Sergino Dest budak Story Ditambah Fakta Biografi Anu Henteu Ditambah

Sergino Dest budak Story Ditambah Fakta Biografi Anu Henteu Ditambah

Biografi Sergino Dest kami nyaritakeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, kahirupan mimiti, kolot, kulawarga, kabogoh, patut net, gaya hirup, Mobil sareng kahirupan pribadi.

Sacara sederhana, kami nampilkeun anjeun sareng Carita Kahirupan lengkep Sergino Dest ti jaman mimiti nepi ka nalika anjeunna janten terkenal. Sateuacan éta, tingali ringkesan gambar ringkes Biografi na dina gambar.

Leres, urang sadayana terang yén Barcelona henteu ngégél perjanjian kontrak sareng pamuter rata-rata. Kituna, hartosna yén Sergino Dest kedah dimuat ku seueur poténsial maén bal pikeun narik perhatian Ronald Koman. Sedih, seueur peminat maén bal anu henteu terang ngeunaan Story Life na, anu cukup pikaresepeun.

Carita Budak Sergino Dest:

Pikeun starters, Sergino Gianni Dest lahir dina dinten ka-3 Nopémber 2000 ku bapak Surinam-Amérika sareng indung Walanda di Almere, Walanda. Numutkeun kana panilitian, anjeunna hiji-hijina anak anu dilahirkeun tina uni antara kolotna.

Baheula, Sergino alit kantos resep maén bal. Tumuh sareng babaturanana di jalan Almere, budak ngora nyéépkeun seueur waktos luangna maén bal jalan. Jiga sasama sabangsa Matthijs de Ligt, Sergino ngora (gambar dihandap) mangrupikeun kipas Ajax anu pikasieuneun dina dinten-jaman mimiti na.

Latar kulawarga Sergino Dest:

Poe pangpayunna budak ngora dihias ku sadaya cocooan anu diperyogikeun pikeun kahirupan sapopoe. Untungna, kolotna Sergino ngagaduhan padamelan anu luar biasa. Kalayan ramana damel sareng jasa nagara Amérika, Sergino parantos seueur kahoyongna pikeun alat-alat maén bal.

Asal Kulawarga Sergino Dest:

Tilikan kana katurunanna nunjukkeun yén bek anu produktif ngagaduhan etnis multirasial. Kaleresan, Sergino Dest Kulawarga Asal ngalangkungan Suriname sareng Akar Kulawarga Walanda.

Moreso, anjeunna ngagaduhan dua kawarganagaraan sabab kolotna dua ras anu béda. Nanging, anjeunna ngan ukur ngawakilan AS dina turnamén maén bal utama. Sanaos kitu, Netherland ogé parantos nawiskeun tawaran anu pikabungaheun pikeun nyandak anjeunna kana timnasna kusabab warisan Belanda na.

Carita Karir Sergino Dest (Ti Poe Dini):

Sapertos anu parantos urang sebatkeun, Sergino ngora sok netepkeun pipikiran maén bal profesional salaku karir hirupna. Narikna, anjeunna kalibet dina pertandingan maén bal dina yuswa 9 taun.

Dina usaha ngabantosan Sergino ngagali jalan impianana, kolotna ngadaptarkeun anjeunna di Akademi Kota Almere di 2009. Jaman harita, pamaén kaki katuhu dilatih pisan salami tilu taun sateuacan gabung sareng Akademi nonoman Ajax di 2012.

Sergino Dest Kahirupan Karir Awal:

Ngagabungkeun sareng akademi nonoman Ajax masihan pamaén novice cukup waktos pikeun ningkatkeun kamampuan sareng ngumpulkeun pamahaman anu tepat ngeunaan aturan maén bal. Naha anjeun terang?… Sergino Dest ngamimitian karirna salaku striker full-time.

Nanging, anjeunna henteu lami sadar yén anjeunna bakal langkung saé maénkeun ti anu langka tibatan garis payun. Maka, anjeunna ngalih ka fullback sareng neraskeun ngembangkeun kamahéran maén balna. Saeutik demi saeutik, Sergino ngarékam paningkatan anu hadé dina maén-buruanana sareng ngabantosan akademi na meunang piala anu teu dicarioskeun sapertos dihandap ieu.

Sergino Dest Jalan ka Inohong Carita:

Butuh Dest genep taun latihan sareng komitmen sateuacan anjeunna tungtungna ngagaduhan hak istiméwa maén bal klub profesional. Salaku kanyataan, Sergino Dest ngadamel debut profesionalna pikeun Jong Ajax (tim khusus Ajax) dina dinten 15 Oktober 2018.

Anu matak, pamaén Amérika-Walanda nyieun lima penampilan pikeun tim AS U-17 sateuacan maén kanggo kleub na. Saatos ningalikeun sakedik bakat maén bal anu luar biasa dina Piala Dunia FIFA U-2017 17, bek suku katuhu naék janten tim senior Ajax. Janten, anjeunna damel debut pikeun tim senior Ajax dina Juli 2019.

Carita Kasuksésan Sergino Dest:

Maénkeun disarengan pamaén anu produktif sapertos Donny Van-der-BeekMasihan Sergino Dest kapercayaan pisan pikeun ngaregepkeun para penggemarna. Dina akhir usum senior kahijina, pamaén berbakat ngora parantos 35 penampilan sareng nyetak dua gol pikeun Ajax. Maka, anjeunna nampi AFC Ajax Talent of the Year Award dina 2020.

Maju kana waktos nyerat Bio ieu, Dest parantos ngégél perjanjian perjanjian sareng Barcelona dina Oktober 2020. Naon deui? Seueur anu resep maén bal kaganggu ku istilah kontrakna, anu ngandung jumlah € 26 juta sareng klausa pameseran € 400 juta.

Nya, sadayana sing sabar ngantosan nonton Sergino Dest minuhan tungtung tawaran na ku netepkeun dirina salaku salah sahiji Budak Sepak Bola Pangsaéna taun 2020an. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, nyaéta sajarah. Di handap ieu mangrupikeun komposisi perpisahan ka Ajax sareng klip pidéo anu nunjukkeun kunaon unggal klub miharep anjeunna dina timna;

"Ngan budak lalaki ti Almere Stad anu digedékeun ku impian maén pikeun Ajax. Kuring berkah pikeun ngawakilan klub ieu salami salapan taun ka pengker. Hatur nuhun ka sadayana anu aya di Ajax, sareng sebutan khusus ka para penggemar, anjeun bakal teras-terasan nyepeng tempat anu istimewa dina haté kuring. Ayeuna kana tantangan anyar. "

Saha Sergino Dest PACARAN?

Anu mimiti sareng pangpentingna, urang moal tiasa nolak kanyataan yén penampilanna anu saé moal narik peminat awéwé. Henteu nyarios ngeunaan jalma-jalma anu ngimpikeun janten calon pamajikanana dina pipikiran.

Nanging, pamaén ngora Barcelona parantos ngutamakeun langkung seueur tanaga na kana gawang utami - maén bal. Hapunten pikeun ngarobih ka anjeun, Sergino Dest henteu resep asup kana komitmen hubungan nalika nyerat Kisah Hirup na. Kusabab kitu, anjeunna henteu ngagaduhan kabogoh ayeuna.

Sergino Dest Kahirupan Pribadi:

Kami pikaresepeun yén pamaén bal dilahirkeun di Scorpio parantos nunjukkeun ciri-ciri sipat zodiak na. Tekadna, kawani, sareng kajujuranana sigana mangrupikeun rusiah dasar pikeun prestasi karirna.

Sumawona, kapribadian Sergino Dest siga kapal anu dieusian ku seueur positipitas. Maka, pamaén bal Walanda sering optimis sareng ngagaduhan rasa humor anu saé. Dina salah sahiji kunjungan Dest ka sababaraha murangkalih (gambar dihandap), anjeunna nyarios ngeunaan kapribadianana. Kieu cenah;

“Kuring bagja kuring kantos ngabagi pesen ka barudak ayeuna. Abdi resep mere ilham jalma ngora kalayan positivity. Hatur nuhun parantos ngabageakeun kuring dinten ayeuna! ”

Gaya hirup Sergino Dest:

Saatos ngalangkungan setrés pisan dina lapangan latihan, anu luar biasa jangjang-tukang biasana butuh waktosna pikeun bersantai. Dina kaseueuran kasempetan, Dest jalan-jalan di jalur anu saé pikeun ngaleupaskeun kacapean. Di sisi anu sanésna, anjeunna sakapeung nuju liburan ngan ukur ngagaduhan perasaan anu langkung saé pikeun lingkungan anu anyar.

Kami henteu tiasa ngabantosan pujian kanyataan yén Sergino Dest henteu nampik dirina tina harta mewah anu diperyogikeun pikeun kahirupan sadidinten. Salaku bagian tina kabeungharanna, pamaén bal Walanda ngagaduhan mobil A-Class Merc, anu parantos ngalaman paningkatan. Moreso, aya unggal kamungkinan yén anjeunna gaduh bumi anu mahal anu tetep henteu diungkabkeun ka umum.

Worth Net:

Transperénsi transfer Sergino Dest ka Ronald Koeman urang samping, Barcelona, ​​parantos ningkatkeun pendapatan karirna sacara signifikan. Dina nyerat Biog ieu, pamaén Amérika-Belanda kéngingkeun perkiraan gaji taunan € 2.3 juta.

Sergino Dest Kahirupan Kulawarga:

Lahir dina kulawarga multiracial hartosna yén jangjang-tukang kedah milih sisi pikeun maju karirna dina tingkat nasional. Tebak cing? Anjeunna tungtungna maénkeun pikeun tanah airna (Amérika Serikat). Ayeuna hayu urang ngawartosan langkung seueur ngeunaan sepuh Sergino Dest sareng anggota kulawarga na.

Ngeunaan Sergino Dest Rama:

Ditilik ku kahirupan karirna mimiti, aya kamungkinan yén bek ngora éta henteu nyéépkeun waktos anu cekap sareng bapakna. Nanging, sadayana berkat warisan bapakna yén anjeunna tiasa ngiringan timnas AS pikeun majukeun karirna. Kirang kuring hilap, Ayah Sergino Dest mangrupikeun warga nagara Amérika anu damel salaku Pelayan kanggo nagara-nagara.

"Unggal kuring dugi ka babak terakhir tina pamilihan tim nonoman Walanda sareng henteu hasil. Abdi resep ... Tapi bapak kuring ngingetan kuring gaduh paspor Amérika. ”

Ngeunaan Sergino Dest Indung:

Teu aya anu nyangkal kanyataan yén indungna Dest parantos maénkeun peran integral dina kasuksésan pamaén anu ngajangjikeun. Kaleresan, anjeunna sok ngadorong putrana nalika ngamimitian karirna anu ngarobah hirup dina maén bal.

Naha anjeun masih émut ka waktos-waktos éta nalika anjeun ngaraos pencét handap-handap?… Tangtosna, sadaya jelema biasana nyanghareupan kaayaan sapertos kitu. Dina skénario sapertos kitu, indung Sergino Dest sok janten panglipur sareng yayasan anu nguatkeun tekadna pikeun bangkit deui.

Ngeunaan Sergino Dest Sadikin:

Kuring yakin bek anu produktif éta panginten langkung berkah upami anjeunna ngagaduhan lanceuk atanapi sadulur. Sanaos kitu, anjeunna parantos netepkeun beungkeut intrinsik sareng réréncanganana sareng réréncangan budak leutik anu tiasa dianggap salaku beungkeut babarayaan anu sanés.

Ngeunaan Baraya Destinasi Sergino:

Hanjakalna, Dest henteu ngémutan ngabagi inpormasi ngeunaan akina sareng nini na ka umum. Dina cara anu sami, anjeunna parantos nyimpen rahasia ngeunaan pamanna, bibi sareng baraya anu sanésna.

Sergino Dest Fakta Teu Biasa:

Pikeun ngabungkus Sergino Dest Life Story urang, ieu aya sababaraha kanyataan ngeunaan anjeunna anu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun élmu lengkep ngeunaan Biografi na.

Fakta # 1: Ngarecah Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

Tabel di handap masihan analisis anu lengkep ngeunaan gaji Sergino Dest saprak anjeunna ngagabung ka Barcelona. Saha anu bakal ngabayangkeun yén anjeunna bakal kéngingkeun gaji mingguan anu sakedik caket tina Ansu Fatimah?

KEJOHANAN / JABATANEarning di Euros (€)
Per Taun€ 2,352,766
per Bulan€ 196,064
Per Minggu€ 45,176
Per Poé€ 6,454
Per Jam€ 269
Per Menit€ 4.5
Per Kadua Kadua€ 0.07

Kami sacara strategis nempatkeun analisis gaji Sergino Dest nalika jamna aya. Pilarian terang nyalira sabaraha anu anjeunna hasil ti saprak anjeun kadieu.

Ieu naon Sergino Dest parantos kéngingkeun ti saprak anjeun mimiti ningali Bio na.

€ 0

Fakta # 2: Tato:

Pikeun anjeun anu resep pikeun inking, punten nguciwakeun anjeun kusabab Sergino Dest sanés lalaki anjeun. Sanaos gaduh kamahéran maén bal anu hébat, pamaén Amérika-Walanda parantos ngaherut ngalawan tato inking dina awakna.

Fakta # 3: Naha Anjeunna Milih Tim Nasional AS Langkung ka Netherland:

Kusabab naékna kawéntar, anu mikaresep sepakbola sok héran kunaon Dest anu tumuh di Walanda bakal maén pikeun AS tibatan tim Belanda. Pikeun netelakeun panasaran masarakat, Sergino Dest nyarios;

"Éta mangrupikeun kaputusan anu sesah pikeun kuring nalika timnas dutchmen nunjukkeun minatna.

Tapi kuring parantos ngawangun perasaan anu saé sareng Tim USA salami sababaraha taun ka pengker. Maka, kuring percanten pisan kana rencana sareng poténsi Soccer AS. ”

Fakta # 4: Profil FIFA:

Pikeun pamaén anu dipilarian ku seueur klub anu bergengsi, moal aya anu wani ragu kana kompeténsi na. Moreso, ditandatanganan ku salah sahiji klub maén bal bergengsi di dunya, hartosna yén Dest gaduh seueur kamahéran maén bal. Statistik FIFA ngungkabkeun yén anjeunna an nyerang full-back anu kedah dipoles.

kacindekan:

Tungtungna, Life Story of Sergino Dest nunjukkeun yén kami mangrupikeun arsiték karir urang. Maka, kasuksésan urang aya dina kaputusan urang. Hayu urang sering nimbangkeun ati-ati ngeunaan tantangan hirup pikeun nyingkahan teu nyandak kaputusan gancang-gancang dina cita-cita urang.

Ogé, kami nyarios ngagorowok-gedé pikeun fans kami anu parantos tumuh sampurna tanpa gumantung ka kolot. Kahoyong urang sareng anjeun. Pikeun Dest, kolotna nangtung salaku pemangkin kaputusan karirna. Nanging, anjeun anu henteu gaduh sepuh ngatur kumaha waé ogé mendakan dasar anu anjeun nguatkeun. Salam ka anjeun!

Hatur nuhun parantos maca Sergino Dest Life Story sareng Biografi Fakta kami. Punten Hubungi kami upami anjeun mendakan naon-naon anu henteu saé sareng tulisan kami, ngémutan yén tim kami awas pikeun kaadilan sareng akurasi.

Wiki:

Pertanyaan BiografiJawaban Wiki
Nami lengkep:Sergino Gianni Dest
Landihan:Lunyu
Tanggal lahir:3rd Nopémber 2000
Tempat kalahiran:Almere, Walanda
Gaji taunan:€ 2.3 juta
profési:Pamuter maén bal
Zodiak:Scorpio
Tato:teu
Kawarganegaraan:Dwi (Amérika sareng Belanda)
jangkungna:1.75m (5 ′ 9 ″)

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar