Thomas Lemar budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
6359
Thomas Lemar budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Star Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Bapak serbaguna'. Thomas Lemar budak Story tambah Untold Biografi fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Ayeuna tanpa, Thomas Lemar mangrupakeun salah sahiji sipat hottest dina jandela transperna 2017 panas urang. Kiwari, nyanggakeun Dimimitian.

Thomas Lemar budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kahirupan mimiti

Thomas Lemar lahir dina 12th Nopémber of 1995 di Pulo Carribean tina Baie-Mahault, Guadelup, Nu mangrupakeun wewengkon Perancis. Guadelup mangrupa Island kasohor bringing bakat bal hideung kana Perancis. Ngaran kasohor kawas Thierry Henry jeung Alexandre Lacazette kabeh boga Warisan maranéhanana ti Pulo. kolotna kabeh hijrah ka Perancis ninggalkeun pulo kukupu ngawangun sahiji Hindia Kulon Perancis.

Thomas Lemar budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Thomas Lemar budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:hubungan Kahirupan

Dina dina waktu nulis, Thomas Lemar geus ngungkabkeun status hubungan na janten Tunggal. Ieu ngandung harti aya hubungan dikonfirmasi atawa urut girlfriends atawa urut istri. Anjeunna teu gaduh budak sagala teuing.

Thomas Lemar budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Gaya Play

Thomas Lemar budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiLemar nyaéta gelandang serbaguna tiasa maén dina duanana jangjang sakumaha ogé ngaliwatan puseur jeung dina peran gratis. Anjeunna utamana ditinggalkeun footed, tapi oge kompeten sareng suku katuhu na. Anjeunna nyatet keur kaahlian na alus teuing dribbling, pangabisa lulus kuat sarta najong gratis. Anjeunna geus cenahna prefers kaitkeun-up kalawan mates tim, tinimbang nyokot on pembela: "Kuring keur nyobaan ulah duels jeung konsentrasi kana lulus jeung gerak salaku loba nu jéntré."Anjeunna bakal mindeng nyobian nyitak ti rentang panjang tur ngoleksi gol 14 di appearances 55 dina usum 2016-17 sarta miboga 17 assists.

Anjeunna muterkeun kalawan sirah na nepi na suku kénca na sanggup magic - anjeunna pernah Sigana mun ngahesekeun hal jeung sanajan anjeunna bisa ngéléhkeun pamaén ku dribbling, manéhna ngabogaan rentang luhung tina pas nu manéhna ngagunakeun pikeun detriment nu oposisi urang.

Thomas Lemar budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Karir di Ringkesan

Hiji produk tina sistem nonoman Caen, Lemar dijadikeun perdana senior na di buruan bubuka usum 2013 / 14 dina bulan Agustus 2013.

Anjeunna nuluykeun nyieun 31 appearances dina total keur SMC, sateuacan anjeunna katarik dipikaresep ti sakuliah Éropah - anjeunna subyek Chelsea mindahkeun rumor jeung ieu numbu ka Liverpool, Lyon na Bordeaux teuing, tapi anjeunna opted pikeun pindah ka Monaco pikeun £ 3.4 juta di 2015.

Anjeunna geus digambarkeun Perancis di unggal tingkat ti U17 mun U21 sarta dijadikeun perdana senior internasional di 2016 ngalawan Basisir Gading.

Kusabab pindah ti Caen, anu 21 taun heubeul geus dimaénkeun di rupa-rupa posisi midfield.

Thomas Lemar budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Ligue 1 Trophy

Sugan, Kylian Mbappé, Tiemoué Bakayoko na Bernardo Silva mungkin geus ngagaduhan loba nu muji ti onlookers. Tapi peran Lemar di Monaco unggul Ligue 1 sarta ngahontal éta Liga Champions semi-final teu bisa underestimated.

Anjeunna mingpin klub pikeun unggul dina liga Perancis usum kamari (2017 / 2017) jeung nepi ka Liga Champions semi-final, knocking kaluar likes of Manchester Kota tur Borussia Dortmund on jalan.

Thomas Lemar budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:1 kalemahan, Loba Kakuatan

Sanajan anjeunna muterkeun dina jangjang, manéhna teu rahayu kalayan Pace salaku tim-mates na Benjamin Mendy na Mbappé, tapi anjeunna henteu kedah eta. Lemar prefers kaitkeun up na maénkeun hiji-dua pas na gerakan pamakéan sarta anceman pangiriman pikeun muka nepi spasi.

Taya lalaki Monako dicoo pas langkung konci per patandingan dina usum 2016 / 2017 (2.2) ti Lemar, sarta anjeunna oge diwangun leuwih crosses (1.4) ti salah sahiji tim-mates Na. Tur kaluar tina jalma anu maénkeun rutin di Ligue 1, pilihan wungkul ngahalangan Radamel Falcao (2.8), Valere Germain (1.8) jeung Mbappe (1.8) miboga leuwih nembak on gawang per patandingan ti Lemar urang 1.7.

Inget, ieu teh 21 taun heubeul anu mantuan sambel Tottenham kaluar tina Liga Champions kalayan jurus ieu.

Thomas Lemar budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Thomas Lemar budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Rama-Na, Hiji Stumbling Blok mun Asernal Pindahkeun

Numutkeun kana GFFNRama Lemar urang hayang manehna tetep di Monaco komo asup hiji extension kontrak supados 21 taun heubeul boga kasempetan mungkin nu pangalusna meunang ngangkat pikeun pakuat nasional Perancis urang keur Piala Dunya di 2018.

gosip geus medar ngaliwatan kaluar jandéla mindahkeun panas 2017. Ieu ngusulkeun yén Edwige miharep putrana keur 'nampik' Arsenal. Salaku dina waktu nulis, Arsenal geus disangka balik ka Monako sareng nawar £ 40m keur winger sanggeus nawaran sejenna £ 31m lajeng tétéla £ 35m anu knocked deui. Sanajan kitu, aranjeunna nuju nyarios ka daék balik nepi ka £ 50m.

pertanyaan anu; Bakal Arsene Wenger bener batuk nepi £ 50m - leuwih ti Mesut Ozil - pikeun pamaén anu anjeunna rencanana tetep dina bangku keur paling musim?

Thomas Lemar budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Naha Liverpool Pilih Salah tinimbang Lemar

Sumuhun, aranjeunna memang resep SalahTapi maranéhna geus noticed manéhna teu paling gawé alus na dina serangan counter ukur nalika anjeunna boga spasi, kusabab Pace Na. Anjeunna teu gaduh touch dipercaya kawas Lemar. Aranjeunna pikir lemar bakal jadi leuwih mangpaat dina ngarecah beus.

Alesan primér aranjeunna didnt balik pikeun anjeunna sabab anjeunna pisan mahal. Aranjeunna ngarasa Monako pernah bakal ngajual anjeunna dina mirah. Aranjeunna kapaksa konsol diri ku concluding Lemar téh sigana mah leuwih hade dina bal ti anjeunna pareum eta. Aranjeunna yakin maranéhna boga cukup tina Lallana, Coutinho, Gini na Firmino anu ogé hébat kana bal.

Naon aranjeunna diperlukeun éta pamuter sejen anu bisa nyieun ngalir kaluar bal na balik defenses. Salah éta bodo. Lemar, mun aranjeunna téh AM hadé ti anjeunna téh LW a.

Thomas Lemar budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:hal séjén pikeun Nyaho

panutan Lemar urang geus sok geus Andrés Iniesta, sarta nembongkeun. Bari kaahlian dribbling na anu luhung, anjeunna henteu obsessed jeung ngalakukeun kana pembela, tapi rada nyimpen tekenan kana maén tim.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu