Vincent Kompany budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Vincent Kompany budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB nampilkeun Carita Pinuh ku genius Sepakbola anu paling dikenal ku nickname; 'Présidén'. Carita budak leutik kami Vincent Kompany ditambah Fakta Biografi nyayogikeun anjeun pinuh pikeun acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna méméh kawéntar, kahirupan kulawarga, kahirupan hubungan sareng seueur OFF-pitch fakta anu henteu dipikaterang ngeunaan anjeunna.

Leres, sadaya jelema terang ngeunaan kamampuan pertahanan anjeunna tapi sakedik anu nganggap Vincent Kompany's Bio anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa adieu, hayu urang Dimimitian.

Vincent Kompany budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Kahirupan mimiti

Ngaran lengkepna nyaéta Vincent Jean Mpoy Kompany. Anjeunna lahir dina dinten ka-10 April 1986 di Uccle, anu mangrupikeun salah sahiji salapan belas kotamadya anu aya di Wilayah Brussel-Ibu Kota Bélgia. Anjeunna ngalahir ka indungna Belgian Ahir, Joseline Fraselle (Agén Pakasaban) sareng ramana Kongo, Pierre Kompany (Agén Olahraga).

Saprak jaman budakna, Young Vincent ngagaduhan hiji hal dina sirahna, Éta "Maén bal, maén bal, maén bal". 

Anjeunna ageung di Brussel sareng adi na sareng lanceuk lanceuk. Kompany ngamimitian karir maén balna dina catetan anu sedih. Sacara parah, anjeunna disiksa rasial salaku nonoman. Miskin Vincent disiksa sabab anjeunna anak imigran. Vincent sakali ngungkabkeun yén penganiayaan éta ngajantenkeun anjeunna janten pemberontak sareng nyarios yén anjeunna diusir ti sakola kusabab anjeunna ngalawan sareng tanpa belas kasihan ngéléhkeun unggal budak bodas anu nyiksa anjeunna sacara rasial. Penderitaan na diteruskeun saatos kolotna pisah. Dina kecap na ...

"Kolot kuring pisah nalika umur kuring 14. Kuring henteu ngarti naha sareng éta nyeri. Kabeneran, kuring terang barudak sanés anu ngagaduhan kolot anu parantos cerai, janten kuring henteu ngaraos nyalira sareng kuring ngungsi dina maén bal. Bapa kuring kaleungitan padamelan, kuring dibuang ti sakola sareng kedah ngulang sataun sareng kaleungitan tempat kuring di tim nonoman Bélgia. Kuring ngagaduhan masalah sareng guru sareng palatih, langkung seueur nongkrong di jalan sareng rerencangan anu salah laku lampah. "

Hal masih henteu saé pikeun anjeunna dina karir profesional mimiti na. Kompany damel debut profesionalna di Anderlecht, tapi saurna anjeunna mimitina ninggalkeun klub kusabab hanjelu kusabab henteu mampuh na asup kana tim kahiji. Hanjakalna, anjeunna patepung nasib anu sami sareng Hamburger SV. Keajaibanana tungtungna sumping nalika Syekh Mansour kaala Manchester Kota.

Billionaire nu teu ngan nyieun anjeunna bek pikaresep maranéhanana sarta Kaptén, aranjeunna eweh kontrak pangpanjangna (6 taun) dina sajarah Manchester Kota. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Vincent Kompany budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -hubungan Kahirupan

Kompany munggaran patepung cinta hirupna, Carla Higgs, nalika anjeunna ngagabung Hamburg di Jerman.

Kompany nikah sareng kabogoh Mancunian anu saé, Carla Higgs, saumur hirup Manchester Kota pendukung dina 11 Juni 2011. Anjeunna ngaitkeun cangreud dina upacara konci handap di Castle Ashby di Northamptonshire.

Kawinan lumangsung sataun saatos kalahiran putri pasangan urang Sienna. Babarengan aranjeunna, Sienna, anu lahir dina 10 Juni 2010, sarta anak Kai, anu lahir dina Oktober 2013. Di handap ieu hiji poto Vincent, Carla, Sienna, kia jeung Pierre dad-Na.

Dina Méi 2014, pamajikan Vincent, Carla Higgs ditolak alkohol ti toko minuman keras sabab jalma penjualan nyatakeun yén anjeunna katingali ngora teuing.

Langkung seueur, dina 2015, aya rumor yén Vincent Kompany salingkuh sareng pamajikan Pablo Zabaleta. Teras diungkabkeun yén rumor jahat anu dimimitian dina média sosial ditujukeun pikeun ngancurkeun karakter maén bal Vincent Kompany di klub sareng nagara na.

Vincent Kompany budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Kahirupan kulawarga

Vincent Kompany asalna sumping ti kulawarga sareng tukang-kelas tengah. Ieu sateuacan Investasi bal dibayar pareum. Di dieu, urang masihan anjeun rinci ngeunaan Vincent Kompany kulawarga.

BAPA: Bapana Kompany, Piér, imigran Kongo ka Bélgia sareng janten agén na. Duanana pasangan gaduh kamiripan anu sami sapertos anu ditingali dina gambar di handap ieu.

Sajaba ti Vince resembling dad-Na, Boh anu pangalusna tina babaturan. Di handap ieu mangrupa pasangan belanja sababaraha tipe kelas sosialisasi. Ieu kajadian dina mangsa datangna zakat maranéhna pikeun Kongo, Afrika.

indung: Indung Vincent Kompany, Joseline Fraselle kasép. Anjeunna pupus akibat tina panyakit anu lami pisan. Telat Joseline, anu damel di ORBEM di Brussel, henteu resep aya di média. Anjeunna biasa nolak wawancara sacara sopan.

Dina hiji-hijina wawancara anjeunna dina basa Perancis, dina Sport Foot Magazine, anjeunna nyatakeun yén anjeunna nuturkeun pagelaran putrana liwat televisi. Anjeunna langkung resep ngajauhan balaréa di sekitar stadion. Sateuacan pupusna, Joseline Fraselle cicing di hiji désa leutik di Hainaut, sareng naék karéta unggal akhir minggu ka Brussels Kalér deui sareng putrana. Kompany. Ieu mangrupikeun waktos nalika anjeunna nuju cuti sakit sareng henteu deui sareng salakina, Piér.

lanceukna: Lanceukna, François Kompany ayeuna maénkeun pikeun Roeselare, saacanna kantos ngalaman mantra di Germinal Beerschot sareng Macletsfield Town.

Francois Kompany nyaéta tilu taun ngora ti sibling leuwih kawentar Na, Vincent. Francois mangrupakeun bek anu tiasa beroperasi di puseur-satengah atawa kénca-balik.

ADI: Kompany ogé ngagaduhan adi awéwé anu namina Christel Kompany. Ieu anjeunna- Christel Kompany (+ bapak).

Christel Kompany nyaéta indung ka dua urang anak; Nolan sareng Eden Piér. Duanana murangkalih nyoko kana nami akina, Piér salaku nami kulawarga.

Vincent Kompany budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -kapribadian

Vincent Kompany boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kaunggulan Vincent Kompany: Anjeunna dipercaya, sabar, praktis, devoted, jawab na stabil.

Kelemahan Vincent Kompany: Anjeunna bisa jadi possessive na uncompromising.

Naon Vincent Kompany diaku: Anjeunna mikanyaah berkebun, masak, musik, roman, gawé bareng leungeun-Na.

Naon Vincent Kompany henteu janten: Anjeunna henteu janten parobahan dadakan, komplikasi jeung kerawanan nanaon nanaon.

Dina kasimpulan, Vincent Praktis sareng dasar. Anjeunna mangrupikeun jalma anu ngala buah tina padamelanana. Anjeunna ogé sénsual sareng taktil, ngémutan touch sareng rasa anu pangpentingna tina pancaindera na.

Vincent Kompany budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Investasi bad

Dina April 2014, Kompany dibuka dua bar olahraga anyar di Bélgia ku nami Good Kompany, salah di Grand Tempat di Brussel jeung lianna di Groenplaats di AntwerpSanajan kitu, Kompany ditutup handap duanana bar dina hiji taun lawang maranéhanana. Dina waktu panutupanana maranéhanana, Kompany ieu dicutat jadi nyarios "Kuring kuciwa kaputusan ieu. Kami gaduh palanggan anu cekap, omzetna saé, tapi henteu cekap kanggo nutupan biaya. Janten di mana tungtungna. Pangajaran 1 dina bisnis: investasi sok aya résiko. Anjeun meunang sababaraha, anjeun bakal éléh. "

Vincent Kompany budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Pulitik jeung Pendidikan

Kompany ngabogaan sajumlah pastimes tur kapentingan nu tetep anjeunna nempatan luar maén bal. Anjeunna ngagaduhan minat pikeun politik sareng lulus sareng MBA di Manchester Business School di 2018 saatos sababaraha taun diajar. Béda sareng kaseueuran réncang sepakbola na, Kompany parantos dicirikeun salaku "érotis" sareng "fasih"

Kompany, anu speaks lima basa tur kaptén klub jeung nagara-Na, geus earned reputasi hiji salaku salah sahiji footballers leuwih calakan sarta eloquent.

Vincent Kompany budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Nulungan NKRI na

Vincent nembé angkat ka tanah air bapakna, Républik Démokratik Kongo, pikeun anu munggaran.

Budak leutik Kongo anu gering anu anjeunna pendakan ngarobih hirupna. Anjeunna ogé kagum di padesaan anu saé sareng kumaha seueur alam di nagara bumi bapakna. Éta tiasa masihan jalma hirup damai sareng bahagia.

Tapi Vincent Kompany ogé mendakan kamiskinan, kasangsaraan, panyakit sareng asa teu tiasa dibayangkeun. "Éta dipercaya kusabab nagara éta ngagaduhan Situ Kivu di wétan. Éta bahkan langkung saé tibatan Danau Jenéwa di Swiss sareng iklim na unik, nanging désa-désa sakitar danau anu ngaleungit. Pikasieuneun ningali. "

Vincent Kompany geus mutuskeun pikeun ngalakukeun hiji hal tarung ngalawan ieu. Éta pisan sababna naha anjeunna geus jadi SOS Duta anu geus devoted dirina nyadiakeun kaséhatan, rojongan moril na finansial pikeun jalma pituin-Na.

Vincent Kompany budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -tatu rawan

Dina satengah kadua usum 2005-2006 bari nerapkeun dagang na di Anderlecht Kompany luka taktak-Na. Anjeunna kaluar tina samping pikeun leuwih dua bulan bari anjeunna pulih tina hiji operasi.

Dina 2006 November, sanggeus dipindahkeun ka Bundesliga, Vincent sumping a cropper ukur genep kaulinan kana usum sabot ngalaman hiji tatu achilles. Hanjakal, anjeunna kaluar pikeun sesa mangsa.                                                                                                    Kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Vincent Kompany's Childhood Story plus fakta biografi anu teu dibahas. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun ningali hal anu henteu saé dina tulisan ieu, punten pasang koméntar anjeun atanapi taros Kami!. 

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar