Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
9406

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'kun'. Sergio Aguero budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita Kahirupan saméméh Inohong, kulawarga Kahirupan tur loba OFF na ON-pitch saeutik dipikawanoh fakta ngeunaan anjeunna.

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -kalahiran Garapan

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Sergio Aguero sakumaha orok

Sergio Leonel "Kun" Agüero del Castillo Agüero lahir di Quilmes, Buenos Aires on 2 Juni 1988 salaku anak kadua kana kulawarga badag kalayan tujuh barudak. indungna, Adriana, éta ibu rumah tangga, sarta bapana, Leonel, éta supir taksi. Maranéhanana duanana rumaja sateuacan kalahiran anak maranéhanana Sergio Leonel "Kun" del Castillo Agüero.

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Flodding saméméh Sergio Aguero Kalahiran

indung Aguero urang kungsi tebih ti kakandungan lugas jeung manehna. Sabot lajeng rumaja indung Adriana éta genep bulan hamil, imah leutik manehna dibagikeun kalawan pasangan Leonel del Castillo sarta putri kahiji Jessica di kacamatan Gonzalez Catan impoverished of Buenos Aires ieu parah banjir. Tembok kapaksa ngévakuasi, mioga kaluar kana cai jero malah jeung kaayaan kakandungan nya. Aranjeunna spent dua minggu sare di kasur di sakola a saméméh balik ka imah.

Lamun indungna éta ngeunaan conceiving orok Sergio Agüero, manéhna ditinggalkeun kumuh teh ka Rumah Sakit reputable di ibukota Buenos Aires. Hanjakal, manehna ditolak tina rumah sakit kana akun tina henteu mampuh salakina urang mayar tagihan rumah sakit timbul ti komplikasi kakandungan nya. Sanajan kitu, saran dibere on rumah sakit séjén disadiakeun anu bisa nampa nya. Saatos tampikan ti rumah sakit badag, duanana pasangan anu disarankan pikeun didatangan hiji rumah sakit undisclosed di La Matanza, a subdivision propinsi Buenos Aires (Capital of Argéntina). Thankfully, sanggeus kabeh battles, orok Sergio Aguero lahir di rumah sakit ieu dina 2nd Juni, 1988 di ngeunaan 3: 23pm timbangan 9.7 pound.

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Controversies Kalahiran pos

kolotna Sergio Aguero urang (Bapak na Bu Del gulang) kapanggih janten minors ku otoritas rumah sakit sanggeus lahir putra maranéhanana. Manehna, di 18, sarta pasangan Leo, 19, anu classed sakumaha minors kukituna teu nikah.

Dina catetan éta, bapana Leonel Del gulang ieu ditolak bener jum'atan ka asup rumah sakit register. Komo Resort panungtungan disadiakeun pikeun aranjeunna teu digawe aya. Aranjeunna teu bisa nyadiakeun dokumén idéntitas nagarana nu bakal geus mantuan urusan. Hanjakal, dokumen identitas nasional ieu geus ancur dina banjir nu chased aranjeunna kaluar ti imah mimiti maranéhanana. Ieu ku implikasi hartina putra maranéhna teu bade ngajawab surname kulawarga urang 'Del gulang'. Kadua kolotna kapaksa neangan bantuan pikeun jalma séjén dina Town keur ngagambarkeun ramana. Bari Signing, 'Sergio' sakumaha ngaran diadopsi ngaran na nu indungna (Aguero) ieu dipaké dina catetan resmi. Saacan tanggal, anjeunna dipikawanoh ku ngaran ieu. Teu kawas duduluran na Yesica, Gabriela, Maira, Daiana, Mauritius jeung Gaston, anjeunna nyokot surname of indungna, Agüero, teu 'Del gulang' (surname Rama urang).

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -ngaran Kontroversi

Salila upacara ngaran Sergio Aguero urang, kolotna kungsi ogé hayang ngejah ngaran tengah diangkat jadi 'Lionel', tapi anu dilarang ku Watesan Argentina pendaptaran Sipil. Éta tungtungna netep pikeun ngaran tengah 'Leonel' nu keur aranjeunna masih deukeut jeung 'Lionel'. Éta pertinent nangtang nu aya dina mangsa éta, ngaranna 'Lionel' ieu euweuh katampa salaku ngaran pikeun barudak di Kab éta. Ieu panerapan a ieu enforced di Rosario, dimana salah sahiji Aguero urang contemporaries hébat 'Lionel Messi' lahir ka kolot Jorge na Celia Messi.

Lionel Messi, thou dilahirkeun saméméhna (24 Juni 1987) éta di antara maranéhanana untung meunang ngaranna disatujuan ku pamaréntah Rosario.

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Sajarah balik nickname 'kun'.

Nalika Sergio yuswa 2 taun, aranjeunna dipindahkeun ka Florencio Varela, dina kidul Greater Buenos Aires. Ieu tempat kulawarga Agüero-gulang janten babaturan caket kalawan tatangga maranéhanana - Bapak Chetti's tur kulawarga. Bapak Jorge Chetti, kapala rumah tangga, éta hiji anu masihan Sergio éta nickname kami kabeh nyaho kiwari.

Sumber tina moniker ieu runtuyan animasi Jepang (tadina disebut Wanpaku Amukashi Kum Kum) nu Sergio dipaké pikeun lalajo dina TV umum lamun anjeunna ngora. Sergio dipikacinta nonton adventures tina mischievous guha-budak jeung kulawargana, anu cicing di suku Kum Kum Gunung. cukup Moal lami deui, anjeunna bakal jadi muttering "Kum Kum" terus, sarta nu bakal inspirasi pikeun nickname na, nu kiwari kasohor dunya. Tur jadi mimiti jaman tina Kun Agüero.

Sergio Aguero geus sakali nyatakeun, "Kuring geus dipelak pikeun ngahargaan eta sabab éta unik. Ieu teuas ningali hiji atlet nicknamed sanggeus karakter kartun! "

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Hubungan jeung kolotna.

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Sergio Aguero sarta Rama

Bapana Aguero urang téh footballer ku profesi tapi klub di mana anjeunna dicoo kalayan saméméh pangsiun na teu acan dijieun umum. Anjeunna hiji nu dilatih dina Aguero ngora salaku ditempo dina gambar di sateuacan anjeunna kumbuh salaku béntang bal profésional.

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Sergio Aguero jeung ibu

Hiji hubungan kuat ogé aya diantara manehna jeung mum na.

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -cinta Kahirupan

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Sergio Aguero sarta putri Diego Maradona urang Giannina

Sergio Agüero ieu nikah ka putri Diego Maradona urang Giannina salila opat taun. Simkuring boga pamanggih naha maranéhna dibeulah di 2013 na nalika cerai ieu diadopsi salawasna. Tembok diwanohkeun ku Diego Maradona di 2008. Sarta eta bakal sigana aranjeunna pencét dipareuman cukup gancang, kusabab Sergio Agüero nikah Giannina Maradonna anu sataun sami sareng putra maranéhna Benjamin lahir di 2009.

Sanajan kitu, éta seuneu ngaduruk brightly antara dua sizzled kaluar ku waktu 2012 sumping di sabudeureun. Dina Januari 2013 dua resmina dibeulah. Sergio éta 24 wanoh jeung Giannina ukur 23. nonoman maranéhanana sorangan pernah Bode ogé pikeun nikah maranéhanana. Sergio geus jadi profil pamaén bal geulis tinggi na geus bisa ngagungkeun hasil mibanda timnya Manchester Kota. Tapi Giannina cicing lolobana aya dina Madrid, dimana Sergio kungsi diputer dugi 2011 pikeun Atlético. Nalika anjeunna dipindahkeun ka Manchester maén aya, éta bakal muncul nu Giannina teu ngalih jeung manehna.

Ngaronjatna jarak antara dua pisan dipikaresep hailed tungtung nikah maranéhanana.

Saatos pamisah nu janten resmi Giannina balik ka Buenos Aires permanén. Nu sigana geus pencét Sergio harder ti nanaon, lantaran anjeunna ayeuna malah kirang tiasa ningali putrana Benjamin, saha jelas anjeunna adores.

Hayu urang geus dikabarkan nu pamisah nu ngancik haseum sanggeus Giannina ditinggalkeun pikeun Buenos Aires na Diego Maradonna geus rada vokal ngeunaan voicing rojongan pikeun putri bungsu sarta disdain pikeun Sergio. Nyandak samping putri-Na urang, kumaha oge, boro tiasa héran. Dina tungtungna anjeunna bener teu kedah teuing teuas dina Sergio boh; sanggeus kabeh, ieu Diego anu ngawanohkeun dua.

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Sergio Aguero sarta Putra (Benjamin)

Budak ngora, Benjamin Aguero geus dimimitian mintonkeun bakat bal na kalawan kinerja superlative na dina widang ulin. Anjeunna meunang footballer bapana urang genetik lotre. Di lima taun, Benjamin ieu geus nyieun barudak lianna ngarasa bau ngeunaan inadequacy footballing maranéhanana.

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Sergio Aguero sarta barina Tejeda (ex Girl babaturan)

Sergio teu nyandak lila méméh pindah on, sanajan heartache leuwih leungit putrana. Anjeunna geura-giru éta kasampak kaluar kalawan Argentinean penyanyi cumbia barina Tejeda na dikabarkan maranéhanana éta babarengan dugi pisan anyar.

Duanana anjeunna jeung kabogoh na kasampak magnificently anca babarengan. Éta téh mindeng nempo na noticed di tempat umum. Thou aya euweuh wae rumor ngeunaan nikah maranéhanana.

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Sergio Aguero urang Cinta, Toni Duggan

Tapi sakumaha tina kiwari anjeunna nyarios geus dibeulah ti dirina sarta geus sanajan geus numbu ka Toni Duggan, anu muterkeun keur tim bikang Manchester Kota FC. Aranjeunna geus katempo babarengan dina Kamampuh resmi.

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Sergio Aguero jeung Toni Duggan

Laporan geus sakali mecenghul ti Argentina nu nyatakeun yén Duggan éta dina hubungan kalayan striker Kota Aguero tapi Duggan geus dicandak ka Twitter pikeun mungkir klaim, ngajéntrékeun aranjeunna salaku "ridiculous".

Malah bari aya panolakan, hiji acara TV hususna dina asli Argéntina Aguero urang masih ngajaga watek babagi rumor ngeunaan hubungan maranéhanana.

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Mumusuhan jeung Marcos Rojo

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Sergio Aguero mumusuhan jeung Marcos Rojo

A mumusuhan pait antara Sergio Aguero jeung Marcos Rojo sakali bitu dina wengi éta Manchester derby. The Argéntina béntang datangna rupa pikeun nyanghareupan di Etihad kalawan teu ukur tilu titik dina stake tapi hiji skor heubeul ka settle.

pasangan nu janten embroiled dina urutan blazing salila Piala Dunya nalika Rojo ngondang urut salaki ti kabogoh Aguero urang, barina Tejeda, kana kamar ganti baju Argéntina urang ngagungkeun ka win leuwih Nigeria.

Catetan: Aguero dimimitian bobogohan barina sanggeus nikahna ka putri Diego Maradona urang, Giannina, peupeus handap dua taun ka pengker.

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Kumaha Football Mimitian

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Kumaha bal dimimitian pikeun Sergio Aguero

Dina 1991, nalika Sergio yuswa tilu taun, kulawargana pindah ka imah leutik, basajan ngan di luar Los Eucaliptus, a shantytown wawatesan jeung distrik di Quilmes na Bernal. kempelan ieu imah goréng éta relatif leutik lamun dibandingkeun kota sarupa séjénna Greater Buenos Aires, tapi kapaksa saloba tilu kavling kosong nu geus ditunjuk minangka widang town's maén bal. Warga, duanana ngora jeung heubeul, kumpul di kavling ieu maén keur jam panjang. Ieu dina widang ieu anu Sergio dimimitian pikeun nembongkeun tanda bakat-Na jeung bal - sakumaha taun disarengan ku, maranéhna bakal manifest leuwih jelas.

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Sergio Aguero mimiti ngawitan bal

Dina panon waspada Leonels na jurus ketat Adriana urang dina ganjaran jeung punishments, Sergio ngagabung tim nonoman kahijina di klub olah raga béda ti kidul Buenos Aires - bade handap jalur anu sarua yen bapana kungsi treaded nalika anjeunna hiji ngora, dina Tucuman. Anjeunna dipigawé outstandingly di tourneys lima hiji-sisi ogé dina disebut "sawah kokotor" maén bal, enrolling dina Sistim SMP tina sababaraha klub - Loma Alegre, 1 de Mayo, 20 de Junio, Pellerano Rojo, Cileungsi na Los Primos. Anjeunna bagian anu seedbed pisan bakat nu urban Buenos Aires janten unggal sabtu minggu, jeung rébuan barudak dimaksudkeun pikeun meunang turnamén taunan kacida-dilombakeun.

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Young Sergio Aguero (mastering seni bal)

Kun terang nyieun ngaran dirina salaku striker skillful na decisive di kompetisi ieu, garnering perhatian ti pramuka nu nempo hiji kahareup hébat dina Divisi Mimiti dihareupeun manehna. Dina 2005, sataun satengah engké, Sergio kungsi jadi biasa di pakuat utama Independiente's. kinerja beredar na earned anjeunna hiji tempat di timnas U-20 Argentina, najan sabenerna 3 taun handap cap.

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Sergio Aguero, cerebrating jeung kolot

Sergio proceeded mun meunang U-20 Piala Dunya hosted ku pangjajah Walanda. Ieu anjeunna sohor jeung kulawargana. Pertandingan final ngalawan Nigeria ieu mutuskeun ku pinalti dileler ka Sergio jeung ngoleksi ku Lionel Messi. Kun dedicated meunangna nu keur sobat na Emiliano Molina, nu geus dicoo kalayan anjeunna sapanjang sagala istilah di sistem nonoman Independiente's na tragis diliwatan jauh dina kacilakaan mobil nalika Piala Dunya.

Teu lila sanggeus balik ka Argentina, anjeunna ogé milih ngahaturanan ka memori babaturanana meunangna luhung dina derby lokal ngalawan Racing de Avellaneda, dimana Kun ngoleksi tujuan anu bakal tetep dina annals maén bal Argentinean.

Kun, lami ngan 17 taun tapi geus di idola ti panongton, kapaksa bagian tina timnya tercinta di 2006 nalika anjeunna dibikeun ka Atlético Madrid pikeun 23 juta euro - sésana ieu sajarah.

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Otomatis

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Sergio Aguero urang Lamborgini

Aguero ngagunakeun Huracan - mobil olahraga dijieun ku Lamborgini. Hal ieu diperkirakeun jadi patut $ 160,000.00 (Salah Saratus Genep puluh rébu pérak).

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Pinuh panempoan Lamborgini Sergio Aguero urang

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Nangtang Nico Rosberg mun meunang Puma Balap tangtangan

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Sergio Aguero nangtang Nico Rosberg mun meunang Puma Balap tangtangan

The Argentina jeung Manchester Kota footballer dibawa ka Donington Park Racing Circuit di Inggris dimana anjeunna dibéré pelajaran ku Nico Rosberg, saméméh putting bakat pikeun uji dina lagu dina Mercedes C 63 AMG mobil kinerja lomba-katala. Anjeunna drove sabudeureun lagu, netepkeun sabagian kali kuir kacida impressive, ngabuktikeun yén suku-Na jalan ampir ogé dina pedals sakumaha maranéhna ngalakukeun dina pitch maén bal. Teu wanting bisa outdone kumaha oge, supir Formula 1 Jerman lajeng masihan Aguero nu numpak hirupna dina mobil Mercedes DTM.

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Fakta Tatoo.

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Kanyataan Sergio Aguero Tatoo

Agüero ngabogaan tattoo dina jero tina panangan katuhu na inscribed di Tengwarformulir -a tulisan invented by JRR Tolkien in Gusti tina Cingcintransliterates -that kasarna mun kun Agüero dina alfabét Latin. Anjeunna oge gaduh tattoo dina panangan kenca nya ku Ngaran putrana urang jeung tanggal lahir. (Tingali kahandap).

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Sergio Aguero Tatoos jeung hartina maranéhna

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Sakola Boy ditunda leuwih Sergio Aguero teukteukan buuk.

Sergio Aguero budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Sakola Boy ditunda leuwih Sergio Aguero teukteukan buuk.

Hiji rumaja ieu ngalarang tina kelas ku sakola na kusabab manehna kungsi teukteukan buuk diideuan ku pahlawan footballing Na. Anjeunna maréntahkeun tetep imah nepika tumuwuh deui, kulawargana ngaku.

Sapuluh taun heubeul Tom Moseley ieu ngawartoskeun deui sisi pondok na cukuran, dimodelkeun kana tampilan nu striker Manchester Kota urang, teuing ekstrim. Anjeunna dikaluarkeun ti sakola di ulang-Na.

Loading ...