Steven Gerrard budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Steven Gerrard budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB nampilkeun Carita Pinuh ku Katerangan Sepakbola anu paling dipikanyaho ku nickname; 'Stevie G'. Steven Gerrard budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Leres, sadaya jelema terang ngeunaan kagunaan Stevie G tapi sakedik anu nganggap hirupna di luar nada anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu Dimimitian.

Steven Gerrard budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Kahirupan mimiti

Steven George Gerrard lahir dina 30th Méi, 1980 di Whiston, Merseyside ku Paul Gerrard (bapa) sareng Julie Ann Gerrard (indung).

Anjeunna lahir sareng cacad kalahiran disebat 'clubfoot' anu ngajantenkeun suku na dipintal (dibalikkeun) sareng ka handap. Anjeunna dirawat langsung. Kolotna henteu hoyong anjeunna leumpang dina tungkak atanapi dina sisi sampéanna.

Tumuwuh nepi, manéhna loba masalah tatu bari anjeunna kapaksa jalan ngaliwatan recovery kalahiran cacad-Na. Anjeunna malah dialirkeun runtuyan masalah deui troublesome salaku anak saeutik. Kabéh ieu anjeunna pulih.

Steven Gerrard angkat ka St Michael's Primary (ayeuna Huyton-with-Roby CE). Anjeunna digambarkan salaku budak anu isin, pribadi numutkeun guru-guruna. "Anjeunna sok nice, nak santun, ogé dibawa nepi," guru emut. "Tapi ieu lamun manéhna indit ka juniors, di kira genep, sarta dimimitian Maen Bal nu kapribadian na sumping kaluar. Anjeun henteu kedah janten ahli maén bal pikeun ningali anjeunna istiméwa. Anjeunna dimana-mana. Anjeunna ngan ukur resep. Anjeunna cicing sareng napas maén bal. ' nyebutkeun Gill Morgan anu éta guruna tim sakola-Na. "Jaman harita, sareng timna seueur kasuksesan, kalolobaanana kusabab Steven." Gill Morgan terus

Maén Bal sumping salaku alam pikeun saeutik Steven Gerrard. Salaku budak leutik 5, anjeunna ngembangkeun kahoyong anu hébat pikeun museur ukur dina maén bal saatos cinta ka olahraga. Anjeunna ilubiung dina maén bal akar jukut caket ka bumi anu caket sareng Everton FC. Dumasar kana jarak, kacintaan Steven pikeun Everton melambung. Anjeunna bakal teras nganggo kaos na sareng nganjang ka Goodison Park pikeun moto sareng piala dina sababaraha waktos.

Sanajan kitu, aya setbacks. Young Steven Gerrard héd lawon nalika ditampik ku Tolgate, tim hiji budak lokal ', pikeun mahluk teuing ngora. minggu nu di tampikan, manéhna ogé leungit lalampahan ka Wembley kalawan St Michaels (Rasul klub jukut-root) sanggeus motong leg na dina coke tiasa bari ngusahakeun slide a tackle.

Steven Gerrard budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Leuwih budak kacilakaan

Gaduh tatu parah anu sanés nalika maén bal sareng babaturanana tiasa pamustunganana ngeureunkeun karir Steven ngora sateuacan éta dimimitian. Dina mangsa kick-tentang babaturan salaku nonoman a, ngora Gerrard sustained hiji kacilakaan freak nu ampir anjeunna ngarugikeun karirna. Sanggeus bal meunang nyangkut dina pager hirup hiji, manéhna indit ka nyepak bal kaluar tapi gantina ditajong a garpu taman.

Ieu indit ngaliwatan sapatu sarta kana toe badag-Na. Saurang dokter nyarios yén jempol na kedah diamputasi. Ieu dilakukeun kolotna pikeun milarian pilihan médis sanés pikeun nyababkeun Steve goréng dina jalur anu bener. Kana pilihan médis salajengna, asa dikedalkeun pikeun kolotna salaku jalan Steve ngora pikeun recovery pinuh dimimitian sareng réngsé ogé. 

Saatos dirina pulih, Gerrard asalna dimimitian maén keur sejen tina tim kampung halaman na, anu Whiston Juniors. Di dieu anjeunna nempo ku pramuka Liverpool, jeung manehna bakal gabung akademi maranéhanana dina yuswa 9.

Anjeunna kagungan tryouts di sababaraha tim béda, kaasup Manchester United, anu anjeunna gagal. (Enya anjeun baca nu katuhu).

Steven Gerrard budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -hubungan

Sanggeus bobogohan wartawan fashion / modél Alex Karana keur 5 taun, pasangan meunang nikah Katolik di 2007.

Karana geus dibuka jalur fashion dirina sorangan, ditulis mangrupa kolom fashion keur Daily Surat na boga pangalaman dina modeling. pasangan gaduh putri 3, Lilly-Ella (2003), Lexie (2006) jeung Lourdes (2011).

Steven Gerrard budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Award husus

Dina September 2006, Gerrard diterbitkeun autobio na disebut 'Gerrard: abdi otobiografi'.

Buku ieu teras kéngingkeun panghargaan Buku Olahraga Taun dina British Book Awards.

Jilid kadua Gerrard tina otobiografi na, Carita Liverpool Abdi ' ditulis kalawan Donald McRae, Ieu diterbitkeun dina bulan Séptember 2015. 

otobiografi nu ditungtungan make "Kuring maénkeun Jon-Paul."

Misan Gerrard, Jon-Paul Gilhooley, tiwas dina musibah 1989 di Hillsborough, nalika Gerrard dalapan taun. Jon-Paul, anu yuswa 10 taun maot, nyaéta anu bungsu tina 96 korban musibah éta. Anjeunna ogé kipas Liverpool bungsu. Dulur misanna Paula Kadiri sareng Donna Ridland, anu bakal ngasuh anjeunna, ngajelaskeun anjeunna salaku "Nak denok". Éta pertinent kana catetan t nuanjeunna St Columbus murid sakola primér éta hiji budak altar sarta dingaranan The Paus.

Anjeunna misan kaptén Liverpool Steven Gerrard sareng pasanganna bakal maén babarengan bac nalika aranjeunna murangkalih. Steven sataun langkung ngora.

"Hese terang salah sahiji dulur misan kuring parantos kaleungitan hirupna", ceuk Gerrard. "Ningali réaksi kulawargana ngajantenkeun kuring janten pamaén anu kuring ayeuna."

Dina otobiografi 2015 Na, Gerrard geus nyatakeun yén opat pamaén pangalusna geus dimaénkeun barengan anjeunna mangrupakeun urut teammates Liverpool Xabi AlonsoFernando Torres jeung Luis Suárez jeung Inggris teammate Wayne Rooney.

Steven Gerrard budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Award husus

Anjeunna nampa hiji ukhuwah husus tina Liverpool John Moores Universitas on 26 Juli 2008 salaku pangakuan pikeun kontribusi pikeun olahraga.

Steven Gerrard budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Anjeunna knocked turun hiji heubeul 10 sataun kalayan Bentley di 2007

Dina 1 Oktober 2007, Gerrard ieu aub dina tabrakan-speed low di Southport nalika mobil anu disetir na ditabrak tukang beca umur sapuluh taun, anu némbak ka jalan sareng teu dihaja meuntas jalur Gerrard.

Anjeunna teras ngadatangan budak di rumah sakit sareng nampilkeun sapasang sapatu anu ditandatanganan ku Wayne Rooney, pamuter karesep budak lalaki éta, satutasna anjeunna cicing nandatangan tanda tangan pikeun pasién ngora sanés

Steven Gerrard budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -The Cas narajang

Dina 29 Désémber 2008, Gerrard dicandak kana dijagaan luar lounge Inn di Southport on kacurigaan tina hiji bagian narajang 20. Anjeunna sareng dua anu sanésna salajengna dituduh narajang kajantenan ngarugikeun ragana. Ieu aya hubunganana sareng kajadian anu nyésakeun DJ bar sareng huntu rusak sareng motong kana dahi. Gerrard diperyogikeun pikeun hadir di Pengadilan Mahkota Liverpool sareng anjeunna nyanghareupan sidang na anu anjeunna henteu ngaku salah.

Na ko-defendants memohon kaliru méméh sidang tapi Gerrard ngurusan Innocence Na. Gerrard ngaku nganiaya raka McGee tapi ngaku ieu di-pertahanan diri. Dina 24 Juli, Gerrard ieu kapanggih teu kaliru ku Déwan Juri. Handap vonis teh, Gerrard cenah ieu pilari maju ka lalaki deui Maen Bal na putting pangalaman tukangeun manehna. Anjeunna lajeng diidinan balik haratis. 

Steven Gerrard budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Anjeunna teh pamuter 3rd sangkan 500 atawa leuwih appearances Premier League pikeun 1 klub

Kasatiaan teu teuing umum di buruan modern tapi Steven Gerrard geus ari kalawan Liverpool sakabéh karirna sarta ngarasakeun karir panjang tur suksés dinya.

Dina 25th April, Gerrard janten ngan pamuter 3rd sangkan 500 langkung appearances Premier League pikeun 1 klub. Jumlah pamaén anu geus dimaénkeun deui kaulinan pikeun klub Premier League tunggal: Jamie Carragher (508 pikeun Liverpool) jeung Ryan Giggs (632 pikeun Man Serikat).

Steven Gerrard budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -raramean

Di 2011, Gerrard muncul dina pilem 'Bakal'.

Pilem ieu ngeunaan hiji kipas Liverpool ngora yatim anu ngeunyeud-hikes ka 2005 Liga Champions League Final.

Steven Gerrard budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Tujuanana nyetak Fact

Anjeunna hiji-hijina pamaén bal anu kantos nyitak gul dina Final Piala FA, Final Piala Liga, Final Piala UEFA sareng Final Liga Champions. (Nya éta sababna anjeunna Kaptén Hebat anjeun terang).

Ngan 15 jumlah pamaén anu mencetak langkung seueur gol Liga Premier dibanding Gerrard (120). Henteu goréng pikeun mantan gelandang.

Steven Gerrard budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -UCL mémori

Nalika Liverpool éta handap 3-0 sanggeus satengah munggaran mangsa cocok 2005 Liga Champions, Stevie G éta hiji anu nyokot responsibly sahiji cara nyered Liverpool kana pertandingan. Anjeunna ngoleksi lulugu munggaran nu di pikeun memotivasi aranjeunna sarta pamustunganana masihan eta piala Liga Champions.

Anjeunna purposely mutuskeun nyandak hukuman panungtungan mangsa némbak kaluar tina final 2005 Cl. Padahal anjeunna teu kudu nyandak eta sabab Shevchenko lasut, tapi manéhna hayang jadi hukuman taker panungtungan lantaran anjeunna percaya anjeunna teh kaptén ti klub jeung tah ieu tanggung jawab na nyandak pinalti éta.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar