Tim Cahill budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Tim Cahill budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Panungtungan diropéa

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius bal pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Timmy'. Tim Cahil budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Tanpa ragu, Tim Cahill dianggap salaku salah sahiji atlet tersukses Australia urang. Ayeuna ngidinan beuleum kana jalma-Na.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Kahirupan mimiti

Tim Cahil budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiCahill lahir dina 6 Désémber 1979 di Sydney ka bapana Inggris sahiji turunan Irlandia (Tim Cahill SNR) sarta Samoan indung (Sisifo Cahill).

Anjeunna wanti maén bal jadi anak, sanajan anjeunna tumuwuh nepi dina kacida gedéna rugbi ligakulawarga -playing. Sanajan eta, Tim nyandak minat Maén bal. Salah sahiji hobi favorit nya éta ningali Barclays Premier League. Ideally, anjeunna bisa ngalakukeun naon loba Australia kapanggih hésé do. Anu tinggal ngahudangkeun dina jam maot sahiji wengi (12: 00 pertengahan night- 4: 00 am) ngan nonton unggal Peta liga tunggal english.

Sajauh bal anu bersangkutan, anu kasar bédana waktu Australia sarta British geus ngarembet loba ti ningali buruan. Salaku saeutik heubeul 5 taun, anjeunna tumuwuh nepi ngarojong Everton klub maén bal. Klub sakumaha dina maén bal Inggris didominasi pertengahan 80 urang. Aranjeunna meunang liga Premier salila 1985 / 1986 na 1986 / 1987 usum. Tim tumuwuh nepi nonton jeung diajar ti striker favorit na Everton, Gary Lineker.

Salaku nak muda, ieu unacceptable pikeun janten ngahudangkeun dina jam maot peuting. Tim Cahil kapaksa neangan idin husus janten up ku tengah wengi ti ramana dilahirkeun Britania na saha ogé éta hiji Inggris bal supporter ardent. Sahingga duanana diawaskeun babarengan. Numutkeun Tim,
Kuring teu sabenerna lalajo pilem. Kuring boh bakal maén atawa nongton Barclays Premier League Football. Kuring mikaresep lalajo kaulinan dina Liga Utama sakumaha nak a. Maksudna kumaha kuring bersantai. Kuring salawasna bisa ningali flickering dina hallways ... maén bal Premier League Cups malah Dunya sarta hal kawas éta. abdi éta dina angen pamaén profésional deui lajeng. Kuring ngaapresiasi bakat maranéhna, " cenahna.

"Mulang teras jadi hiji footballer aktip, kuring pikir ngeunaan kumaha teuas ieu keur meunang di panggung nu, sarta nalika Kami aya, abdi neuteup sabudeureun tur tingal sorangan pinding up dina torowongan sarta Kuring nangtung digigireun Ruud van Nistelrooy, abdi ' m nangtung gigireun Thierry Henry, Robby sarta Roy Keane, Owen, sarta Robert Pires. Ieu di titik anu yén kuring ngabejaan sorangan, yén "Wah, Kuring geus tungtungna dijieun dina kahirupan". Saterusna kuring ngabejaan sorangan deui, "tdidieu Éta no way Kuring datang off pitch ieu tanpa salah sahiji jerseys maranéhanana "."

Éta pantes mun ngeceskeun yen kolotna Tim Cahill urang dijieun salah sahiji kurban greatest mun meunang anjeunna di luhur. Ieu bakal dipedar di sapotong lila ieu. kolotna cinta kecerdasan Na.
Tim Cahil budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Anjeunna bisa lalajo patandingan sadayana wengi sarta masih pernah nunjukkeun sagala tanda sare beurang. Anjeunna malah nu pangalusna di kelas na ngaku kolotna.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Ti Rugby jeung Football

Tim Cahill tumuwuh nepi dikurilingan ku liga Rugby stocky na maén cousins ​​anu yakin anjeunna poho bal teras nahan mimitian dina kaulinan maranéhanana. Salaku budak saeutik, anjeunna sok dituturkeun aranjeunna maén Rugby. Anjeunna tumaros moal sabab anjeunna dipikacinta kaulinan, tapi kaluar tina cinta keur cousins ​​Na.
Thou bapana (Tim Cahill SNR) miharep manehna jadi nanaon manéhna hayang jadi. Ieu indungna (Susifo) anu rongkah nampik putra nya maén Rugby. Manehna takwa kaulinan ieu langkung bahaya sarta putra nya bisa neangan luka parah ti eta.

Tapi sanggeus terus pikahariwangeun ngeunaan takwa nya pamaén stocky injuring putra nya, manéhna kapaksa salakina keur nyerbu anjeunna kaluar naon manehna disebut salaku "Olahraga aman" tina maénbal. Eta teu nyandak lila saméméh lanceukna Tim urang ngora Sean dituturkeun teh soccer sarua.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Kumaha anjeunna ngagaduhan ka Inggris

Kadua kolotna (Tim Cahill SNR na Sisifo) scraped babarengan pinjaman $ 10,000 mun meunang salah sahiji putra maranéhna pikeun Inggris. Aranjeunna mutuskeun bakal Tim alatan ngadeg panjang cinta-Na pikeun maén bal Inggris. kulawarga mutuskeun bakal ukur kasempetan pikeun showcase Bakat Australia-Na. Éta dijieun push kalawan pramuka jeung anak maranéhanana, Tim ngumbara ka London pikeun nahan percobaan kalawan Millwall FC dina sataun 1998. kulawargana éta sangkan peupeus sanggeus Tim ngumbara. lanceukna ngora kungsi eureun sakola pikeun meunang proyek. Manéhna nu mantuan finances rojongan di imah.

Numutkeun Tim, "Leungit nepi ka poé ieu, aya teu hiji ari kitu mah teu mikir ngeunaan éta. Kuring nelepon deui ka tapak tatu geulis, " cenahna.

kulawargana Cut Nyak Dien finansial pikeun jasa injeuman maranéhanana sanggeus anjeunna ditinggalkeun. Aranjeunna duanana digawé pikeun jam tireless di pabrik sarta miboga standar low hirup dugi putra maranéhna geus dijieun eta.

Numutkeun mom na, "Urang saena henteu pilihan finansial. Urang coudn't mampuh monies ningali manehna ngaliwatan impian Na. Ku kituna urang tadi nyandak injeuman. Simkuring janten debtors keur taun. Kami senang kurban urang dibayar pareum. Kabéh urang hayang éta keur anjeunna kenging gelar suksés salaku footballer anu bakal maén dina Liga Utama. Bungah eta tungtungna sumping ngaliwatan "

Nalika Cahill anjog di Inggris anjeunna disewa hiji imah salah pangkeng. Anjeunna perang teuas janten suksés di percobaan-Na. Fortuantely, usaha na dibayar pareum. Anjeunna disaluyuan ku Millwall dina sataun 1998. Dina bukuna 'Tim Cahill warisan', Manéhna nulis yén anjeunna dikirim pon kitu 5,000 fee Signing-on lempeng home salaku bagian tina repayment keur injeuman.

Thou gajih bal nya éta low. Anjeunna masih disimpen kana jasa injeuman jeung malah dikirim 5,000 pon imah. kulawarga lajeng dijieun deposit mimitina-kantos na dina imah kalawan duit.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-The Rugby kulawarga Connection

Tim Cahil teh adi of Samoan footballer jeung urut kaptén Samoa, Chris Cahill. Loba baraya na anu aub dina rugbi. Infact, tilu cousins ​​geus kalibet dina maén rugbi profésional. aranjeunna incluse Ben Roberts (New Zealand Rugby Liga) ,, jeung Jeremy Stanley (UNPAD Rugbi Union).

Deui, dua nephews na anu profésional pamaén rugbi liga, ngudag Stanley jeung Kyle Stanley nu patali jeung Rugbi Union professional Sam Stanley (Saracens & Inggris U20), Mike Stanley (Samoa), Benson Stanley, sarta Winston Stanley.

Tim Cahil budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Tim Cahil budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiTim Cahill sweetheart nikah budak leutik, Rebekah Greenhill dina Méi 2010. pasangan pas tadi opat barudak duaan. Teu hiji pernikahan has Las Vegas, tapi ieu hosted di kawentar dunya Bellagio Hotel kalawan leuwih 50 ngarojong babaturan ningali. Dina poé kawinan Na, Tim Cahill ceuk pamajikanana; "Anjeun téh mate pangalusna abdi, sagalana abdi."

Tim Cahill nyebutkeun anjeunna jeung pamajikan Rebekah geus pernah neruskeun a status glamorous sababaraha jeung gaya hirup dipingpin ku likes of footballers sejen tur istri maranéhanana, kaasup David jeung Victoria Beckham. fokus is on tinggal hiji hirup basajan, belanja kali solo kalayan pamajikan na kids. Éta pertinent ka dicatet yén Tim mikanyaah ka handout kalawan kids Na. Manéhna, "Barudak téh sagalana"

Tim Cahil budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Tim boga opat budak anu bener pencinta olahraga aktif. Tilu (3) putra ngaranna Kyah, Shae na salah bungsu boga ngaran diungkabkeun sarta putri Sienna. Éta kabéh datangna ti salaki na Rebekah Cahill.

Keur dikurilingan ku kids denok bari celebrating piala pamustunganana naon ngajadikeun Tim Cahill eusian kaeusi jeung senang. Lalaki kulawarga lengkep sakali ngomong 'Kulawarga bakal salawasna datangna mimiti saméméh maén bal'

Tim Cahil budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Anjeunna salajengna ceuk;

"Ngalaman kabagjaan jeung kulawarga kuring hiji hal sarta Kuring geus kungsi sadayana sakabeh hirup abdi. Sagalana sejenna anu hadir kalawan eta malah [bal] nyaéta palsu. Ogé, duit, kontrak sarta headline koran. kulawarga Asides, Anjeun bisa nyandak sagalana kaluar kuring tommorrow, abdi masih bakal senang. Jadi salami kulawarga kuring nu hirup deukeut pisan babarengan, éta kabéh nu perkara bener keur kuring ".

Tim Cahill teu ningali status diangkat jadi nanaon husus, tinimbang milih bade difokuskeun naon anjeunna weruh. Anjeunna sks kolotna pikeun putting anjeunna dina kaayan manehna bisa dipandu ku gerbong terampil sarta boga kasempetan maén dina tingkat nu beda - sanajan loba jelema ngawartoskeun anjeunna yén anjeunna teuing leutik jadi footballer profésional di sawatara titik dina jangka waktu nu .

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Satengah Britania, satengah Somoan

Sanajan lahirna Cahill urang téh Sydney, Australia, bapana téh tina turunan Irlandia, tapi cicing di Inggris salila hirupna. Cahill meunang complexion poék ti indungna anu mangrupakeun Samoan asli.

Tim Cahil budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Cahill konon miboga pilihan tina ngalambangkeun Irlandia kusabab bapana, tapi anjeunna geus hijina digambarkeun Samoa jeung Australia di na karir internasional.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Ringkesan karir

Dina nonoman-Na, Cahill dicoo bal pikeun Pulisi Balmain Boys Club, Marrickville Football Club, sarta Plumpton / Oakhurst JABAR Club.

Anjeunna mukim tur dicoo bal di Samoa keur waktu anu singget sakumaha youngster a. Anjeunna digambarkeun tim nasional maén bal Samoan di 14 umur. Dipindahkeun ka Inggris dina 1998 maén bal pikeun Millwall FC. Salaku waktu nuluykeun, anjeunna janten hiji anggota integral scuad Millwall urang. popularitas Cahill urang wungkul estu nyandak kaluar dina usum 2003-2004 nalika anjeunna mantuan Millwall ngahontal final Piala FA, ukur keur leungit mun Manchester United 3-0. Ieu ditanya minat Everton. Tim Cahill ieu nempo ku pramuka Everton sarta dina usum panas tina 2004 anjeunna dipindahkeun ka Goodison Park. Anjeunna dipasangan dina geuwat sarta réngsé usum sakumaha scorer luhur Everton urang sarta milih pamaén pamuter Everton urang taun. Di taun anu sarua, Anjeunna ngagabung ka Socceroos, timnas Australia urang, dina 2004. Sanggeus maén kalawan Everton for nyak dékade dina Premier League Inggris, manéhna pindah ka AS di 2012 mun gabung di New York Beureum bulls. Aya, nya dileler boot Emas jeung MVP di 2013. tujuan tukang nya éta nu Shanghai Shenhua FC di Cina Liga Super. Saatos nongkrong sapatu-Na, anjeunna appionted salaku duta UNICEF.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Hiji lalaki anu nganut budaya

Tim Cahil budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiTim Cahill geus datangna cara panjang dina kahirupan. "Datang ti Australia, nu hirup di London, Manchester, Liverpool, Sydney, New York lajeng Shanghai, Kuring geus diperlakukeun salaku hiji petualangan" anjeunna nerangkeun.

"Kuring geus dirangkul sagala budaya, pangan, rakyat, gaya hirup anu".

Tapi kalayan sagala petualangan yen, Cahill téh terus sadar tina kurban kulawargana dijieun pikeun anjeunna nuturkeun impian Na.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Ngajalankeun 2 Football Academies

Kanyataan tiis sejen ngeunaan anjeunna éta, anjeunna ngalir dua academies maén bal. Hiji di Wollongong Australia jeung partnership of Pulisi Wollongong jeung Komunitas Pemuda Club, anu sejenna aya dina Dubai mana anjeunna ngalir di partnership kalawan Elite Sporting Akademi. Duanana anu diwangun dina 2009.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Adi Jailed pikeun Genep (6) Taun

Tim Cahil budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiDina 2008, Sean Cahill ieu jailed salila genep taun pikeun narajang di Britania nu ditinggalkeun mangsa na sawaréh dilolongan.

na 'Pangperangan tur pikasieuneun' narajang kana mangsa na dilabélan anjeunna saurang lalaki bahaya di Britania.

Anjeunna munggaran disabit tina ngarugikeun ragana grievous di Croydon Putra Pangadilan for jeung nyerang Chris Stapely, ti Orpington, on July 11, 2004.

Investigations wangsit anjeunna sababaraha kali ditajong korban Bapak Stapely dina sirah deukeut hiji kantor taksi di Wetan Street ninggalkeun anjeunna semi-sadar kalayan huntu bengkah sarta rétina severed dina panon katuhu na. Bapak Stapely, korban Nyanghareupan kahirupan visi impaired tur bisa aya deui mawa on karirna salaku juru ukur kuantitas.

Sieunan Cahill sababaraha kali ditolak narajang Bapak Stapely komo absconded ka nagara imahna Australia saméméh anjeunna ulang ditahan di Sydney, Australia.

Detektif pulisi Badé Asa ti Polda Bromley ngadawuh: "Bapak Stapely geus waited leuwih tilu satengah taun ningali kaadilan pikeun naon a narajang pangperangan tur pikasieuneun.

Sean Cahill nampik involvement-Na, malah dina nyanghareupan bukti forensik compelling. Anjeunna dihukum genep taun di panjara sanggeus extradited ti Australia. kalimah éta bukti nu nguatkeun sadaya usaha dicokot mawa anjeunna ka pangadilan pikeun nangtung sidang.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Ngaréaksikeun mun ditewak lanceukna sarta jail

Tim Cahil budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiThe gelandang Australia sakali ngoleksi jeung qurban ku nyebrang wrists diangkat jadi sanajan anjeunna geus handcuffed sarta engké wangsit anjeunna dedicating cita - kadua Everton di hiji 3-1 meunang di Goodison Park - mun lanceukna Sean, anu jailed salila genep taun pikeun sawaréh blinding lalaki hiji. Éta kahiji waktos nu Cahill dicaritakeun masarakat awam kalimah.

Cahill ngadawuh: "Dasarna, éta keur adi kuring. Sarerea weruh kaayaan kuring jeung Kami ngan reueus yén manéhna téh senang sarta Kami senang tur Kuring mikir manehna salawasna. kulawarga kuring hartina pisan ka abdi tur jadi teu klub maén bal ieu. Hayu urang geus bit emosi tapi alus. "

Hiji juru carios Everton salamet Cahill tina kritik nu hajatan teh bisa ditempo salaku pantes.

Nyebutkeun yen anjeunna terang sababaraha moal bakal jadi di ni'mat perayaan éta, juru carios nu ngadawuh: "Celebrations Goal téh ngarupakeun matéri pribadi tur nepi ka pamuter mutuskeun, teu-hiji dictates naon pamuter nu tiasa ngalakukeun salami anjeunna tetep dina Laws of the game, salami teu hasil dina caution a".

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Goal Greatest Australia urang Bandéra Petinju

Tim Cahil budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi heroics gawang nyetak TIM Cahill urang terang aya bounds. Anjeunna pamuter kahiji dina sajarah nepi ka skor dina tilu Cups Dunya misah sarta tilu Cups Asia. Ngan dalapan pamaén dina sajarah geus ngoleksi di tilu Cups misah Dunya: Cahill, van Persie, Arjen Robben, Roberto Baggio, Jürgen Klinsmann na Lothar Matthaus. Pele na Uwe Seeler ngoleksi di opat Cups Dunya misah.

Dina total, anjeunna geus ngoleksi lima gol di Piala Dunya.
Pikeun ngeunaan 30 kaulinan internasional di mana manéhna geus ngoleksi gol, Australia geus meunang 19, leungit lima tur digambar genep. Na ratio gol-per-kaulinan 0.4875 tempat anjeunna 44th dina daptar sadaya-waktos diantara pamaén internasional sareng minimum caps 20.
gaya hajatan gawang dagang na teu warta ka addicts maén bal.

Taya Australia Geus ngoleksi sakumaha Loba Goals sakumaha Mantenna Pikeun Tim Nasional.

Tim Cahil budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiTim Cahill nyaeta batur anu kungsi chased sarta cicing jeung impian-Na jeung Everton FC. Ieu kungsi salawasna geus ngimpi nya budak leutik keur ulin keur Toffees.

Tim Cahil budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Tujuanana Perayaan dagang Goes Wrong

perayaan dagang kalangkang tinju Tim Cahill urang kungsi sakali acan trampled kana ku bola budak cheeky. buka-mun hajatan: ngajalankeun kana sudut bendera tur mimitian kalangkang tinju. Bola budak cheeky mutuskeun pikeun wreak bencana kalawan rutin fabled Australia urang salila clash Melbourne Kota urang di Central Basisir Mariners.

Cahill jogged predictably arah sudut bendera sanggeus nyetak ukur pikeun manggihan nu lad gélo sempet kacabut turf jeung walked tukang ngahulag na usaha kalangkang tinju. Tim kana observasi ieu kapaksa kotak hawa ipis.

Tim Cahil budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Q sarta Salaku

Naon cara paporit anjeun dianggo kaluar?

Tim Cahill - "Kaula mah pamaén anu bisa ngutruk sakuliah sawah keur 90 menit. Pikeun kuring éta ngeunaan mahluk ngabeledug ambéh lamun kasempetan nu asalna, abdi tiasa meta quickest, luncat luhur batan bek atawa nyieun anu lima méteran ngutruk nepi ka balna munggaran. Kuring coba sarta ngayakeun réplikasi yén dina karya gym abdi supados paling naon atuh difokuskeun téh gerakan ngabeledug kalawan beurat lampu "

Naon angka hiji Anjeun buka-mun tepung cageur?

Pikeun kuring peuting tadi kaulinan I pastikeun kuring narima kuring carbs jeung protéin jadi pasta jeung hayam nya cara alus pikeun mastikeun yén awak kuring boga sakabeh energi eta perlu pikeun cocok.

Naon ujung kabugaran pangalusna anjeun geus ngajemput keur hiji atlet?

Pikeun kuring éta sadayana ngeunaan nyaho tur menata awak anjeun. Éta naha Abdi masih tiasa maén di 35. Kitu jeung latihan husus pikeun posisi anjeun / peran.

Naon geus di sorot karir anjeun?

Pikeun kuring éta hésé milih antara meunangna munggaran urang Piala Dunya ngalawan Jepang sarta Piala Asia kami meunang sababaraha minggu ka tukang. Meunang hiji sapotong penting silverware on taneuh asal nyaeta hal kuring bakal salawasna mertimbangkeun salah sahiji moments proudest abdi.

Tujuan anjeun ngoleksi ngalawan Walanda di Piala Dunya éta geulis endah! Keur anjeun, naon geus tujuan paling memorable anjeun geus ngoleksi to date?

Salaku endah nya éta nyitak ngalawan Walanda, abdi masih meunteun gol kuring ngalawan Jepang di Jerman 2006 salaku pangalusna karir kuring, paling sadaya pikeun pentingna maranéhna pikeun win urang.

Naon ditinggalkeun pikeun anjeun pikeun ngahontal sakumaha hiji atlet?

Kaula ningali maju mun bade Cina kiwari kalawan Shanghai Shenhua jeung keur sanggup boga pangalaman bener béda nanaon Kuring geus kungsi dina karir kuring sangkan jauh. Kuring pasti pilari boga estu positip Pangaruh kana taman ogé!

Lamun henteu ngudag karir di maén bal, naon anu anjeun jadi lakukeun gantina?

Éta hésé nyebutkeun. Kusabab kuring estu saeutik kuring sok hayang jadi footballer a. Jigana paling dipikaresep Abdi geus gotten dagang tina sababaraha jenis.

Naon rencana anjeun sanggeus anjeun salse keur Maen Bal?

Kuring boga sababaraha proyék bener seru luar maén bal anu Pasti bakal neuteup ka jadi leuwih aub dina nalika kuring rengse. Ku teu sangka kuring bakal kantos teu aub dina kaulinan leuwih tiheula.

Naon filsafat anjeun lamun datang ka kaséhatan sarta kabugaran?

Pikeun kuring éta sadayana tentang kasaimbangan. Sumuhun, abdi ngalatih teuas, tapi pastikeun yén kuring saimbang anu kaluar ku maén FIFA jeung kids abdi. Mun kabeh atuh éta karéta sadayana dinten, abdi bakal geus kurban kaluar ku ayeuna.

Saur anjeun kids anjeun bakal nuturkeun di footsteps anjeun?

Kuring kadua cikal budak, Shae, estu alus. Abdi hoyong mastikeun yén kuring masihan anjeunna rohangan sangkan jalan sorangan sanajan, moal nempatkeun teuing tekanan dina anjeunna. Na kuring 3 Cruz heubeul taun pasti babagi kurangna mah timer pelestarian!

Tim Cahil budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Naon hiji hal henteu loba anu nyaho ngeunaan anjeun?

Abdi bogoh nyanyi na musik. budak cikal kuring, Kyah boga hiji sora endah tur ilaing mah jeung loba kulawarga kuring anu bener Sarbini ogé.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Bugatti

Anjeunna owns a Bugatti Veyron 16.4, mobil légal jalan pangkuatna, mahal jeung panggancangna di dunya.
Tim Cahil budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu