Tim Cahill budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Tim Cahill budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB nampilkeun Carita Pinuh ngeunaan genius maén bal anu paling dikenal ku nickname; 'Timmy'. Carita Budak Tim Cahil kami sareng Fakta Biografi Anu Henteu Ditambahkeun nyandak anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak nepi ka ayeuna.

Analisis ngalibatkeun carita hirupna méméh kawéntar, kahirupan kulawarga sareng seueur OFF sareng ON-pitch fakta anu henteu dikenal ngeunaan anjeunna. Tanpa ragu, Tim Cahill dianggap salaku salah sahiji atlit tersukses di Australia. Ayeuna hayu teuleum ka jalmi na.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Kahirupan mimiti

Cahill lahir dina 6 Désémber 1979 di Sydney ku bapak Inggris anu katurunan Irlandia (Tim Cahill Snr) sareng indung Samoa (Sisifo Cahill).

Anjeunna didorong maén bal nalika budak, sanaos anjeunna ageung di kulawarga maén rugbi anu ageung pisan. Sanaos kitu, Tim minat Maén bal. Salah sahiji hobi favorit nya éta ningali Barclays Premier League. Ideally, anjeunna bisa ngalakukeun naon loba Australia kapanggih hésé do. Anu tinggal ngahudangkeun dina jam maot sahiji wengi (12: 00 pertengahan night- 4: 00 am) ngan nonton unggal Peta liga tunggal english.

Sajauh maén bal, bédana waktos Australia sareng Inggris anu parah parantos ngahambat seueur anu ningali pertandingan. Salaku yuswa 5 taun, anjeunna ageung ngadukung klub maén bal Everton. Klub sapertos pertengahan 80-an ngadominasi maén bal Inggris. Aranjeunna meunang liga Premier nalika usum 1985/1986 sareng 1986/1987. Tim ageung ningali sareng diajar ti penyerang favorit Everton na, Gary Lineker.

Salaku nak muda, ieu unacceptable pikeun janten ngahudangkeun dina jam maot peuting. Tim Cahil kapaksa neangan idin husus janten up ku tengah wengi ti ramana dilahirkeun Britania na saha ogé éta hiji Inggris bal supporter ardent. Sahingga duanana diawaskeun babarengan. Numutkeun Tim,
Abdi henteu leres nonton pilem. Kuring bakal maén atanapi nonton Barclays Premier League Football. Kuring resep ningali kaulinan di Liga Utama salaku budak. Éta kumaha kuring santai. Kuring teras-terasan ningali kedip-kedip di lorong-lorong… maén bal Premier League bahkan Piala Dunia sareng anu sapertos kitu. abdi éta dina angen pamaén profésional deui lajeng. Kuring ngahargaan bakatna, " cenahna.

"Jaman harita salaku pamaén bal aktif, kuring mikir ngeunaan kumaha héséna dina tahap éta, sareng nalika kuring aya, kuring ningali-ningali sareng ningali diri kuring ngajajar dina torowongan sareng kuring nangtung di gigireun Ruud van Nistelrooy, abdi ' m nangtung di gigireun Thierry Henry, Robby sareng Roy Keane, Owen, sareng Robert Pires. Éta dina waktos éta kuring ngawartosan ka diri kuring, yén "Wah, kuring tungtungna parantos hirup". Teras kuring nyarios ka diri kuring deui, "tieu no way Abdi kaluar ti pitch ieu tanpa salah sahiji jersi maranéhna ”.”

Pantes negeskeun yén kolotna Tim Cahill parantos ngalakukeun salah sahiji pangorbanan anu pangsaéna pikeun ngajantenkeun anjeunna di luhur. Ieu bakal dipedar dina potongan panjang ieu. Kolotna resep kana kacerdasanana.
Anjeunna bisa lalajo patandingan sadayana wengi sarta masih pernah nunjukkeun sagala tanda sare beurang. Anjeunna malah nu pangalusna di kelas na ngaku kolotna.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Ti Rugby jeung Football

Tim Cahill tumuwuh nepi dikurilingan ku liga Rugby stocky na maén cousins ​​anu yakin anjeunna poho bal teras nahan mimitian dina kaulinan maranéhanana. Salaku budak saeutik, anjeunna sok dituturkeun aranjeunna maén Rugby. Anjeunna tumaros moal sabab anjeunna dipikacinta kaulinan, tapi kaluar tina cinta keur cousins ​​Na.
Thou bapana (Tim Cahill SNR) miharep manehna jadi nanaon manéhna hayang jadi. Ieu indungna (Susifo) anu rongkah nampik putra nya maén Rugby. Manehna takwa kaulinan ieu langkung bahaya sarta putra nya bisa neangan luka parah ti eta.

Tapi sanggeus terus pikahariwangeun ngeunaan takwa nya pamaén stocky injuring putra nya, manéhna kapaksa salakina keur nyerbu anjeunna kaluar naon manehna disebut salaku "Aman olahraga" tina soccer. Teu lami sateuacan lanceukna Tim Sean nuturkeun bal anu sami.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Kumaha anjeunna ngagaduhan ka Inggris

Kadua kolotna (Tim Cahill Snr sareng Sisifo) ngikis pinjaman $ 10,000 pikeun meunangkeun salah saurang putrana ka Inggris. Aranjeunna mutuskeun éta bakal Tim kusabab cinta na anu lami pisan pikeun maén bal Inggris.

Kulawarga mutuskeun éta bakal janten hiji-hiji kasempetan na pikeun nunjukkeun Bakat Australia na. Aranjeunna ngadorong sareng pramuka sareng putrana, Tim ngumbara ka London pikeun ngayakeun cobaan sareng Millwall FC dina taun 1998. Kulawarga na jadi rusak saatos Tim ngumbara. Lanceukna kedah lirén sakola pikeun kéngingkeun padamelan. Anjeunna tumaros pikeun ngabantosan keuangan di bumi.

Numutkeun Tim, “Masih dugi ka ayeuna, teu aya dinten anu kuring henteu mikirkeun éta. Kuring nyebatna tapak tatu anu saé, ” cenahna.

kulawargana Cut Nyak Dien finansial pikeun jasa injeuman maranéhanana sanggeus anjeunna ditinggalkeun. Aranjeunna duanana digawé pikeun jam tireless di pabrik sarta miboga standar low hirup dugi putra maranéhna geus dijieun eta.

Numutkeun mom na, "Kami henteu ngagaduhan pilihan kauangan. Kami henteu sanggup mayar uang ningali anjeunna ngalangkungan impianana. Janten urang kedah nyandak pinjaman. Kami janten ngahutang taun-taun. Kami senang pangorbanan urang dibayar. Anu urang hoyongkeun nyaéta pikeun anjeunna janten suksés salaku pamaén bal anu bakal maén dina Liga Utama. Bungah éta tungtungna sumping "

Nalika Cahill dugi ka Inggris anjeunna nyéwa bumi hiji kamar. Anjeunna berjuang pisan pikeun suksés dina uji coba na. Untungna, usahana hasil. Anjeunna ditandatanganan ku Millwall dina taun 1998. Dina bukuna 'Tim Cahill Warisan', Manéhna nulis yén anjeunna dikirim pon kitu 5,000 fee Signing-on lempeng home salaku bagian tina repayment keur injeuman.

Thou gajih bal nya éta low. Anjeunna masih disimpen kana jasa injeuman jeung malah dikirim 5,000 pon imah. kulawarga lajeng dijieun deposit mimitina-kantos na dina imah kalawan duit.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-The Rugby kulawarga Connection

Tim Cahil nyaéta lanceukna maén bal Samoa sareng tilas kapten Samoa, Chris Cahill. Seueur dulur-dulurna anu kalibet dina rugbi. Nyatana, tilu dulur misan parantos kalibet dina maén rugbi profesional. Aranjeunna kalebet Ben Roberts (Liga Rugbi Selandia Anyar) sareng Jeremy Stanley (UNPAD Rugbi Union).

Deui, dua nephews na anu profésional pamaén rugbi liga, ngudag Stanley jeung Kyle Stanley aya hubunganana sareng ahli Rugby Union Sam Stanley (Saracens & England U20), Mike Stanley (Samoa), Benson Stanley, sarta Winston Stanley.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Tim Cahill nikah ka kabogoh budak leutik, Rebekah Greenhill dina Méi 2010. Pasangan éta henteu lami ngagaduhan opat urang anak. Éta sanés kawinan khas Las Vegas tapi diayakeun di Bellagio Hotel anu terkenal di dunya kalayan langkung ti 50 babaturan pendukung anu nonton. Dina dinten kawinanana, Tim Cahill nyarios ka istrina; "Anjeun pasangan anu pangsaéna, sagalana abdi."

Tim Cahill nyebutkeun anjeunna jeung pamajikan Rebekah geus pernah neruskeun a status glamorous sababaraha jeung gaya hirup dipingpin ku likes of footballers sejen tur istri maranéhanana, kaasup David jeung Victoria Beckham. Fokusna nyaéta dina hirup saderhana, nyéépkeun waktos solo sareng pamajikan sareng murangkalih. Penting pikeun dicatet yén Tim resep nyebarkeun sareng murangkalihna. Pikeun anjeunna, "Barudak sadayana"

Tim boga opat budak anu bener pencinta olahraga aktif. Tilu (3) putra ngaranna Kyah, Shae na salah bungsu boga ngaran diungkabkeun sarta putri Sienna. Éta kabéh datangna ti salaki na Rebekah Cahill.

Keur dikurilingan ku kids denok bari celebrating piala pamustunganana naon ngajadikeun Tim Cahill eusian kaeusi jeung senang. Lalaki kulawarga lengkep sakali ngomong 'Kulawarga bakal salawasna mimiti sateuacan maén bal'

Anjeunna salajengna ceuk;

"Ngalaman kabagjaan sareng kulawarga kuring mangrupikeun hiji hal sareng kuring parantos salami hirup. Sadayana anu sanés anu sumping bahkan [sepak bola] palsu. Ogé, artos, kontrak sareng judul koran. Salaku kulawarga, anjeun tiasa angkat sadayana sésana, kuring masih bakal bagja. Salami kulawarga kuring hirup caket pisan, éta anu penting pikeun kuring ”.

Tim Cahill henteu ningali statusna salaku hal anu istimewa, tibatan milih fokus kana naon anu anjeunna terang. Anjeunna sks kolotna pikeun nempatkeun anjeunna dina kaayaan dimana anjeunna tiasa dipandu ku palatih terampil sareng gaduh kasempetan maén dina tingkat anu béda - sanaos seueur jalma nyarios yén anjeunna alit teuing janten pamaén bal profesional dina sababaraha waktos. .

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Satengah Britania, satengah Somoan

Sanaos tempat kalahiran Cahill nyaéta Sydney, Australia, bapakna katurunan Irlandia, tapi cicing di Inggris salami hirupna. Cahill ngagaduhan kulit hideung na ti indungna anu asli Samoa.

Cahill diduga ngagaduhan pilihan pikeun ngagambarkeun Irlandia kusabab ramana, tapi anjeunna ngan ukur ngawakilan Samoa sareng Australia dina karir internasionalna.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Ringkesan karir

Dina nonoman-Na, Cahill dicoo bal pikeun Pulisi Balmain Boys Club, Marrickville Football Club, sarta Plumpton / Oakhurst JABAR Club.

Anjeunna Hirup sareng maén bal di Samoa sakedik waktos janten budak ngora. Anjeunna ngawakilan tim maén bal nasional Samoa dina yuswa 14. Dipindahkeun ka Inggris di 1998 pikeun maén bal pikeun Millwall FC. Salami waktosna, anjeunna janten anggota teu kapisah tina Millwall's scuad. Popularitas Cahill ngan leres-leres angkat di musim 2003-2004 nalika anjeunna ngabantosan Millwall ngahontal final Piala FA, ngan éléh ku Manchester United 3-0.

Ieu nyurung minat Everton. Tim Cahill katingali ku pramuka Everton sareng di usum panas 2004 anjeunna ngalih ka Goodison Park. Anjeunna pas langsung sareng ngarengsekeun musim salaku pencetak gol terbanyak Everton sareng dipilih janten pamaén pamaén Everton taun éta. Dina taun anu sami, Anjeunna ngagabung sareng Socceroos, timnas Australia, dina 2004.

Saatos maén sareng Everton ampir dasawarsa dina Liga Prémier Inggris, anjeunna ngalih ka Amérika Serikat di 2012 pikeun ngagabung sareng New York Red Bulls. Di dinya, anjeunna dilélérkeun Gold Boot sareng MVP di 2013. Tujuan terakhir na nyaéta Shanghai Shenhua FC dina Liga Super Cina. Saatos ngagantungkeun sapatu botna, anjeunna diangkat janten duta besar UNICEF.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Hiji lalaki anu nganut budaya

Tim Cahill geus datangna cara panjang dina kahirupan. "Datang ti Australia, cicing di London, Manchester, Liverpool, Sydney, New York teras Shanghai, kuring parantos nganggap éta salaku petualangan," anjeunna nerangkeun.

"Kuring nganut sagala budaya, pangan, masarakat, gaya hirup."

Tapi kalayan sagala petualangan yen, Cahill téh terus sadar tina kurban kulawargana dijieun pikeun anjeunna nuturkeun impian Na.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Ngajalankeun 2 Football Academies

Kanyataan tiis sejen ngeunaan anjeunna éta, anjeunna ngalir dua academies maén bal. Hiji di Wollongong Australia jeung partnership of Pulisi Wollongong jeung Komunitas Pemuda Club, anu sejenna aya dina Dubai mana anjeunna ngalir di partnership kalawan Elite Sporting Akademi. Duanana anu diwangun dina 2009.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Adi Jailed pikeun Genep (6) Taun

Dina 2008, Sean Cahill ieu jailed salila genep taun pikeun narajang di Britania nu ditinggalkeun mangsa na sawaréh dilolongan.

na 'brutal sareng pikasieuneun' narajang kana mangsa na dilabélan anjeunna saurang lalaki bahaya di Britania.

Anjeunna munggaran disabit tina ngarugikeun ragana grievous di Croydon Putra Pangadilan for jeung nyerang Chris Stapely, ti Orpington, on July 11, 2004.

Investigations wangsit anjeunna sababaraha kali ditajong korban Bapak Stapely dina sirah deukeut hiji kantor taksi di Wetan Street ninggalkeun anjeunna semi-sadar kalayan huntu bengkah sarta rétina severed dina panon katuhu na. Bapak Stapely, korban Nyanghareupan kahirupan visi impaired tur bisa aya deui mawa on karirna salaku juru ukur kuantitas.

Sieunan Cahill sababaraha kali ditolak narajang Bapak Stapely komo absconded ka nagara imahna Australia saméméh anjeunna ulang ditahan di Sydney, Australia.

Detektif pulisi Badé Asa ti Polda Bromley ngadawuh: "Mr Stapely parantos ngantosan langkung tilu satengah taun kanggo ningali kaadilan pikeun serangan anu kejam sareng pikasieuneun.

Sean Cahill nampik involvement-Na, malah dina nyanghareupan bukti forensik compelling. Anjeunna dihukum genep taun di panjara sanggeus extradited ti Australia. kalimah éta bukti nu nguatkeun sadaya usaha dicokot mawa anjeunna ka pangadilan pikeun nangtung sidang.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Réaksi pikeun ditahan lan panjara lanceukna

Gelandang Australia sakali nyitak sareng ngarayakeun ku nyebrangan pigeulang na siga anjeunna parantos diborgol sareng teras ngungkabkeun anjeunna bakti gawang - detik Everton dina kameunangan 3-1 di Goodison Park - ka lanceukna Sean, anu dipenjara genep taun kanggo sawaréh buta jalma. Ieu mangrupikeun kahiji kalina Cahill sacara umum ngaku kana kalimat éta.

Cahill ngadawuh: “Dasar, éta kanggo lanceuk kuring. Sadayana terang kaayaan kuring sareng kuring ngan bangga yén anjeunna senang sareng kuring senang sareng kuring mikir anjeunna salawasna. Kulawarga kuring seueur hartos pikeun kuring sareng klub sepakbola ieu ogé. Éta rada émosional tapi saé. ”

Hiji juru carios Everton salamet Cahill tina kritik nu hajatan teh bisa ditempo salaku pantes.

Nyebutkeun yen anjeunna terang sababaraha moal bakal jadi di ni'mat perayaan éta, juru carios nu ngadawuh: "Perayaan tujuan mangrupikeun masalah pribadi sareng dugi ka pamuter pikeun mutuskeun, henteu aya anu nandeskeun naon anu tiasa dilakukeun ku pamuter salami anjeunna tetep aya dina hukum kaulinan, salami éta henteu ngahasilkeun ati-ati."

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Petinju Gol Golongan Terbesar di Australia

 heroics gawang nyetak TIM Cahill urang terang aya bounds. Anjeunna pamuter kahiji dina sajarah nepi ka skor dina tilu Cups Dunya misah sarta tilu Cups Asia. Ngan dalapan pamaén dina sajarah geus ngoleksi di tilu Cups misah Dunya: Cahill, van Persie, Arjen Robben, Roberto Baggio, Jürgen Klinsmann na Lothar Matthaus. Pele na Uwe Seeler ngoleksi di opat Cups Dunya misah.

Dina total, anjeunna parantos mencetak lima gol dina Piala Dunia. Kira-kira 30 pertandingan internasional di mana anjeunna nyetak gul, Australia meunang 19, éléh lima sareng ditarik genep. Babandingan gawang-per-pertandingan na 0.4875 nempatkeun anjeunna ka-44 dina daptar sadaya-waktos di antara pamaén internasional anu sahanteuna 20 kap.
Gaya perayaan tujuan mérekna henteu aya berita pikeun pecandu maén bal. Henteu Aya Urang Australia Anu Nyetak Seueur Gawang Salaku Anjeunna Pikeun Tim Nasional.

Tim Cahill mangrupikeun jalma anu ngudag sareng hirup sareng impianana sareng Everton FC. Éta kantos janten impian budak leutik na maén pikeun Toffees.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Tujuanana Perayaan dagang Goes Wrong

perayaan dagang kalangkang tinju Tim Cahill urang kungsi sakali acan trampled kana ku bola budak cheeky. buka-mun hajatan: ngajalankeun kana sudut bendera tur mimitian kalangkang tinju. Bola budak cheeky mutuskeun pikeun wreak bencana kalawan rutin fabled Australia urang salila clash Melbourne Kota urang di Central Basisir Mariners.

Cahill jogging diprediksi nuju kana bendera sudut saatos nyetak ngan ukur terang yén budak edan parantos narik turf sareng leumpang mundur nyegah upaya shadowboxing na. Tim saatos niténan ieu kedah kotakna hawa ipis.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Q sarta Salaku

Naon cara paporit anjeun dianggo kaluar?

Tim Cahill - "Kuring sanés pamaén anu tiasa lumpat ka luar lapangan salami 90 menit. Pikeun kuring éta ngeunaan anu ngabeledug sahingga nalika kasempetan éta sumping, kuring tiasa réaksi gancang, luncat langkung luhur tibatan bek atanapi ngajantenkeun lintasan lima méteran pikeun mimiti bal. Kuring nyobian sareng ngayakeun rélikasi éta dina gim gim kuring sahingga seuseueurna anu kuring fokuskeun nyaéta gerakan anu ngabeledug kalayan beurat beurat "

Naon tuangeun séhat nomer hiji anjeun?

Pikeun kuring wengi sateuacan pertandingan, kuring pastikeun kuring nampi karbohidrat sareng protéin sahingga pasta sareng hayam mangrupikeun cara anu saé pikeun mastikeun yén awak kuring ngagaduhan énergi anu diperyogikeun pikeun pertandingan.

Naon tip kabugaran anu paling saé anu anjeun atos janten atlit?

Pikeun kuring éta sadayana ngeunaan terang sareng ngatur awak anjeun. Kusabab kitu kuring masih tiasa maén dina 35. Éta sareng latihan khusus pikeun po anjeunseksi / kalungguhan.

Naon anu janten puncak karir anjeun?

Pikeun kuring hese milih antara kameunangan Piala Dunia kahiji urang ngalawan Jepang sareng Piala Asia kami meunang sababaraha minggu ka pengker. Pikeun menangkeun sapotong pérak penting dina taneuh bumi mangrupikeun hal anu kuring bakal tetep nganggap salah sahiji momen anu paling reueus kuring.

Gol anu anjeun nyitak ngalawan Belanda dina Piala Dunia éta saé pisan! Kanggo anjeun, naon anu janten tujuan anu paling berkesan anu anjeun nyitak dugi ka ayeuna?

Sakumaha endahna pikeun nyetak ngalawan Walanda, kuring masih ngoleksi gawang ngalawan Jepang di Jérman 2006 salaku anu pangsaéna dina karir kuring, pangpangna pikeun pentingna aranjeunna pikeun kameunangan urang.

Naon deui anu anjeun kéngingkeun salaku atlit?

Kuring ngarepkeun badé ka Cina ayeuna sareng Shanghai Shenhua sareng tiasa gaduh pangalaman anu leres pisan kanggo naon waé anu kuring kantos dina karir kuring dugi ka ayeuna. Kuring pasti ningali pangaruh anu épéktip ogé pikeun taman ogé!

Upami anjeun henteu ngiringan karir di maén bal, naon anu anjeun lakukeun?

Éta sesah kanggo nyarios. Kusabab kuring masih leutik, kuring sok hoyong janten pesepakbola. Sigana mah paling dipikaresep kuring bakal ngagaduhan perdagangan tina sababaraha jenis.

Naon rencana anjeun sanggeus anjeun salse keur Maen Bal?

Kuring gaduh sababaraha proyék anu leres-leres pikaresepeun di luar maén bal anu pastina bakal katingali janten langkung aub nalika réngsé. Sigana mah kuring moal pernah aub dina kaulinan.

Naon filsafat anjeun nalika ngeunaan kaséhatan sareng kabugaran?

Pikeun kuring éta sadayana ngeunaan kasaimbangan. Leres, kuring ngalatih pisan, tapi kuring pastikeun kuring ngimbangan éta sareng maénkeun FIFA sareng murangkalih kuring. Upami anu kuring lakukeun nyaéta ngalatih sadidinten, kuring pasti bakal kaluar ayeuna.

Saur anjeun kids anjeun bakal nuturkeun di footsteps anjeun?

Budak cikal kadua kuring, Shae, saé saé pisan. Abdi hoyong mastikeun yén kuring masihan anjeunna rohangan pikeun ngadamel jalanna nyalira, sanés teuing masihan tekanan ka anjeunna. Sareng Cruz anu umur kuring 3 taun pasti ngabagi kurangna ngawétkeun diri kuring!

Naon hiji hal anu henteu seueur jalma terang ngeunaan anjeun?

Abdi resep nyanyi sareng musik. Budak cikal kuring, Kyah gaduh sora anu endah sareng dulur-dulur kuring sareng seueur kulawarga kuring ogé berbakat.

Tim Cahill budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Bugatti

Anjeunna owns a Bugatti Veyron 16.4, mobil légal jalan pangkuatna, mahal jeung panggancangna di dunya.
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar