Trent Alexander-Arnold budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
7416
Trent Alexander-Arnold budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Tee". Kami Trent Alexander-Arnold budak Story tambah Fakta Biografi Untold brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba kaluar-pitch fakta saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities katuhu-balik na tapi sababaraha mertimbangkeun Trent kami Alexander-Arnold urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Trent Alexander-Arnold budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Trent John Alexander-Arnold lahir dina 7th dinten Oktober 1998 in Bandung Kulon Derby, imah taneuh latihan Liverpool Football Club urang, Melwood, Liverpool, Britania Raya.

Trent Alexander-Arnold tumuwuh nepi dua sadulur-Na, Tyler jeung Marcel. Tilu di antarana spent jam sanggeus sajam najong bal babarengan whilst tumuwuh nepi di imah kulawarga maranéhanana di Jabar Derby. Ieu Trent anu tungtungna ngajak nepi bal salaku karir professional.

Anjeunna ngagabung akademi Liverpool di 2004 dina yuswa genep lamun anjeunna nempo ku palatih akademi Ian Barrigan.

Kusabab anjeunna teh pamuter pangalusna di tim nonoman-Na, Liverpool produk akademi Alexander-Arnold on sababaraha kali ngalaksanakeun tugas maskot tina leumpang kaluar tina torowongan dina wengi dina peran diangkat jadi kalawan kaptén Jamie Carragher. gambar di handap ieu 2009 nalika Liverpool patepung Piala EFL saparapat-ahir kalawan Leeds.

Anjeunna tumuwuh nepi jajaran nonoman klub sarta nuluykeun pikeun U16 na U18 tingkat kaptén Liverpool urang. Trent excelled antukna-Na jeung akademi jeung di 2015, ieu singled kaluar ku urut legenda Liverpool Steven Gerrard, Anu tipped manéhna boga masa depan terang di klub dina otobiografi na

Trent dijadikeun perdana senior-Na pikeun klub di 2016, yuswa 18. Taun di handap, manéhna meunangkeun klub urang Young Player tina pangajén Usum. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah mangsa nu bakal datang.

Trent Alexander-Arnold budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-pribadi Kahirupan

Trent boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kaunggulan Trent Alexandar-Arnold urang: Anjeunna koperasi, diplomatik, Al Qur sarta pohara adil-dipikiran.

Kelemahan Trent Alexandar-Arnold urang: Anjeunna bisa jadi indecisive jeung sieun confrontations. Trent ogé bakal mawa diri karunya tur grudge.

Naon Trent Alexandar-Arnold diaku: Anjeunna mikanyaah harmoni, gentleness, babagi kalawan batur na ker.

Naon Trent Alexandar-Arnold henteu janten: Kekerasan, ketidakadilan, loudmouths, conformity.

Sacara umum, Trent Alexandar-Arnold mangrupakeun damai, adil, tur maranéhna hate keur nyorangan. Anjeunna batur saha siap ngalakukeun ampir nanaon ulah konflik jeung ngajaga karapihan ka sabisana.

Trent Alexander-Arnold budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-A babaturan mun Steven Gerrard

Salaku nyatakeun saméméhna, ieu Steven Gerrard anu dipencet tombol pikeun manajemén Liverpool nu ningal béntang ngora datang ka maén di Anfield. Di handap ieu hiji poto saeutik Trent Alexander-Arnold jeung mentor-Na, Steve G.

Trent Alexander-Arnold budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-hubungan Kahirupan

Trent geus sakali kaungkap ngabogaan pasangan anu pohara penting pikeun manehna malah thou anjeunna ngajaga hubungan na di paling rasiah. Trent Alexander-Arnold geus diteundeun hirup pribadi na pribadi jeung kaluar tina sorotan nu saukur kusabab anjeunna pisan ngora pikeun ngamimitian hirup Wag.

Kanyataanna, anjeunna biasana henteu ngobrol ngeunaan kahirupan pribadi di média sarta umum. Anjeunna prefers bade difokuskeun karirna di Liverpool tinimbang hirup pribadi-Na. Trent Alexander-Arnold boga kabogoh a na aya dina hubungan serius tapi junun tetep profil low nu keur loba hartosna anjeunna nyaeta kamungkinan tunggal wanoh hadir.

Trent Alexander-Arnold budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-kulawarga

Trent asalna sumping ti tukang kulawarga-kelas menengah dioperasikeun ku bapana saméméh maén bal tungtungna dibayar pareum.

Anjeunna sakali wangsit kumaha mum na ieu diréduksi jadi lawon sanggeus manehna diajar putra nya ieu dimimitian pikeun Liverpool ngalawan Manchester pikeun kahiji kalina dina karirna. Ngaran Manchester United cingcin a bel mun indungna. Ieu kusabab nini maternal Alexander-Arnold urang, Dooreen Carling (indung indungna), éta sakali ogé jadi kabogoh urut manajer Serikat, Sir Alex Ferguson. Manehna, kumaha oge, ngawartoskeun anjeunna keur buka on na nganteurkeun pangalusna na mana manéhna. pertandingan réngsé di jieun hiji.

Dadang: Alexander-Arnold boga dua baraya, Tyler jeung Marcel maénkeun peran badag dina ngembangkeun na salaku pamaén bal profésional. Trent Ieu appreciates. Dina kecap na ..."Kuring pikir duanana bener mantuan kuring ngembangkeun katerampilan anu kuring henteu bener nyaho kuring ieu ngembang di sawatara titik di tumuwuh nepi taun abdi. Kuring ieu dipake dina hal kuring teu sadar, abdi ieu ngan ngabogaan fun. Tapi dina waktos anu sareng, éta ieu berpungsi sarta latihan teuas tanpa malah nyaho éta. Jigana pisan mana handap ka aranjeunna pikeun kumaha Kami ayeuna. " Di handap ieu Alexander-Arnold jeung lanceukna kokolot Tyler.

Trent ngabogaan ganteng nu urut Reading na Millwall footballer, sarta urut klub sekretaris Manchester United John Alexander.

Trent Alexander-Arnold budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Philanthropy

Luar maén bal, Alexander-Arnold sukarelawan salaku duta volunteer hiji jam poe na keur anggota underprivileged masarakat. Oftentimes, anjeunna nyadiakeun aranjeunna kalayan pangan, Toys jeung palajaran elmu.

Anjeunna geus dirojong amal saprak keur ngawanohkeun kana éta ku indungna di na pertengahan teens, sarta antukna-Na jeung akademi Liverpool urang, anjeunna jeung sasama teammate Kris Owens pledged ngarojong inisiatif lamun boh di antarana dijieun salaku footballers profésional.

Kanyataan parios: Heuheu Alexander-Arnold budak Story tambah biografi untold kami fakta. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu