Toni Kroos budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
6352
Toni Kroos budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius midfield anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "The palayan". Toni Kroos budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup hubungan, hirup kulawarga sarta loba OFF-pitch saeutik-dipikawanoh fakta ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha mertimbangkeun Toni Kroos Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Toni Kroos budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Toni Kroos lahir dina dinten 4th Januari 1990 di Greifswald, Jerman Wetan.

Toni Kroos budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi Anjeunna ngalahir ka indungna, Birgit Kämmer (urut pamaén badminton Jerman sarta olahraga ayeuna biology guru) jeung bapana, Roland Kroos (urut pegulat profesional jeung palatih sepakbola).

Tumuwuh nepi ka lanceukna nak na Felix, Toni kagungan sakabeh anjeunna kantos hayang jadi anak. Ieu pernah hésé pikeun kolotna lalajo anjeunna tumuwuh nepi.

Salila pamuda-Na, anjeunna sanes murid paling beredar na spent loba waktu practicing bal di milu dina turnamén sakola. Sajaba ti éta, Toni ieu well-behaved di kelas jeung well-resep diantara peers na di sakola.

Tumuwuh nepi, éta dipercaya yén Toni ieu pernah panginten salaku footballer gifted tapi gantina ditéang kasuksésan ngaliwatan gawé teuas duanana dina pitch nu. dangong ieu pamustunganana sumping ti étika karya listrik bapana di latihan anjeunna jeung lanceukna nak-Na, Felix.

nonoman Felix jeung Toni Kroos 'career- The handwork bapa maranéhanana, Roland
nonoman Felix jeung Toni Kroos 'career- The handwork bapa maranéhanana, Roland

Najan kitu, aya hiji masalah kalayan seueur tugas. Ngagabungkeun bal kalayan buku bacaan éta kalemahan-Na. Anjeunna milih fokus dina munggaran tur ngumpul kirang dina dimungkinkeun. Ideally, Toni Kroos éta lain murid alus lamun eta sumping ka studi. Anjeunna masihan dina sakabéh usaha maén bal.

Budak saeutik onetime lucu pernah jadi rumaja Moody.

Toni ieu disiapkeun pikeun unggal tahapan hirup nu anyar sapanjang jalan. gawé teuas sarta kasuksésan janten dibuktikeun lamun manéhna jadi anggota tim mimiti Bayern Munchen urang dina yuswa 17.

Saprak waktu éta, utamana sanggeus éta Piala Dunya 2014, dunya geus dipikawanoh Toni janten salah sahiji archetypes pangalusna tina gelandang narajang modern.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Toni Kroos budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Kroos geus kalawan jangka panjang sweetheart kabogoh na kuliah sakola na Jessica Farber. Wag na geulis éta alesan pikeun narabas di karir nonoman-Na. Salaku cara rewarding nya, Toni kapaksa semén dirina salaku budi boga haténa.

Dua Asih Birds- Toni sarta Jessica
Dua Asih Birds- Toni sarta Jessica

Jessica anu geulis sarta ngabogaan haté anu alus. Manehna teh ahli renowned di séktor pariwisata Jerman sarta sadar tetep jauh ti WAG-ayana Palasik (rinci handap).

Toni Kroos Love Story

Manehna munggaran patepung Toni deui nalika éta di sakola babarengan jeung waktu hiji anjeunna Nyanghareupan kasusah ngagabungkeun bal kalayan akademisi. Manehna ditulungan anjeunna academically, kalawan cara anu pangalusna manehna ngalakukeunana. Dua lovebirds anu katempona leupas tina moment aranjeunna patepung.

kahareup Toni urang bisa geus mibanda sagala awéwé manéhna hayang, tapi Jessica éta hijina gadis éta anjeunna resep malah saloba interest némbongkeun lianna. Kanyataanna, Toni teu runtah waktu na jeung katresna lianna.

Jessica Farber mangrupakeun nona asih damai anu teu bisa dibandingkeun loba lianna pamaén Jerman'Wags anu extroverted di alam. Jessica Farber ngahaja pilih nu nuansa tinimbang mahluk di spotlights.

Dina dinten 13th Juni 2015, Jessica jeung Toni kungsi nikah rusiah. Aranjeunna meunang nikah sanggeus ngabogaan putra kahiji maranéhanana kaluar tina wedlock.

Toni Poto Kroos Kawinan
Toni Poto Kroos Kawinan

putra kahiji maranéhanana, Leon lahir dina 14th Agustus 2013. Anak kadua, putri, Amelie lahir dina 20 Juli 2016. Toni mangrupakeun bapana nyata anu manggih waktu kualitas pikeun kids diangkat jadi katempo di handap.

Kroos ngajelaskeun pamajikanana, Jessica Farber sakumaha rojongan utama na di luar maén bal. Sanajan Jessica Farber henteu ngalakukeun wawancara, manehna sok mucunghul satia dina kagiatan Gala klub urang jeung kagiatan nagara sapertos nu populér Oktoberfest sakumaha katingal di handap.

Toni sarta Jessica di Oktoberfest
Toni sarta Jessica di Oktoberfest

Toni Kroos budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Dugi bal tungtungna dibayar kaluar pikeun anjeunna, Toni Kroos asalna ti tukang kulawarga-kelas tengah.

Bapana Roland Kroos éta urut pegulat profesional anu saterusna jadi palatih nonoman. Anjeunna teh palatih nonoman keur Hansa Rostock sakumaha dina waktu tulisan.

Manéhna mimitian karir asah nonoman na ku kahiji, latihan dua putra na di Greifswalder SC. ceramah Kroos ti budak leutik na kalawan kenangan gemar jalan jeung latihan terus kalawan adi na bapana.

Ronald Kroos- peletakan Good Yayasan keur putra maranéhna
Ronald Kroos- peletakan Good Yayasan keur putra maranéhna

Birgit Kämmer Kroos (gambar handap) nyaéta mum super of Toni Kroos jeung Pamajikan keur Roland Kroos.

Birgit Kämmer- Basa Toni Kroos
Birgit Kämmer- Basa Toni Kroos

Manehna lahir Juni 16, 1962, dina Greifswald. Birgit Kämmer mangrupakeun urut pamaén badminton Jerman anu kawas putra nya, geus dijieun nagara dirina reueus. Birgit meunang di dirina judul karir dua DDR single jeung dalapan judul tim DDR keur dirina Unit klub asal Greifswald.

Birgit Kroos hirup di Rostock kiwari. Manehna ayeuna jalan aya salaku guru biologi jeung olahraga. putra nya neruskeun tradisi olahraga ti kulawarga salaku professional maén bal.

Adi lalaki: Toni Kroos ngabogaan adi ngora ngaranna Felix Kroos.

Anjeunna ngalahir dina 12th Maret 1991 (1 taun ngora mun Toni). The gelandang pirang, anu dikabarkan pisan ieu mah sibuk jeung diajar deui di sakola geus salawasna pikaresep maén bal.

Masih sedih dina bayangan of glow omnipotent lanceukna langkung sukses na urang, Felix Kroos geus kapanggih dina tangga ka footballing hebat pisan loba beuki leueur ti Toni.

Baheulana di Werder Bremen, Felix Cut Nyak Dien nepi kuku handap titik awal biasa di nyekel midfield sarta dibikeun ka Uni Berlin pikeun € 500,000. daftar nya ku accolades pisan meager memang dibandingkeun sibling na heubeul, tapi manéhna meunang 2007 'Bakat tina Taun' pangajén dina Mecklenburg-Vorpommen.

Felix geus exhibited versatility hébat dina karirna, sanggeus dimimitian kaluar salaku frontman a, tapi sanggeus maén sajauh deui sakumaha puseur-satengah ka meunang waktu game dina karirna. Anjeunna praises dad sarta urut palatih (tempo di handap) pikeun tiap prestasi anjeunna jeung lanceukna geus kaala.

Young Felix jeung Rama; Roland Kroos
Young Felix jeung Rama; Roland Kroos

Toni Kroos budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kanyataan Piala Dunya

Pikeun loba, ieu asalna salaku kejutan, tapi éta teu bener mun anjeun mertimbangkeun 2014 éta hiji timnas Jerman'S triumph Piala Dunya munggaran saprak nagara ieu reunified di 1990.

Fakta Piala Dunya Toni Kroos

Saacanna yen, Jerman Wetan éta geulis gunana dina tahap internasional dibandingkeun tatanggana Western na.

Ayeuna, naon kanyataan Toni Kroos ?? ... ..Truth nyaéta ... Anjeunna hijina individu dina sakabeh pakuat Dunya 2014 Piala-unggul anu lahir di wewengkon Jerman Wetan. Anjeunna asalna ti Greifswald, Mecklenburg-Vorpommen.

Lamun dibere kanyataan, Kroos dirina seemed disarengan astonished, questioning, "Keur Nyaan nu ngan hiji? Kami moal sakumaha jauh di kabaran ku jalma jaman salaku kolot mah ".

Toni Kroos budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Alesan balik nickname na

Kitu cemerlang nyaeta pangabisa ngalirkeun Kroos ', yén anjeunna earned nickname nu "Garcon" or "The palayan"Salila usum panas Piala Dunya.

Kroos ieu nyoco teammates-Na jeung appetizing pas na netepkeun aranjeunna nepi kitu ogé di sakuliah turnamen, éta bangsa host ngarasa yén anjeunna deserved nickname sanggeus completing 76 kaluar tina 79 pas dina cocok group Piala Dunya 2014 ngalawan Portugal.

Statistik, Kroos éta pamuter pangalusna di turnamen.

Toni Kroos budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ringkesan karir

Kroos munggaran dimaénkeun pikeun klub lokal Greifswalder SC, Engké mindahkeun ka tim nonoman ngeunaan Hansa Rostock. Kroos dipindahkeun ka Bayern Munich's setelan nonoman di 2006. Kroos ieu sakaligus leungit nepi ka 40 poé salila sataun sakola alatan latihan. pikeun 2007-08 usum, Dina yuswa 17, Kroos ieu diwanohkeun ka tim senior Bayern urang.

Dina 2006 Toni Kroos dimimitian kalayan tim nonoman Bayern Munchen urang. Anjeunna diwanohkeun ka tim kahiji di 2007. Anjeunna lami ngan 17 taun dina wayah éta. Ieu dituturkeun ku kecap injeuman mun Bayern Leverkusen dina usum 2009 / 10. Anjeunna maén 33 cocog keur maranehna. Anjeunna réngsé éta usum kalawan gol 9 na assists 12.

Kasuksésan dina Bayern Leverkusen ditanya na mulang ka Bayern Munchen usum hareup. Anjeunna meunang judul 3 Bundesliga, a Liga Champions kalawan Bayern Munchen na 2014 Piala Dunya FIFA (gol 2 na assists 4). Anjeunna sial teu meunang Ball Golden nu indit ka Lionel Messi. Anjeunna dibikeun ka Real Madrid pikeun hiji fee undisclosed di 2014.

Toni Kroos budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naon anjeunna bakal inget keur sanggeus pangsiun

  • Pikeun akurasi na lulus, téhnik, visi jeung pangabisana pikeun nyetél gol, kitu ogé nembak panjang sarta pangiriman bal ti diatur-lembar.
  • Pikeun mahluk dinamis sarta hardworking.
  • Pikeun versatility, kakuatan fisik sarta pangabisa pikeun maén di sababaraha posisi midfield.
  • Pikeun keur playmaker jero-bohong, kana flank teh, dina peran kotak-to-kotak, atawa malah salaku gelandang pertahanan.
  • Pikeun pangabisana pikeun duanana megatkeun up muter, ngaropéa ngilikan, sarta nyieun Chances pikeun teammates.
Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu