Timo Werner budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
4291
Timo Werner budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta ku LifeBogger

Sedengkeun presents nu Full Story of a genius Football Jerman anu dipikanyaho ku nickname nu; "turbo Timo". Timo Werner budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba fakta OFF-pitch (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan Pace sarta énergi dina widang ulin. Sanajan kitu, ngan leungeun sababaraha fans nyaho loba ngeunaan Bio Timo Werner urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Timo Werner budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Timo Werner lahir dina dinten 6th Maret 1996 ka indungna, Sabine Werner jeung bapa, Günther Schuh di Stuttgart, Jerman. Gambar di handap ti nuhun-Na, Timo lahir hiji Jerman murni sareng gén nu boga akar na ti Warisan Jerman jero.

Kolot Timo Werner urang nilik putra maranéhna salaku nuhun Jerman murni pikeun nuhun na

Tumuwuh nepi, aya kapastian tinggi anu maén bal bakal nélépon Na. Narikna, bapana Günther Schuh oge a footballer profésional anu dicoo salaku maju dina mangsa poé-Na.

Kadé dicatet yén Timo sumping ti hiji imah rongkah jeung beginnings pisan hina. Tumuwuh nepi, kolotna diajarkeun anjeunna nilai moral perlu misalna; (hormat keur sakabeh, keur berehan / mantuan, mibanda rasa tanggung jawab, pernah hurting saha jeung ajén babagi). Salaku Timo Werner nyimpen eta;

"Lamun Kaula kalawan kulawarga kuring jeung babaturan Kaula mah Timo Werner footballer nu, Aku ngan Timo, putra hina, sobat ... ngan hiji guy kawas dulur sejenna. Mun kuring ngalakukeun lepat aranjeunna geus teu sieun ka ngawartosan! "

kolotna nu keur handap-to-bumi jeung nu lumrah ngajadikeun Timo dirina nyaeta santun jeung well-jawa. Leuwih ti kitu, anjeunna katempona kasuksésan-berorientasi ti dad-Na. Timo Werner sakali recalled dina poé budak leutik na on kumaha anjeunna dipaké pikeun ngajalankeun up gunung kalawan bapana pikeun ngaronjatkeun stamina tur athleticism Na. Ieu katempo salaku meta pikeun karirna nu shockingly, teu ditempo salaku hal pangpentingna ku kolotna. Pikeun mum na dad na, atikan kedah datangna munggaran pikeun anak maranéhanana.

Timo Werner budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -meta karir

Tumuwuh nepi, Timo éta hiji badag mario Gomez kipas. Gandeng ku kanyataan yén bapana oge footballer a, dipikaresep na di olahraga éta tangtu. Dina hiji wawancara, anjeunna ka wartawan yen anjeunna sakali ngalaman poster tina mario Gomez di kamar na yuswa 11-12 taun sakumaha gambar di handap ieu.

Timo Werner budak Story

Teu siga ayeuna loba footballers profésional ngora, Timo teu rengse SMA-Na. Numutkeun kana Bundesliga ramatloka resmi. kolotna utamana Sabine Werner, (indungna) miharep putra nya nepi ka rengse pangajaran sakola (minimum, Sakola Luhur) Saméméh jadi hiji footballer profésional. Deui lajeng di sakola, Timo éta hiji normal teu a murid kusam anu sanajan lasut satengah jam sakola na (Alatan commitments bal) Éta bisa lulus dina 2014 dina yuswa 17.

Timo Werner rapor Photo- Fakta Biografi Untold Na

Timo Werner budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Karir di Ringkesan

Malah bari di sakola, markisa Timo urang keur maén bal ningal anjeunna enroll dina roster of a tim nonoman lokal disebut TSV Steinhaldenfeld anu eweh tahap ka showcase bakat-Na. bandung tuh pakasaban hebat ngawangun pondasi karir tina lad ngora nu diperlukeun pikeun boga balayar lemes ka panggung nonoman badag kalayan VfB Stuttgart.

Timo ditandatanganan pikeun VfB Stuttgart ngan di ahir SMA, minuhan kahayang indungna na ngeunaan bade sakola méméh fokus solely on maén bal.

Di VfB, karirna nyandak gugah meteoric sarta manéhna nempo dirina tumuwuh luhur kabeh nonoman jajaran kukituna attracting dipikaresep ti klub badag sakuliah Éropah. Ieu henteu ngarobah karakter na atawa pendekatan ka handap-to-bumi jeung karirna.

Dina 2016, Werner dijadikeun move on ka rb Leipzig diantara sakabeh tempat. Manehna nyieun hiji dampak instan di klub anyar-Na, nyetak 21 kali dina 31 cocog dina mangsa usum kahijina. leuwih dominan di bal Jerman ngarah ka nickname kadua; suluh rokét rb Leipzig. Ieu dituturkeun ku panggero ka timnas Jerman ku Joachim low.
Ironisna, mario Gomez saha ieu sakali pahlawan na ayeuna jadi salah sahiji saingan di timnas Jerman.

Kumaha Timo Werner Mawar luhur na Hero- The Untold StoryDina kasimpulan, Timo memang, hiji anggota bonafide tina generasi emas anyar Jerman urang. Anjeunna tanpa ragu, nu pangbadagna badai bakat saprak mario Gomez.

Timo Werner budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Sanggeus katempo sagala sukses Na, Ieu umum pikeun anjeun teh maca artikel ieu janten panasaran uninga saha Timo sih bobogohan. Tanpa ragu, Timo mangrupakeun béntang dina pitch maén. pangabisa maen na, kitu ogé nyaho gaya hirup na kaluar pitch mantuan ngawangun nepi gambar lengkep anjeunna.

Ditilik ku foto kabogohna ngalaan pikiran némbongkeun kaéndahan leres, eta dugaan yén Julia mangrupa modél atawa meureun model kabugaran.

Naon ngabutuhkeun Anjeun pikeun terang tentang kabogoh Timo Werner urang, Julia NaglerTapi tanpa fakta kuat deui klaim urang, asumsi meunang udagan dina titik kosong. Timo geus bobogohan model kabugaran dumasar Stuttgart Julia Nagler saprak karir bal mimiti na. hubungan maranéhanana tumuwuh tina status babaturan pangalusna sarta réngsé dina cinta sajati. Duanana pencinta pisan ngora. Timo hiji taun heubeul ti Nagler Julia na anu mangrupakeun murid di Universitas Stuggart.

The Untold Love Story of Timo Werner jeung Julia Nagler
Julia bisa jadi gadis paling geulis di Jerman tapi hal pangpentingna nyaéta yén Timo geus dibikeun haténa ka dirina.
sababaraha geus dipilih jalur tina rasiah ka hubungan maranéhanana sahingga ngajaga Undercover hubungan maranéhanana. Bari surfing ngaliwatan média sosial Timo Werner urang, teu hubungan mintonkeun tulisan katempona tapi hayu urang teu deceived kalawan kanyataan disumputkeun. Loba dijieun estimasi anu Timo mangrupa single sarta geus pegat nepi ka Julia kitu, sababaraha urang cinta ieu dikabarkan bade kuat balik flashes média. Sakali dina jangka waktu anu sanggeus dédéngéan gossips tina direcahna maranéhanana, duanana pencinta mutuskeun babagi poto maranéhanana (Saperti katempo handap) dina nawar nyingsieunan kaluar Ladies pamikiran lalaki Julia urang nyaeta tunggal.

The Love Kahirupan of Timo jeung Julia

Ditilik ku na hirup handap-to-bumi jeung beginnings hina, Ogé kristal jelas yén maju sepakbola Jerman téh leupas tina rékaman urusan kaliwat.

Muhun, malah lamun teu media sosial, pasangan henteu sono babagi moments denok bari nyieun penampilan umum babarengan. Deui di 2017, Timo Werner jeung kabogoh na Julia dijieun kahadiran cinta maranéhanana pikeun pihak 2017 Natal di wewengkon VIP di Red Bull sarena bareng jeung 600 sémah, kaasup tim Bundesliga sarta kabeh karyawan. Di handap ieu poto tina sababaraha denok.

Timo Werner Pamajikan keur Be- Julia

Sanajan kitu, Timo jeung kabogoh na Julia teu digawe kaluar warta ngeunaan Dursasana atanapi nikah rencana maranéhanana, tapi sakumaha eta Sigana, poé teu jauh teuing. Ditilik ku cara aranjeunna jadi loba asih silih, éta ukur hitungan waktu saméméh maranéhna meunang nikah ATANAPI HENTEU. Sumuhun !! ceuk Kami éta. Éta bisa teu meunang nikah loba jadi alatan hiji trend di kulawarga Timo Werner urang nu geus ngungkabkeun dina Kahirupan Bagéan kulawarga handap. Tapi, LifeBogger wishes aranjeunna nu pangalusna, ramo meuntas!

Timo Werner budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Dimimitian kaluar kalayan fakta ngeunaan kulawargana, hal anu penting pikeun dicatet yén kolotna Timo Werner urang téh unmarried. Kumaha teu urang kenal ieu? Kana panalungtikan ati, urang katalungtik yén Timo mawa ngaran tukang indungna gaganti bapana alesan masih kanyahoan. Sanajan sababaraha situs web Jerman geus attested kanyataan yén duanana dad sarta kolotna mum anu unmarried.

Salaku nyatakeun dina samemehna dina artikel ieu, indung Timo ngasuh nami Sabine Werner bari bapana ngasuh nami Günther Schuh. Sanajan fakta ieu, naon anu leuwih penting nyaéta kanyataan yén kulawargana dianggap turun ka bumi sarta Timo téh bungah datangna ti misalna imah hina.

Timo Werner budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Sirkulasi jeung engapan Masalah

Dina 2017, Timo Werner ieu sakali Cirian sanggeus ngan 32 menit game Liga Champions rb Leipzig urang ngalawan Besiktas di Vodafone sarena di Istanbul, Turki. Ieu kusabab anjeunna dimekarkeun masalah engapan sarta sirkulasi hawa disababkeun ku fans ribut. Suasana mumusuhan di Turki ninggalkeun Timo unfocused. Anjeunna diréaksikeun munggaran ku desperately nyobian pikeun meungpeuk kaluar sora ku nempel ramo di Ceuli na malah bari timnya diperlukeun anjeunna narajang maranehna bari aya gol ka handap.

The Untold Story of Timo Werner engapan jeung sirkulasi Masalah

noise ngagaduhan jadi sengit na uncontrolled yén Werner dibéré earplugs ku palatih-Na. Sanggeus masalah kuat, Timo kedah Cirian 31 menit kana pasea Liga Champions, bari sisi nya éta kénéh 1-0 handap. Ieu sumping sanggeus maksa manehna hayang ninggalkeun lapang. Sanggeus pertandingan palatih na nyarios;

"Ieu mungkin pikeun nyiapkeun tim anjeun kanggo hiji atmosfir kawas ieu. Aya noise deafening nu hates Timo ".

Tapi anjeunna ditambahkeun:

"Abdi salaku palatih, hal anu penting pikeun nempo anu abdi tiasa ngandelkeun dina waktu kawas ieu. salah saha disusun pikeun membela diri, tahan noise ti fans Turki ".

manajer rb LEIPZIG Ralph Hasenhuttl engké questioned karakter Timo Werner pikeun nanyakeun bisa Cirian ngalawan Besiktas.

Timo Werner budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta speed

Timo Werner geus sakali clocked 11.11 detik leuwih 100 méter. Ieu kumaha anjeunna ngagaduhan nickname kahijina; 'turbo Timo'Ku média Jerman alatan Pace na blistering.

speed na gandeng ku brilliance taktis-Na dina pitch geus dibikeun manehna teh ratings FIFA handap. Gandeng ku umur ngora, manéhna katempona mangrupa target mindahkeun potensi gamers FIFA anu muterkeun Master Liga.

Fakta Timo Werner Speed

Deui lajeng dina taun ahir na di sakola, Timo nu jadi 17 taun heubeul lumpat 100 méter dina ngan leuwih sabelas detik.

Timo Werner budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Amérika Dream

Salaku dina waktu tulisan, Timo Werner boga kontrak jeung rb Leipzig nu disetel ka panungtungan dugi 2020. Sanajan kitu, Timo geus kaungkap anjeunna ngimpi ngeunaan move ka Liga Premier jeung yén manéhna téh utamana gemar Manchester United kusabab sajarah na phylosophy maranéhanana.

Naha Timo Werner mikanyaah Manchester UnitedDina kecap na ...

"Sumuhun, maén dina Liga Utama nyaéta impian pikeun kuring. Abdi hoyong maén keur dua atawa tilu klub, sarta Manchester United mangrupa salah sahiji golongan klub. Tapi sigana di sababaraha taun hareup - engké, nalika Inggris abdi saeutik saeutik hadé! Abdi pisan nyaman di rb Leipzig, sanajan "

Kanyataan parios: Heuheu Timo Werner budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu