anjeunna katingali alus (kokotéténgan alus),
anjeunna katingali rupa (kokotéténgan halus)
Anjeunna katingali alus, anjeunna katingali rupa.
Leicester Kota urang dua puluh lima

Kanyataan parios: Heuheu Wilfred Ndidi budak Story tambah untold biografi fakta urang. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu