Sean Longstaff Budak Baris Ditambah Béografi Biom anu Unpacet

0
511
Sean Longstaff Budak Baris Ditambah Katerangan Biografi Kaum Pangajal. Kiridit ka MSN
Sean Longstaff Budak Baris Ditambah Katerangan Biografi Kaum Pangajal. Kiridit ka MSN

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football jeung nickname "The New Michael Carrick“. Sean Longstaff Childhood Story urang Ditambah Kaperiayaan Biografi Ngabayangkeun anjeun rekening langkung kasohor tina acara na ti budak leutik dugi ka tanggal.

Sean Longstaff Budaya Carita- Analisis ieu
Sean Longstaff Budaya Carita- Analisis ieu

Analisis ngalibatkeun kahirupan mimiti-hirupna, kasang tukang kulawarga, kahirupan hirup sateuacan Inohong, naek ka carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi sareng gaya hirup sareng sajabana.

Leres, sadayana terang ngeunaan naékna ka Newcastle dina karya, anu nyababkeun Manchester United nyuhunkeun tulisan-Na. Sanajan kitu, ukur sawatara nganggap biografi Sean Longstaff nu cukup metot. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang dimimitian.

Sean Longstaff Anak Kawinan Ditambah Fakta Biografi - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Mimiti, ngaran lengkep na aya; Sean David Longstaff. Sean Longstaff sakumaha anjeunna sering disebut, lahir di 30th Oktober, 1997 ka bapana, David Longstaff sareng indungna, Michelle Longstaff di kota Newcastle upon Tyne, United Kingdom.

Sean kobil babarengan lanceukna Mantenna ka imah kulawarga olahraga. Sana, Sean katalungtik kolotna pikeun kalibet dina olahraga. Diomongkeun di olahraga, Teu ngan pikeun asih ka Newcastle United tapi és hoki, jangkrik sareng netball.

Sean Longstaff sareng Brother- Matthew
Sean Longstaff sareng nak Brother- Matthew

Naha anjeun terang?… Bapana Sean Longstaff David nyaéta saurang pamaén pamuter hoki Britania Raya, anu nampi langkung ti 100 kali pikeun sisi nasional. Ogé, mum Sean Longstaff nyaéta urut jaga netbaler anu ogé kaunggulan dina olahraga. Ditilik tina penjajahan indungna na, anjeun bakal nyadar yén getih olahraga mengaliang ngaliwatan urat Sean Longstaff.

Ku ayana komitmen bapana ka tugas nasional sareng klub, Sean Longstaff tetep dina kulawarga di Inggris kakara hirup. Di sawatara titik hirup mimiti, Swédia janten nagara-nagara kadua. Bapana Sean Daud maénkeun pikeun salah sahiji sisi pangluhurna di Stokholm, Swédia.

Sean Longstaff Anak Kawinan Ditambah Fakta Biografi - Pendidikan dan Karir meta

Sean Longstaff's mekarkeun pendekatan pendapat pikeun atikan olah raga saatos saurang budak. Ieu Anjeunna nyandak kana dinten ayeuna. Doggedness dinten ieu kabeungkeut bagéan dugi ka pangalaman budak leutik na dimana manehna paling seueur waktos maén hoki na dina rink és Swedia.

Saan Sean Longstaff diajar dagangan bapana
Saan Sean Longstaff diajar dagangan bapana.

Dina titik ieu (gambar di luhur) dina akal mimiti, henteu aya tetempoan ti Sean Longstaff anu badé janten sepakbola. Sadaya anu dipikahoyong - pikeun léngkah-léngkah pedadana dina janten bentang és hoki profésional.

Najan hockeysok hoki sareng Netball mangrupakeun perdagangan utama, sakumna anggota kulawarga Longstaff tetep mantenkeun cinta ka Newcastle United, hiji anu pajeujeut pisan. Kanyataanna, duanana mum na, bapa, adi, adi, mamang sareng bibi kabéh diumumkeun hirup sareng paeh-bangsawan di The Magpies. Di sawatara titik, bapana Sean Longstaff ngajak kulawargana balik ka Inggris.

Kituulkeun pinuh Inggris ka Inggris ti Swédia, Sean Longstaff mimiti nampi pendidikan jangkrik ti Tynemouth Cricket Club. Mimiti, anjeunna ngabantosan ku batur timnya dina meunang piala kahijina.

Sean Longstaff Taun Awal kalawan Cricket
Sean Longstaff Taun Awal kalawan Cricket. Kiridit ka babad hirup

Waktu maén jangkrik, Sean Longstaff ogé dihadiran Sakola Luhur John Spence Komunitas. Di sakola éta, anjeunna asih maén bal sareng ningal nyalira anu nyerang jangkrik. Mulang, guru-na di SMP terang Sean Longstaff ditujukeun pikeun hal-hal hébat kusabab aranjeunna ningali anjeunna hone katerampilan dina widang bal. Sahingga nalika Longstaff kantong panggero pikeun ngahadiran percobaan di akademi Newcastle United, sombong maranéhna terang henteu terang.

Sean Longstaff Anak Kawinan Ditambah Fakta Biografi - Mimiti Karir Kahirupan

Hina, sakaligus nyetir sareng percaya diri Sean Longstaff dina yuswa 9 ningal dirina ngiringan trails sareng lalaki asup akademi Newcastle dimana manehna dibéré panggung pikeun nampilkeun bakat na. Mimiti sareng klub ieu, Sean sigana nya éta kualitas sareng stature sami sapertos anu sanés sejenna deui dina bates-9.

Sean Longstaff Kahirupan Karir Mimiti
Sean Longstaff Kahirupan Karir Mimiti

Sanajan kitu, eta nyandak waktos sateuacan anjeunna mimiti ngawangun karakter-Na, ngarobah kana prodigy dina prosés. Dina waktos ieu, Sean Longstaff janten jalan penerbangan anu aya di mana ngawujudkan dina sopan sareng katerangan, sareng pangabisa teknis. Sunda ieu ningal anjeunna ngadamel kamacangan anu péstnus dina kelompok umur anu beda-beda sareng nga-proyékna nyalira kana bal senior.

Sean Longstaff Anak Kawinan Ditambah Fakta Biografi - Jalan ka Inohong Story

Sanggeus ngabéréskeun karirna nonoman ka Newcastle, Sean Longstaff ngaraos waktos anu benerna kanggo anjeunna gaduh kaputusan kandel. Anjeunna mutuskeun ninggalkeun Inggris ka injeuman ka Kilmarnock Football Club, anu ilahar disebut Killie. Ieu tim maén bal Skotlandia dumasar di kota Kilmarnock, East Ayrshire.

Di bandung éta, Sean Longstaff ngabéréskeun waktos-waktos dikeureuyeuh téknologi disiplin sareng ngalirkeun pertahanan-Na anu saterusna janten kakuatan-pangbadagna.

Sean Longstaff Jalan pikeun Inohong Story
Sean Longstaff Jalan pikeun Inohong Story
Mangrupikeun pelesir kerja kerja tur pelukir kalih akhirat anu dibayar sakumaha Sean Longstaff diondangkan pikeun mantra injeuman sanés sareng Blackpool. Nalika maén pikeun klub seaside, Longstaff mimiti némbongkeun kumaha kawasa anjeunna dina pangabisana pikeun maju. Di handap ieu sababaraha bukti video.

https://twitter.com/BlackpoolFC/status/960444347962527744

Nempo perbaikan ieu mimitian ngagoda Newcastle ngeunaan pamikiran pangbuluyna pikeun préparasi anak sorangan ti mantra pinjamanna.
Sean Longstaff Anak Kawinan Ditambah Fakta Biografi - Naek ka Inohong Story

Sanggeus ngadangu béja anu saé tina pinjaminnya di Blackpool, Newcastle United nampi ngelingan Sean sorangan tina injeuman. Ieu kajadian dina hiji waktu Rafa Benitez ieu gaduh tatu Chris- midfield ka Jonjo Shelvey sarta Mo Diame,

Sean Longstaff dibéré kasempetan sareng anjeunna langsung ngaharepkeun. Naékna meteorén kanggo kinérja ningal anjeunna kéngingkeun bakat anu paling seru pikeun kaluar tina akademi klubana dina taun anyar saatos Michael Carrick.

Sean Longstaff Jalan to Fame Story- Kecap Glory di Blackpool
Sean Longstaff Jalan to Fame Story- Kecap Glory di Blackpool

Kamampuan Sean Longstaff nyieun kaulinan katingal sederhana janten parantos terang. Anjeunna ngalaan gaya maén anu ngagabungkeun elegan a tina Rolls Royce sareng mesin Mustang, sahingga fans Newcastle nyanyi muji anjeunna.

Titik balik pangbadagna sukses Sean Longstaff sumping dina usum 2018 / 2019 sumping nalika manéhna mencetak hukuman anu masihan Newcastle meunang 2-1 ka win Manchester City dina January 2019. Saprak dinten éta, ngaran na aya di radar transfer klub pangluhurna, di antara anu Manchester United. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Sean Longstaff Anak Kawinan Ditambah Fakta Biografi - hubungan Kahirupan

Kahirupan sunda pamaen basa Inggris nyaeta hal anu sigana pikareueuseun loba fans. Tanpa henteu ragu, naékna Sean Longstaff kanggo Kinérja parantos mengenikkeun kasohor di kasuksésan maén bal kanggo pamaen atanapi pamajikan na (upami upami anjeunna ngagaduhan), sapertos dina waktos nulis.

Sean Longstaff Hubungan Kahirupan
Sean Longstaff Hubungan Kahirupan- Kiridit ka KillieFC.com

Oh enya! anjeunna bisa jadi teu kasep David Beckham, tapi kalayan anu seuri seuri dina piringan na, aya henteu mamian kanyataan yén Sean Longstaff moal aya pine Darling ka Ladies.

Sakumaha dina waktos nulis, romances kamungkinan disumputkeun aya pikeun anjeunna sareng kabogoh anu sakuduna dituju na atanapi istrina janten. Oneta salah sahiji anu luput tina panerangan tina mata pelajaran umum ngan saukur kusabab hirupna sunda nya swasta sarta jigana bébas drama-gratis.

Dina waktu nulis, Sean Longstaff geus resep difokuskeun dina karirna sarta narékahan pikeun nyegah ayana sorotan kana kahirupan pribadi-Na. Kanyataan ieu matak tiasa urang gaduh fakta ngeunaan kahirupan sunda sareng sajarah dating.

Sean Longstaff Anak Kawinan Ditambah Fakta Biografi - pribadi Kahirupan

Dibere nyaho hirup pribadi Sean Longstaff jauh ti lapangan maénan bakal nulungan anjeun gaduh gambar lengkep anjeunna.

Sean Longstaff Fakta Kahirupan Personal
Sean Longstaff Fakta Kahirupan Personal. Kiridit ka ManchesterEveningNews

Dimimitian, anjeunna saurang waé anu sepi, isin sareng bagja. Dina kanyataanana, Sean Longstaff nyaeta saurang jalma anu sanggup tahan sagala jinis tekenan anu tanpa ngayun haté. Anjeunna tiasa ngarobih leungeun-Na kana naon waé anu anjeun damel di anjeunna, naha na jangkrik, badminton, méja ténis atanapi maén bal. Sadaya ieu dihijikeun kana kaanggo hirup anu bodo, jihat genetikna sareng akar kulawarga olahraga.
Sean Longstaff nyaéta saurang jalma anu matak katarik ku kasaimbangan, simétri sareng anjeunna pangdeukeutna konvensional anu saé.

Sean Longstaff Anak Kawinan Ditambah Fakta Biografi - Otong

Sean Longstaff ngeusian sajumlah damang tina gaji tina karirna profésional salaku bal. Ieu, kumaha ogé, henteu transcend kana gaya hirup mengukuran conto anu katingali di handap ieu.

Sean Longstaff Fakta Otong
Sean Longstaff Fakta Otong. Kiridit ka kaca jeung MSN

Dina waktu nulis, Sean Longstaff henteu diidinan hirupkeun dina gaya anu palsu anu sapertos dibalanjakeun sarut gélo, showcasing armada mobil anu aheng, katresna sareng buzz. Anjeunna teu gaduh loba gangguan dina ngokolakeunana bal jeung nyimpen sababaraha kanggo dinten hujan.

Sean Longstaff Anak Kawinan Ditambah Fakta Biografi - Kahirupan kulawarga

Kasuksésan Sean turun kana réncang anu boh dina kulawargana sareng atikanana di John Spence Community High School in North Shields. Ayeuna hayu urang méré Anjeun sababaraha inpo ngeunaan kulawargana.

Ngeunaan Bapa Sean Longstaff: David Longstaff lahir di 26th Agustus 1974. Ditilik tina tanggal lahir, David kagungan Sean nalika anjeunna ka sabudeureun 23.

Sean Longstaff dad- David Longstaff.jpg
David Longstaff salila poé karirna salaku béntang hoki.

David Longstaff dimimitian karirna sareng klub kampung halaman na, Whitley Bay Warriors sateuacan ngalih ka Sheffield Steelers di 1995, klub anu manéhna ngarasakeun sababaraha kameunian sareng kasuksésan dina sagala rupa kaulinan liga sareng muter-off.

Naha anjeun terang?… David Longstaff dina mangsa perdana na dileler Young Player tina sataun sareng Superleague Player of the Year. Di handap ieu poto anjeunna salami waktos anu didominasi dunya salaku béntang hoki.

Sean Longstaff father- David Longstaff
David Longstaff- beurang perdana-Na. Kiridit ka HeShootSheScores.

Salaku dina waktos nulis, David Longstaff masih aktip salaku pamuter-palatih kanggo Whitley Warriors.

Ngeunaan Ibu Sean Longstaff urang: Teu kawas salakina Daud, sakedik seueur dipikanyaho ngeunaan indung Sean Longstaff anu parantos ngaranna Michelle Longstaff. Kawas salakina, manéhna ogé mangrupa saurang olahragawan anu fokus sareng mengajarna di Netball.

Ngeunaan Brother Sean Longstaff: Dina waktu nulis, lanceukna ngora Sean Longstaff mangrupa bagian ti tim handapeun-23s at Newcastle. Kanyataan yen kadua budak éta suksés kéngingkeun jelas di klub hartina duanana mibanda katerampilan, kenging nilai anu parantos ka dibungkus dina hiji umur mimiti.

Ngeunaan dulur-dulur ka Sean Longstaff: Dadang Sean nyaéta Daud Longstaff nyaeta dulur misan urut Inggris Inggris internasional Alan Thompson anu sacara harfiah nyaéta Sean Mamang.

Sean Longstaff Anak Kawinan Ditambah Fakta Biografi - Fakta Untold

Bandingkeun sareng Declan Rice:

Ngabandingkeun Sean Longstaff sareng Declan Rice
Ngabandingkeun Sean Longstaff ka Declan Rice. kiridit ka langit Olahraga

Naha anjeun terang?... Salaku dina waktos nulis, sababaraha fans ngabantosan ngabandingkeun Sean Longstaff kalayan Declan Rice mangrupa kawas ngabandingkeun stats sahiji Frank Lampard ka Paul Scholes.

Mulang teras, samentawis Paul Scholes diayakeun langkung pangalaman tapi Lampard kagungan stats. Dina hal ieu, najan umurna ngora, Rice écés pamaen langkung ngalaman tapi Longstaff henteu padika na sorangan lamun datang ka stats maén bal.

Salaku dina waktos nulis, duanana Longstaff sareng Rice ayeuna ngabébaskeun klaimna pikeun citakan ka timnas Inggris. Tapi pers di waktu tulisan teu diucapkeun loba ngeunaan dua pamaén tengah sentral ngora.

Sean Longstaff Anak Kawinan Ditambah Fakta Biografi - video Ringkesan

Mangga manggihan handap, video Ringkesan YouTube kami pikeun profil ieu. bageur nawaran reureuh di Didatangan, Ngalanggan mun urang Youtube Channel teras klik Ikon Bell pikeun Bewara.

kanyataan parios: Nuhunkeun bacaan urang Sean Longstaff Story budak leutik ditambah Fakta Biografi Untold. Dina LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu