Salomon Kalou budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Salomon Kalou budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB nampilkeun Carita Pinuh tina Tilas Chelsea Star anu paling dikenal ku nickname; "Kalhuno". Salomon Kalou budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba fakta kaluar-pitch ngeunaan anjeunna.

Leres, sadaya jelema terang ngeunaan waktosna di Chelsea FC tapi sakedik anu nganggap Salomon Kalou's Bio anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa adieu, hayu urang Dimimitian.

Carita Budak Salomon Kalou Ditambah Fakta Biografi Untold -Kahirupan mimiti

Salomon Armand Magloire Kalou lahir dina 5 Agustus 1985 di Oumé, Basisir Gading ku kolotna Mr sareng Ibu Armand Magloire Kalou.

Kalou mangrupikeun ahli waris utama program pangembangan sepakbola akar rumput Piala Dunia pasca 2002 di Côte d'Ivoire anu ningali seueur pamaén bal nonoman anu nuju Éropa.

Kalou nuturkeun léngkah lanceukna. Sapertos Bonaventure Kalou lanceukna, Kalou ngamimitian karirna di klub lokal Mimosas sateuacan nuju dagang di Éropa. Palatih Auxerre Guy Roux hoyong asup anjeunna pikeun ngahijikeun anjeunna sareng lanceukna di klub, tapi Kalou milih pikeun asup Feyenoord tibatan di 2003. Saatos balik ti mantra pinjaman pondok di Excelsior, Kalou maén dina penerbangan luhur Belanda Eredivisie keur dua musim ti 2004 mun 2006 nyetak gol 35 di 67 appearances liga, ogé unggul dina Johan Cruijff Award dina 2005. Ieu nyababkeun telepon ti Chelsea FC. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, ayeuna aya sajarah.

Carita Budak Salomon Kalou Ditambah Fakta Biografi Untold -hubungan Kahirupan

Kalou ayeuna dina modél Amérika hubungan, Najah Wakil.

hubungan maranéhanana dimimitian geuwat Salomon Kalou ieu kasusun loba ku Susan Gossage, model Britania jeung Zambian.

Hiji carita geus mecenghul yén na ex-kabogoh geus diangkat hiji musibat yén Aisyah disimpen dina striker éta nalika aranjeunna peupeus nepi!

Christelle Gnahoua ngawartoskeun Selec Magazine yén Aisyah keur ngahurungkeun macana séjén saprak jadi Kristen sanajan Kalou nyampurkeun dirina cruelly.

Dijelaskeun kumaha kutuk teh sumping ka jadi, manehna ngomong: "Aranjeunna nyababkeun kuring nyarios yén nalika anjeunna aktipitas sareng anjeunna moal ngotoran hubungan anu teras bakal ngakibatkeun pernikahan anu rencanana di 2010. Terus terang, Solomon henteu kedah ngahinakeun kuring ku cara éta. Kuring gering pisan malahan kuring kantos ngumpat anjeunna sababaraha kali. Kuring bahkan henteu hoyong anjeunna nyetak gol. Tapi dinten ieu, kuring Kristen janten kuring parantos ngahampura anjeunna ”

Kalou, saméméh keur dihampura ieu berjuang dina Hertha Berlin di Bundesliga. Anjeunna dimimitian nyetak aturanana sanggeus beurat ieu kaluar taktak-Na.

Carita Budak Salomon Kalou Ditambah Fakta Biografi Untold -Sakali dibagikeun ka nickname sarua

Kalou sakali dibagikeun a nickname kalawan Dirk Kuyt. Whilst di Feyenoord, Kalou dicoo salaku striker barengan Dirk Kuyt. Kusabab prowess goalscoring maranéhanana, maranéhanana dipikacinta ku fans Feyenoord sarta duanana anu nicknamed 'K2' ku média Walanda.

Ieu antrian dina kecap tina band Walanda populér 'K3'.

Carita Budak Salomon Kalou Ditambah Fakta Biografi Untold -Kewarganegaraan Walanda

Sakali kana hiji waktu, urut manajer Walanda, Marco van Basten, wanti Kalou panawaran pikeun kawarganagaraan Walanda. Anjeunna ngalaman pernah maén keur Basisir Gading sarta sempet geus ngalaman masalah sareng otoritas bal maranéhanana. Van Basten dipercaya Kalou bisa nyieun bédana ka pakuat nasional jeung éta hayang pikeun aplikasi kawarganagaraan dilakukeun tur ditarima.

aplikasi Kalou 'ieu malah dijieun ku legenda Walanda Johan Cruyff. Mangkaning, éta ieu nolak na, sanggeus hal pangadilan lengthy, Kalou masihan up sagala harepan maén keur Walanda. Anjeunna saprak geus dimaénkeun 51 kaulinan pikeun Basisir Gading.

Carita Budak Salomon Kalou Ditambah Fakta Biografi Untold -kulawarga

Sakumaha nyatakeun sateuacanna, Kalou gaduh lanceuk anu ogé maén bal profesional. Bonaventure Kalou henteu kantos ngahontal jangkung pusing tina Liga Premier tapi maén bal na paling di Perancis sareng Walanda. Nanging, anjeunna meunang Liga Europa (Piala UEFA waktos éta) sareng Feyenoord di 2002 sareng ngagaduhan piala domestik Perancis sareng Belanda anu namina ogé. Dina yuswa 34 taun, anjeunna pensiunan ti maén bal profesional. Sapertos dina waktos nyerat, Bona ayeuna maénkeun pikeun klub Perancis amatir, Combs-la-Ville.

Carita Budak Salomon Kalou Ditambah Fakta Biografi Untold -Cat na

Dina 2011, panulis olahraga Brooks Peck dilaporkeun yén Kalou owns ucing piaraan disebut 'Katou'. Didier Drogba konon boga ucing disebut 'Kitier' teuing.

Carita Budak Salomon Kalou Ditambah Fakta Biografi Untold -A Scorer Goal Leuwih alus saméméh manéhna indit ka Chelsea

Kalou dicoo 82 kaulinan kalapa antukna na di Feyenoord, nyetak hiji 42 gol impressive - a rata goalscoring tina gol 0.51 per patandingan.

The Ivorian dicoo 251 kaulinan pikeun Chelsea tapi ukur ngoleksi gol 59 - rata-rata gol 0.24 per patandingan. Meureun ieu sabab anjeunna maénkeun langkung peran narajang dina Feyenoord, tinimbang jabatanna lega di Chelsea. Atawa eta bisa geus kusabab liga Belanda teu sakumaha kalapa salaku Liga Utama. Tapi, lamun Kalou sempet rediscovered sababaraha nu formulir goalscoring di Chelsea, anjeunna teu geus dipiceun sangkan gampang.

Carita Budak Salomon Kalou Ditambah Fakta Biografi Untold -Sahabat na

Sanajan Kalou pilari nepi ka Drogba, anu banter nu ngalir antara dirina jeung sobat pangalusna di klub, John Obi Mikel, jauh leuwih jovial.

duo teh geus nutup tina dinten salah sakumaha sasama Afrika Mikel anjog dina usum panas sarua ti Lyn Oslo jeung anu dipisahkeun dina umur ku kirang ti dua taun.

Eta geus ngarah ka sababaraha observasi novél. Kalou dipedar: "Jalma sanés dina regu nyebat urang salaki sareng pamajikan sabab urang sok silih pilih. Éta ku cara anu pikaresepeun. Urang tiasa jauh pisan kadang-kadang tapi henteu pernah janten awon. Éta hal sadayana terang sareng éta sababna aranjeunna nyebut urang salaki sareng pamajikan. Tapi Mikel teh pamajikan pasti kusabab cara anjeunna dresses! Kuring nelepon manehna Tracy Chapman [Sanggeus singer] kusabab cukuran na sareng kanyataan yén anjeunna mirip sareng anjeunna. Éta landihan saé kanggo anjeunna. Anjeunna nyobian milarian anu saé pikeun kuring sareng teu acan tiasa. ”

Carita Budak Salomon Kalou Ditambah Fakta Biografi Untold -Meuli kamera nu

Kalou sakali ngaku yén anjeunna nyandak kaméra sareng anjeunna kana sési latihan kahijina di pusat latihan Chelsea di Cobham kusabab anjeunna henteu percanten yén anjeunna badé ngusapan taktak sareng pamaén bal anu kawéntar sapertos Michael Ballack, John Terry sareng Didier Drogba. Ngajelaskeun pangalaman éta, Kalou nyarios:

"Ieu mangrupikeun momen impian dina kahirupan kuring sareng kuring henteu hoyong hudang sareng mendakan yén éta henteu nyata."

Kanyataan parios: Heuheu Salomon Kalou budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun ningali hal anu henteu saé dina tulisan ieu, punten pasang koméntar anjeun atanapi taros Kami!. 

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar