Sergio Ramos budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

1
9137
Sergio Ramos budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Cuqui". Sergio Ramos budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha ngemutan Sergio Ramos Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun Dimimitian.

Sergio Ramos budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Sergio Ramos García lahir dina dinten 30th Maret 1986 di Camas, Seville, Spanyol ku kolotna; Paqui Ramos (indung) jeung Jose María Ramos (ramana).

Anjeunna dibawa ka dua duduluran Rene na Miriam.Ramos naek bal dina yuswa 14 sakumaha bek a.

Katuhu ti poé budak leutik na, Ramos tadi dashing ieu sareng kapribadian ganteng Sigana.

Sergio Ramos budak Story

Salaku anak anu tumuwuh nepi di kota tarung bula of Seville, Sergio janten museurkeun kenging gelar bullfighter tur kungsi diajar ngeunaan maén bal. Anjeunna bisa lalajo tarung bula sadayana dinten.

Sergio Ramos cinta keur Bull pajoang
Sergio Ramos cinta keur Bull pajoang

Alatan eta keur dianggap salaku olahraga bahaya, kolotna dissuaded anjeunna dina ngalakukeun eta salaku pilihan karir. Ieu lanceukna kokolot anu dijadikeun pipilueun greatest sakumaha tanggung jawab ka Sergio Ramos kami nyaho kiwari.

Dina kecap-Na, "Kapan ieu mah ngora, abdi sakali ngalaman karir ngimpi. Kuring sok hayang jadi bullfighter aa tapi indung kuring éta hiji saeutik sieun kuring jadi bullfighter a. Sanggeus disarankan ku adi kuring heubeul Rene, abdi opted for mabal mana éta kirang bahaya. "

Sergio Ramos budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Karir di Ringkesan

lanceukna heubeul Rene (tindakan ayeuna salaku agén na) wanti Sergio méré try kana maén bal. kolotna dikelompokeun hiji palatih swasta pikeun anjeunna anu mantuan manehna pikeun manggihan bakat disumputkeun di buruan.

Sergio Ramos latihan pribadi
Sergio Ramos latihan pribadi

Ramos sanggeus Ngajalajah bakat dina maén bal gabung klub kahijina, FC Camas. Anjeunna excelled greatly di klub nonoman na unggul loba panghargaan cocok jeung attending sababaraha lalaki nu ngawawancara cocok.

hasilna gambar pikeun Sergio poto budak leutik Ramos

Di FC Camas, tétéla yén saeutik Sergio kagungan bakat bal badag di anjeunna. Ieu dilakukeun Sevilla jeung snap anjeunna nepi.

Sergio Ramos Awal Karir DaysSergio Ramos diresmikeun karirna ti FC Sevilla lokal. Ieu disahkeun ku duanana di FIFA Ballon d'Atawa Gala. Aya anjeunna némbongkeun poténsi badag tur 2003 anjeunna tungtungna disebut nepi ka awak munggaran. Sergio terus tarung, securing dirina kalawan prestasi alus, hiji tempat di lineup awal sakumaha bek katuhu.

Sababaraha klub Éropa anu handap progression-Na jeung perhatian hébat na na poé Sevilla. Kusabab prestasi luar biasa alus na, Sergio narima loba nawaran. Mimitina mah ieu Spanyol bal buta Real Madrid anu tungtungna snapped anjeunna nepi. sésana, sabab nyebutkeun, ayeuna sajarah na.

Sergio Ramos budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

BAPA: Jose María Ramos (dad Sergio urang) muterkeun hiji peran utama dina manajemen kontrak Sergio urang. Anjeunna geus mantuan hungkul sengit kalayan Real Madrid anu geus dibawa ngeunaan kamajuan dina kontrak madridista nu bek urang. Anjeunna nu lalaki di muatan transperna 27 juta euro pikeun Real Madrid dina 2005. Ieu fee mindahkeun catetan keur putra lajeng rumaja-Na.

Sergio Ramos bapana ningal putrana liwat ka Real Madrid
Sergio Ramos bapana, Jose María Ramos ningal putrana liwat ka Real Madrid

Jose Ramos tetep dina bunderan nutup putrana urang katuhu ti poé youthful Na.

Bapana Sergio RamosSergio Ramos moal boga alesan naon ti kulawargana lamun manehna megatkeun ninggalkeun Real Madrid pikeun Old Trafford kapan dina karirna - sabab bapana nyaéta kipas Manchester United. Sateuacan pasamoan Liga Champions antara dua sisi dina 2013, Ramos wangsit cinta bapana keur maén bal Inggris.

Anjeunna ngawartoskeun Minggu Times: 'Dad abdi dipaké pikeun lalajo loba bal na anjeunna bakal ngomong ka kuring basa kuring nak hiji: Jadi na jadi diputerkeun dinten di Serikat. Putra, Anjeun kudu lalajo Eric Cantona na David Beckham".

indung:Sergio Ramos ibuMaranéhanana ngomong ibu pare salawasna katuhu, jadi Manchester United fans ieu sakaligus nangtukeun pikeun warta disappointment sanggeus mum Sergio Ramos 'ceuk manehna putra nya bakal tetep di Real Madrid.

Ibu Sergio, Paqui Ramos mangrupakeun kipas Real Madrid ka inti. Manehna, sapanjang pamajikan samping Sergio urang pisan instrumental di Sergio urang kontinyu tetep di Real Madrid malah bari media neruskeun nembongkeun discontent Ramos urang di Bernabeu Presiden handap gagalna Florentino Perez urang pikeun nganteurkeun kana jangji-Na ka ganjaran anjeunna kalawan kontrak anyar jeung ningkat dina 2015.

Beungkeut hébat aya diantara Sergio jeung Paqui.

Sergio jeung Pacqi
Sergio (putra) jeung (indung) Cinta Pacqi urang

adi: Rene Ramos nyaeta lanceukna kokolot Sergio urang. ayeuna Anjeunna agén na anu manages karirna. poé ieu, anjeunna leuwih kana karir Sergio urang ti Jose, dad na anu baheulana maénkeun peran badag.

Sergio Ramos brother- Rene Ramos
Sergio Ramos brother- Rene Ramos

Sakumaha didadarkeun di saméméhna, Rene éta uteuk behinds involvement Sergio di maén bal.
Adi: Miriam Ramos teh ngora tur ngan adina mun Sergio Ramos. Biasana ieu instrumental di kawinan adi nya pikeun Pilar Gumilar. Miriam acted salaku pangiring nya.

Sergio Ramos adina. Mariam
Sergio Ramos adina. Mariam sakumaha brides, babu

Sergio Ramos budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Sergio Ramos Love StoryRamos diasupkeun hubungan kalawan wartawan / presenter Pilar Gumilar dina bulan Séptember 2012, sarta ieu dikonfirmasi ku duanana di FIFA Ballon d'Atawa Gala. Pilar Gumilar mangrupakeun kapribadian Télévisi renowned, aktris sarta modél. Manehna teh dipikawanoh pikeun nutupan acara pikeun jaringan televisi La Sexta. Manehna oge geus dimodelkeun dina majalah sababaraha lalaki sarta mucunghul dina pilem kawas Isi & Disi, alto voltaje, Carlitos y el camp de los suenos, Cuestion de quimica jeung loba deui. Dina 2008 na 2009 manéhna dipilih salaku awéwé sexiest di dunya ku édisi Spanyol tina majalah FHM.

Sergio Ramos na Pilar Gumilar meunang nikah di 2012 sanggeus ngabogaan hubungan pisan pondok.

Sergio Poto Ramos Kawinan
Sergio Poto Ramos Kawinan

Aranjeunna gaduh dua putra: Sergio (dilahirkeun Méi 6, 2014) sarta Marco (dilahirkeun Nopémber 14, 2015).

waktos kulawarga pikeun hajatan piala anu bisa disebutkeun jangkungna kabagjaan pikeun Ramos jeung somah na.

Sateuacan na settling handap kalawan Pilar Gumilar, Sergio Ramos geus dina hubungan kalayan model sejen tur actress.They ngawengku; Elisabeth Reyes (2006- 2007), Carolina Pramanik (2006), Nereida Gllardo (2007), Amaia Salamanca (2009) jeung Lara Álvarez (2010- 2012)

Sergio Ramos Hubungan History- The Untold Story
Sergio Ramos Hubungan History- The Untold Story

Sergio Ramos kaliwat hirup hubungan sarua jeung nu ti Karim Benzema jeung Gonzalo Higuain anu tanggal rada ngabagikeun tina katresna saméméh maranéhna kaluar. Na rada sabalikna mun nu di Harry Kane, David Silva jeung Pedro Rodriguez.

Sergio Ramos budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Cinta keur Guitar

Dina hiji wawancara jeung FourFourTwo, Anjeunna ngaku yen anjeunna hiji romantis di kulawarga - lamun dibandingkeun duduluran sarta kulawarga nambahan.

Waktu ditanya ngeunaan éta, cenah, "Kuring mertimbangkeun sorangan janten paling romantis di kulawarga abdi. Kuring geus salawasna kapanggih hésé pikeun nganyatakeun ka dunya luar; Kuring make Guitar ka ngalakukeun éta "

Sergio Ramos Love Story
Kumaha Sergio Ramos expresses cinta

Sergio Ramos budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -bula pajoang

Ramos mangrupakeun kipas tina bullfighting, nu populér di kampung halaman na, sarta anjeunna mangrupakeun sobat pribadi tina matador Alejandro Talavante. Anjeunna sohor victories pikeun duanana klub jeung nagara ku maén kalawan tanjung a matador urang.

Sergio Ramos fakta carita bula
Sergio Ramos masih pikir bullfighting

Ramos ogé aficionado kuda getol. Anjeunna owns tegalan stud di Andalusia asli na husus dedicated ka beternak tina kuda Andalusian.

Sergio Ramos budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -A Katolik

Ramos nyaeta Katolik, Sarta ngabogaan tattoo tina Mary nu nyertakeun luhureun satengah tina panangan kénca-Na.

Sergio Ramos Agama di tato
Sergio Ramos iman tattoo

Sergio Ramos budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta tato

Sergio anu dipikawanoh lega pikeun Asép Sunandar Sunarya nya ku seni awak. Anjeunna boga sababaraha simbolis tina inks on awakna.

Fakta tato Sergio Ramos
Fakta tato Sergio Ramos Awak

Anjeunna nempel sababaraha harti balik unggal tattoo. angka ieu deukeut jeung haténa. Ramos ngagem no.32 na no.35 kaos lamun di Sevilla, saméméh ngagabung Real Madrid jeung nyieun debut senior-Na pikeun Spanyol yuswa 19. Di handap ieu mangrupakeun harti angka di tattoo leungeun-Na.

Fakta tato Sergio Ramos
Sergio Ramos Hand tato Fact

Sergio Ramos budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Pilihan Car

Sergio Ramos skicks jeung produsén mobil Jerman Audi nyadiakeun mobil-Na.

fakta Sergio Ramos
Sergio Ramos pilihan mobil

Sergio Ramos budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kakuatan sarta kelemahan

Ramos mangrupakeun pamuter kuat fisik anu excels dina hawa, alatan élévasi sarta akurasi pos, sahingga anjeunna anceman gawang dina nangtukeun-lembar.

Sergio Ramos
Sergio Ramos; Hiji lalaki kalawan kakuatan kolosal

Ramos ogé kompeten, agrésif tackler. Anjeunna gifted kalawan Pace, pangabisa alus teknis, kitu ogé distribution alus jeung kamampuhna nyebrang.

Numutkeun koran olahraga Spanyol Marca, FIFA urang rékaman resmi dikonfirmasi yén di 2015, Ramos ieu clocked dina laju sprinting of 30.6 kilométer per jam, sahingga anjeunna salah sahiji footballers panggancangna di dunya dina waktu éta.

kalemahan na tetep disiplin Na.

Fakta Sergio Ramos
The Lemah Sisi Sergio Ramos

Anjeunna geus dikirim kaluar leuwih ti 22 kali saprak karirna dimimitian di Real Madrid. Ieu jumlah pangluhurna kartu beureum dina sajarah bandung. Ogé, na hiji catetan La Liga dihoyongkeun pikeun Real Madrid. Sergio Ramos boga kartu paling beureum dina sajarah La Liga. cinta-Na pikeun kartu beureum téh sajajalan.

Loading ...

1 comment

  1. Lamun Bapak Ramos weruh naon eling nyaéta ... ..
    Anjeunna halah ngarasa goréng ngeunaan dirina kiwari.
    Jelas bodo boga carita sejen salaku pamuter pangperangan,
    Kuring would't Kudu reueus lamun dina sapatu Zidane urang ...... tétéla Ramos kungsi misi pikeun sabotase pamaén sarta Zidane kudu inget naon anjeunna henteu resep dirina minangka pamuter, anjeunna cautioned via Peta Ramos kamari.
    Sababaraha urang laun do giliran awon; Ramos téh salah sahijina manéhna kudu dikumpulkeun kartu 38th diangkat jadi catetan juara liga tina kabiasaan goréng.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu