Wayne Rooney budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Wayne Rooney budak Story

Panungtungan diropéa

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Wazza'. Wayne Rooney budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita Kahirupan saméméh Inohong, kulawarga Kahirupan tur loba OFF na ON-pitch saeutik dipikawanoh fakta ngeunaan anjeunna.

Wayne Rooney budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Mimiti budak Kahirupan

Wayne Rooney budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Wayne Rooney salaku Baby

Wayne Tandaan Rooney alias 'Wazza' lahir tanggal Oktober 24, 1985, ku Thomas Rooney (bapana) jeung Nyonya Jeanette Marie (ibu) dina Croxteth Bandar, Liverpool, Inggris.

kolotna Bapak na Bu Rooney éta Irlandia turunan warga anu hijrah ka Liverpool, Inggris. Ieu ku implication hartina Wayne Rooney nyaeta tina Irlandia santun. Wayne Tandaan Rooney nyaéta putra cikal kolotna.

Wayne Rooney budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Wayne Rooney Awal budak Garapan

Salaku budak dilahirkeun di imah dines devoted, Wayne Rooney ieu dijieun pikeun dihadiran Lady kami jeung sakola primér St Smithin urang. Saatos kalulusan, anjeunna proceeded ka De La Salle Kamanusaan College. Attending De La Salle Kamanusaan College cara dipahat pikeun karir sepak bola na. Ieu mana cinta sarta markisa pikeun kaulinan tumuwuh jeung ieu teu panjang dugi Rooney ieu nempo. Anjeunna mingpin hiji conto alus keur baraya na ngora Graham jeung Yahya anu ogé dituturkeun footsteps Na.

Rooney ieu pernah dipisahkeun tina bal katuhu ti budak leutik. cinta undying-Na pikeun bal munggaran noticed ku réaksi na nalika bal nya éta nyita ku otoritas sakola. Wayne Rooney meunang ditunda ti sakola pikeun dua poé keur najong liang di dinding a lab sains. Anjeunna ambek lantaran bal na geus nyangkut. Saatos gantung-Na, anjeunna diwenangkeun pikeun ngalaksanakeun on kalayan ngimpi maén bal na, waktos ieu teu najong eta di lab elmu, tapi widang muter.

Wayne Rooney budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Kolot jeung duduluran

BAPA

Wayne Rooney budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Wayne Rooney sarta Rama

Wayne Rooney dibagikeun a kasaruaan tina kalawan dad na berkat chappy cheeky maranéhanana Sigana. Bapak Thomas Rooney geus salawasna ari deukeut jeung putra cikal na (Wayne Tandaan Rooney) salila na tumuwuh nepi taun. Hal ieu kacida teuas jeung maéhan éta bapana - beungkeut putra nu nyampak di antara maranehna.

Hiji kanyataan populér ngeunaan Bapak Thomas Wayne Rooney (SNR) relates to ditewak Na.

Wayne Rooney budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Thomas Rooney (SNR)

Sababaraha taun ka pengker, bapana Wayne Rooney urang ditahan ku pulisi nalungtik hiji scam bal tohan.

Para perwira, anu swooped di subuh dina home £ 450,000 of Wayne SNR, ogé ditéwak paman Wayne Rooney urang, Richie. panalungtikan puseur dina kartu beureum dibikeun ka Motherwell urang Steve Jennings dina patandingan ngalawan hate. Anjeunna teras ngabébaskeun sanggeus minuhan kaayaanana bail.

indung

Wayne Rooney budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Wayne Rooney jeung ibu

indungna, hails ti Liverpool, NUSA TENGGARA BARAT. indungna sakumaha dina waktu tulisan jalan salaku nona dinner di hiji sakola putra nya (Wayne Tandaan Rooney) sakali dihadiran.
Indung Irlandia turunan ngalahir ka Tony na Colette McLoughlin anu sakaligus mangrupa tukang tembok di Irlandia.

Wayne Rooney budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Jeanette Rooney Transformasi

Ku standar saha urang éta transformasi paling rongkah. The beurat-set awéwé difoto lumbering kaluar tina laut di 2003 geus Isro.

Mum Wayne Rooney urang mindeng dianggap salaku 'ibu sadaya Makeovers'. Manehna geus sakali undergone a bedah plastik pikeun ngarobah bentuk raray nya, pinareup, panangan jeung ramo.

Dinten, ukuran burih geus ngurangan nu ngidinan keur kirang pangan pikeun dikonsumsi. Éta pertinent ka dicatet yén manéhna teu kieu kabeh dina nami hadir putra nya urang £ 3million kawinan salaku jalma kirang rata.

nadya

Ieu tilu sadulur senang sakali dihadiran sakola primér kami Lady na St Smithin sarta dicoo bal pikeun De La Salle Kamanusaan College.

Wayne Rooney budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Wayne Rooney jeung Dadang Younger (budak Garapan)

Kiwari, alam disebut kutub eta.

Wayne Rooney budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Wayne Rooney (Katuhu) jeung Graham Rooney (Kénca)

Graham Rooney gambar ieu gambar ditinggalkeun ku lanceukna kokolot Wayne Tandaan Rooney. Anjeunna muterkeun pikeun East Villa di Liverpool Nagara Premier League sakumaha dina waktos tulisan.

Graham Rooney ieu sakali ngalarang tina jalan sanggeus anjeunna drove tilu kali leuwih wates nu mésér alkohol pikeun pihak anu. Ieu dituturkeun ku dua taun nyetir larangan di 2012. Hukuman ogé ngawengku hiji jumlahna rupa pikeun $ 650 sarta layanan 150 jam masarakat. Pulisi cenah éta 'agrésif' sarta kaancam gugat aranjeunna keur trespassing on imah méwah £ 450,000 kolotna 'di Liverpool.

Wayne Rooney budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
John Rooney

John Richard Rooney nyaeta lanceukna Bungsu Wayne urang. Kawas lanceukna kokolot 'Wayne', John sakali ngalaman karir mimiti na di Everton. Anjeunna ayeuna muterkeun pikeun Wrexham sakumaha maju a (Salaku dina waktu tulisan).

Wayne Rooney budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Cinta Kahirupan.

Wayne Rooney budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Wayne Rooney Love Story

Wayne Rooney, papanggih pamajikanana Coleen Mary McLoughlin dina yuswa 12 di suburb Liverpool of Croxteth. Mimitina éta sobat. Maranehna mimiti hubungan dina yuswa 16, sanggeus maranéhna ditinggalkeun sakola sekundér.

Wayne Rooney budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Wayne Poto Rooney Nikah

Hubungan maranéhna indit kuat ku taun sadayana hatur nuhun kana jalan Wayne Rooney urang miara jeung roman. Wayne Rooney ieu wangsit markisa na pikeun terus nulis cinta sajak ka pamajikanana Coleen. Sanggeus taun sukses dating, duanana pihak mutuskeun mun dasi cangreud dina. pernikahan maranéhanana dilaksanakeun dina Portofino, Italia on 12 Juni 2008. pasangan anu dibayar a dilaporkeun £ 2.5 juta ku OK Britania urang! majalah pikeun émbaran kawinan ekslusif jeung gambar. Saatos pernikahan maranéhanana, pasangan dipindahkeun kana agam £ 1.3m maranéhanana di Formby. Salaku dina waktu nulis, aranjeunna ayeuna cicing di Prestbury, Cheshire, dina £ 4 juta agam mega Neo-Georgian.

Wayne Rooney budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Wayne Rooney sarta kulawarga

Salaku dina waktu writting, nikah Wayne Rooney urang ayeuna dikaruniai tilu kids denok.

Dina 2 Nopémber 2009, pamajikan Rooney urang ngababarkeun anak kahiji maranéhanana saha anjeunna ngaranna Kai Wayne Rooney.

Dina 21 Méi 2013, pamajikan Rooney urang ngababarkeun putra kadua Klay Aom Rooney.
Dina 24 Januari 2016, Rooney ngababarkeun putra Kit katilu nya Joseph Rooney.

Belanja waktos sareng kulawarga mangrupakeun lemes sarta leuwih miara bagian tina dunya Wayne urang.

Wayne Rooney budak Story Ditambah Untold Biografi -cangkok bulu

Wayne Rooney budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Transformasi Wayne Rooney Rambut

Wayne Rooney tadi tantangan di na tumuwuh nepi. Anjeunna underwent cangkok bulu nalika anjeunna 25 taun umur. The cangkok bulu ieu dipigawé dina Harley bulu jalan klinik rumah sakit London dina 2013.

Wayne Rooney budak Story Ditambah Untold Biografi -Nonoman Football Karir.

ngimpi Rooney ngeunaan kenging gelar béntang bal dimimitian dina poé mimiti di SMA lamun manéhna mimitian Maen Bal sakumaha Schoolboy a.

Salaku budak sakola anjeunna kungsi rékaman nyetak gol 72 dina hiji mangsa, nu ieu pegat ku schoolboy Liverpool sejen, Gerard di 2010.

Nalika anjeunna salapan taun umur, anjeunna nempo ku Bob Pendleton sarta dipénta pikeun gabung "Everton FC". Rooney ngagabung tim nonoman ti Everton, keur saha anjeunna dijadikeun perdana profésional di 2002 dina yuswa 16.

Dina tujuh taun gabung tim nonoman Everton, manehna nyieun perdana panarjamah-Na dina ramah tur ngoleksi hiji gol dina 2002.

Rooney massana prominence nasional dina 19th Oktober 2002 lamun manéhna jadi scorer gawang bungsu di sajarah ti Liga Utama di 16 taun sarta poé 360 bari maén keur Everton (sanajan catetan ieu geus saprak kungsi surpassed dua kali).

Tujuanana ngalawan lajeng-juara Arsenal éta hiji meunangna-menit panungtungan sarta dibawa ka hiji tungtungna sisi urang London 30-cocok unbeaten ngaji.

Wayne Rooney budak Story Ditambah Untold Biografi -Contoversies.

Dina 2006, Rooney landed hiji kurang leuwih $ 7 juta deal buku ti HarperCollins nulis otobiografi-Na, Wayne Rooney: Story abdi Ku kituna Jauh. Buku nempatkeun Rooney dina bit cai panas kalayan urut manajer na di Everton, David Moyes, anu sued urut pamuter-Na pikeun pitenah. Dua ngahontal hiji pakampungan undisclosed saméméh hal saw rohang pangadilan teh. Rooney geus saprak ditulis dua leuwih buku salaku bagian tina borongan nya kalayan HarperCollins ..

Wayne Rooney budak Story Ditambah Untold Biografi -Slapping WWE Superstar

Wayne Rooney ngan meunang Pa tina Taun, peletakan smack handap dina béntang WWE di hareup putrana jero hiji dipak Manchester sarena tadi peuting.

Lalajo WWE Raw yard ti ringside barengan Kai genep taun heubeul, footballer ieu tunduk kana runtuyan barbs aimed ku Brit pegulat Wade Barret. Nangtung barengan pasangan tim tag na Seamus,

Wayne Rooney éta cukup kandel keur nyabok pegulat jeung ningali manehna tumiba ka taneuh - mana, dina bebeneran, ieu sigana kirang exaggeratedly tinimbang footballer Premier League bakal tumiba sanggeus hiji nyabok ku Wayne Rooney.

Wayne Rooney budak Story Ditambah Untold Biografi -Biografi Untold sejen tur Fakta

Salaku salah sahiji pamaén bal nu kawentar di dunya, Rooney boga poéna dukungan lucrative kalawan Nike jeung EA Olahraga.
Coca-Cola réngsé hubungan na jeung béntang Manchester combustible di 2011 di hudang a skandal leuwih disangka involvement-Na jeung PSK na pamakéan ngahaja nya ku profanity salila kaulinan televised.
pamajikanana Coleen Rooney geus dibéré glimpse kana hirup imah maranéhanana kalayan putra Kai jeung Klay dina dokumenter anyar, Wayne Rooney: The Man Tukangeun Goals.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu