Stephan El Shaarawy budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

1
5267
Stephan El Shaarawy budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "The Pharaone". Stephan El Shaarawy budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan Pace Na, dribble na agility, tapi sababaraha mertimbangkeun kami Stephan El Shaarawy urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Stephan El Shaarawy budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Stephan Kareem el-Shaarawy lahir dina dinten 27th Oktober 1992, dina Savona, Italia. Anjeunna ngalahir ka indung Italia Na, Lucy El Shaarawy jeung bapana Mesir, Sabri El Shaarawy anu alatan kaayaan ekonomi kasar ditinggalkeun Mesir jeung hijrah Italia pikeun ngamimitian kulawargana. Di handap ieu hiji poto kadua kolotna.

kawas Edin Dzeko, Stephan ieu diangkat salaku Muslim nominal na anjeunna tumuwuh nepi kalawan na salah na wungkul lanceukna Manuel Shaarawy anu kajadian janten agen na sarta supporter badag maén bal.

carita budak leutik Stephan urang téh metot, upami teu ilahar - éta ngeunaan yen tina hiji budak saeutik lucu anu kapanggih dirina rahayu kalayan bakat bal rongkah. Kanyataanna, anjeunna ngimpi maén bal saprak poé budak leutik na. Salaku anak, Stephan ieu dipaké pikeun maén sababaraha olahraga tapi ieu leuwih napel maén bal. Nalika anjeunna lima atawa genep, kolotna diwenangkeun manéhna gabung Legino, klub di Savona. Stephan ari aya saacan anjeunna 11.

Sanajan fokus dina kenging gelar footballer profésional, Stephan masih junun diajar berkat mum na. Anjeunna luhureun kelas na. kolotna sapuk yén putra maranéhanana kapaksa rengse sakola méméh ngadaptar pikeun klub kahijina sakumaha katingal dina ID handap.

klub ID Card munggaran Stephan El Shaarawy urang

Kusabab akademisi, El Shaarawy jadi wiwitan telat tina full-waktu maén bal. Anjeunna ngamimitian karir nonoman-Na jeung Genoa rada telat dina yuswa opat belas. Sanajan dimimitian telat, Stephan peupeus kana tim kahiji dina jangka waktu nu teu na eta mantuan manehna tumuwuh di unggal rasa olahraga. Ku ningali video tina Kaka panutan Na, Stephan meunang springboard nu ngarah ka pamutahiran kontinyu.

dad na oge disumbang ku granting anjeunna jeung footballing babaturan idin pikeun maén di backyard saeutik na tukangeun imah kulawargana teu minding noise eta bisa ngakibatkeun.

Stephan El Shaarawy budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Rising ka Inohong

Stephan dipercaya dina dirina jeung nunjukkeun komitmen jeung tekad dina sagalana manéhna.

Sajauh bal ieu prihatin, ayeuna teh éta ngeunaan naon Anjeunna ngalaksanakeunna kalawan sirah na ti suku-Na. Stephan tetep hina sadaya ngaliwatan unggul tur kaleungitan kaayaan. Anjeunna dipaké pikeun asihan kaluar saran ti babaturan kuring sarta kulawarga dina wewengkon anjeunna bisa ningkatkeun. Dina 21 Désémber 2008, nalika anjeunna 16 taun, anjeunna dijadikeun perdana mimitina-timnya jadi pamuter kadalapan bungsu dina sajarah Serie A geus dijieun debut di division luhur Italia.

Sanajan kitu, karirna indit haseum alatan runtuyan injury-pencét kampanye nu spanned antara 2013 mun 2015. Ieu kajadian sanggeus ngabogaan hiji bedah gagal dina suku katuhu na anu gagal mun dudung éféktif. Sanggeus jangka waktu henteuna panjang ngaliwatan tatu sejen, klub-Na, Milan mutuskeun ka kapal anjeunna kaluar mun Monako dina pinjaman usum-lila kalawan pilihan mésér.

Bari di injeuman, Monako dicoo anjeunna ngintip na hal na janten awon. Dina musim injeuman nu sarua, Stephan meunang beku kaluar tina sing sakuat dina waktu anjeunna 1 game pondok Monako ngaktipkeun nu kawajiban kondisional mésér anjeunna. Disappointingly, anjeunna shipped deui Milan anu gancang loaned anjeunna kaluar ka Roma sakumaha perjangjian injeuman maranéhanana éta leuwih nguntungkeun sarta permanén. A mujijat sumping nalika Stephan ngoleksi ahAlf kalajengking flicked gawang backheel (Video handap) pikeun Roma nu diwangun ku deal pikeun tetep permanén. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Stephan El Shaarawy budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

A laporan boga eta nu Stephan dimimitian hubungan na dina tempat kaulinan kalayan sweetheart budak leutik na, éster Giordano. hubungan maranéhanana nyandak poto eta tina status bestie kana cinta sajati.

Stephan geus sakali recalled yén salah sahiji kenangan nya budak leutik pangheubeulna nu nyatakeun cinta na keur éster sarta percanten maranéhna bisa meunang kawin someday.

Di sagigireun karir professional na, Stephan El-Shaarawy geus dipikawanoh jadi enjoyer hirup kalayan kabogoh-Na, éster Giordano saha anjeunna serius bobogohan.

Stephan El-Shaarawy geus dipikawanoh jadi enjoyer hirup kalayan kabogoh na, éster Giordano

Aranjeunna teu ngagaduhan nikah sakumaha dina waktu tulisan ngayakeun do aranjeunna ngagaduhan barudak biologis atawa diadopsi. Kabéh maranéhna ngalakukeun ieu lalaki dipikacinta up unggal beurang belanja waktos kualitas alus di laut-sisi.

Stephan jeung éster Giordano

Stephan El Shaarawy budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Fakta pribadi

Stephan El Sharawy boga loba atribut kana kapribadian Na. Dimimitian kaluar, urang nampilkeun rankings LifeBogger na gambar di handap ieu.

LifeBogger rankings Stepan El shaarawy urang

piring favorit na: Trofie al pesto - a piring Genovese has sarta Kanton béas, goreng henteu.

Kaunggulan na: Anjeunna koperasi, diplomatik, Al Qur, adil-dipikiran, sosial.

na Kalemahan: Anjeunna bisa jadi indecisive, avoids confrontations, bakal mawa grudge na timer karunya.

naon anjeunna diaku: Anjeunna mikanyaah Flyboarding (sakumaha ditempo dina gambar di handap ieu), keur tahayul, ngabogaan ritual pre-cocok, gentleness, babagi kalawan batur sarta ngabogaan fun dina ker (deui sakumaha katingal handap).

Stephan lakukeun Flyboarding

Naon anjeunna henteu janten: Sepanjang waktos, Stephan henteu janten kekerasan, ketidakadilan, loudmouths, conformity.

Dina kasimpulan, Stephan mangrupakeun damai, adil, tur hate keur nyorangan. Partnership pikeun anjeunna pohara penting. Numutkeun Stephan, hijina hal anu kedah sabenerna penting pikeun manehna nyaeta inti jero sorangan tina kapribadian jeung cinta-Na pikeun éster. Anjeunna batur saha siap ngalakukeun ampir nanaon ulah pasea, ngajaga karapihan na sabisana.

Stephan El Shaarawy budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Stephan asalna ti tukang kulawarga-kelas menengah sakali dioperasikeun ku bapana, Sabri El Shaarawy. Kadua kolotna gambar dihandap dimimitian ngabogaan barudak maranéhanana salila maranéhanana telat 30 urang.

Éta pertinent ka dicatet yén deui lajeng jadi anak, mum Stephan urang Lusia Shaarawy éta leuwih di rojongan ti putra nya nuluykeun atikan na bari dad na hayang kombinasi duanana atikan jeung maén bal.

lanceukna: Stephan ngabogaan nak adi ngaranna Manuel El Shaarawy. Gantina condong kana kabeungharan lanceukna badag na urang, Manuel gambar dihandap nuluykeun pikeun jadi agén maén bal.

Kabéh berkat mum na Lusia. Di kirang ti 25 taun, Manuel Shaarawy geus jadi wadah gelar Masters di Pasar jeung Strategi Usaha ti Fakultas Ékonomi dina Katolik universitas Haram Heart, Milan Italia. pangalaman akademik na ayeuna ngagabung widang profésional di menata karir lanceukna urang.

Stephan El Shaarawy budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Rambut na

Sakali kana hiji waktu, kipas Stephan urang Aldo sakali ngomong ..."Abdi putra genep taun heubeul hayang bulu kawas Hormat. Kamarana anjeunna ngalakukeun? "

"Aya ukur hiji hal pikeun ngalakukeun tur éta nyandak anjeunna ka juru tata rambut abdi! Kuring boga tilu sabenerna - salah di Savona, hiji di Milan jeung salah didieu di Roma ".

putra Aldo urang réngsé nepi ngabogaan cukuran Stephan urang salaku ditempo di handap ieu.

Sabaraha lami teu dinya nyandak anjeun nyisiran bulu anjeun dina isuk? Sarta naon gél anjeun make?

respon Stephan urang ..."Teu pisan lila pisan. Ieu mah boro perlu nanaon lakukeun ka dinya Kiwari. Abdi malah teu nyisiran eta. Kuring ngan masihan hiji niup kalawan hairdryer, maké saeutik lilin - teu gél - sarta sababaraha hairspray nyekel eta di tempat jeung éta eta ".

Stephan El Shaarawy budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Idol na

Numutkeun Stephan El Shaarawy ... "Kuring sok dipake lalajo Kaka lamun ieu mah ngora - nalika anjeunna di AC Milan. Anjeunna panutan abdi, duanana sareng mareuman pitch nu. Anjeunna salawasna datang di sakuliah sakumaha estu handap-to-bumi, sanajan méméh kuring patepung anjeunna. Saterusna kuring ngagaduhan uninga anjeunna salah waktu nalika urang maénkeun Real Madrid dina ramah di Amérika sarta anjeunna persis saperti kuring imagined -. A baé ngajentul di sagigireun keur footballer hebat "

Stephan El Shaarawy budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Ditampik ku bapana Land

dina ngamimitian, Stephan éta mumpuni maén keur timnas bal MesirTapi ieu ditolak ku lajeng-palatih Hassan Shehata anu ignorantly stating yén "Teu unggal Mesir maén pikeun liga asing qualifies maén keur samping nasional ".

Disappointingly, El Shaarawy lajeng dimimitian maén jeung Italia U-17 Tim mana Anjeunna nyandak bagian in boh 2009 UEFA U-17 Euro jeung 2009 FIFA U-17 Piala Dunya.

Kanyataan parios: Heuheu Stephan El Sharawy budak Story tambah Untold Biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

1 comment

  1. Muy bueno los datos, pero creo que se equivocaron en una parte. Sobre su novia, desde hace un tara de años que ya euweuh esta con Ella.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu