Vincent Kompany budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
7821
Vincent Kompany budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Présidén'. Kami Vincent Kompany budak Story tambah Biografi Fact brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga, hirup hubungan jeung loba OFF-pitch saeutik-dipikawanoh fakta ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities pertahanan na tapi sababaraha mertimbangkeun Vincent Kompany urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Vincent Kompany budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Ngaran lengkep nya Vincent Jean Mpoy Kompany. Anjeunna ngalahir dina dinten 10th April 1986 di Uccle, anu mangrupa salah sahiji salapan belas kotamadya lokasina di Wewengkon Brussel-Ibu di Bélgia. Anjeunna ngalahir ka indung Belgian Ahir-Na, Joseline Fraselle (Agen Pakasaban) jeung bapana Congolese, Pierre Kompany (Olahraga Agen).

Vincent Kompany budak StoryKusabab waktu budak leutik na, Young Vincent miboga hiji hal dina sirah-Na, Éta "Maén bal, maén bal, maén bal".

Anjeunna tumuwuh nepi di Brussel kalawan adina kokolot sarta nak lanceukna. Kompany mimiti karir sepak bola na dina catetan sedih. Severally, anjeunna racially abused sakumaha youngster a. Miskin Vincent ieu abused sabab anjeunna anak hiji imigran. Vincent sakali kaungkap nyiksa nu ngancik anjeunna kana rebel a na cenah diusir ti sakola alatan anjeunna perang jeung mercilessly ngéléhkeun up unggal nak bodas anu racially abused anjeunna. sufferings na dituluykeun sanggeus kolotna dipisahkeun. Dina kecap na ...

"Kolotna abdi dibeulah nepi lamun ieu mah 14. Abdi teu bisa ngarti naha na eta menyakiti. Kabeneran, abdi terang kids lianna jeung kolot cerai, jadi kuring henteu ngarasa nyalira na I nyandak ngungsi di maén bal. bapa leungit pakasaban, abdi ieu dialungkeun kaluar tina sakola jeung kapaksa ngulang sataun na leungit tempat kuring di tim nonoman Bélgia. Kuring kungsi masalah sareng guru na gerbong, ngagantung kaluar deui di jalan sarta miboga babaturan anu misbehaved ".

Hal masih teu balik ogé pikeun manéhna dina karir professional mimiti na. Kompany dijadikeun perdana panarjamah-Na di Anderlecht, tapi cenah kungsi mimitina ditinggalkeun klub di hanjelu dina henteu mampuh pikeun meunang kana tim munggaran. Hanjakal, anjeunna patepung nasib sarua kalayan Hamburger SV. mujijat-Na tungtungna sumping nalika Syekh Mansour kaala Manchester Kota.

Billionaire nu teu ngan nyieun anjeunna bek pikaresep maranéhanana sarta Kaptén, aranjeunna eweh kontrak pangpanjangna (6 taun) dina sajarah Manchester Kota. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Vincent Kompany budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Kompany munggaran patepung cinta hirupna, Carla Higgs, nalika anjeunna ngagabung Hamburg di Jerman.

Vincent Kompany na Carla Higgs
Vincent Kompany na Carla Higgs

Kompany nikah kabogoh na denok Mancunian, Carla Higgs, a lifelong Manchester Kota supporter on 11 Juni 2011. Anjeunna dihijikeun cangreud dina upacara konci low di Castle Ashby di Northamptonshire.

Nu Rusiah kawinan tina Vincent Kompany na Carla Higgs
Nu Rusiah kawinan tina Vincent Kompany na Carla Higgs

pernikahan dilaksanakeun sataun sanggeus lahir putri pasangan urang Sienna. Duaan dipibanda, Sienna, anu lahir dina 10 Juni 2010, sarta anak Kai, anu lahir dina Oktober 2013. Di handap ieu hiji poto Vincent, Carla, Sienna, kia jeung Pierre dad-Na.

Vincent Kompany urang kulawarga celebrating Premier League Trophy
Vincent Kompany urang kulawarga celebrating Premier League Trophy

Dina Méi 2014, pamajikan Vincent urang, Carla Higgs ieu nolak alkohol ti toko minuman keras kumargi jalmi jualan ngaku manehna nyawang teuing ngora.

Leuwih ti kitu, dina 2015, aya gosip yen Vincent Kompany kagungan hiji selingkuhan jeung pamajikan Pablo Zabaleta urang. Ieu engké wangsit yén gosip nasty nu dimimitian dina média sosial ieu aimed dina ngaruksak karakter footballing Vincent Kompany di klub jeung nagara-Na.

Vincent Kompany budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Vincent Kompany asalna sumping ti kulawarga sareng tukang-kelas tengah. Ieu sateuacan Investasi bal dibayar pareum. Di dieu, urang masihan anjeun rinci ngeunaan Vincent Kompany kulawarga.

BAPA: Bapana Kompany urang, Pierre, mangrupakeun imigran Congolese mun Bélgia sarta boga fungsi minangka agén-Na. Duanana pasangan boga kasaruaan sarupa saperti katempo dina gambar di handap ieu.

Vincent Kompany urang Father- Piér Kompany
Vincent Kompany urang Father- Piér Kompany

Sajaba ti Vince resembling dad-Na, Boh anu pangalusna tina babaturan. Di handap ieu mangrupa pasangan belanja sababaraha tipe kelas sosialisasi. Ieu kajadian dina mangsa datangna zakat maranéhna pikeun Kongo, Afrika.

Vincent jeung Pierre di Kongo
Vincent jeung Pierre di Kongo

indung: indung Vincent Kompany urang, Joseline Fraselle téh telat. Manehna maot salaku hasil tina hiji geringna nu lumangsung salila waktu anu pohara lila. Telat Joseline, anu digawé di ORBEM di Brussel, teu resep keur di media. Manehna teh dipaké pikeun sopan nampik ngawawancara.

Dina wawancara nya ukur di Perancis, di Foot Magazine Olahraga, Manéhna nyatakeun yén manéhna dituturkeun pintonan putra nya urang via televisi. Manehna pikaresep pikeun nyingkahan panongton sabudeureun stadion. Sateuacan pupusna nya, Joseline Fraselle cicing di hiji desa leutik di Hainaut, sarta nyandak karéta di unggal sabtu minggu ka Brussel North deui janten kalawan putra nya. Kompany. Ieu jaman anu nalika manéhna on cuti gering tur euweuh kalawan salakina, Pierre.

lanceukna: lanceukna, François Kompany ayeuna muterkeun pikeun Roeselare, sanggeus saméméhna kungsi mantra di Germinal Beerschot na Macclesfield Town.

Vincent Kompany urang Brother- François Kompany
Vincent Kompany urang Brother- François Kompany

Francois Kompany nyaéta tilu taun ngora ti sibling leuwih kawentar Na, Vincent. Francois mangrupakeun bek anu tiasa beroperasi di puseur-satengah atawa kénca-balik.

ADI: Kompany ogé boga hiji adina heubeul anu mana ku ngaran, Christel Kompany.

Vincent Kompany urang Sister- Christel Kompany (+ dad)
Vincent Kompany urang Sister- Christel Kompany (+ dad)

Christel Kompany mangrupakeun indung dua barudak; Nolan jeung Eden Piér. Duanana kids angkat ka ngaran akina maranéhanana sacara, Pierre salaku ngaran kulawargana.

Vincent Kompany budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kapribadian

Vincent Kompany boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kaunggulan Vincent Kompany urang: Anjeunna dipercaya, sabar, praktis, devoted, jawab na stabil.

Kelemahan Vincent Kompany urang: Anjeunna bisa jadi possessive na uncompromising.

Naon Vincent Kompany diaku: Anjeunna mikanyaah berkebun, masak, musik, roman, gawé bareng leungeun-Na.

Naon Vincent Kompany henteu janten: Anjeunna henteu janten parobahan dadakan, komplikasi jeung kerawanan nanaon nanaon.

Dina kasimpulan, Vincent nyaeta Praktis jeung well-grounded. Anjeunna batur anu harvests bungbuahan buruh-Na. Anjeunna oge sensual na tactile, tempo toél jeung rasa nu pangpentingna sadaya itungan-Na.

Vincent Kompany budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Investasi bad

Dina April 2014, Kompany dibuka dua bar olahraga anyar di Bélgia ku nami Good Kompany, salah di Grand Tempat di Brussel jeung lianna di Groenplaats di Antwerp. Sanajan kitu, Kompany ditutup handap duanana bar dina hiji taun lawang maranéhanana. Dina waktu panutupanana maranéhanana, Kompany ieu dicutat jadi nyarios "Kuring kuciwa putusan ieu. Urang tadi cukup konsumén, elehan éta alus, tapi teu cukup keur nutupan waragad. Ku kituna éta tempat eta ends. Palajaran 1 dina bisnis: Investasi anu salawasna résiko a. Anjeun meunang sababaraha, anjeun leungit sababaraha ".

Vincent Kompany budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Pulitik jeung Pendidikan

Kompany ngabogaan sajumlah pastimes tur kapentingan nu tetep anjeunna nempatan luar maén bal. Anjeunna boga minat dina politik jeung lulus kalawan ambà di Manchester Usaha Sakola di 2018 sanggeus sababaraha taun pangajaran. Kontras kalayan lolobana peers bal na, Kompany geus dicirikeun salaku "erudite" jeung "eloquent"

Kompany, anu speaks lima basa tur kaptén klub jeung nagara-Na, geus earned reputasi hiji salaku salah sahiji footballers leuwih calakan sarta eloquent.

Vincent Kompany budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Nulungan NKRI na

Vincent nembe indit ka tanah air bapana, Républik Démokratik Kongo, pikeun kahiji kalinya.

A gering saeutik Kongo budak anjeunna patepung robah hirupna. Anjeunna ogé amazed di padesaan geulis tur di sabaraha alam loba pisan éta di nagara asal bapana. Ieu bisa masihan jalma nyawa damai tur senang.

Tapi Vincent Kompany ogé datang di sakuliah henteu kabayang kamiskinan, kasangsaraan, kasakit jeung asa. "Éta unbelievable sabab nagara geus Lake Kivu di wétan. Ieu malah leuwih geulis ti Lake Jenéwa di Swiss jeung iklim nyaeta unik, acan desa sabudeureun danau anu fading jauh. Éta dreadful ningali ".

Vincent Kompany geus mutuskeun pikeun ngalakukeun hiji hal tarung ngalawan ieu. Éta pisan sababna naha anjeunna geus jadi SOS Duta anu geus devoted dirina nyadiakeun kaséhatan, rojongan moril na finansial pikeun jalma pituin-Na.

Trip Vincent Kompany urang Afrika
Trip Vincent Kompany urang Afrika

Vincent Kompany budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -tatu rawan

Dina satengah kadua usum 2005-2006 bari nerapkeun dagang na di Anderlecht Kompany luka taktak-Na. Anjeunna kaluar tina samping pikeun leuwih dua bulan bari anjeunna pulih tina hiji operasi.

Dina 2006 November, sanggeus dipindahkeun ka Bundesliga, Vincent sumping a cropper ukur genep kaulinan kana usum sabot ngalaman hiji tatu achilles. Hanjakal, anjeunna kaluar pikeun sesa mangsa. Kanyataan parios: Heuheu Vincent Kompany urang budak Story tambah biografi untold fakta. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu