Sergio Busquets budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
3840
Sergio Busquet budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "El Pulpo". Sergio Busquets budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan, sarta loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan Style nya ku Play di FC Barcelona. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Sergio Busquet urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Sergio Busquets budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Mimiti & kulawarga Kahirupan

Sergio Busquets Burgos lahir dina dinten 16th Juli 1988 ka indungna, Loli Burgos jeung bapa, Carles Busquets, duanana gambar dihandap dina Poto Sergio Busquets kulawarga.

Anggota Sergio Busquets kulawarga

Sergio lahir kana generasi kadua tukang footballing kulawarga. Anjeunna tumuwuh nepi di kota Sabadell of Barcelona bari Maen Bal jeung lanceukna Aitor Busquets (gambar kalawan anjeunna handap) salila budak leutik maranéhanana.

Sergio Busquets 'Brother- Aitor Busquets

Bapana, Carles, Oge mangrupa footballer, urut kiper ti Barcelona anu ari di klub pikeun sababaraha taun dina mangsa 1900s, sanajan lolobana dipaké salaku cadangan. Sergio ieu Linggarjati pikeun jadi footballer berkat bapana anu kungsi sok hayang budak saeutik na nuturkeun di footsteps Na. Gambar di handap, tekad-Na pikeun jadi pro kawas dad nya éta lain fantasi lulus.

Sergio Busquets jeung Rama, Carles Busquets

Kasatiaan perenahna di kulawarga Sergio Busquets: Bapana, Carles Busquets éta hiji kiper satia anu endured dipake salaku pilihan kadua pikeun taun antukna na di FC Barcelona. Saatos dikabarkan kaleungitan kaluar dina kompetisi tim kahiji pikeun barca goalkeeping titik, Charles dijieun yakin putrana, Sergio ngamimitian karirna dina hiji nonoman klub akademi handap. Tujuan ieu pikeun mastikeun saeutik Sergio raray kirang kompetisi jeung naek ka luhur.

Sergio Busquets budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ringkesan karir

Dina yuswa ngan 7 dina 1995 sataun, Busquets dimimitian lalampahan footballing na kalawan klub lokal Badia. Sanggeus belanja hiji mangsa aya, manéhna pindah ka CEF Barbera Andalucía di 1996 na ari aya tilu taun. Sergio lajeng ngagabung dina akademi di palanggan Lleida di 1999 alatan na kaputusan frustrating bapa urang ninggalkeun FC Barcelona.

Anu frustasi Sergio Busquets Bapa: Sergio anjog di Lleida akademi bal alesan profésional ramana, Carles, anu frustasi ku Louis van Gaal (urut palatih Persib Barcelona) Anu béak kasabaran sareng anjeunna, sahingga forcing anjeunna ninggalkeun barca mun asup pikeun Lleida.

Naha Carles Busquets dipaksa kaluar tina FC Barcelona

Éta pertinent ka dicatet yén Jose Mourinho gambar dihandap) ieu lajeng asisten palatih ti FC Barcelona nalika Carles ditinggalkeun.

Jose Mourinho, sakali asisten palatih ti FC Barcelona

Carles Busquets painfully indit kalawan sakabeh kulawargana diantara aranjeunna Sergio, anu tadi ninggalkeun urut klub nonoman-Na, Unió Esportiva Barbera maén di Lleida dimana anjeunna spent tilu taun. Sergio Busquets acuk luhureun sakabeh jajaran nonoman, jadi pamuter nonoman pangalusna klub nu aya di grup umur diangkat jadi anjeunna mingpin timnya meunang hiji piala utama.

Sergio Busquets Pemuda Karir Story- Taun di Lleida

Saatos dad na pensiunan ti maén bal di Lleida di 2002, Sergio Busquets dirasakeun uncomfortable di klub rarasaan aya nanaon lain tarung pikeun, ku kituna kudu ngalih ka jangkung nonoman gede. Anjeunna meunang mindahkeun ka sisi Jàbac Terrassa di 2003 na spent sejen dua taun di akademi nu sateuacan keur scouted ku FC Barcelona akademi bal, La Masia. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Sergio Busquets budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Balik unggal lalaki hébat, aya hiji awéwé hébat, atawa jadi nyebutkeun nu mana. Sarta balik ampir unggal suksés FC Barcelona Footballer, aya hiji wag glamorous atawa kabogoh sakumaha katingal dina nami Elena Galera Moron (gambar jeung cinta hirup nya handap).

Sergio Busquets na Elena Galera Moron Love Story

Salaku dina waktu tulisan, Sergio Busquets téh ayeunaly unmarried kamungkinan alatan sababaraha alesan swasta. Sanajan kitu, anjeunna geus dina hubungan jangka panjang jeung pasangan na Elena Galera Moron saha anjeunna patepung di 2013. hubungan maranéhanana geus terus flourish kantos saprak maranéhna patepung. Bari sesa teammates FC Barcelona na anu lalaki nikah, Sergio anu mangrupakeun millionaire di 30 (waktu tulisan) geus nampik nikah tapi mutuskeun pikeun procreate.

Dina dinten 8th of 2016 Maret Sergio jeung Elena tampi anak kahiji maranéhanana jeung putra saha aranjeunna ngaranna Enzo. Handap ieu saeutik Enzo pilari pisan seukeut ku kolotna.

Poto Sergio Busquets kulawarga

Hiji jurus pisan husus pikeun kulawarga Sergio Busquets nyaéta mangsa celebrations piala, Hiji waktu nalika duanana Elina sarta Enzo gabung Sergio jeung sesa kulawarga FC Barcelona kana susu momen.

Sergio Busquets Hubungan Life- The Untold Story

Nyandak vacations kalawan anjing maranéhanana sanggeus moments hajatan piala atawa ahir usum a geus ilahar Sergio Busquets jeung kulawargana.

Sergio Busquets kulawarga nyokot pakansi

Diomongkeun di anjing, éta pertinent nangtang yen pasangan boga dua bulldogs dwarf ngaranna Minnie na Lily anu gambar di handap ieu.

Sergio Busquets Dogs- Minnie na Lily

Anjeun bakal gampang nyadar salah sahiji anjing luhur boga kasaruaan nutup jeung salah ditempo tina gambar saméméhna kulawarga Sergio Busquets. Pokokna likness pikeun anjing geus ilahar pikeun pamaén FC Barcelona. Di handap ieu Lionel Messi istirahat jeung anjing na anu nampi mangrupa spurt pertumbuhan anu luar biasa antara Pébruari nepi ka Séptémber 2016.Lionel Messi showscases Dog na

Ogé dina April 2018, duanana Sergio jeung Elina diungkabkeun dina média sosial anu maranéhanana expecting anak kadua.

Sergio Busquets budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta tato

Fakta tato Sergio Busquets

Kanyataan husus dina ieu mangka langkung seueur ngeunaan Sergio Busquets jujutan kulawarga anu bisa mibanda sababaraha ngambah nuhun Arab kana tattoo Arab-Na dina leungeun kénca-Na. Sergio Busquets Arab tattoo ditarjamahkeun kana;

"A hal pikeun anjeun, anu hirup di nagara kuring",

Anjeunna dedicates tattoo ka akina maternal pikeun saha duanana éta pisan nutup sateuacan maot nya.

Sergio Busquets budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta Lanky

Pilari taliti pisan dina poto handap, penampilan lanky Sergio urang denote sababaraha nuhun Arab. Kadang-kadang, jalma geus salawasna wondered mana Sergio Busquets meunang énergi ti tempo pigura lanky Na.

Sergio Busquets Fakta Untold Biografi

Pareum bal, suku lanky Sergio Busquets 'na leungeun anu salawasna nempatkeun ka pamakéan vital na. Ieu katempona manehna geus bisa nutupan taneuh heran gancang tur permanén kalibet nentang runners tina bal, putting aranjeunna ka halt permanén.

Sergio Busquets Rahasia Awak

pamaén bal kudu leuwih waktos manggihan hésé gauge ngan sabaraha badag Sergio urang panangan meungpeuk jeung tackling kuriling téh.

Sergio Busquets budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -panutup Amanah

Sergio Busquets cukup serbaguna dina pitch maén. Anjeunna brings tranquility sarta panutup pertahanan hébat dina posisi midfield Na.

Sergio Busquets Skills- The Untold Biografi Fakta

Ieu kusabab pangabisana nyadiakeun panutup hébat dina pitch anu Carles Puyol ditawarkeun anjeunna teh jersey bal dina waktu pangsiun-Na.

Kumaha Sergio Busquets janten nalangsa Puyol urang Shirt ngagantian

Tanpa ragu a, kasalahan ti Sergio Busquets daun pertahanan timnya di shambles. pangabisa Sergio urang maca game matak ngamudahkeun pikeun anjeunna sangkan interceptions dihormat. Ieu salawasna hese neangan anu kawas keur kawas ngagantian pikeun Spaniard.

kanyataan parios: Heuheu Sergio Busquets budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu