Steven Nzonzi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
3515
Steven Nzonzi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football Perancis anu geus cukup dipikawanoh ku nami "Nzonzi". Steven Nzonzi budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan, sarta loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh yén anjeunna bagian tina 23 lalaki pakuat Perancis nu meunang 2018 cup dunya di Rusia tapi ukur sababaraha mertimbangkeun Steven Nzonzi urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Steven Nzonzi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Dimimitian kaluar ngaran lengkep na ieu Steven N'Kemboanza Mike Nzonzi. Anjeunna ngalahir dina 15th Désémber 1988 di Colombes, Perancis ka kolot ti dicampur lomba. Bapana, Nzonzi SNR nyaeta ti Kongo bari indungna nyaeta tina turunan Perancis.

Fakta Ngeunaan N'Zonzi Kolot Kabangsaan Ditambah akina Eyang nasab

Tumuwuh nepi di suburb Paris of Colombes, Young Nzonzi kungsi mimiti wajar mun hirup gandeng jeung parusahaan ngarasakeun dua sadulur jeung adi hiji. Tapi, ramana (anu engké bakal nyorong pikeun move Steven urang ti klub iraha anjeunna itungan hiji kahareup suram pikeun putrana) dijieun anjeunna sadar yen hareup milik jelema nu butuh mimiti lampah decisive.

Fakta Ngeunaan N'Zonzi Hubungan Sareng Rama na Pemuda klub stint

realisasi saw anjeunna kick-ngamimitian karir sepak bola di Racing Paris dina yuswa lembut tina 10 jeung dipandu anjeunna di stints kutang saterusna dina sababaraha klub nonoman kaasup SC Levallois (1994-1999), Paris Saint-Germain (1999-2002) , CA Lisieux (2002-2003) jeung SM Caen (2003-2004).

Steven Nzonzi budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- kamajuan Football

Steven Nzonzi tetep kanyahoan sagala ngaliwatan klub nonoman na ukur keur ngamimitian nyieun ripples sabot ngagabung SC Amiens U19 klub di 2005 tur meunang diwanohkeun ka tim senior klub di 2009.

Steven N'Zonzi Records Dina SC Amiens U19

Ieu di SC Amiens yén Nzonzi exhibited kaahlian footballing hébat nu dijieun nagara imahna DR Congo, Perancis jeung Inggris neangan pikeun ngamankeun jasa-Na pikeun timnas maranéhanana. Nzonzi ngancik sadayana handap tapi Perancis sarta miboga outing munggaran internasional-Na jeung Perancis dina-21 tim di 2009.

Steven Nzonzi budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek Pikeun Inohong

Pindah kana kalawan karir klub profésional, Nzonzi ngembang ka Blackburn dimana manehna nyieun dampak saeutik. Dina ahir usum 2011-2012, anjeunna ngagabung kotana Stoke jeung nempatkeun up hiji pagelaran impressive nu earned anjeunna teh 2014-15 Player tina pangajén Taun saméméh move pikeun Sevilla di 2015.

Stephen N'Zonzi Records Dina Stoke Kota

Di Sevilla, Nzonzi ningkat sarta dijaga Bentuk luhur-Na, unggul Liga Europa UEFA di 2016 kalawan klub sakumaha ogé dijadikeun UEFA Liga Europa pakuat musim.

Winnings Steven N'Zonzi Dina Sevilla

Pikeun cap eta kabeh anjeunna ngahormatan hiji uleman maén keur Perancis Tim Nasional di Rusia 2018 Piala Dunya FIFA nu anjeunna gloriously clinched barengan 23 lalaki pakuat. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Steven N'Zonzi naékna Inohong

Steven Nzonzi budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Nzonzi teu kagungan best of hubungan alesan anu saluareun kontrol na. Diuk deui sakumaha urang butuh maneh dina wisata ngeunaan kumaha anjeunna leungit cinta dina spasi tina tilu taun.

The French internasional éta kalayan Stoke Kota nalika anjeunna meunang nikah ka pamajikan ayeuna estranged Na, Lynda Nzonzi di 2013 sanggeus bulan bobogohan nu ieu diteundeun rusiah. Kabéh seemed ogé kalayan perkawinan maranéhanana anu ieu dikaruniai putra Ayden. bulan 4 sanggeus lahir putra maranéhanana, Nzonzi ngadeg sidang pangadilan sanggeus pamajikanana dituduh anjeunna tina nganiaya dirina di hareupeun orok maranéhanana pikeun nelepon anjeunna a 'gunana Dady'.

Naon Dipingpin Pikeun Steven N'Zonzi Sepreration Ti Lynda N'Zonzi

Ngarespon kana tudingan Nzonzi stressed yén manéhna ngan ieu wungkul nyobian nenangkeun na pamajikan (anu éta visibly ngamuk) ku lawan wrists dirina sanggeus manehna disebut anjeunna salaku gunana mangsa paguneman telepon kalawan indungna

Nzonzi pertahanan indit ogé kalawan magistrates Selatan Cheshire anu diberesihan anjeunna tina narajang. Hiji dinten saatos sidang Lynda Filed pikeun cerai jeung Nzonzi confirming pamisah ku noting yén nikah maranéhanana sempet 'direcah irretrievably'.

Steven Nzonzi budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Ngabandingkeun kana Patrick Vieira

Steven Nzonzi geus leuwih waktos, dibandingkeun legenda Arsenal Patrick Vieira ku loba kaasup Spanyol Pencét. A analisis ati tina babandinganana mangka anu sipatna teu jauh-fetched tur utamana relevan hususna dina waktu pos ieu lamun Vieira diatur ninggalkeun Sevilla pikeun Arsenal.

Patrick Vieira, manajer ayeuna kiwari kaponakan awewe ieu legenda bal nu functioned ogé di Arsenal salaku gelandang sentral, hiji posisi Nzonzi geus perfected dirina dina. Pernah saprak Vieira ditinggalkeun klub di 2005, Arsenal geus beuki kapanggih hésé pikeun meunangkeun gelandang sentral nu mibanda ukuran pinuh kapasitas Vieira urang nu geus kapanggih dina Nzonzi.

Kumaha Steven N'Zonzi compares Pikeun Patrick Vieira - Fakta Babandingan

Sajaba ti éta, Boh Vieira na Nzonzi anu towering inohong jeung urut ngabogaan jangkungna 1.93m sarta dimungkinkeun superseding saeutik kalayan 1.96m !. Pikeun cap eta kabeh duanana personalities geus meunang FIFA cup dunya jeung Tim Nasional Perancis.

Sanajan kitu, Nzonzi teu pikir manehna ukuran nepi ka legenda sakumaha anjeunna catetan anu:

Kuring jangkung, abdi muterkeun posisi sarua jeung II'm Perancis jadi écés, anjeun tiasa ngadamel babandingan tapi Kaula teu yakin éta adil sabab bakal hésé cocog naon anjeunna dipigawé, '

Steven Nzonzi budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Partying merhatikeun

Sanajan Nzonzi sempet dipigawé laér tetep kaluar tina controversies, mreun nya sanggeus Sevilla 5-0 humiliation ku Barcelona dina final Piala Spanyol di 2018 dijieun fans heran mana kasatiaan na perenahna. Sevilla sempet digawé incredibly teuas pikeun meunangkeun ka Final of final Piala Spanyol ukur meunang keok ku Barcelona kalawan margin skor nu dijieun klub nu datangna kaluar salaku lemah.

Dina ahir pertandingan, Nzonzi erred on dua diitung, munggaran éta panolakan pikeun hatur fans keur rojongan cheering maranéhanana kabéh ngaliwatan cup kampanye Spanyol jeung lianna, nu sparked kalakuan cucungah éta putusan pikeun pihak dina nightclub Madrid dina sapoé na samping ieu diurus a niup beurat.

Steven N'Zonzi bray Partying Saatos Sevilla Loss

Merealisasikan nu ruckus disababkeun ku kaputusan na nu seueur digambarkeun salaku merhatikeun, Nzonzi nu direbut anjeunna donned di tracksuit Sevilla urang (move halus ngabuktikeun kasatiaan na) detailing hiji apology nu maca:

"Kuring hoyong ngahaturkeun ka fans Sevilla," ceuk NZonzi. "Kuring dijieun kasalahan lantaran kuring ninggalkeun sanggeus game. Naon anu lumangsung oge hésé pikeun pamaén. Urang maén unggal tilu dinten, abdi hirup nyalira, abdi ngalatih na I balik ka imah. Kami salawasna di imah. Kamari abdi kulawarga sarta babaturan éta aya jeung kuring ditinggalkeun ".

Steven Nzonzi budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Hubungan Sareng Putra

Steven Nzonzi geus terus ngajaga hubungan fatherly nutup ku putrana, Ayden paduli nikahna pegat. Bapa reueus saha acan meunang hubungan séjén dijalankeun teu ceased ti muatkeun dipikacinta-up poto dirina jeung putrana kaasup shot nu nembongkeun anjeunna celebrating na heroics Piala Dunya kalawan Ayden.

Steven N'Zonzi Hubungan Sareng Putra Ayden

Steven Nzonzi budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta kapribadian

kapribadian Nzonzi urang téh multidimensional nu salah teu bisa bener sumping di kacindekan kalayan Wasalam ka saha anjeunna bener. Tapi, Nzonzi geus ngijinkeun eta anjeunna sering némbongkeun hiji tenang demeanor kaluar pitch na swings emosi dina widang ulin.

'Kuring neundeun-balik dina kahirupan tapi dina pitch mah, memang can meunang sih frustasi jeung emosional, aya nu béda badag. Aku bener teuas on sorangan, salawasna geus. Kuring teu resep pas leungit. Kuring ngadalikeun eta leuwih hadé ayeuna tapi tetep, sakapeung kuring narima frustasi bener gancang. '

Steven Nzonzi budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta séjén

  • Nzonzi geus salawasna ngimpi maén di liga juara, impian nu Sigana achievable sakumaha anjeunna ngatur sails pikeun arsenal.
  • Bari Nzonzi éta di Stoke Kota anjeunna katutupan 134miles dina kaulinan 19, jarak anu dibédakeun anjeunna ti pamaén séjén.
  • rekening média sosial na anu didominasi ku Kahirupan karirna.
  • Anjeunna insists nu ngaranna ieu dieja sakumaha Nzonzi, moal N'Zonzi

kanyataan parios: Heuheu Steven Nzonzi budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu