Steven Gerrard budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Steven Gerrard budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB nampilkeun Carita Pinuh ku Katerangan Sepakbola anu paling dipikanyaho ku nickname; 'Stevie G'. Carita budak leutik Steven Gerrard kami sareng Fakta Biografi Henteu Seueur nyandak anjeun carita pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal.

Analisis Katerangan Liverpool ngalibatkeun carita hirupna méméh kawéntar, kahirupan kulawarga sareng seueur OFF sareng ON-pitch fakta anu henteu dikenal ngeunaan anjeunna.

maca
Arsene Wenger budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Leres, sadaya jelema terang ngeunaan kagunaan Stevie G tapi sakedik anu nganggap hirupna di luar nada anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang mimitian.

Steven Gerrard budak Story - Kahirupan Awal sareng Latar Kulawarga:

Steven George Gerrard lahir dina 30th Méi, 1980 di Whiston, Merseyside ku Paul Gerrard (bapa) sareng Julie Ann Gerrard (indung).

Anjeunna lahir sareng cacad kalahiran disebat 'clubfoot' anu ngajantenkeun suku na dipintal (dibalikkeun) sareng ka handap. Anjeunna dirawat dina waktosna. Kolotna henteu hoyong anjeunna leumpang dina tungkak atanapi dina sisi sampéanna.

maca
Carita Budak Ozan Kabak Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Tumuwuh nepi, manéhna loba masalah tatu bari anjeunna kapaksa jalan ngaliwatan recovery kalahiran cacad-Na. Anjeunna malah dialirkeun runtuyan masalah deui troublesome salaku anak saeutik. Kabéh ieu anjeunna pulih.

Steven Gerrard angkat ka St Michael's Primary (ayeuna Huyton-with-Roby CE). Anjeunna digambarkan salaku budak anu isin, pribadi numutkeun guru-guruna.

Anjeunna sok murangkalih anu sopan, sopan, saé dibina, ” guru emut. "Tapi ieu lamun manéhna indit ka juniors, di kira genep, sarta dimimitian Maen Bal nu kapribadian na sumping kaluar.

Anjeun henteu kedah janten ahli maén bal pikeun ningali anjeunna istiméwa. Anjeunna dimana-mana. Anjeunna ngan ukur resep. Anjeunna cicing sareng napas maén bal. ' nyebutkeun Gill Morgan anu éta guruna tim sakola-Na. 

"Jaman harita, sareng timna seueur kasuksesan, kalolobaanana kusabab Steven." Gill Morgan terus

maca
Emre tiasa budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Maén Bal sumping salaku alam pikeun saeutik Steven Gerrard. Salaku budak leutik di 5, anjeunna ngembangkeun kahoyong anu hébat pikeun museur ukur dina maén bal saatos cinta ka olahraga.

Anjeunna ilubiung dina maén bal akar jukut caket ka bumi anu caket sareng Everton FC. Dumasar kana jarak, cinta Steven pikeun Everton naék. Anjeunna bakal teras nganggo kaos na sareng nganjang ka Goodison Park pikeun moto sareng piala dina sababaraha waktos.

maca
Jose Mourinho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Nanging, aya kamunduran. Ngora Steven Gerrard ngeclakkeun cimata nalika ditolak ku Tolgate, tim budak lalaki lokal, kusabab ngora teuing.

Minggu anu ditolak, anjeunna ogé sono kana perjalanan ka Wembley sareng St Michaels (Klub akar-akar na) saatos motong suku na dina Coke Can nalika nyobian ngatasi slide.

Biografi budak leutik Steven Gerrard - Kacilakaan Budak Leutik:

Gaduh tatu parah anu sanés nalika maén bal sareng babaturanana tiasa pamustunganana ngeureunkeun karir ngora Steven sateuacan dimimitian. 

Salami kick-about sareng rerencangan nalika nonoman, Gerrard ngora ngalaman kacilakaan freak anu ampir ngarugikeun karirna. Saatos balna nyangkut dina pager hirup, anjeunna ngepak balna kaluar tapi gantina ditajong a garpu taman.

Ieu indit ngaliwatan sapatu sarta kana toe badag-Na. Saurang dokter nyarios yén jempol na kedah diamputasi. Ieu dilakukeun kolotna milari pilihan médis anu sanés pikeun nyababkeun Steve goréng dina jalur anu bener.

Kana pilihan médis salajengna, harepan dikedalkeun pikeun kolotna salaku jalan Steve ngora pikeun pamulihan lengkep dimimitian sareng réngsé ogé. 

Saatos anjeunna pulih, Gerrard mimitina mimiti maénkeun tim sanésna, Whiston Juniors. Di dieu anjeunna katingali ku pramuka Liverpool, sareng anjeunna bakal ngiringan akademi na dina yuswa 9 taun.

maca
James Milner budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Anjeunna kagungan tryouts di sababaraha tim béda, kaasup Manchester United, anu anjeunna gagal. (Enya anjeun baca nu katuhu).

Kahirupan Hubungan Steven Gerrard:

Saatos kencan wartawan / modél Alex Curran salami 5 taun, pasangan ngagaduhan nikah katolik di 2007.

Karana geus dibuka jalur fashion dirina sorangan, ditulis mangrupa kolom fashion keur Daily Surat na boga pangalaman dina modeling. pasangan gaduh putri 3, Lilly-Ella (2003), Lexie (2006) jeung Lourdes (2011).

maca
Trent Alexander-Arnold budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Steven Gerrard Biografi - Buku:

Dina September 2006, Gerrard diterbitkeun autobio na disebut 'Gerrard: abdi otobiografi'.

Buku ieu teras kéngingkeun panghargaan Buku Olahraga Taun dina British Book Awards.

Jilid kadua Gerrard tina otobiografi na, Carita Liverpool Abdi ' ditulis kalawan Donald McRae, diterbitkeun dina bulan Séptember 2015. Tanjeunna otobiografi ditungtungan ku "Kuring maénkeun Jon-Paul."

Misan Gerrard, Jon-Paul Gilhooley, tiwas dina musibah 1989 di Hillsborough nalika Gerrard dalapan taun.

maca
Rhian Brewster Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Jon-Paul, anu yuswa 10 taun nalika anjeunna pupus, mangrupikeun bungsu tina 96 korban musibah éta. Anjeunna ogé kipas Liverpool bungsu.

Dulur misanna Paula Kadiri sareng Donna Ridland, anu bakal ngasuh anjeunna, ngajelaskeun anjeunna salaku "Nak denok".

Éta pertinent kana catetan t nuanjeunna St Columbus murid sakola primér éta hiji budak altar sarta dingaranan The Paus.

maca
Naby Keita budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Anjeunna misan kaptén Liverpool Steven Gerrard sareng pasanganna bakal maén babarengan deui nalika aranjeunna murangkalih. Steven sataun langkung ngora.

"Hese terang salah sahiji dulur misan kuring parantos kaleungitan hirupna", ceuk Gerrard. "Ningali réaksi kulawargana ngajantenkeun kuring janten pamaén anu kuring ayeuna."

Dina otobiografi 2015 Na, Gerrard geus nyatakeun yén opat pamaén pangalusna geus dimaénkeun barengan anjeunna mangrupakeun urut teammates Liverpool Xabi AlonsoFernando Torres jeung Luis Suárez jeung Inggris teammate Wayne Rooney.

maca
Rob nyekel budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Fakta Biografi Steven Gerrard - Award Kehormatan:

Anjeunna nampa hiji ukhuwah husus tina Liverpool John Moores Universitas dina 26 Juli 2008 salaku pangakuan kana kontribusina kana olahraga.

Steven Gerrard Untold Bio - Anjeunna ngetrok umur 10 taun sareng Bentley na di 2007:

Dina 1 Oktober 2007, Gerrard ieu aub dina tabrakan-speed low di Southport nalika mobil anu disetir na ditabrak tukang beca umur sapuluh taun, anu némbak ka jalan sareng teu dihaja meuntas jalur Gerrard.

maca
Joel Matip budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Anjeunna teras ngadatangan budak di rumah sakit sareng nampilkeun sapasang sapatu anu ditandatanganan ku Wayne Rooney, pamuter karesep budak lalaki éta, satutasna anjeunna cicing nandatangan tanda tangan pikeun pasién ngora sanés

Muatan narajang:

Dina 29 Désémber 2008, Gerrard dicandak kana dijagaan luar lounge Inn di Southport on kacurigaan tina hiji bagian narajang 20. Anjeunna sareng dua anu sanésna salajengna dituduh narajang kajantenan ngarugikeun ragana.

maca
Joachim Low budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Ieu aya hubunganana sareng kajadian anu nyésakeun DJ bar sareng huntu rusak sareng motong kana dahi. Gerrard diperyogikeun pikeun hadir ka Pengadilan Mahkota Liverpool sareng anjeunna nyanghareupan sidang na anu anjeunna henteu ngaku salah.

Kolémpéranna ngadukeun kalepatan sateuacan sidang nanging Gerrard ngajaga polos na. Gerrard ngaku nganiaya Marcus McGee tapi nyatakeun éta pikeun ngabela diri.

maca
Jonjo Shelvey budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Tanggal 24 Juli, Gerrard dipendakan henteu kaliru ku juri. Saatos vonis, Gerrard nyarios yén anjeunna ngarep-ngarep balikeun deui maén bal sareng nempatkeun pangalaman di tukangeunna. Anjeunna teras diidinan bebas. 

Steven Gerrard Biografi - Pamaén ka 3 ngadamel 500 atanapi langkung penampilan Liga Premier pikeun 1 klub:

Kasatiaan teu teuing umum di buruan modern tapi Steven Gerrard geus ari kalawan Liverpool sakabéh karirna sarta ngarasakeun karir panjang tur suksés dinya.

Dina 25th April, Gerrard janten ngan ukur pamaén ka 3 anu ngadamel 500 langkung penampilan Liga Premier pikeun 1 klub.

Jumlah pamaén anu maénkeun langkung seueur kaulinan pikeun klub tunggal Liga Premier: Jamie Carragher (508 kanggo Liverpool) sareng Ryan Giggs (632 pikeun Man United).

Hiburan:

Di 2011, Gerrard muncul dina pilem 'Bakal'.

maca
Carita Budak Ronald Koeman Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Pilem ieu ngeunaan hiji kipas Liverpool ngora yatim anu ngeunyeud-hikes ka 2005 Liga Champions League Final.

Fakta Nyetak Gol:

Anjeunna hiji-hijina pamaén bal anu kantos nyitak gul dina Final Piala FA, Final Piala Liga, Final Piala UEFA sareng Final Liga Champions. (Nya éta sababna anjeunna Kaptén Hebat anjeun terang).

Dina nulis Bio ieu, Ngan 15 jumlah pamaén anu ngoleksi langkung seueur gawang Liga Premier tibatan Gerrard (120). Henteu goréng pikeun mantan gelandang.

maca
Kisah Kanak-kanak Chris Wilder Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Memori UCL:

Nalika Liverpool turun 3-0 saatos babak kahiji nalika pertandingan Liga Champions 2005, Stevie G mangrupikeun anu nanggungjawabkeun nyeret Liverpool kana pertandingan.

Anjeunna nyetak gelar lulugu anu mimiti pikeun memotivasi aranjeunna sareng akhirna masihan aranjeunna piala Liga Champions.

Anjeunna ngahaja mutuskeun nyandak pinalti pamungkas nalika némbak tina final CL 2005.

maca
Carita Budak Mikel Arteta Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Sanaos anjeunna henteu kedah nyandak éta kusabab Shevchenko lasut, anjeunna hoyong janten penjahat pinalti terakhir kusabab anjeunna yakin anjeunna mangrupikeun kaptén klub sareng janten tanggung jawab na nyandak hukuman éta.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar