Steven Gerrard budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Katerangan Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Stevie G'. Steven Gerrard budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan versatility Stevie G urang tapi sababaraha mertimbangkeun hirupna luar pitch nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun Dimimitian.

Steven Gerrard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Steven George Gerrard lahir dina 30th Méi, 1980 di Whiston, NUSA TENGGARA BARAT ku Paul Gerrard (bapana) jeung nagen Ann Gerrard (indung).

Anjeunna ngalahir ku cacad kalahiran disebut 'Clubfoot' nu dijieun suku na bisa twisted di (inverted) jeung ka handap. Anjeunna dirawat onetime. kolotna teu hayang manehna leumpang dina ankles kasebut di sisi tina suku-Na.

Tumuwuh nepi, manéhna loba masalah tatu bari anjeunna kapaksa jalan ngaliwatan recovery kalahiran cacad-Na. Anjeunna malah dialirkeun runtuyan masalah deui troublesome salaku anak saeutik. Kabéh ieu anjeunna pulih.

Steven Gerrard indit ka St Michael urang primér (kiwari Huyton-kalayan-Roby CE). Anjeunna digambarkeun salaku budak isin, swasta nurutkeun guru-Na. "Anjeunna sok nice, nak santun, ogé dibawa nepi," guru emut. "Tapi ieu lamun manéhna indit ka juniors, di kira genep, sarta dimimitian Maen Bal nu kapribadian na sumping kaluar. Anjeun teu perlu jadi ahli dina maén bal pikeun nempo anjeunna husus. Anjeunna madhab. Anjeunna ngan dipikacinta eta. Anjeunna mukim tur breathed maén bal. ' nyebutkeun Gill Morgan anu éta guruna tim sakola-Na. "Dina maranéhanana poé, sarta timnya tadi kavling sukses, sabab lolobana tina Steven". Gill Morgan terus

Football sumping salaku alam keur saeutik Steven Gerrard. Salaku budak saeutik tina 5, anjeunna ngamekarkeun kahayang hebat fokus solely on bal sanggeus ragrag asih olahraga. Anjeunna milu dina jukut-root bal deukeut ka imah nu éta deukeut jeung Everton FC. Dumasar deukeutna, cinta Steven pikeun Everton soared. Anjeunna bakal salawasna ngagem jerseys sarta didatangan Goodison Park nyandak poto sareng piala dina sababaraha kali.

Sanajan kitu, aya setbacks. Young Steven Gerrard héd lawon nalika ditampik ku Tolgate, tim hiji budak lokal ', pikeun mahluk teuing ngora. minggu nu di tampikan, manéhna ogé leungit lalampahan ka Wembley kalawan St Michaels (Rasul klub jukut-root) sanggeus motong leg na dina coke tiasa bari ngusahakeun slide a tackle.

Steven Gerrard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Leuwih budak kacilakaan

Gaduhan tatu serius sejen whilst Maen Bal jeung babaturanana bisa geus pamustunganana réngsé karir ngora Steven urang sateuacan eta dimimitian. Dina mangsa kick-tentang babaturan salaku nonoman a, ngora Gerrard sustained hiji kacilakaan freak nu ampir anjeunna ngarugikeun karirna. Sanggeus bal meunang nyangkut dina pager hirup hiji, manéhna indit ka nyepak bal kaluar tapi gantina ditajong a garpu taman.

Ieu indit ngaliwatan sapatu sarta kana toe badag-Na. Hiji dokter ngomong yén toe na bakal butuh amputating. Ieu dilakukeun kolotna neangan pilihan médis séjén pikeun meunangkeun bangsat Steve deui lagu. Kana pilihan médis salajengna, mugi ieu dikedalkeun pikeun kolotna salaku jalan ngora Steve pikeun recovery pinuh dimimitian jeung réngsé ogé.

Saatos dirina pulih, Gerrard asalna dimimitian maén keur sejen tina tim kampung halaman na, anu Whiston Juniors. Di dieu anjeunna nempo ku pramuka Liverpool, jeung manehna bakal gabung akademi maranéhanana dina yuswa 9.

Anjeunna kagungan tryouts di sababaraha tim béda, kaasup Manchester United, anu anjeunna gagal. (Enya anjeun baca nu katuhu).

Steven Gerrard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan

Sanggeus bobogohan wartawan fashion / modél Alex Karana keur 5 taun, pasangan meunang nikah Katolik di 2007.

Karana geus dibuka jalur fashion dirina sorangan, ditulis mangrupa kolom fashion keur Daily Surat na boga pangalaman dina modeling. pasangan gaduh putri 3, Lilly-Ella (2003), Lexie (2006) jeung Lourdes (2011).

Steven Gerrard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Award husus

Dina September 2006, Gerrard diterbitkeun autobio na disebut 'Gerrard: abdi otobiografi'.

buku nuluykeun ka meunang Olahraga Kitab ngahargaan Taun di British Awards Book.

volume kadua Gerrard ngeunaan otobiografi-Na, Abdi Liverpool Story ' ditulis kalawan Donald McRae, Ieu diterbitkeun dina bulan Séptember 2015.

otobiografi nu ditungtungan make "Kuring maén keur Jon-Paul".

misan Gerrard urang, Jon-Paul Gilhooley, tiwas dina musibah 1989 Hillsborough, nalika Gerrard éta dalapan. Jon-Paul, saha éta 10 nalika manéhna maot, nya éta bungsu korban 96 of tragedi nu. Anjeunna oge bungsu kipas Liverpool. cousins ​​na Paula Kadiri jeung Donna Ridland, anu bakal babysit anjeunna, digambarkeun anjeunna salaku "Denok nak". Éta pertinent kana catetan t nuanjeunna St Columbus murid sakola primér éta hiji budak altar sarta dingaranan The Paus.

Anjeunna nu misan ti kaptén Liverpool Steven Gerrard sarta pasangan anu bakal ulin babarengan bac lajeng nalika éta budak. Steven nyaéta taun ka ngora.

"Ieu hésé nyaho salah sahiji cousins ​​abdi leungiteun hirupna", ceuk Gerrard. "Ku manéh réaksi kulawargana urang drove kuring asup ka jadi pamuter Kami kiwari."

Dina otobiografi 2015 Na, Gerrard geus nyatakeun yén opat pamaén pangalusna geus dimaénkeun barengan anjeunna mangrupakeun urut teammates Liverpool Xabi Alonso, Fernando Torres jeung Luis Suárez jeung Inggris teammate Wayne Rooney.

Steven Gerrard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Award husus

Anjeunna nampa hiji ukhuwah husus tina Liverpool John Moores Universitas on 26 Juli 2008 salaku pangakuan pikeun kontribusi pikeun olahraga.

Steven Gerrard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna knocked turun hiji heubeul 10 sataun kalayan Bentley di 2007

Dina 1 Oktober 2007, Gerrard ieu aub dina tabrakan-speed low di Southport nalika mobil anjeunna nyetir pencét a cyclist sapuluh taun heubeul, nu geus ditémbak kana jalan na inadvertently meuntas jalan Gerrard urang. Anjeunna engké dilongok budak di rumah sakit jeung dibere manehna mibanda sapasang sapatu disaluyuan ku Wayne Rooney, Pamuter favorit budak urang, nu satutasna anjeunna ari ka asup autographs pikeun penderita ngora lianna

Steven Gerrard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Cas narajang

Dina 29 Désémber 2008, Gerrard dicandak kana dijagaan luar lounge Inn di Southport on kacurigaan tina hiji bagian narajang 20. Anjeunna jeung dua batur anu engké boga muatan jeung narajang occasioning ngarugikeun ragana sabenerna sarta affray. Ieu patali jeung hiji kajadian nu ditinggalkeun bar urang DJ sareng tooths rusak jeung motong ka dahi Na. Gerrard ieu diperlukeun hadir Liverpool Putra Pangadilan sarta anjeunna nyanghareupan sidang na mana anjeunna memohon moal kaliru.

Na ko-defendants memohon kaliru méméh sidang tapi Gerrard ngurusan Innocence Na. Gerrard ngaku nganiaya raka McGee tapi ngaku ieu di-pertahanan diri. Dina 24 Juli, Gerrard ieu kapanggih teu kaliru ku Déwan Juri. Handap vonis teh, Gerrard cenah ieu pilari maju ka lalaki deui Maen Bal na putting pangalaman tukangeun manehna. Anjeunna lajeng diidinan balik haratis.

Steven Gerrard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna teh pamuter 3rd sangkan 500 atawa leuwih appearances Premier League pikeun 1 klub

Kasatiaan teu teuing umum di buruan modern tapi Steven Gerrard geus ari kalawan Liverpool sakabéh karirna sarta ngarasakeun karir panjang tur suksés dinya.

Dina 25th April, Gerrard janten ngan pamuter 3rd sangkan 500 langkung appearances Premier League pikeun 1 klub. Jumlah pamaén anu geus dimaénkeun deui kaulinan pikeun klub Premier League tunggal: Jamie Carragher (508 pikeun Liverpool) jeung Ryan Giggs (632 pikeun Man Serikat).

Steven Gerrard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -raramean

Dina 2011, Gerrard mucunghul dina film 'Bakal'.

Pilem ieu ngeunaan hiji kipas Liverpool ngora yatim anu ngeunyeud-hikes ka 2005 Liga Champions League Final.

Steven Gerrard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Tujuanana nyetak Fact

Anjeunna hiji-hijina footballer kantos geus ngoleksi gol dina Piala Final FA, nu Final Piala Liga, a Final Piala UEFA sarta Final Liga Champions. (Muhun éta naha anjeunna urang Kaptén hebat anjeun terang).

Ngan 15 Jumlah pamaén geus ngoleksi langkung gol Premier League ti Gerrard (120). Lumayan kanggo hiji gelandang ex.

Steven Gerrard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -UCL mémori

Nalika Liverpool éta handap 3-0 sanggeus satengah munggaran mangsa cocok 2005 Liga Champions, Stevie G éta hiji anu nyokot responsibly sahiji cara nyered Liverpool kana pertandingan. Anjeunna ngoleksi lulugu munggaran nu di pikeun memotivasi aranjeunna sarta pamustunganana masihan eta piala Liga Champions.

Anjeunna purposely mutuskeun nyandak hukuman panungtungan mangsa némbak kaluar tina final 2005 Cl. Padahal anjeunna teu kudu nyandak eta sabab Shevchenko lasut, tapi manéhna hayang jadi hukuman taker panungtungan lantaran anjeunna percaya anjeunna teh kaptén ti klub jeung tah ieu tanggung jawab na nyandak pinalti éta.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar