Troy Deeney budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
4477
Troy Deeney budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji saha pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Dee". Troy Deeney budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba kaluar-pitch fakta saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities nyetak gol na tapi sababaraha mertimbangkeun Troy kami Deeney urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Troy Deeney budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Troy Mateus Deeney lahir dina dinten 29th of 1988 Désémber dina West Midlands, Birmingham, Inggris. Anjeunna ngalahir ka indungna, Emma Deeney jeung bapa, Paul Aom Burke. Troy tumuwuh nepi di Chelmsley Kai. Anjeunna salah sahiji tilu barudak dilahirkeun ka kolotna, anu dibeulah nepi yuswa 11 taun. Maranéhna bengkahna up ditandaan awal hiji upbringing dahsyat sakumaha dipedar di hirup mimiti na.

Éta pertinent ka dicatet yén sanajan di 14 umur, maén bal geus moal dimimitian pikeun Troy. Sanggeus kolotna dibeulah, gawang nya éta mimiti rengse pangajaran Na. Munggaran ieu, Troy diusir ti sakola nalika anjeunna 14, saméméh balik dina yuswa 15. Tujuanana nya ku gaduh atikan réngsé teu materialize. Anjeunna ditinggalkeun sakola di 16 tanpa GCSEs sarta mimiti latihan jadi tukang tembok hiji, earning £ 120 saminggu.

Troy Deeney budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Rising ka Inohong

Saatos observasi atikan éta henteu nélépon Na, Troy mutuskeun nyandak bal salaku Resort panungtungan. Sanggeus nyieun loba aplikasi, anjeunna diondang ku Aston Villa akademi nyandak bagian dina sidang panas opat poé ku pintonan pikeun earning kontrak nonoman. Najan kitu, manehna lasut tilu poé munggaran. Ieu dilakukeun klub nu kuciwa sabab henteu nawiskeun anjeunna wae kontrak.

Sanajan kitu, sanajan nu kuciwa ku Villa, klub saeutik Chelmsley Town anu anjeunna saacanna kungsi dilarapkeun pikeun katampa anjeunna. Bari di Chelmsley, anjeunna scouted ku Walsall urang Kabid Pemuda Mick Halsall, anu ngan dihadiran pertandingan Deeney ieu maén di kusabab putrana ieu ogé maén sarta alatan pertandingan anjeunna dijadwalkeun hadir keur ditunda.

Troy Deeney budak Story

Deeney ieu maén bari mabok tapi ngoleksi tujuh gol dina win 11-4. The striker mabok ieu geuwat ditawarkeun cobaan di Walsall tapi ngan dihadiran sanggeus manajer Chelmsley na ngagaduhan anjeunna kaluar tina ranjang sareng nu mayar kanggo taksi Na.

Bubuka Chris Hutchings salaku manajer coincided kalawan Deeney nyungsi touch goalscoring. Salaku lalaki nekat who wants to hasilna, Deeney dina 4th Agustus 2010, dibikeun dina pamundut mindahkeun tulisan Ditengah dipikaresep ti sababaraha klub Championship. Ieu Watford anu ngagaduhan untung ku signature-Na. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Troy Deeney budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -panjara Story

Dina 25 Juni 2012, Deeney ieu dihukum hukuman panjara sapuluh bulan 'keur najong saurang lalaki dina sirah salila tawuran a. Anjeunna dirilis sanggeus porsi ampir tilu bulan ti kalimah, sanggeus némbongkeun kaduhungan pisan-Na, jeung kanyataan yén anjeunna hiji mimiti-waktos palaku. Kusabab siaran ti panjara di 2012, anjeunna geus earned GCSEs dina basa Inggris, Élmu sarta maths.

Troy Deeney budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Hubungan jeung Kahirupan kulawarga

Deeney geus nikah ka pamajikan geulis-Na, Stacey Deeney. Manéhna ngabogaan putra, Myles, sarta putri, Amelia.

Troy Deeney geus on sorangan perang salib pribadi na saeutik ngalawan Arsenal kantos saprak eta dijieun publik yen putrana éta hiji kipas Arsenal. Budak saeutik gambar kalawan mum na handap boga alesan pikeun ngeureunkeun sasaruaan pribadi-Na pikeun Arsenal.

Troy Deeney budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Troy Deeney boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kaunggulan Troy Deeney urang: Anjeunna kiwari jawab ti kantos. Leuwih ti kitu, anjeunna aya disiplin, boga timer kontrol jeung ayeuna pamingpin.

Kelemahan Troy Deeney urang: Sakapeung, manehna tindakan likes anjeunna nyaho-eta-sadaya. Anjeunna bisa jadi unforgiving tur salawasna boga hiji frékuénsi ékspéktasi keur awon.

Naon Troy Deeney diaku sarta henteu janten: Anjeunna mikanyaah kulawargana, tradisi-Na. Troy nyaeta batur anu ogé bisa daek sagalana di sawatara titik.

Dina kasimpulan, Troy Deeney nyaeta batur saha serius ku alam. Anjeunna mibanda hiji kaayaan batin kamerdikaan nu nyandak anjeunna sangkan kamajuan signifikan duanana dina kahirupan pribadi tur profésional Na. Kusabab sanggeus bade panjara, Troy kiwari geus jadi master diri kontrol. Anjeunna mibanda kamampuhan pikeun mingpin jalan, sahingga nyieun rencana padet tur realistis for hirupna jeung nu ti kulawargana.

Troy Deeney budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

kolotna Troy Deeney urang kuciwa anjeunna sabab teu bisa hirup babarengan di hiji waktos anjeunna diperlukeun aranjeunna paling. Ideally, anjeunna sumping ti tukang kulawarga-kelas tengah.

lanceukna: adi Troy urang, Ellis, mangrupakeun footballer semi-profésional anu muterkeun salaku gelandang sentral. Ellis ngamimitian karirna di Aston Villa, dimana anjeunna kaptén tim akademi maranéhna saméméh keur dileupaskeun.

Dinten, Ellis nyaéta palatih pribadi, sarta Deeney mantuan dana latihan di profési.

Kanyataan parios: Heuheu Troy Deeney budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu